Pusselbitar

Hittade min manliga modell ikväll som ska klippas imorgon klockan 13.00! Yess.Nu är det forest fruit te och Svenska Hollywood fruar som gäller!
Trevlig kväll hörrnii

!

Just nu känner jag mej Nöjd! Kvinno klippningen gick väl så bra som den kunde gått(: Imorgon mannen!
Nu ska jag gå ner och träna,hej!

Swan dive

Var och gjorde lite Pilates ikväll(ja jestas!),dags att testa på det efter en halvt seg pilates timme med en bunt stela fotbollsbrudar för ett antal år sedan! Ja alltså det var segt (fortfarande) och en jäkla massa andning in genom näsan,och uut genom munnen,inte så bra när man har snorkanaler och snytmåsten som jag.Rätt svår teknik också,eftersom det var den inre magmuskulaturen som skulle jobba,och bäcken hit och dit. Men sådant lär man ju sig med tiden.Just ikväll kändes det som en helt passande lugn och skön träning,med tanke på att hur jag än rör mej så känns mest den fasliga träningsvärken! Dock inget jag skulle gå alltför ofta på.
Sen har Jenny bakat goda choklad-blåbärs muffins,så vi fick gotta oss liite.Och med tanke på det så ska jag se på Matakuten som fixar upp den svenska skolmaten(försöker iaf!).

Testing


On my way

Ja alltså,det är inte så roligt att gå idag,det liksom känns rätt mycket.Nåja annars mår jag bra.Nu har jag bestämt tid för första provklippningen,imorgon klockan 13.00! Håll tummarna alla,så jag har en av två klippningar över!
Lagat pajdegen till köttfärspajen jag lagar till middag också,här får ni receptet i stora drag.Gott och relativt snabbt lagat!
Pajdeg
Ca 4 dl vetemjöl(jag tar fullkorns)
Ca 100gr smör
Och ca 1 dl vatten
Knåda till en smidig deg,lägg till mera av någon ingrediens om det behövs!
Kan laga den i förväg som jag och ställa i kylskåpet så är den klaar.
Fyllning
Stek sen ett paket köttfärs,i med en halv påse taco mix,eller hur mycket man nu vill ha.Sätt köttfärsen på pajdegen,häll på en burk majskorn, skiva körsbärstomater(eller vanliga) och lägg på.
Vispa ihop ett ägg,ca 1 dl riven ost och 2-3 dl grädde,tex,matlagningsgrädde. Och häll sedan det över pajen.In i ugnen i cirkus 20 minuter och så var det klaart! Mums! sen kan man ju ha sallad som tillbehör om man nu skulle vilja ha i sig lite sådant också.

B

Beauty









Kick some ass!

haha fyfan,jag vill verkligen inte veta hur mycket det kommer att kännas i mina ben imorgon! Fick ju mera gratis PT timme på gymmet,och idag lade hon upp ett ben program.Och det är tufft så satan! herregud vad man mördar bena och rumpan.Meen det sen igen gör en stark! Hon var verkligen jätte bra den här Pt:n och jag skulle gärna fortsätta med henne,men där sätter ju penga frågan in.Så får se senare i framtiden om jag kan ta någon timme.Men nu skulle jag få en till 30 minuters timme gratis med henne.Så det var rätt tur att dom rådda med detdär från början,haha! Så efter nästa måndag har jag ett program för hela kroppen att köra på! Suuper bra.
Ikväll ska jag underhålla mej med tv4 och tv3 play!

angels cry

Tribute


Living la vida loca

Jamen vad tuusan,jag kom på att det ju inte är vilken söndag som helst idag! För idag har jag inte druckit en endaste droppe alkohol på 1 Månad! Helt otroligt(efter denhär hårda sommaren så).Och jag är faktiskt rätt stolt över mej själv för det! (nu börjar det dock kännas lite lockande att smutta på en öl och testa Oslos nattliv)I onsdags hade jag vart här i 3 veckor,och tränat i 1 vecka också. Så det så.
Nu har jag sett första avsnittet av Playa Del Sol som började ikväll! Leende på läpparna!

We like to....

Idag har vart en halvt seg dag,dock har jag faktiskt dammsugit hela huset,efter ett 30 minuters styrke/core pass!
Och nu har jag och jenny vart runt till några hus här för att höra om det finns någon man/kille som vill klippa sig.Jenny fick komma med som moraliskt stöd,och som tolk ifall någon skulle snacka grötnorska.haha,kan behövas! Men det var tusan svårt,hittade en typ 20 årig kille men han var väldigt blyg och osäker.Men han behöver fan klippa sig och det håret skulle vara bra! Så det blir väl att ta till övertalningsförmågan om jag inte hittar någon annan.Ska just och titta på en till kille(höhö,håret hans då). Så vi håller tummarna för det!
Annars har vi cravings på något väldigt sött och gott denna kväll,men tur så har vi inget i skåpen(fattigt folk eller huur)

Late evening

Hair and Makeup

Good looking guys

Fin lördag hörrni! Här har vi ljuvligt höstväder,så varmt så att man går utan jacka! Idag tänkte jag och min ena sambo att vi skulle ta oss till Ikea,vilket var lättare sagt än gjort! Irrade runt(varför känner jag igen det så bra) och letade en busshållplats därifrån en gratis Ikea buss skulle gå från.Det slutade med att vi fick springa till den och hann preciss med,sen gick vi endå bara där i typ en halvtimme! Köpte bara en handduk,en ram och en tiny kastrull,som behövdes.I stan sen så gick jag och beställde Sushi för take away:D Mums så gott det var till middag! Jenny måste lite provsmaka och känna på hur det är att använda pinnar:P Nu äter(jag åt) choko och är nöjd.
Ha en trevlig kväll alla!

Jävla bloggsida

Idag har det inte hänt mycket att hoppa upp i taket för.Kanske lite åt snabel-a på norska bara(alfakröll,kröllalfa)

Kvällen ägnar jag åt denna frestelse,som inte vill visa sig just nu,tydligen.Iaf så är det en Vanilla caramel brownie(fanns inte med på deras hemsida ens?) med märket Häagen Dazs.
Stod länge och lurade vid Ben&Jerrys glasskåp men tog denna då man måste försöka spara lite slantar,om det går, och dom hade samma mängd i sig!
Väntar med spänning och försöker hålla mej en liiten stund till! Men snart är jag nog där i frysen och gräver endå:D
Have a good night everyone!
Åh här är den!

wääwää

Har fått mitt norska personummer nuu! Börjar bli lite mera norsk hela tiden,höhö.Var och fixade bankonto och bankkort direkt. Sen jaa,var ju på intervju i förmiddags,till en frisörsalong här rätt nära.Och det gick helt okej,hon var trevlig,och jag fick uppdraget att hitta en man och en kvinna att ta dit och klippa för henne! (sax över kam på mannen,böh!) Nu har jag fått en chans och nu tusan ska jag ge allt för dethär! Vill som fan ha ett frisör jobb,så nu gäller det! Önska mej det bästa!
Nu ska jag gå och planera lite.

Skulle ju inte precis sitta helt fel

Inspiration! Jätte kul om man gillar hus som jag,en massa inspiration till när jag roade mej med att rita lite i solen! Dagdrömmer lite om ett beach house vid vattnet i något soligt land.

Skrämd från vettet

FYSATAN för igår kväll! Var så jäkla rädd så jag fick tårar i ögonen ett tag.Herregud alltså.
Jenny regaerade på att polisbilen med blåljusena på körde förbi här utanför oss typ två gånger.Sen kom en stor polisbil med blåljusena på och då började vi ju undra vad som pågick här.Jenny frågade hennes moster(dom bor på samma gård,pjuh!) och dom sa att vi skulle hålla dörrarna låsta för dom letade efter någon.
Då gick vi in på Aftenposten och fick läsa DetHär!
Då fan vart jag rädd alltså,Rödtvet är preciss där vi bor! Hörde helikoptern snurra ovanför och jag var rädd för att sitta vid fönstrena. Dock bor vi endå rätt bra för det är hus överallt runt omkring vårt hus,meen,skogen ligger precis bredvid...
Kan ju säga att jag saknar Åland när sånt här händer! Både på gott och ont att man inte är "van" vid liknande händelser! Men jag lyckades somna bra iaf,tur att jag har jenny här!(:

When it just don´t click

Sitter med lermask i ansiktet och förundras över hur dumt jag tänker ibland.Det kopplar liksom inte riktigt alltid där inne bakom öronen.Men som tur är så lär jag mej något nytt lite hela tiden pågrund av det! höhö

Red Carpet

Såna vackra looker vissa fick till!

Day dreams

Oh well,I want to visit Malibu! You can just imagine the beautiful view from the beach.By the way,I want to visit every city in California! That would be very interesting. Or what?




Ah look!

Lucky day

Alltsåå,man blir ju helt förvirrad av alla tränare,alla har olika åsikter om hur man ska träna för att uppnå det och det! Men jag fick iaf en till 45 minuters PT timme,helt gratis! Vilket jag ju gärna tackar och tar emot.Det hade blivit någo rådd så.Good for me,så får jag eget program för övre och nedre kroppen! (: Nu ska jag roa mej med program på nätet,hittade senaste Paradise Hotel,på danska! haha

Jag måste akta mej

Jajjamän,nu har vi sett Jenta som lekte med ilden! Har så svårt att se dom ur en objektiv synvinkel dom där filmerna när jag läst alla böcker.Tyckte iaf att män som hatar kvinnor var bättre än denna.Dom hade missat endel på vissa personer,deras beteende och så.Och som alltid(oftast) när man gör film av en bok så missas en massa avsnitt.Av rätt "naturliga" skäl. Men i den stora hela tillsammans så var filmen helt bra och biosalongen fuull!(och hörde att den kostar 10 euro på alandica,haha.Här var det i princip samma pris ooch mycket bättre bio salong såklart:D).
Påväg hem skrämde jag mej själv rejält,men jenny Ännu mera:D haha.Hon berättade igår kväll att det finns rätt mycket ganska stora paddor här på gården och runt.Och när vi kommer från t-banan precis vid huset typ och pratar om att vi aldrig skulle gå ner där på stigen som går in i svarta skogen(som ligger precis här bredvid!),så kastar jag mej på Jenny och skriker! haha,för då hoppade två ganska stora paddor vid trottoar kanten,och en låg väldigt platt och missbildad på andra sidan om oss,haha:D Vi vaknade till liv av det alltså!
Nu sitter vi här och är töntiga,pusshej!

Nej nu,NATTI

Eeh,det är helt normalt att sitta och läsa om cancer klockan halv ett på natten.Kanske bäst att hoppa i säng nu.
Wikipedia är mitt problem.

staying up late

Såhär sent på lördags kvällen,när ni flesta kanske festar eller hänger frmför tvn eller något annat trevligt.Såå tänker jag bjuda på lite av min förtjusning av musik från 80 talet(obs,vissa låtar).Det fina,härliga,crazy 80 talet,som det ser ut igenom vad allt mina ögon fått se! (och vad jag då sett på behöver igen få veta,hur jag associerar det)
höhö

 

Nu funkar inte tekniken igen(jag måste säga att det bara jävlats med mej allt sånt dom senaste dagarna,gah!)

Nåväl,koll här, om inte för musiken så för att se dom flygande scenerna i denhär kända filmen


Don´t play with the fire

Haha jaa,efter att tagit oss till tre stycken Kinos(kinosar,ääh) så fick vi inse att vi misslyckades med att få se filmen denna kväll.Men vi lärde ju oss något nytt iaf på våran upptäcksfärd! Hittade Colosseum kinon som andreas påstod var bäst,och en Friis&Company butik!!!(happyyy,SÅ mycket väskor!).Så vi fick nöja oss med en "skräckfilm" här hemma på soffan,vilket dög helt bra.Men imorrn gör vi ett nytt försök att se filmen,ett antal timmar i förväg eller nåt dådå.(Jenny sa,vi är ju i en storstad,det ska vara fullt.Vilket ju stämmer,dock gör inte det oss speciellt glada:P)
Sweet dreams! (jag fick lyssna på jennys snabba rabblande av oförstådda ord natten som var,hoho!)

Önskade litegrann att jag hade en öl i handen

Vart in till city och kikat runt lite varstanns,finns många mindre härliga butiker! Ooch jag kom hem med en lång svart kofta från Zara,and that´s it!(godispåsen räknas ju inte för jag bara måste när jag nu hittade en butik med ett någorlunda smågodis utbud!) duktigt tycker jag. Nu lyssnar vi på musik och ska äta pommes till middag(lördag lördag i all ära) sen ska vi gå på Kino kvart i nio,flickan som lekte med elden! Blir greeat,jag min godispåse och jenny:D
Have a fun night guys!

Såhär just nu,ikväll

Nu deppar jag ner mej med "kärleks låtar".Ibland vill man kramas med någon.
Fan vad onödig jag är nu.

.


Och det är så jag spenderar fredagen den artonde,plus karkki

AAh,jag blir alldeles glad av att se på det här.Leendet kommer hela tiden! Kvinnor och män,och allt som har med kontakten däremellan att göra.
Här hittar ni det,om ni vill se lite käärlek(har man brist på det har man,höh)
Och sen blev jag heelt överlyycklig, när mamma sa att Playa del Sol kommer med nya avsnitt på svt! Alltså,jag älskar hela den första säsongen,that´s a bit of my humour! So thank you sveriges television,och deras fantastiska- dela med er filosofi,med alla program på hemsidan.(vi säger att det är så,för just nu tyder aallt på det i min värld:D)
Kolla här på en smygtitt!
Förresten,plussa till lite Idol här också,så blir det braa.

Så gick det ja

Var in till city igår för att inhandla lite stuff jag "verkligen behövde",meen det fanns ju så mycket mera jag skulle velat hängt i garderoben här hemma! Hade den lilla väsande rösten i huvudet som sa" NEJ Casandra,du får inte,låt bli!".Såå jag höll mej någorlunda.
Men fick med mej,en tränings t-shirt,roosa vattenflaska,handduk till träningen,sport topp,en Bambi t-shirt att sova i! Häfte att rita i(ska börja skissa på min nästa tatuering!) Och måste köpa sjalen för att den hade en sån underbar färg.Sen också en tunika/klänning måste ner i kassen.Nöjd(:

Bananas and chocolate

Här ska ni få ett recept på Smoothie.Om man som vi inte har någon slags mixer med såklart endå vill göra goda smoothisar.(förutom en stor mat mixer som är alldeles för jobbig att diska bara för ett glas dryck,lat? Japp!)
Nå ta en mogen banan och mosa den,sätt sörjan i ett glas.
I med ca 1 dl havregryn(eller efter eget önskemål)
Sätt i lite yoghurt,jag använder då filmjölk,och sen fyll upp med mjölk.Jag använder sojamjölk, som smakar väldigt bra faktiskt! Lite sötma har den också.
Sen blandar ni det,och så sätter jag i lite kakao!
Okej,nu tänker ni säkert vad i fan.Det ser ju inte så värst aptitligt ut,men gillar ni banan-choklad,glass eller vad det nu finns,tänk det,och precis så smakar det! Fast med äkta varor.Lovar att ni gillar det!

Give me if you think I`m worth it

Perfekt väska! Lagom stor storlek och axelrem! (Om man bara skulle haft en stor mängd pengar sådär övers skräpandes i spargrisen.)
Mulberry,aaah

Muscle pain

Varenda en muskel värker i mej och jag är heelt slut i kroppen.Det var träning jaa.Detta var också annorlunda än hemma(givetvis) men energi krävande och jobbigt som fan,som ett styrkepass ska vara!(precis just nu i den situation jag är i). Inget att tillägga förutom att jag inte har något att berika er kväll med,för jag är off to the sofa.

This is the day

 

1.Mammas egenlagade musli har vi fått hit,loovely!
2.Här har dom inte vettig yoghurt på tetra(inte hittat än iaf) så det är filmjölk som gäller.Men gissa om jag inte då vart glad när jag såg två turkisk yoghurt burkar som stod och väntade:D
3.Dagens läsning
4.Träna träna träna.Det var såå jäkla skönt! Tungt med PT:n och så var det ett annorlunda pass,Corebar,jag var på.Men det ska absolut testas igen! Nu är jag igång:D
(lite extra till sen när det är uppförsbacke hela vägen hem,pjuh)

Kunde inte börjat bättre denna daag

YESSS! JAG HAR FÅTT EN INTERVJU TID TILL EN FRISÖRSALONG PÅ MÅNDAG:D
(alltid något!)

When dreams come true

Jag skulle vilja göra allt och liknande
Och jag skulle vilja uppdatera min ögonskuggs garderob med såna här fina från Mac!



Mmmmaat

Aj aj vilken fin middag vi gör just nuu! Färsk lax i currysås i ugn med ris! (feeint med ett fiskland där det är lätt och rätt billigt att få tag på:D)

Äntliigen

Yess,nu har jag blivit medlem på Elixia träningcenter precis här i närheten! Äntligen kan jag börja träna:D Och har någonstans att slå ihjäl ett par timmar om dagarna! Greeat! Imorrn en "kom igång" timme med personlig tränare,som man får:D


Velkommen til ELIXIA Kalbakken. Hos oss finner du alt du trenger for å komme i form og gjøre noe godt for kropp og sjel. Du kan velge mellom et bredt spekter av trenings– og velværetilbud tilpasset dine ønsker og behov. Kom innom eller ring oss.
Mandag-Torsdag: 06:30-22:00 
Fredag: 06:30-20:00 
Lørdag: 09:00-18:00 
Søndag: 10:00-19:00

Hur svårt ska detta vara

Det enda jag verkligen vill just nu,är att få ett jobb.Snälla! Kan jag inte få det nuu?
Jag får i nerverna.

Summer beauty

Perfekt! Såhär vill jag se ut i håret nästa sommar! Älskar långt hår då(och flätor är ju gorgeous!).Men måste endå säga att jag är riktigt nöjd hur jag har det nu,det är fint och lättduschat!(skönt som fan)

(sista bilden-how they make it. style.com)

Det här var sista spiken i kistan

Alltsåå,jag tänker nog till ibland.Sådär i dimman och yran! Då sista helgen jag var hemma och festade med Malin,då jag pratade om att min kamera dog.Och att jag hade tappat bort minneskortet.För att jag skulle vara smart och ta ut minneskortet ifall något hände,och som jag alltid tänker när jag har alkohol i kroppen,sätta det på "ett smart ställe så jag inte tappar bort det". Och sen dagen efter den där kvällen så gick jag runt hos Malin och funderade på vilket "smart" ställe jag hade satt det på.Kollade typ överallt,men det var gone.
Tills igår när jag rensade i min plånbok som hängt med mej i ett snöre i väskan på x antal party kvällar.För där,där i en ficka,hittade jag mitt minneskort! haha,alltsåå,så hade jag satt det "på ett smart ställe så att jag inte skulle tappa bort det".Vilket det ju var,men en aning föör smart gömställe kanske:D Ibland tänker jag i bra banor även med gift i mej,dock händer det ju inte aallt för ofta,höh!

Killing me softly

Idag är jag helt jävla avslagen,av precis ingenting.Så jag fortsätter med ingenting.River lite morötter kanske.Som jag förövrigt är konstigt allergisk mot?Clown mun med vita prickar typ.

Out in the wild wild west

Viilket Äventyr det blev att ta sig in till city idag! Bara pågrund av att T-bane platsen vid oss är avstängd några helger framöver(vilket jag självklart iinte visste,mååp).
Så det fanns en adress där en buss skulle gå ifrån,saken var ju bara den att jag inte kan en endaste adress här,och inte heller åkt buss alls.(men någongång måste ju vara den första!).Meen jag kom på en buss,men måste sen byta till tunnelbana.Hoppade på ett tåg och hade räknat ut att jag skulle av vid nästa station,men på dom gamla tågena så ropas det inte upp vilka platser den stannar på,så jag steg av,men visste inte riktigt var jag var.Men går upp,och kommer ut till en typ stor marknad och bara en massa mörkhyade som går där.Så nääej,jag hade sett lite fel och var inte riktigt på rätt förstod jag.Så ner igen och hoppa på ett tåg,och blev väldans glad sen när jag kom upp till ett ställe jag kände igen! haha.
Nåja gått på stan heela dagen sen i alla tusens butiker det finns här.Vääldigt svårt att iinte ta upp plånboken och dra kortet kan jag säga! Jävligt mycket folk en dag som denna också.(soligt) Fick iaf med mej en outfit hem:D och batteri i armklockan så jag har lite bättre koll på allt.Hittade också ner till vattnet,vilket för en sann ålänning var uuunderbart! Herregud alltså,att få se vågorna och känna havsdoften, och se solen glittrandes på ytan.Det var som ro för själen:D
Sen började fötterna göra ont och magen kurra,och tänkte att jag denna lördag skulle hitta det där sushi stället som vi missade förra helgen.Vilket jag gjorde,och det var väldigt gott! Och helt bra pris också,eller vad säger ni som är hejjare på sushi,tio bitar för tio euro? Tyckte det var helt vettigt iaf!
Sen måste jag ta tag i problemet hur jag skulle komma hem också,vilket inte heller gick helt osmidigt:P
Vet nu iaf varför man inte vill åka buss här omkring! För att stå och trängas med någo främmandes personer rumpor tätt in på en och stå i en halvtimme i trafikljus och övergångställen för att komma fram,det var inte särskilt roligt.Tyckte jag.
Men nu har jag bekantat mej lite med allt det iaf!
(idiot bloggsida som fan aldrig funkar,därför får ni en massa text på rad, förresten)

Looking good

Thank god för att det finns tv! Nuförtiden gillar jag mera att sitta och glo på tv program än att sitta här framför datorn och bli helt yr i huvudet.(allt det där skenet från den,allt kisande med ögonen,och jaa.Det blir som det blir! typ)
Så jag tackar att norska trean sänder det mesta(likt den svenska),så jag har något att underhålla mej med.Just nu alla nya serier! Som denna här.(förresten så ligger kanalen här liite efter den svenska,men det gör mej desto gladare då jag ser att hela sista säsongen av Cityakuten ska börjas sändas snart!)
Den nya amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Stjärnkirurgen doktor Hank Lawson blir avskedad när han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som olyckligen avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa till miljardärernas Hamptons på Long Island. Av en slump räddar Hank livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar han sin chans att komma tillbaka på fötterna ekonomiskt och bosätter sig i Hamptons. Hank slits mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra gott på det lokala sjukhuset dit Long Islands.
(tv3.se)
Dock kan jag ju inte helt se ner på cybervärlden.Då det är såå bra att man kan se serier som visas på svenska kanaler,på hemsidorna deras! Som nu när andra avenyn och riverside har börjat!(Ja ni hörde det rätt,jag följer faktiskt andra avenyn! Har nog alltid gillat sånahär serier,och såpor.)
Men ikväll blir det filmtime(:

Born to be sheap

Haha alltså.Det här landet slår mej med häpnad.
Har tänkt hit och dit hur jag ska göra med min telefon,om jag ska ta ett abonnemang eller så,
men här funkar det ju så att man måste binda sig för ett år för att få det.Och om jag inte är här i ett år så är ju det rätt så onödigt. Och för att ens kunna ta en abonnemang så behöver man norskt personummer.Men så kom vi på, jag och mamma efter diskuterande,att jag kunna ta ett kontatkort istället.Men så tänkte jag om man kanske också måste ha personummer till det.Men nej så kan det ju inte vara,tänk för turister som kommer dit och behöver ett kontantkort,sa mamma.Vilket jag tycker låter väldigt vettigt!
Men var och köpte ett starpaket idag,men gissa om man inte måste ha ett personummer då!
Och om man kommer från utlandet,så ska man fylla in en liten blankett som fanns med och gå in med den till butiken igen.För norska myndigheter kräver tydligen ett namn och personummer till ett mobilnummer!
Sedär ja,nu har jag lärt mej något nytt!(för visste inte att det kunde gå till på detta vis)
Kommer dock inte att börja använda mitt nya telefon nummer ännu,så att ni vet.Vill ni ha tag på mej eller prata sådär för skojs skull med mej(vilket jag gärna hoppas någon vänlig själ göör),så nås jag mest på msn eller skype!
Bye

Health starts with attitude

Den här butiken får mej att vilja flytta till Stockholm på direkten! Åh vad jag skulle vilja gå och botanisera bland hyllorna där,och köpa med mej lunch.Sån smart idé och koncept dom kör på.Helt underbart,Mera såna här butiker!
Kolla in: Blueberry

SE UPP

Ööh.vad fan har hänt riktigt?
Nog tusan är det väl otroligt att jag ska få till något sådant också! gah

Entertain me

Ipod lurarna i öronen och ut på promenad i solen!

HUSESYN

I brist på annat,så ska ni få se hur jag bor nu! Välkommen hit!
Vi börjar uppe,här är mitt sovutrymme med min 75 centimeters lilla säng(täänk er när man haft en 1,20 före! meen man vänjer sig)
Jennys sida av rummet
Utsikten från fönstret,den jag pratade om hur wonderful det är i nattljus
Badrummet,som vi faktiskt måste gå igenom för att komma till vårt rum,meen Vi har ju tvättmaskin iaf!
Här hänger endel av mina kläder i "hallen" utanför Andreas rum.I väldigt stor brist på garderobsutrymme.Men jag tycker det är en väldans bra lösning endå!
Hallen
Köket,som är "stort" och braa(diskmaskinen är min kära vän,och frysen förstås)
Matsalen typ,som mest är överfullt av datorer och annat stuff,mitt och jennys mesta häng place,så juust därför
Och så vardagsrummet med mys soffan
Hallen igen och trappan som har fruktansvärt smala trappsteg så jag bara väntar på den dagen jag trillar och åker kana hela vägen!
Sådär ja,nu var ni runt.Hela nedreplan går ju runt,och övre också,egentligen.
Ett Lagom stort fint hus(:

Bananas in the tree

Idag vart det snabb havregrynsgröt till middag. Billigt eftersom havregryns påsen håller länge! Och gott och mättande,skivade i en hela banan och lite torkade aprikoser.
Blanda typ 1 dl havregryn med ca.3 dl mjölk och 1 dl vatten,lite salt och socker,in i mikron några minuter (blanda om emellan) och så har du middagen serverad! Mumma


The Skyline,Towns I want to meet


En drickbar fredag

Haha,det här är så bra.Vad ska jag egentligen säga? Förfest,sprit,lägenhet,två crazy härjande brudar,en mobil kamera-Resultatet?
Saknar att party with my friend!

To the sky

För att fördriva tid och ha något att göra på dagarna,så är promenader bra.Tänkte bli piggare och få frisk luft,men jag lyckades bara med det ena.För efter 1 och en halvtimmes promenad så är jag heelt slut! Utforskade lite här runt omkring och tänkte kolla efter dom större matbutikerna,efter en timmes yrandes hit och dit hittade jag tillslut! Så nu vet jag var jag ska handla,billigare och större utbud än den lilla närbutiken här ner för backen.Förresten så är det uppförsbacke hela vägen från stora affären,så man slår ju två flugor i en smäll:D
Kan ju säga att jag älskar utsikten från vårt sovrums fönster om kvällarna,när vi är så högt upp och man kan blicka ner över allt ljus som gnistrar i nattljuset där långt borta. (:
Nu kallar soffan på mej tills jenny kommer hem och maten ska lagas!

Mamma Mu

Bröden blev faktiskt heelt goda och bra! (måste ju självklart provsmakas direkt,Jenny godkände dom också) Här är receptet,fast jag direkt gjorde en liten "egen" variant.Bara för att jag lyckades få hem något konstigt mjöl.(det är inte lätt dethär kan jag säga,att försöka förstå vad allt är och översätta det till svenska världen!) Kände mej riktigt duktigt som fick till brödbakning,för typ första gången själv iaf!
Antal portioner: 20
Ingredienser

50 g jäst
5 dl vatten, ca 37°
4 dl riven morot
2 tsk salt
250 g keso
1 msk rapsolja
4 dl grahamsmjöl
ca 15 dl vetemjöl special

 

Gör så här

1. Rör ut jästen med vattnet. Arbeta in övriga ingredienser, till sist så mycket vetemjöl att du får en smidig deg. Knåda noga, täck och jäs 30 minuter.

2. Värm ugnen till 225°. Knåda degen lätt på bakbordet. Rulla ut två längder och dela dem i bitar. Ställ bitarna på en plåt med bakpapper och låt dem jäsa övertäckta 20 minuter.

3. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter. Låt svalna på galler.


To day

Brödbakning pågång! Dock vill jag väl inte påstå att det går så överdrivet bra för mej.Så vi får se hur det slutar:P Någon slags brödliknande saker ska det vällan bli.

To the rhythm of the beat

Ursäkta nu,men såhär på söndagskvällen kan lite ögongodis pigga upp. Och jag,jag är looost.

Oxalsyra är inte nyttigt i stora mängder

Dagens motion är avklarad,ca 6 kilometers skogspromenad.Det är så härligt att bo 15 minuter från city men endå ha tjock skog bakom huset där lugnet råder.Jätte fin höstdag här idag! Ätit harsyra,blåbär och njutit av soolen. Nu ska jag planera lite inköpslista och mat när jenny far hem till Åland!

Sunshine over me


Morgonstund har guld i mun.
Med blaskigt kaffe och en bok.

GRYM

Perfekt spenderad lördagskväll! Upp för en braant backe,in i skogen och ner i en grop,Där, Timbuktus&Damns sista spelning för sommaren 09! Så jävla bra! Han är så jäävla grym alltså! Vi hoppa,dansa och sjöng med.Ääälskar killar som kan dansa! Paperboys,någo norska rappare, spelade före och var helt sköna live.
Timbuktu spelade i 1 och en halvtimme och tillsist kom vakterna in på scenen och skulle försöka få han att sluta spela,försökte ta mikrofonen tillochmed,men han sjöng vidare:D Sen fick vi springa för att försöka hinna med T-banan. Kolla in han och Paperboys!



Byn

I dag var det Oslo city som gällde! Gått runt på stan hela dagen,finns så mycket butiker:D Ooch en massa folk.På Jernbanetorvet var det en stor scen och Topmodel Fashionshow,dj på stan och rabatt på alla kläder hos Cubus.Pågrund av modellerna och det som hände.(STORSTAD) Fyndade lite saker, men måste tyvärr hålla fingrarna lite i styr,kan ju inte ruinera mej direkt! Skor med lite skaft,t-shirt/klänning och jeans leggings. Så skulle vi äta sushi,men jag hade vart så smart och inte skrivit upp adressen på baren,såå nej,det blev inget idag,vi gick till Burger King istället(ca. 10 euro för en meny).Ikväll är det någo Granittrock här nära där Timbuktu spelar! Såå måste ju ta oss dit och passa på att se på han! (:

Take me back va

Kollar på bilder och önskar jag var på plats i Magaluf igen! Stranden,solen,människorna,pulsen,solstolarna,altanen,åååh! SÅ jävla lovely! För här regnar det ju bara.böh
i liike

Time to say goodbye

Jo jag såg på film,och jenny var duktig och for ut och sprang(!),tills hon kom på att det regnade.Jag är sjuktrött av någon koko anledning så bäst att krypa tills sängs.
Först dock måste jag bara uppmärksamma detta
Huur kan man se ut såhär(superjävladunderhott),och bara vara 15 år?!
Jag går nog och typ dör nu,vilken vits är detta liksoom.
(nu ville sig såklart inte bilden,meen gå in här och kolla in)

!

Ååh,Riviera bilder på The Fashionist ser duktigt feeint ut!
Idag var jag på arbetsintervjun,lät väldigt bra och hon var väldigt trevligt! Dock är det kanske ett bindande avtal som gör att jag måste vara här i två år.Och nej,det vill jag inte.Jag vill kunna fara och göra preciss hur jag vill,när jag vill. Så vi får se med detta,har sökt några jobb till nu såå.
Nu ska vi se på Harry Potter!

Nu är jag häär

OSLO! Nu är jag på plats här i det lilla söta huset på Sandåsveien! Tur som jag hade mötte Jenny gulle mej på flygplatsen,skulle tusan aldrig ha orkat med dom där kilona, utan att vara genomdränkt av svett och missat bussen. Märkte jag.Kastade upp alla kläder direkt i lådor i badrummet(lite dåligt med garderober).Det är ett helt lagom stort hus med två sovrum,ett badrum,kök,vardagsrum och typ "matsal".Känns just nu heeelt stört detta! Som om jag bara skulle vara på besök.Men allt kommer nog bli bättre bara man får landa lite och har fått se sig om.Att det sjunker in att här ska jag bo nu! Jaa,spännande va! Imorgon ska ni iaf  hålla tummarna för mej,för då är det arbetsintervjun som gäller! Puss och godnatt

Mina känslor svämmar över

Åh,det här är så tudelat:S Ska bli jätte spännande och kul att flytta.Och det är bra för mej som person.Men
,det är så hemskt att säga Hejdå.Att lämna tryggheten här och allt jag vetat.Alla människor som gjort mitt liv och allt jag gjort här på ön som bildat mitt förflutna.och ännu en gång,jag älskar det förflutna(det mesta av det iaf).
Grät några tårar med Malin och Lise ikväll.Hata att gå ifrån käraste och inte ha dom där preciss när man vill.
Mina känslor går upp och ner och hit och dit från timmar till timmar.
Puss mina käraste,nu måste jag ta steget från finaste Åland.
hjärtor<3
Nästa gång ni hör av mej,befinner jag mej i Oslo!

Autum

Alltså,jag har inte kommit iväg härifrån ännu och jag har redan en massa ideér på vad jag kan göra nästa höst! Känns som om min hjärna borde ta och lugna ner sig med alla dessa planer.Och tänka bara en dag framåt.
Blev ett halvt konstigt hejdå till Fanny idag,ståendes på Salongen där hon fick tid precis just då.Meen det är skype som gäller nu framöver(så bra grej). Var också till Hotell-och restaurang skolan och hälsade påå,uunderbart! minnen,dofter och mitt hjärta som saknar saknar allt.Det var jätte trevligt att ta sig en pratstund med mina lärare(:
(där fick jag en idé för nästa år,hoho!)
Nu förbannar jag mej och hatar att packa och fattar fan inte alls hur det ska gå imorgon på Gardermoen.Får gå med samma kläder hela tiden,eftersom ingeting får plats i den jävla väskan.(måste ta två och betala för hela den ena väskan skilt! fy).Och hur jag ska få med allt heeelt själv,gåendes,ombord på en buss,hålla koll på vart jag ska av,och få av allt.Jag längtar då inte efter den episoden.Hej

RSS 2.0