RANKIN

Snyggt och Inspirerande!
Och också en fin serie med Robyn! Beauty Portfolio

sista augusti

Var och testade Kettlebells för första gången ikväll,och känner redan värken komma krypandes.Var jäkla tungt och intensivt,och instruktören var sjuukt vältränad(kille märk väl)vilket gjorde träningen riktigt bra,höhö!

sådär så man hatar det tillslut

Ja herregud,idag höll jag ju mest på att svimma på spinningen,och längtade efter smörgåsen hemma.haha.Att det faktiskt kan vara så illa! Men det räckte att se på pulsklockan sen för att inse att det bara är att fortsätta med att sätta sig på den där jäkla cykeln!

underhållande eller chockerande

Ja herregud,dom där hollywood fruarna.Vet inte om jag vill skratta eller gråta faktiskt

monday

Läängtar såå till Åbo nu! Och blev extra glad då jag insåg att det redan är nästa vecka jag drar dit en sväng! Ska ladda upp ny energi där,banne mej.

28

Jamen nog är det väl konstigt vad min hjärna kan framkalla en massa tankar,och underliga känslor.När man är lite för pigg för att gå och sova och man hittar olika låtar och ser sig omkring.Jo nej,tror jag får kasta huvudet på kudden endå

windy sunday

Haft en såndär söndag som det ska vara, besök av finaste bebisen och suttit och fikat i tre timmar! trevligt värre.Och kan också stolt berätta att jag inte druckit en droppe alkohol den här helgen!! Och skönt som tusan var det också

lördag 27

Mysigt med bio ikväll! Nu märker man att varje stad behöver en! Och gudars var jag älskar Johnny Depp,och Jack Sparrow då såklart! Dock var filmen i sig mest bara okej.


hot


-

Fick hem en klädhängare från Ikea igår! En väldigt bra grej.Dock lite stor så nu gör jag det här rummet ännu mer förråds liknande.Saker staplade överallt ju.Så fick jag skärbräde och visplar, "flytta hemifrån saker" alltså. Suveränt!

26,äntligen

Tröttis efter jobbet två dagar i rad,full fart framåt typ.Så nu tar jag min första lugna fredag hemma i soffan för denna höst.Och jag gillar det!! nu har vi alltså kommit till den punkten igen. Ha en fin helg hörrni

Elle typ

Var och kikade på bilderna från photoshooten vi hade för någon vecka sen,och jo tusan vilket bra jobb vi alla gjorde! Himla fina bilder,och snart kan jag visa några! :)

23 Augusti

Staden är så vacker när den är full av grönska!Gick en sväng för att försöka insupa det sista av sommaren för att lägga det i min minnesbank.Men nu faller löven.Det är ju inte konstigt att man blir lite smått deprimerad när hösten är påväg.Ser mej omkring och påminns om allt vimmel och rörelse som pågått över alla gator.Alla härliga stunder den här sommaren har bjudit på,när man kunde sitta i det gröna gräset i stadshusbacken och blicka ut över allt.När man hade känslan av att det aldrig skulle ta slut.En fantastisk tid.
Men nu kommer det en ny,och den för också med sig mycket,vi måste bara blicka framåt och glädjas och minnas det vi fått. För nu skapar vi ännu mer att se tillbaks på.
Men oavsett måste jag då säga,fan vilken fin stad jag lever i!!

planera o prioritera

Nej vet ni vad,jag gillar inte riktigt det här med att bli vuxen.Alldeles för mycket att tänka på juu.Kom underfund med att jag behöver en bil nu också

böh

Vette tusan när jag senast svettades såhär mycket som idag! Ville typ svimma och spy samtidigt,så jävla dålig kondition har jag tydligen.Ja,jag var alltså på spinning efter jobbet

homemade

Känner mej oerhört duktigt efter att gjort musli ikväll.Väldigt.Har kommit på att jag måste lära mej sy också! tänk vilken bra sak att kunna,då kan man ju dona med allt möjligt! Dock får nog det bli vårens eller nästa hösts projekt.För nu var det ju squash...

19-21 augusti

jo hej igen.Nu är det verkligen slut på sommaren! Men har som sagt haft en jätte fin födelsedags helg! Fick lite presenter i fredags och fick en heel drös med gratulationer,vilket jag blev himla glad för såklart! Åt middag ute efter jobbet och for sedan och umgicks med ett gäng brudar,vilket var en kul förfest.Sen kan jag ju säga att arken var en stor besvikelse då jag redan var i säng halv två,dock väldigt skönt! Lördagen spenderades på Paf open center courten med och bland gröna regnkappor och stört bra stämning! Så jäkla nice med beachvolley alltså! och så en Niska pizza på det.För att sen bege sig till en annan födelsedags tjej för att äta cheescake och dricka lite rosé,för att sen avsluta kvällen på Kino.Där det ju var proppat med folk men såå jäkla bra drag!(dansa dansa,och svettas bland alla andra) Nöjd tjej efter det(visste att det skulle leverera!)
(hawaii blommor tog jag med mej ut kvällen till ära också)

söndag 21

Har haft en fin fin födelsedags helg! Återkommer imorgon!

jag föddes

Mariehamn visar sig från en av sina bästa sidor idag! Det är himla vackert ute,och det är ju perfekt för min födelsedag! :D

min dag

Jag säger GRATTIS till mej själv,som fyller hela 22 år imorgon nittonde augusti! :)








kom inte till oss tack

haha ja herregud,det finns ju då verkligen vissa människor som inte är kloka någonstans.tur det att dom är väldigt väldigt få,och man får in väldigt få sådana!

het kvinna eller vadå


contact me

Fått visitkort!

-


skön känsla

Ääntligen var jag tillbaks på Avancia igen! och det behövs,ryggen känns och det är väl illa för min ålder.Men det är kul att det är mycket att göra,just nu har dagarna bara rullat på med en massa folk som kommer och går i salongen!

sparv

åh,var och såg på en ett dygns gammal bebis igår! Och gud vilken söt liten pojke! Det är ju faktiskt ett underverk

liike

Wihuu,nu är jag fast anställd på Hair by Julia!! Och jag är inte annat än glad för det:D

14 augusti

Nu är jag slut fysiskt.Det har varit så mycket den här sommaren,man har bara rusat på.Det ska presteras på jobbet varje dag, varit korpmatch en gång i veckan,luncha,träffa alla vänner så mycket som bara möjligt då dom sen inte är här,modevisningen,mycket alkohol,fotografering,långa varma dagar,lite vatten,väldigt varierande kost med mycket sött och fett,och allt detta ger väldigt dålig sömn.
Nu orkar jag inte längre.Dags att ändra om livsstilen endel så att jag kan få energin tillbaka och få lite ro inuti.

13 augusti

Sådär sex dagar före det i år igen är dags att fylla år så bjöd jag på lite födelsedags kalas! Hade lyckats få till lite sötsaker i form av Cupcakes och mammas macaroons, Och frozen strawberry daiquiris! Och det blev faktiskt rätt bra också:) Vi hade det himla trevligt med snack,nostalgi musik och mycket skratt efter en liten skriv lek(som mest är dålig humor)!  Sen blev det en cykel tur till kino,för att tydligen ta sig en drink för mycket.

endorfiner

Skrivit avtal med Avancia idag,så nu finns det inga "orsaker" längre,det är dags att börja träna igen,Banne mej! Och som jag längtat:)

Lördag 6 augusti


stackars liten flicka

Nog är det tusan otroligt alltså.Casandra cirkus 12-13 år,säljer julkalendrar och tar en mixer i premie för att ha när hon blir stor och flyttar hemifrån.Idag grävde jag fram den där mixern för att jag behöver den i helgen,och se min besvikelse när ja inser att den är i plast och är sönder!! nej herregud,nu får jag teipa den med silvertejp och ha med en söndrig mixer till mitt framtida boende..

åtta

Måste då säga att jag gillar min chef,har en riktigt snäll en! Och ni,kika in på Maddes blogg för en sneek peek på gårdagens fotografering! Och förresten,barnmålning är då inte lätt!

7 augusti

Har fortfarande ingen tid för det har egentligen.Igår måste jag ju och kolla in det nya stället,och tuusan vad Kino var nice! Över förväntan till och med! sen fick man ännu mer sömnbrist och for iväg ut till Lemland för att fika och kolla på en helt fantastisk plats vid vattnet med mysiga hus,och därefter ut till Hagaslätten för Photoshoot! Som efter mycket om och men,spöregnet ställde till det om vi säger så,blev lyckad,jag är glad och nöjd iallafall:) Men nu är tröttheten här igen och dags för sängen,för imorgon är det jobb till sju och sen barnmålning(Herregud).
Natti!

full fart framåt

Det är nog så att jag blir illa tvungen att börja skriva listor igen,fast jag försöker undvika allt sånt på sommaren(för att kanske hålla hjärnverksamheten lite aktiv utan hjälp från annat,höh).För nu börjar jag glömma hälften av allt som ska kommas ihåg och allt flyter ihop.Är photoshoot pågång,barnmålning,korpmatch,planering(hitta recept) och handla inför födelsedagskalas,besök hos en bekant,födis kaffe,mariehamns kalaset,kulturnatten,skolarbete och såå vidare.
Nej nu vart jag trött

hemska saker

Det sticker till i hjärtat när jag tänker på dom 400 000 vuxna och barn som just nu svälter i Afrika.Vi som sitter här i överflöd av mat...

3 augusti

nämen herre jäklar så fort tiden går om kvällarna! hinner ju knappt sätta mej ner så är klockan halv tolv och sängdags. Har iallafall hunnit gå en sväng på S-market(like) och tagit käppen ur arslet och skrivit klart den ena uppgiften till makeup skolan! och nu inser jag att sommaren rinner ut också,men det är nog fullt upp i två veckor till,bara ni alla inte lämnar ön ännu!

blandade htc bilder


ay ay


it takes a fool to remain sane

Var endast in en gång på Rockoff i år,och det var självklart på The Ark! Visste att det skulle vara bra då dom gör sista turnén.Och joodå det var som förväntat! Jäkla bra och härlig stämning! Och rockoff tillför nog verkligen sitt till staden,det livar ju upp någo otroligt! gillart

23 juli

Förra lördagen gick snabbt missad när det hände så mycket i veckan.Men då hade jag kvalitets tid med Jenny för att sen bege sig mot stan,där det var rosé och sen en sen natt!

sensommar

1 augusti! Jag som just tyckte det var midsommar! Men den här månaden bjuder på mycket den också,för banne mej, än är sommaren inte över!

RSS 2.0