31.12.10

Den här 31 December 2010 var ju en sådan vacker dag så jag blir helt lycklig! Såg ni himlen idag? Helt underbart! Nu ska jag dra iväg och laga tre rätters och umgås med bästaste! Ha en riktigt fin Nyårsafton allihopa! :)

31 december 2010

Var väl återigen dags att skriva en Års sammanfattning,såhär när det lider mot sitt slut! Dock inga värre grejer!
Man kan kanske beskriva året som,omtumlande.Jag har insett så oerhört mycket,och det är jag så himla tacksam över! Har varit så mycket saker som ställts på ända,måstat ifrågasätta,försöka förstå.Lite sådär som om man vände världen upp och ner,skakade lite och sen skulle det falla tillbaks så som det egentligen ska vara.
För det första att flytta från Oslo och allt jag fått där var ju en helt ny situation att ta hand om,men det svåraste var nog att komma tillbaks till ön.När allt borde vara och falla tillbaks till så som det alltid varit,men när det endå har förändrats,när saker såklart inte kan vara likadant efter att man själv påbörjat en resa.
Är nog det det här året handlat om för mej.Omtumlande på det viset.Men med så mycket glädje! Vänskap,underbara stunder,nya härliga människor,många fina ögonblick.Ett helt år fullspäckat med saker jag kommer komma ihåg! Komma ihåg med en positiv syn,för det är det jag slutligen kommer fram till att det varit!
Kärlek till er alla som varit med mej genom 2010! Och jag hoppas att ni är med mej även 2011,för nu gör vi det till ännu ett för jäkla bra år!

God fortsättning!








årligt

Jag tyckte Victoria Secret modellerna var för smala i år förresten.Skönt att min syn har ändrats

äntligen framsteg

ooch jag är på Bättringsvägen! gillar den starkt! Och ju friskare jag blir ju mer pepp för imorgon blir jag! Är ju för tusan Nyårsafton,ingen vanlig kväll inte,såna kan vi ha en annan dag! nu är det lite positivare här hörrni

blöh

Och nu är halsen så svullen så jag knappt får i mej mat.Det här var ju åt skogen dåligt.Vill ju kunna njuta och få i mej lite fin nyårsmat.
uscha

Bara vi är vänner

Vänskap är livsviktigt,ovärdeligt och jag tror inte man klarar sig utan det.
Jag skulle gå under iallafall.Är tacksam för både mina gamla och nya vänner,alla utgör endel av mitt liv!







baby

Är ynklig ikväll,så råkar lyssna på kärlekslåtar.Ibland är det fint att ha någon som tycker synd om en
fast man nu inte har någo värre fel







då slog det till då

Fan.Kände mej helt mörbultad när jag for iväg imorse.Och mycket riktigt så blev värken bara värre och värre.Sen kom frossan.Har verkligen iinte tid med det här nuu.Nästa vecka har jag all tid i världen,så kan inte febern bara skjuta lite på sig till då? mååh.Nå det är bara att knapra piller och orka dessa dagarna nu.
Ikväll är jag ju soffliggandes igen,och tycker synd om mej själv med choklad

ögongodis

Hoppas ni haft en fin annandag! Jag har legat på soffan,endast.Ganska så sliten så den passade perfekt,och jäklars förresten så fin Johnny Depp är i Secret Window!(återigen iof).Fortsätter på samma tema och så blir det tidig läggdags,kom ju på att det är jobb imorgon igen också.


tjugofemte kvällen

haha,vilken Juldag alltså! Helt klart mer minnesvärd en förra årets(kanske för att minnet helt svek då).Älskar att träffa alla folk,hade skitkul och kvällen var både härlig och,ja vad ska man kalla det,annorlunda! :D
Tack alla!

gamla godingar


Fick Bon Jovi Greatest hits igår,känns lite som när jag var fem år och fick min första cd,Arvingarna. Men jag gillar det duktigt mycket!

så fint så fint

Sovmorgon,glatt återseende,julgröt,begravningsplatsen,Kalle Anka,godis,julmat,ett glad rött och julmust,långa diskussioner vid matbordet så jag glömde bort julklapparna,pepparkakscheesecake,happyface,skrapa lott(vinst på 3 av fyra!!),estnisk mörk öl,mys i soffan,Svensson Svensson,lite film och sängen.
Har fått fårskinnstofflor,eltandborste,Ugly Betty,träningsgummiband,pulsklocka,pengar och så! :)
Nu måste jag börja ladda inför kvällen,vi ses ute folks!

25 december

Julafton var ju helt härlig igår! Hade inte höga förväntningar med den blev så mycket bättre sist och slutligen! :)
och jag har nog vart så himla snäll i år! :D fått så fina saker och fick vara med hela familjen,även min bror! (fixade till en kalufs på självaste julafton också,med det behövdes big time!)
Nu ska jag gå ut på tur med mommi en sväng,röra bort godiset lite!
hoppas alla har det riktigt bra nu i dessa tider!

24 December

GOD JUL ALLESAMMANS!

natti

Att avsluta dagen med att se på The Holiday är ju perfekt.Förresten så vill tydligen inte mitt internet att jag ska vara på Facebook,då det stänger av sig själv så fort jag går in dit! Mobil surf var inte sådär jätte kul precisss

23 december

Såådärja,hemma igen efter dagens arbete,har varit en helt härlig dag att jobba på,dock ovanligt lugnt.Kanske folk har varit ute i god tid för engångsskull! Mommi och moffa har kommit hit nu också och en massa gott står på bordet.Det enda som saknas är min bror.Men vi har kanske turen att få se honom en liten sväng imorgon! Det blir alltså en julafton i år igen! Nu ska jag sätta ner paketen runt min såkallade gran,och krypa ner i soffan brevid min lilla fina familj och få stämningen att infinna sig(:
Ta hand om varandra nu!

22 december

Dagen började i stress,vilket gjorde att jag direkt inte blev på det gladaste humöret.Början på dagarna har väldigt stor betydelse,därför har nog denna känns som den gått så himla långsamt.Fått julklapp av chefen iallafall och det är alltid väldigt trevligt och uppskattat! Jag har nog det heelt bra där jag!(:
nuu är det dan för dan före dopparedan,låter bra,känns dock inte desto mer

ge inte upp och ge inte för mycket

Ifrågasätt hur värt det är att bli irriterad eller arg eller att vara sur över saker och ting.Oftast är det i slutändan inte värt det,om dom positiva sakerna med personen väger upp.Man slösar så mycket energi på onödigheter så ofta,när man skulle kunnat använda den till något bättre och härligare.
Men,det finns alltid en gräns.Man kan inte måsta acceptera allt.Någonstans måste ens eget bästa vara det viktigaste.Och då får man ta situationen för vad den är, inse att så nu är fallet,och göra det bästa av den situationen.Fastän sådant oftast är svårt.
Men livet var ju inte heller lätt hörrni

21 december

Det är en ren jäkla plåga att jobba med träningsvärk i axlar och skuldrorna när man jobbar som frisör! Herre så det känns.Och när man själv inte heller hinner bli fixad sådär annars så får man ta sakerna i sina egna händer,fram med saxen.Måste ju också få bli julfräsch som alla andra! (hoho,inget jag rekommenderar)

off

Ville skriva något vettigt,men jag är bara tom idag.Känner mej inte helt pigg,så hoppas på att imorgon är bättre! Får ta och gosa ner mej i soffan med ett glas glögg och se på Jul med Ernst(ja han är en härlig snubbe han)
godkväll på er

lugnt

Är så jäkla glad att jag såg till att befinna mej här på ön i dessa jultider!Är ju snökaos och en massa inställda flyg just nu.Precis det som hände förra året när jag äntligen skulle få komma hem några få dagar och allt blev bara kaotiskt.Duktigt skönt att vara här alltså.Inga ska man vara på vift när man bor på en ö som kan vara lite krånglig att ta sig till ibland!

låt dom vara nu

Det är då tusan märkligt hur vissa personer och saker återkommer i ens drömmar.Personer som man bara vill att ska låta bli att vara och störa i drömmen.Och när man vaknar är man inte riktigt med, för drömmarna är så verklighetstrogna.Undrar om det är ens undermedvetna som kommer fram,försöker säga något.Eller om drömmen bara är helt tagen från luften.Jag önskar nog iallafall att man skulle kunna mota bort vissa saker som dyker upp där när man sover,så man skulle slippa vakna och ha tankarna från drömmen så tätt inpå en.Dom kan påverka en rätt mycket helt enkelt.

Skid row- I remember you


fixar stämningen

Julstökat! Lagat jul karkki och lyssnat på den alla tiders favorit jul cden:D Fick till både rocky road,jordnötsbollar och pepparkakstryffel,fiin fint!
(måste hålla mej borta från kylskåpet så allting inte tar slut innan fredagen,julmusten rinner dock ner heela tiden,herregud så gott det är)
(vår alternativa adventsljusstake!)

18 december,myys

Det var så härligt att få umgås med tjejerna igen! Vi satt här hos mej och drack glögg och pratade och åter pratade! :) Dom senare timmarna ute var heelt okej dom också(bara man får skratta så är det bra!),och jag var i säng i vettig tid så idag har jag endå haft lite fart i mej(:
(extra glad att jag äntligen fick träffa denhär baben igen)

nu är det jullov

Folk här anlänt till ön! Och så också några av mina kära brudar.Så ikväll ska det drickas glögg och alkoholhaltiga drycker och catcha upp tiden som gått och bara ha det sådär trevligt som vi brukar ha det! fiint! Så ses vi ute människor:)

sjuttonde

Nu intar jag soffläget igen,med budapest karkki och Robinson.
Trevlig kväll på er!

gamla goda

Alltså,jag är ju lite svag för 80 tals musik och vissa såkallade power ballads,meen vad är egentligen grejen med killar med långa permanentade hår med galen klädsel som sjunger om kärlek?! Vad tänkte dom liksom.Och det där håret som var på varenda en jäkel!

(hair metal)

tsst

Dagens bästa var flickan på 5 år som pratar tre språk,visade att hon tappat sin första tand och gillar Hello Kitty!
Det är nog givande och underhållande rätt ofta om dagarna

det kryper på en

och nu har partysuget dykt upp,sådär lagom tills kvällen blir till nästan helg

yumyum

Förresten,det går inte alls att vara nyttig i dessa juletider.Två veckor till det nya året och då blir det tillbaks på den rätta vägen igen,såå nu gottas det!

En fröjd

Vilken vacker morgon vi hade idag! Vred lite på huvudet medans jag körde och såg vindkraftsnurrorna mot en äggule gul och vit bakgrund och så den mörka himlen ovanför det.Jäkla fin början på dagen! Man måste öppna ögonen lite och inte bara se rakt fram

ni hittar mej där

Det känns inte som att jag inte hinner reflektera så mycket,tiden tillbringas på jobbet och sen är det bara några få timmar jag har till förfogande på kvällen och då går det i rasande takt! Känns duktigt vint att säga "god jul" till kunderna och jag måste påminna mej själv om att det är om en vecka.För nu blir 15:onde fort till 16:onde och så vidare. Såå nu har jag faktiskt inte så mycket att tillföra!
Godnatt på er

playing


Johnny

Åh,Jack Sparrow är tillbaks!


On Stranger Tides

sprider stämning

Att det alltid ska vara så förbenat kallt att stå ute på lucia kvällen! Har fått riktigt fin julstämning när det dukades upp med lussebullar,jultårtor,pepparkakor o glögg med jul musik på i bakgrunden iallafall! (: Umgåtts och  pratat hela dagen,och ja,frusit tårna ute i väntan på att lyssna på lucia med tärnorna.(dom sjöng ju fint iallafall!) Nu är det filten hårt runt mej som gäller

13 December

Trevlig Lucia på er!
Idag är jag ledig så nu är det fullspäckat schema.Ska fara på lite Lucia fika nu!
Trevlans!

du säger vadå?!

Alltså,jag kan inte för min värld förstå att det är en vecka tills julveckan!! Jag fattar ingenting,min hjärna har inte hunnit med tiden.Och jag fattar egentligen inte alls varför den reagerar så segt nuförtiden heller.
Alla folk börjar komma till Åland i slutet på den här veckan! Liksom Whaat?! Det har jag helt missat,och har nu när jag inser det lite svårt att ta in det också.haha
det är bara och bra galet

Mäktigt

Fastnade framför tven och programmet om Wikileaks.Så jäkla intressant.Och stort och sjukt.Kan inte ens nämna mina åsikter för dom är för splittrade,och så är jag för lite insatt.Men det där gav mej en bra inblick. Iallafall så vet jag att oskyldiga människor ska aldrig dödas!

kärlek

Jag är så tacksam att jag har orsak att vara glad så ofta.Att jag får umgås med så knäppa och fina personer! Det gör att man inte kan annat än skratta(och däremellan säga Hoho) Ni ger mej så jäkla mycket!

Alltid

Jag är helt betagen av vår ö! Det är ju så jäkla vackert här,oavsett vad!

wonderful life

Att en lördagskväll i december sitta på golvet i en ring och lyssna på Bob Marley klockan ett på natten,det är nog banne mej ljuvliga stunder man får uppleva! Och faktiskt så är det fan kul att skratta åt fulla personer ibland,alltså kan man ha roligt fast man är nykter! haha
Nu måste jag nog bege mej ut på en promenad när man väl mår bra på en söndag(:


11

myskofta och ny färg i längderna,nu far jag!

silence

Vilken härlig dag hörrni!
Den känslan infann sig utan någon vidare orsak(: Trevliga kunder och sen fått gymmat(äntligen).Och att bara ställa sig tyst och lyssna,se sig omkring och dra in frisk luft,och det var då en fin lördag.Sen har jag fixat till mammas frisyr och smink och skickat henne på julfest! Önskar fan att jag också får gå på en sådan en här i framtiden.
Nej nu ska jag läsa tidningen och invänta vart det bär av ikväll
Trevlig kväll på er!

är det därför,eller är jag på fel spår

Man måste tydligen utmana sig själv.Orsaken till varför vissa saker är tråkiga och jobbiga är för att man inte kan.Så man måste pusha sig själv,våga,för då vinner man kunskap.(och förhoppningsvis mer än det)

fine

Gör en vanlig fredagskväll här igen.Ost och vin,soffan och tven.Och jag har då ingen längtan efter något annat heller.Det är på lördagen som den där känslan att man måste och vill göra något infinner sig,och den är stark.
Godkväll till er!

December 9

Igår kväll kom känslan över mej,att allt bara går förbi mej.Sen jag började jobba njuter jag inte lika mycket av stunden,är inte närvarande i nuet på samma vis,tar vara på ögonblicken och riktigt "är i" dom.Och så vill jag inte att det ska vara.Jag fann något väldigt bra under hösten,och det vill jag inte tappa bort nu.Det är när vardagen börjar trampa på som man glömmer bort att vara tacksam.Dags att se till att öppna ögonen igen,att se det som alltid finns runt om en,och vara tacksam för alla dom stunderna och det vi har.
Man måste påminna sig själv

mumma

Fazers julchoko är ju riktigt good,och det belönar jag mej med efter arbetsdagen

effekt

Jag måste då tycka att detta är lite snyggt Naturligt på sitt vis med endå häftigt!
Jag fick äntligen lite donat i min kalufs idag också,dock iinget sådär extremt,här håller vi oss till en annan linje

gillar inte minus massor

Jag kan då inte påstå att jag uppskattar det här kalla vädret! Att när man slutar klockan sju och sen måste ställ sig och skrapa rutor,och när man sen är så kort också att man inte når över hela framrutan, utan isåfall måste ligga över halva bilen vilket inte är särskilt lockande då den är svinkall! den där bilen alltså,det var återigen den där bilen.Meen vilka i-lands problem jag har alltså! ( och det är ju helt skönt att det är så)

put a smile on your face

Haha,det finns så många härliga och knäppa människor! så himla trevligt att möta på såna,ja kom ihååg att ett gott skratt förlänger livet,och banne mej det tänker jag tro på! :)
(nu är det dags för jultårtor,sånt gör en glad i själen!)

.

Så länge man inte tappar bort sig själv så har man ingenting att förlora

lööv

åh,det är så härligt alla gånger då Mamma och jag sitter vid matbordet och skrattar så vi gråter,åt inget speciellt egentligen.Och sen kan vi inte sluta skratta! det är knäppt och underbart,kärlek.

6 december

Jaapp ,är mera pågång idag när det övergick till en till söndag! man blir ju alltid lite förvirrad när det är en röd dag.Har iallafall fått sista punkten på min en sidas att-göra-lista,och fått tränat! allt är lika med jätte skönt,och nu är det just preciss kväll igen.Inte klokt hur fort våra dagar blir till en ny
Hoppas ni har en fin Självständighetsdag!

blackandsilver


den där jobbiga känslan

Kurerat mej med att sitta klistrad i den här data stolen hela dagen,så jag nu börjar få ont,med julmust i glaset och Gossip girl på skärmen.Andra advent är nog till för sånt här också! men det ska bli skönt att vakna och må bra imorgon

happyfaces

Herregud,ingen bra idé att dricka champagne klockan tre på nätterna.Resulterar i en jäkligt sliten människa.Men det var det ju värt. Var en väldigt kul kväll igår så! Tre brudar var knäppa och på bra humör:)
Nu ska jag dricka mer julmust och försöka mej på det där att se på film när man är bakis

på natten kommer sanningarna till en

Myser i min Onepiece och har insett mer än någonsin att man bara har sig själv att se till,bara ens eget ansvar att se till att man mår bra och att inget skadar en.Att man heller inte själv ska vilja trampa runt i skiten,utan bry sig om sig själv och inte göra så,förstå att man är värd allt fint,och se till att man är lycklig,självständigt.

4 december

Har vart jobb och sedan en snabbis till gymmet,men var alldeles för hungrig för att koncentrera mej.Ogillar starkt att jag får så lite tid att ta mej dit nuförtiden(dock är det ju bra med jobb och pengar,det var detdär att man måste prioritera bort saker elleer)
nåväl nu måste jag styra upp kvällen,vill umgås och ha treevligt!
god eftermiddag på er

tre halvnakna killar,danska och muskler

haha,säg vad ni vill

tänk inte

Yesterday is just a memory.Det får nog bli så.
Idioti att tro något annat

20.21

Blir mys med ett glas vin framför tven ikväll,återigen jobb imorgon så! Men nästa kväll får bli något annat,återstår att se vaad.
Hoppas ni har det fint!

I like

Dom senaste veckorna är helt dimmiga,och har bara rusat iväg såhär i efterhand.Vad tusan har jag sysslat med.Ett tag var jag mer än nöjd att sitta hemma i soffan flera helgkvällar,nuu vill jag bara,träffa folk och ha det trevligt.Tror nog det är det jag gjort dom där veckorna,och nu har jag fått mersmak! höhö, låter riktigt logiskt

true

"Livet är en lång väg med mängder av tecken.Så när du åker runt så ska du inte komplicera allt.Fly från hat,misslyckanden och avundsjuka.Begrav inte dina tankar,gör din vision till din verklighet.Vakna upp och lev! "
Bob Marley

Stam and those eyes


tidtidtid och lite ork

Har tränings abstinens! går inte riktigt som jag vill med den nuu

maybe

Tror mitt undermedvetna säger att jag vill ha spänning

det brukar lösa sig

Yess! Fått boende för tiden jag ska gå i skola! Fy tusan så skönt att sakerna faller på plats! Slipper stressa över det nu.Så jäkla härligt!

back on track

Varit första dagen på jobb för denna månaden,då det blir fulltid! Välbehövligt att arbeta nu,känns bra vettni!

RSS 2.0