Last day at Saxman

Sista dagen på jobbet kändes verkligen konstigt.Som om jag aldrig ska komma tillbaks dit(man ska ju aldrig säga aldrig liksom) och som att jag varit där typ,föralltid.Och såna känslor får man väl bara om det vart riktigt bra,eller? Men det har det verkligen,dom är guld.Se vad jag fick som hejdå present då! Ett norskt överlevnadskit:D Så himla fint så det värmer i hjärtat på mej! ååh.Och så påhittig man kan vara alltså! Det var så personligt(:

Give me a little bit more

Nu har mamma och jag haft ögonskuggs fördelning!Gick mycket smidigare än jag trott,utan några slagsmål om en speciell färg,höh.Kopierat upp intyg och betyg också. Och före aalltihop åt jag en jättegod och sådär megastor som dom är,wienerschnitzel på Club Marin.Proppmätt och nöjd,en alldeles bra avslutning på denna förbaskat underbara sommar(som jag nog ägnar ett eget inlägg till när jag har överflödig tid,om ett tag)!! Sen drömtårta på det,mamma har i princip bara lagat "casandras mat" dom senaste dagarna,för att jag ska få det "en sista gång",tycker hon.Och lite jag också då.Klagar ju inte iaf. Imorgon sista arbetsdagen! puss

outch


I got a feeling

Nämen heej,först nu har jag kommit såhär långt.En jäkla massa att pyssla med idag,typ.Var dock hemma först halv sex imorse.Vilket då tyder på en väldans bra helg! helt ärligt faktiskt,sådär när jag summerat allt i huvudet.Malin och jag hade våran egen lilla förfest hos henne.Härjandes,kittlandes,facebookande! Undrade var alla andra höll hus(just det,dom flesta har farit).Sen Dinos och snacka igen,haha.Ooch indigo.Med dom få vi var med,var det väldigt sådär, chillmysigt.Typ.Sen efter mätta magar och endel ringande med helt misslyckade försök efter efterfest,fick Pirates of the Caribbean duga istället.Mina ögon började dock slockna efter en halvtimme och så fos det hem till sängen istället.Feeint alltså!
Nu försöker jag börja packa(kan ni ens förstå att jag inte ens gjort något sånt, Ännuu?),dock vet jag inte alls var jag ska börja och det är typ tusen saker som ska plockas,nu först allt på soffan(ett senare,mycket jobbigare problem,när det ska in i väskan).Såå,jag ska väll inte sitta här längre alltså.mååp

I`m crazy like a fool

Slirarvägen 25 A,det är där allt händer,hoho! Jaa,vi festade till det.Vi härjade som tusan(allt finns på film haha),tillochmed började blöda från handen.Blev fasthållen för att bli sugmärkt vilket inte gillades så någon fick fläskläpp.haha ja herregud.Arken sen och Malin visade verkligen att hon inte vill att jag far härifrån,haha ååh! Fick prata mej till att komma in igen när jag glömt ta stämpel när jag tågade ut en stund.tur att dom kan vara snälla ibland:P Sen var jag väldigt ensam,fick gå själv och äta,via dinos och snacka lite där det påpekades hur ensam jag var.ooch sen cykla hem i ösregnet.oojoj.Nu har min partykamera efter ett antal hårda år faktiskt sagt tack och hej för sig också.Han tyckte nog sommaren vart väldigt tuff och slitsam.Och jag skulle vara smart och ta bort minneskortet ifall något skulle hända med kameran,men ja just det,jag vet inte vart jag satt det,jäkla smartskåp.Så nu har jag inte bilderna från igår,så ni får nöja er med några på mej bara.
Ikväll alltså,nu blir det absoluut sista festandet på ett väldigt bra tag.Nu tusan blir det Nya Tider!


friday is alive

Klippte sommarens fulaste frisyr idag!! Hockeyfrilla deluxe alltså.Haha,han tog verkligen priset!(någon måste ju) Var liite svårt att stå och göra det där,när man verkligen inte tycker det ser bra ut,meen det finns ju alltid några spec fall:P
Ikväll blir det festa! Måste passa på nuu,sen blir det ett antal vita helger(måste verkligen nu)
Hej!

Wake up and live

Hur ska man kunna veta? Vi människor alltså.Så förbaskat svåra att förstå sig på.Tänker ni någongång på vilka "signaler" ni sänder ut till andra ibland? Hur så mycket kan förvirra en annan människa.Efter vad handlar man efter? bara "blir det som det blir" eller vadå? Är det som ett lotteri,där vissa gång på gång har tur,och får en vinst,och flera vinster gång på gång.Medans någon annan bara får nitlotten.Får ingenting alls.Eller är allt ett spel? Hur bra du är på reglerna,på att bryta dom,att överraska,förvåna och väcka nyfikenheten hos andra.Och då lyckas du.
Eller är det bara så att vi människor är så fruktansvärt olika,gör olika och att man aldrig riktigt kan veta vad någon annan tänker.

skiiit schyyssst

Det här är en bra brud alltså!


<3

My new hair






Tummen upp,eller bara okeej,hörrni?

it made my day

Nu vart jag helt nöjd med sommaren för att jag fick rökt fisk till middag,mummums.
(Tycker förresten att det skulle vara roligt om ni skulle börja kommentera lite mera här,så jag får lite livstecken av er också!)
Läser om övervikt på flyget,kommer veerkligen behövas! 15 kg med saker och sommarkläder togs ner till Magaluf,så hur tusan ska vinterkläder och stuff fixas för samma nu liksom! det är så mycket att tänka på alltså.

when feelings change

LÖRDAG

Förfest i hårsnoppens nya lägenhet!(som är niice).Musik hela kvällen med verkligt olika viljor.Malins örebroare på besök också( jag är så jätte glad för din skull,du är värd det! <3) Sen indigo med massa mer musik och dans.Och annars en väldigt strange kväll där(människor alltså).Sen av allt glömde taxin bort mej,mina fötter höll på att dö,såg ut som lindade kinafötter,och fick stå och hitta på en plan om jag skulle råka bli överfallen där jag stod ensam! ja hoho.








When I`m gone

FREDAGEN.Puss mina vänner,och tack för allt!
















Time to change,Step 2


Är jag helt dum som går till frisörn och klipper detta svall?(höh)



Meen,nu är det klippt och gjort! (duktigt skönt med icke krusiga äckliga toppar!)


LOVE

Jag älskar mina superfina vänner<3

/>

(skit i kvaliten och bara hör den fina stämningen,sammanhållning och en massa roliga stunder)

Yesss

jäkla blogg sida som bråkas.Jag har en massa att berätta men har noll ork .Förbannat seg och jobbig dag har det vart.Dags att skippa alkoholen snart kaanske. Dock har jag bara en endaste helg kvar på denhär ön,för nu är flygbiljetten bokad!! 2 september bär det av(herregud) :D och i fredags fick jag ett sånt bra samtal från självaste Norge! Ska på arbetsintervju till en salong dagen efter jag anlänt:D så jäkla bra alltså.Vart väldigt chockad,och det är väldigt läskigt.Men så jäkla bra! (jenny jenny jenny!)

nu får jag äntligen gå och sova snart och förhoppningsvis må lite bättre imorgon:P

Underneth your skin

Karatefylla igår.Fyfan,usch. Men hade det väldigt trevligt med mina älskade vänner.Sm försvinner bit för bit.Madde for idag:/ Är opepp som tusan inför kvällen.vilket behöver börjas ändra på nu. Party musik och med hopp om att kärlek finns här i världen.

Time to change,Step 1

Och ja,min kalufs har blivit mörkare.Helt exakt i måndags! Satte först en färg,men eftersom mitt hår verkar äälska kalla toner,blev det väldigt kallt! Så satte in en varmare toning på det sen hemma .Nu vet jag ärligt talat inte riktigt hur färgen ser ut(dagljus,ute, spegel=svårt att tillgå just nu),men den är heelt okej iaf! Man måste vänja sig lite bara(:

Ikväll har jag haft fullt upp att gegga mej med kyckling,bakat kaka och plockat i ordning inför morgondagens bravader! Nice med freedag alltså:D



Efter färg,före toning



Efter färg och toning

Jäkla fin 20 års daag

Åååh,hade en sån fin Födelsedag igår,trots jobb! :D Därifrån fick jag en jätte nice blomma,dom är allt snälla! Mötte upp med Sarah när jag slutat för att käka på Dinos.Där satt vi en stund för att sen gå ner och kika på Paf Open området med Joel.Mycket folk,men typ iingen jag kände,drack en öl,och Sarah och jag tog ett väldigt snyggt foto i Nordeas beachvolley tält,haha:D (ni skulle se det alltså) Slutade på Dinos igen bredvid värmelamporna,trubadur och vänner,kunde knappast vart bättre! (: Och tack så mycket till alla som grattat mej!Jag blev såå glad varje gång:D

(nu laddas det inför imorrn då det är "riktigt" firande! uuut med er alla!)





IT`S MY BIRTHDAY

Preciss snart! 20 20 20! Jag befinner mej ute imorrn efter jobbet så kom och ta en öl med mej:D



För det är ju faktiskt min Födelsedaag! hih

Så jävla bra

Idag för ett år sedan steg jag in på Hotell-och restaurang skolan för att börja där.Och när jag idag körde förbi påväg på jobb och såg parkeringen full av bilar,stack det till av saknad i mej.Måste verkligen säga att jag älskar att gå i skola,och den där skolan var guld! Jag älskar kontakten med människor som man får när man går dag ut och in på samma ställe,ovärdeligt.
Har önskat ett antal gånger att jag skulle få gå i skola istället för att ta och söka mej ett jobb.Meen pengarna måste ju in på någo vis också,kan inte alltiid ha roligt! Tydligen. (träffade ena läraren på Dinos(!) här i helgen som tyckte jag skulle komma via skolan och hälsa på:D)

NYTT

Här har ni min nya juvel som jag sitter och skriver ifrån nuu! Stod och väntade på mej när jag kom hem i torsdags:D suttit och fixat och försökt lära känna denna idag.Så fiin såå!


Golden eye

Trött som fan idag och går och lallar på i min egen lilla värld sådär suddigt.Personalmiddagen igår var heelt hyvsad.Fick god mat och dryck iaf! När vi sen(tillslut) var klara och man kunde gå,var jag väldigt ensam.Skulle få i mej lite mera alkoholhaltig dryck,så jag satt själv vid Självstyrelsegården.Kände mej som en alkoholiserad tant som satt i skuggan och hinkade i sig!(det kändes alltså inte braa).Men jag blev räddad och fick hänga på med Madde och hennes journalist gäng(visst låter det ju liite häftigt endå!).Där det visade sig vara väldans trevligt! Sen svira vi till Indigo,där det dock inte hände så mycket och sen sedan var det omöjligt att få taxi(viilken tur att jag har min mamma ibland:D)



Nu väntar jag på Madde(:


punkt

Nu eller Aldrig
Allt eller Inget


Saturday night fever

Laddar för kvällen med öl och Evacuate the dancefloor-Casacada,David Guetta feat Akon-Sexy Bitch ! Heej

Dance with somebody

Aaah,en fest helg efter dessa två senaste vita! Malin är hemma från Bulgarien brun och fin,så vi for och festade till Sara som fyller 20 idag! Grattis,och tack för att man fick komma:D Fint folk,dans på stolarna och dyylikt! Sen arken(har inte satt foten där på myyycket länge,mini bojkott).Mycket och bra människor ute,och allt var väl mest på topp! kul kväll alltså.(dock var inte byxdressen det smartaste valet för en festkväll,märkte jag) Nu laddar jag om för en ny! Personalmiddag ikväll(vet inte ifall jag nu tycker det ska bli såå kul,men rätt trevligt att bli bjuden på middag:D) Sees ute!


 



Bruna fina Malin!

Födelsedagsbarnet! (:


puss











Här har ni sett en hel hög med fina brudar!

En bit av det förflutna och en bit av nuet

Den här kvällen var en så glad en! Hade trevligt besök:D Jag är så himla glad att vi är vänner igen!Finns inte ord för hur bra man kan vara(:


koko,som vanligt!

När blickar kan döda, eller förföra

När två ögon möts,den där utdragna blicken som gör att det bildar något mystiskt och spännade runt om en,just i det ögonblicket.Blicken som lämnar så mycket åt fantasin.När den inte går att tolka.Man bara känner.Så tvingas man titta bort,innan blicken börjar ge antydningar på att kunna tolkas fritt.Fast ingendera egentligen vet ifall dom menar något med dendär blicken.Den kanske bara blir så.För att i allhast övergå till någon obeskrivlig betydelse.Dom där blickarna,som ibland uppstår mellan två.

fetaost smörgås

Åh, det är så många man ska träffa och saker som ska göras nu innan man tar sitt pick och pack och far härifrån! Idag var jag och åt med Sandra iaf(: Dom drar iväg redan denna helg! hemsk hemskt när alla inom typ en två veckors period förvinner:S heelt sjukt att förstå vidden av.(mina känslor bara exploderar när sånt här händer,böh) Så nu har jag en hel pappersbit med saker jag ska hinna med,så för den som vill träffa mej är det baara att höra av sig innan dessa tre veckor är över! 
På jobbet förundras jag av alla människor och så ser vi till att killarna utanför fönstret vårt mår bra(man börjar ju undra lite när den ena sitter i bara kallingarna på en byggarbetsplats!)

Natti


Sandra och Danne som snart är göteborgare va!

black




Paljettleggings är ju så hett! Dock lite stickigt,så ingen vill nog ta en på rumpan den kvällen!:P
Hittade inga bra då kvaliteten var för dålig och så dålig passform.Gillar verkligen annars!

Plåsterfabriken

Idag har jag klippt bort en del hud från mitt finger.Jag är då inte alls klantig!blödde som tusan och jag börjar nästan tycka synd om mitt vänstra långfinger nu efter denna hårda,vassa,blodiga sommaren,höhö.Nå kanske det överlever om jag inte spänner plåstrena för hårt som idag när det började blåna. (be mej inte visa fuck you alltså,varför nu någon skulle vilja att jag gör det,och förresten så gör jag ju aldrig det endå...nuu slutar detta inlägg jo)

tssst

Nuu ska ni få kika lite på det som raserade mitt konto(nu är det slut på att måsta köpa-allt-jag-behöver-ha-på-enochsammagång shopping! Jag säger bara,stoorstad!)







en behövlig Weekendbag till flytten fanns i denna påse!

The days I left behind

Hallåå,nu är jag hemma igen efter min lilla semester trip! Uunderbaart har det varit:D Känns som att jag har så mycket att berätta just nu! men tror det får bli i flera omgångar istället. Har gjort allt det jag tänkte göra i Malmö och en massa till:D Och eftersom det var semester så har jag ätit och druckit hela tiden(Detta börjar bli något överdrivet alltså).Köpte en jäkla massa saker också,som gjorde att jag i princip mördade min axel när allt skulle kånkas genom dom mils långa färjgångarna.Och har ruskigt mycket ångest för att gå in på mitt bankkonto och kika.fyfan.Men på någo vis känns det värt det endå:P Fick vad jag behövde!
Strosat runt i stan, och tagit en tur till Köpenhamn också.Underbart fint att sitta tidig förmiddag med en öl nere vid Nyhavn i solen och kolla på folk! Varit upp på en liten guidning i Turning Torso tillochmed.54 våningar och 300 meter upp i luften,måste ju säga att det var rätt häftigt hus(men aldrig i hela livet att jag skulle bo där),38 sekunder att ta sig upp med hissen och man kände locket i öronen! Där nere vid västra hamnen steg man in i värsta nyckelpigs invasionen! Hell sjukt stört mycket nyckelpigor!Har aldrig sett på maken,och dom var ööverallt.Man vill ju inte döda dom små liven,men vad kunde man göra när dom låg som en matta över vägen! Sjukt stekit väder har det varit också!(men det hörde jag att ni haft här också).
Malmö och Köpenhamn är då verkligen fina städer! Jag har njutit iallafall(:


Äntligen fick jag sushi!


Typ druckit öl,och mera öl



Mommi fyllde år(:

 Häftigaste tanten till vänster,hon sa typ fyfan i varenda mening:D

egenodlade vindruvor!


Lyxfrukost! mumma

Köpenhamn!






Copenhagen Fashion Week var pågång!




utsikten där upp ifrån!

Ett försök till någon slags gruppbild

Var som en egen futurisk stad där vid vattnet!


I solstol på Espresso house med en choklad frappino i stek värmen.Kuunde inte vart bättre i den stunden alltså!(okej,kanske bort med nyckelpigorna i håret)

Sommardrycken number one,lätt!

Planka med kyckling,gott eller gott?

Pildammsparken

Såå var det slut ännengång!

Jag är överlycklig för ledigheten imorgon!

Dagens Förgyllning: Snyggingen jag klippte på jobbet.Och kvällens promenad,den var härlig! med en svart kattunge i hälarna på oss som inte ville försvinna.tsst

Ett tips

Nu vill jag ge två boktips! Konstigt nog läser jag alltid böcker på sommaren,man tycker liksom jag skulle ha mera tid resten av året,men jag tar mej inte tiden då.Tycker det är så avkopplande att gå och sätta sig ute eller på bibban och läsa på lunchen.Eller ha att läsa när det är lite på jobbet.Perfekt liksom! Jag läser mest kriminal romaner och sånt stuff.Något jag egentligen inte borde göra eftersom jag bara blir mera rädd för allt i världen.(beck filmerna tex. har påverkat mej massor,hoho!). Iaf så är här två helt bra böcker jag tycker den som är en sådan människa kan ta och läsa!



the happy ending

Förövrigt så avslutades helgen med en väldigt bra söndagskväll igår.Middagsgäster hos oss,så man fick säga hejdåå till Kim som drar till Florida om någon dag för att plugga!Huur häftigt som helst! Sen "filmkväll"(aldrig helt lyckat i solsken och urkassa skräckfilmer) ooch jag kan bara konstatera, hur i fan jag såg ut i sexan.Var kom dom kläderna ifrån?! haha

Ett steg framåt

Hoho vad jag knåpat ikväll,för att försöka få ihop ett CV och någon ansökan.Så jäkla jobbigt att ta itu med och svårt att göra.Det är liksom nu man får den där klappen på axeln som säger "välkommen till det riktiga vuxenlivet". böh.Men jag har iaf sökt på två jobb nuu! Känns som en helt bra bedrift just nu:P
Annars fick jag en jävla massa ångest ,pågrund av en klippning.Har inte känt mej så dålig förut(vad jag kan minnas),nu är det helt ok iaf.Håret på människor betyder så tusans mycket,för många.Men hur sunt är det egentligen? Ska det ha såå stor betydelse för allting?

"semester"

Har bara två och en halv dags arbete denna vecka! Sen drar jag till Malmö några dagar:D fyfan vad nice det ska bli.Far med Mamma och mommi till min mostermoster(mammas moster) och hennes man som bor jätte centralt vid Möllevången.Malmö är en underbar stad dit jag lätt skulle kunna flytta! Längs Möllevången finns en massa olika restauranger med allt från grekiskt till thailändskt och indiskt för rätt billig peng.Sen har dom ett jätte långt shopping stråk med 3 "köpcentrum" och en massa butiker där man kan gå och strosa hela dagen.Mysiga cafér och Lilla torget där man slår sig ner för en öl! Sen är det väldigt nära till Köpenhamn(dit jag också lätt skulle vilja flytta) också,tar typ 40 minuter med buss.Så är man på Ströget med alla lyxiga butiker och en maassa folk.
Jaa,jag ska shoppa,dricka öl,äta sushi(ÄNTLIGEN,åt senaste på Magaluf där det var gudomligt gott!),sova,springa och köpa färskt bröd på morgonen,se på folk och bara strosa omkring:D









Tips


Den bästaste kajalen.Den håller huur länge som helst,ni ser ju längden!Och har bra färg. Värt priset på ca.12 euro alltså!
Lancome är märket.

i brist på

Gårkväll spenderades hängandes på ett antal ställen.När jag inte hittade någon att fika med på dagen for jag och hängde hos Malin på Lördag hela veckan,lagade mat hemma och orkade inte sitta här,så drog till Esso och hängde med Fjau,seen for jag till Jenny och hängde där ett tag,3 pers satt vi i hennes soffa och såg på när hon sprang runt och packade det sista,haha.Seen ringde äntligen Madde och tyckte jag skulle komma till Åt:s redaktion,och när jag kommer dit säger hon,nämen sätt dej ner(det var det siista jag ville göra då),nåja vi hängde där en stund och gick sedan till Indigo,där hängde vi med Erica ett bra tag tills tröttheten tog över.(öl konsumtionen lördagen var en halv till maten och en lättöl på uteserveringen,böh).Jag kan ju inte säga att denna helg var särskilt underhållande,men jag ska nog inte gnälla mer nu än vad jag redan gjort! hoho. Och idag är det en ovanligt bra söndag!
puss på er


Lördag hela veckan

Ta och gör mej glad ikväll va!



Friday i´m in love

Som sagt var det ju Kräftskiva hos jenny igår.Jag hade fixat lite kräftor(såklart),rostat bröd med egenlagad skagenröra,och lite pätkis till efterätt! Väldigt bra tills mitt tålamod for.Njöt för fullt av min Enda öl jag "fick" dricka iaf! Sen chillade vi ett tag och drog sen vidare.Var ett tag på Indigo och satt med Erica och skrattade åt det mesta:D Var ju heelt okej att vakna upp en lördags morgon och må bra.Att vara nykter på krogen är dock inget jag gör alltför ofta! gäsp liksom.
Nå nu funderar vi på denna kväll!




haha ååh denhär bilden är så härlig! Leenden

Packaa!


Jaa,har ingen aning hur jag ska lyckas pressa i allt det där i den röda väskan som ligger där i högen! Deet är första väskan med mina grejer som ska åka iväg med Jenny imorgon på en lång bilfärd till Norge! Det är som så att jag ska flytta till Norge första veckan i september!(dock inte bestämt exakta avrese datumet ännu). Ska bo med Jenny och hennes brorsa i deras hus just utanför Oslo! :D Tänkt att jag ska söka jobb där och stanna tills i vår.Mååste verkligen komma iväg härifrån nuu.Ska bli riktigt spännande och jääävligt läskigt! men någongång är det dags att ta steget in i vuxenlivet,höhö. Såå nu vet ni var jag befinner mej i höst:D

RSS 2.0