I can´t keep running after yesterday


Pompa och ståt

Nyfiken på kunga bröllopet som äger rum imorgon! Mååste se till att hinna kika in på svt play under dagen(.Se så lyckliga!)

yum

Lyx på jobbet och fint att få stå och lyssna på John Mayer hela dagen! I like

or what

I could be wrong,I could be ready
But if I take my heart´s advice,I should assume it´s still unready

Bilderna

Nu är det väl på tiden att ni får se bilder från slutfotograferingen jag hade i skolan! Jag är nöjd med dom och jag är så glad och tacksam för att Jessica ställde upp på detta då hon är så himla duktig!
Lite synd dock att bakgrunden inte är belyst då håret nu försvinner istället,och lite annat smått,men men.
Det är alltså en kvälls makeup och en trend makeup!










det där

Inspiration,ett litet klipp från hårvisningen i Stockholm jag hade turen att få gå på! (oh yes,he´s a preacher!)

great

Sån bra start på veckan då jag fick en rolig överraskning! Ska fara till Helsingfors en sväng i juni på en himla bra grej! Jag är så tacksam återigen

så sant så sant

Några ord ska inte kunna få mej att klättra neråt på lycko stegen.För det är det banne mej inte värt.Jag mår bra och är lycklig,och då är det så förbannat onödigt att haka upp sig på petitesser.Sen att min hjärna spelar mej spratt får vi bara strunta i.Livet är ju fint vet ni!

Långhelgen

Ja den här helgen ja. I torsdags var vi ju ut till skogen och sen krogen.Långfredagen spenderades först med våffel smörgåsar och påskägg för att sen äta första Niska pizzan i solen och skratta så man grät när gårdagen diskuterades! (flummiga men roliga kvällar) och så åter påbörja festandet! På lördagen mådde jag förvånansvärt bra så lite sol och pasha på det och fixning,cruisa lite bil hit och dit för att sen ha förfest på två! I söndags chill som tusan och lite häng på kvällen,och igår fika i solen och få första brännan! Jäkla mycket skratt,massa nya minnen,tidiga morgnar,prat,återseende av folk och allt det i en härlig kompott!

:)

Vilken förbannat underbar Påsk det varit! Sol,vänner och fest,vad kan vara bättre! Det har tagit både pengar och sömn,men livet är tusan värt det!
Tacksam är jag

There is no getting over you

true story

hjärta

älsklingarna

everything


yesterday


liivet

Stressade på som vanligt igår,tills jag fick komma ut till Sunds skogarna och se den uunderbara utsikten! Och hänga med en massa fint folk.Man kan inte annat än le vettni! Så var partyt igång och det var himla trevligt att vimla bland alla på den där träffpunkten i stan sen också.Ny dag,påskägget öppnat,huvudet mår bra och det är dags att göra den här långfredagen! :)

wihuu

Långledigt och nu drar jag iväg på roligheter! Vi ses i vimlet folk!
Glad påsk!

Var glada hörrni

Okej,nu inleder vi denna Påskhelg! För jag åt mitt andra mignonägg och ansåg att det var startskottet

20 april

Träffat fint folk både på jobb och efteråt idag! :) Och fan så fint Mariehamn såg ut ikväll,gör mej bara mer betagen

April 19

Alltså,nu är jag lite lätt förvirrad igen.Har all fokus på jobbet och otroligt nog glömt bort att påsken är på inkommande,eller glömmer gör man ju verkligen inte! Men inte insett att jag måste inhandla saker (spriten of course) och få någon sorts koll på något.Ja redan det här lät ju vimsigt.Men ser fram emot helgen iallafall!

100 till då

Fixade en tredje löprunda ikväll,lite imponerad att jag kommer framåt faktiskt,för fy tusan så jobbigt det är

happy girl

Har bokat flyg till Oslo den 12 maj! Såå glad att äntligen få träffa Stine igen! Är alldeles för lång tid mellan gångerna vi kan ses,men nuu ska vi få ha det trevligt i några dagar iallafall! :)

April 17

Nu tusan är Våren här! Kan inte sägas annat då vi plockat fram ute möblerna och ätit första ute middagen med grillning! Och det var med solen i ryggen det.Förbannat fint!




Niice

Första fyllan sen januari igår och Ja, hoho vilken kväll det vart! haha,kul dock! (men har inte saknat den här huvudvärken jag haft idag)

marine blue

Saturday night
(joodå,jag har vinflaskan med mej)




Yes!

Ja nu är det ju officiellt att jag har börjat jobba på Hair by julia! Så himla nöjd och glad över jobbet,tror det blir riiktigt bra det här! Bilden är från när vi hade slutfoto från skolan.
Ni kan boka online på www.hairbyjulia.ax

Oh happy day

Feeling good,vad annat kan man göra! Såhär fint blev håret förresten!

det betyder

Jo,jag gillar då att bo hemma ännu,när man får vara runt sin familj och umgås:) Fastän umgås betyder att stå och lyssna på "allmänbildande" information om dataspel,musik och allt där emellan! Kvalitetstid oavsett

fiiint

Verkligen känts som om det är Sommar idag! Brorsan är hemma,mamma står och lagar mat,jag kom cykandes från jobb,solen skiner och eftersom det är en fredag ville man direkt korka vinflaskan,cidern eller vad tusan som står i kylen!
Förvirrande sånt här(försöker påminna mej om att det endast är april ännu,och inte ookej med allt detta än)
Men det är 15 april och en födelsedag,så det var helt okej med diverse mat och dryck(alltid finns det ursäkter!) Och få låtsats om att det var en sommar fredag

true

Glöm aldrig bort att Du är den viktigaste personen i ditt liv

Ta vara på allt

Avnjutit mitt första mignon ägg för det här året ute i solen och läst en bok.Sån terapi att bara sitta ute med värme i ansiktet,lyssna på fåglarna och granskade titta sig runt för att sen luta sig tillbaks och bara vara.Har inte hunnit åstadkomma så mycket idag,men jag har njutit av dagen.
Det är fantastiskt att vara människa hörrni

14 april

Blev uppdragen tidigt(eller så int) för att skjutsa mamma på jobb för att kunna få ha bilen idag.Upptäckte igår vilken vansinnig buss turlista stadsbussen kör efter här! Helt förbannat otroligt att det på sommaren inte går bussar efter klockan fem,sex på kvällen! Fattar inte hur det tänks.Nå,nu ska jag iallafall just ta mej ut till Godby för att få mitt hår fixat.Och det är välbehövt kan jag säga! Njut av dagen,solen skiner!

ännu en sådan

Den andra låten som påminner om min Makeupstudion klass.Så svenskt som det bara kan bli,och det ger mej speciella känslor



good

Andra jogg rundan gjord idag också!

Ta det lugnt

Måste ta ut en cykel den här veckan,redan,men när jag öppnade dörren till förrådet insåg jag hade packat in min Fleur längst in bland alla tusen saker.Så hon får tyvärr stå kvar ett tag till.Men jag fick ut Aurora istället.Hon och jag har dock aldrig kommit riktigt bra överens,såå,ser ni någon som vinglar väldigt mycket på cykel på fredag,så är det bara jag som försöker ta mej fram!

allt positivt gör en glad

Alltså,arbetsintyg är ju en sån jäkla egoboost! (nästans så jag vill rama in dom)

allt annat är meningslöst

I`m back in town and this time I`ll be bulletproof

April 12

Ooch dagarna springer iväg lika fort som vanligt! Har mycket på min att göra lista och försöker beta av den bit för bit.Idag har jag försökt förstå mej på det här med domänadresser och hur man går tillväga.Har ju ingen jäkla koll på det här med internet egentligen,och då blir ju allt så krångligt direkt.Det är ju så att jag måste göra en hemsida/blogg(för att göra det aningens lättare för mej så) för att kunna se till att få ett annat betyg från skolan.Dom har ett Diplomerad Makeupartist,som jag är nu,och ett Professionell Diplomerad Makeupartist.Jag anser ju egentligen inte att dom två olika orden gör någon skillnad allmänt,men man kan lika bra försöka, då jag endå har endel gjort av alla dom uppgifterna man måste göra! Värt ett försök och man har sex månader på sig att lämna in allt också efter avslutad utbildning.Så det ska jag se till att fixa! Men det betyder ingen vila och fortsätta med arbete

April 11

Vilken underbar dag det varit!
Lyckades fixa en liten jogg runda(jag ska också bli en joggare nu) och har ätit sushi på altan trappan i solen! Och haft en himla trevlig kväll med goda nyheter(vilket firades med glass,gillar att fira mej själv tydligen,så det är bäst att jag börja springa någo jävligt för att undvika mer rultighet)






miss you already

En av låtarna som påminner mej om Makeupstudion,såklart,haha






10 april

Att vara hemma igen är lika konstigt som vanligt,men lika vanligt som alltid.Förvirrande eller! Men så jäkla fint med min egna säng! Har inte sovit ordentligt en hel natt på två månader,men tusan hur fint jag sov i natt! Skööönt.Man liksom pustar ut lite.Men endå har jag ju miljoner saker som snurrar i huvudet.Ingen vila bara! Nå idag har jag iallafall fått ta tag i den enorma högen med grejer och kläder jag fått fraktat hit,sådär så man inte alls visste var man skulle börja och hellre bara ville skita i det.Men när man vet att man får sitta ute i solen som vila så gick väll det endå. Fyra nya par skor har jag tydligen lyckats få hit,och en massa annat(fattar faktiskt inte hur det kunde vara så mycket saker)

Vi sa det så

Ville inte gå från skolan i fredags.Men det kändes väldigt bra att få betyget i handen! I Made It! Skålade för oss själva med ett glas champagne vid halv tolv tiden,sen var det tyvärr dags att säga hejdå och så for jag och köpte en Asti så jag kunde fira mej själv lite,för det var jag värd:D Så möttes vi upp på en restaurang för middag och så gick vi till Frida i klassen för att fortsätta.Det jobbigaste var ju att sen säga hejdå till mina kära klasskompisar.Otroligt hur man så fort kan bli tajta! Men vi behövde nästans det för att klara den här utbildningen,för att vi skulle kunna stötta och hjälpa varandra.Och kul har vi ju också haft! Så egentligen var det inget avslut,utan ett "vi ses snart igen"! Man måste göra det så.Det är speciellt när man träffar nya människor och sen umgås med dom varje dag,för att sedan inte träffa dom på ett väldigt långt tag.Människor som har stor inverkan på en.Som ens lärare.Men alla finns kvar,eller,man måste alltid tänka att "vi ses snart",för att göra saker lättare.

GREAT

Woho jag är nu Makeupartist! Glad tjej:D nöjd över både betyget och slutprovsbilderna!
Och så jävla nöjd med min utbildning!

slutprov


den känslan när man insuper minsta lilla vy

Jag har aldrig vistas många gånger i Stockholm.Men jag kommer ihåg två av gångerna speciellt,då jag såg ut över staden och tyckte den var så vacker.Sen dess har jag alltid velat bo här.Tills i januari när det närmade sig den dagen jag faktiskt skulle flytta hit.Jag hade ingen riktigt lust med det,själva staden lockade inte. Men tack gode att det blev bra endå! Nu när jag gått här över broarna och längs vägarna och tittat mej omkring,varje dag vänt huvudet åt vänster och sett ut över gamla stan och södermalm på min väg till skolan,granskat alla hus noggrant,då har jag njutit och insett att jag fortfarande tycker den här staden är så himla vacker.Stockholm i mitt hjärta,faktiskt!




April 7

Och nu,nu är det bara 1 dag kvar! Avslutning imorgon.Vilket är heelt jäkla galet! jag började ju just.Och det är så himla tudelat,det är så förbannat skönt att det är över och man får pusta ut och släppa stressen,samtidigt som jag ju vill gå där och lära mej mer,och få vara med min fina klass varje dag! Ni kan ju bara gissa att det är jag som fäller en tår imorgon.men jag måste väll komma ihåg att allt är en tid i ens liv,inget varar för evigt.Dock är det svårt att förstå att det redan är slut.

Fan så bra!

Woho,fixade MVG på teori provet! Great:D (från dålig igår till bra saker idag!) Dagens sminkningar gick helt bra också:)

crap

Idag gick det åt skogen.Har gått och varit arg och irriterad på mej själv.Men nu får det räcka,det är bara att försöka se till att i morgon blir bättre. Finns inga andra alternativ!

buh

Kryper upp i soffan och ser en film,den här förkylningen(eller om det är början på pollenallergin) gör mej ynklig och trött.Måste ladda om och vila för morgondagens prov

say what

Kan ni förstå,att den plan jag har och det jag vet om min framtid bara sträcker sig till på måndag?! Helt vansinnigt för att vara jag.Tar dag för dag, lite intressant dock,men,svårhanterligt

hoho

Börjat packa nu,och det är ju tusan otroligt hur man samlar på sig saker! Vette hur jag ska kunna klämma ner allt någonstans.Och så måste jag ha kvar litegrann dom sista dagarna också.Flyttar förresten hem på lördag! sen vet jag inte så mycket mer om det för tillfället

4 april

En dag avklarad med två sminkningar,tre kvar! Gick helt bra också:) Var Marilyn Monroe och en bröllops makeup.

April 3

Haft en himla härlig helg!Middag på Sportsbar,fick sommar känslor(vad får man det av om inte av hamburgare och öl!),kvällsmys,shopping och käk på Vapiano.Nu börjar jag ha mer ont i kroppen vilket bara tyder på en sak.Det är ju otroligt att man alltid ska bli sjuk på någo vis inför viktiga saker.Men jag har inte tid,imorgon börjar slutprovs veckan,så det är bara att köra!

true

Det är perioder i ens liv.Just den här tiden har min absoluta prioritet varit min utbildning.Det enda det varit fokus på.Och då är det tyvärr andra saker som blir att komma i andra och tredje hand.Men då måste man också kunna acceptera det,vilket jag ju har svårt att göra.Men man har inte tid till allting,det är ju bara så.Mina älskade vänner har också kommit i lite skymundan,vilket jag hoppas ni har förståelse för.Det är bara en period,och den här är just slut!

showgirl


2 april

Haft showgirl makeup lektion idag,och blev bjudna på gudomlig choklad kaka så att vi skulle vara nöjda att vara där en lördag(ja alltså,jag har absolut ingen energi mentalt att vara disciplinerad och ta tag i det jag pratade om igår,just nu,det får helt enkelt bli sen när jag fått mer ordning på allt).Så nuu myser vi på detta vis,mamma och jag ju:) hih

uuä

alltså,tre månader med fucked up kosthållning och helt oregelbundna mat tider och väldigt varierande storlek när man väl ätit,det lämnar sina spår,minst sagt.Fyfan alltså

"Beror oftast på långvarig stress vilket gör att binjurarna lösgör för mycket kortisol. Dricker man då lite vatten under denna period samt sover dåligt ger det i sin tur extra fett på magen."

stress,lite vatten och dålig sömn? ja herregudars,vart tuffa månader det här tydligen

oh my

Och ja,det är helt jäkla galet att det är första april idag.återigen,vart i tusan tar tiden vägen?!!

1 April

Gråmulna dagar gör att man själv blir lite gråmulen.Fick till det där provet efter några timmar,gick nog heelt bra.Men sen har jag börjat känna mej lite små sjuk vilket ju inte alls är lägligt nu(är det någonsin det?).Så jag ork helt enkelt inte göra något annat än krypa upp i soffan med mjukiskläder och tänka på annat än skola(men det går fan knappt det,man har ju blivit lätt skadad av det där).Åh ja,vi har ju skola imorgon också...Men sen ska jag banne mej njuta och ha de det trevligt när mamma väl tagit sig till Sthlm!