V-day

Goodmorning sunshines! Idah har vi Valborg igen då.Idag ska jag och använda upp min presentkort på ansiktsbehandling,ska bli sköönt! Dock var det kanske inte den bästa dagen att gå på om jag blir jätte röd efter hon vart o klämt:P får se.Sen ska vi laga tre rätters här hemma:D Taost Skagen,Grillad fläskfilé,halloumi ost,sås,klyftpotatis,hallon med varmvitchoklad,muuums.Sen drar jag på vinkväll till Fanny! Det blir fiint det(:

Hoppas det är lite folk här på ön iaf så allt inte är lika dött som vanligt på valborgsmässoafton!
Nu skola,Sköt om er(:

Det här var verkligen bra gjort duu

Åh herregud hur något så litet kan göra en så glad och göra hela ens dag! Vilken glad känsla jag fick bara för att.Tack min vän!

ögon som glittrar,läppar som ber

Efter ett litet önskemål,så kom jag fram till att börja köra en Veckans drink här! Vad säägs om det? Varje vecka en ny drink:D Om jag gör någon så kommer det givetvis upp en bild på det också! Har fått så mycket av skolan nu så,synd att inte kunna bråkas med bästa läraren snart längre,haha!

Iaf så får ni hela Två stycken idag,och en bild på babesen med sin dryck!
Här har vi nu inte någo vettigt glas utan en mugg(tager vad man haver principen)
Men gör dom i ett vittvinsglas eller ett typ champagneglas.
Fyll på med 4 cl vit cacaolikör,kaffe och toppa med grädde!
Den andra görs likadant men med licor 43(cuarenta y tres) i som likör istället.Den heter spanish coffee sådär allmänt

Bara att testa och njuuta, vi värmde oss fint med det i helgen:D


Jag har tydligen blivit väldigt gammal

Aalltså jag fattar inte varför jag alltid ska ha någo koko fel, dom två senaste helgerna har jag vaknat upp med eenormt blåa knän(och det har inte varit blåmärken)och hela benen och låren har varit svagt blåa.Har sett ut som en gamling med riktigt dålig blodcirkulation!(trodde ett tag att det berodde på att jag hade druckit kvällarna före som gjort det på någo vänster:P).Men idag tog jag mej till sjuksystern i skolan.Och hon sa att det typ var pågrund av att jag har dåligt blodtryck.Men så länge benen inte kändes kalla eller krampade eller så,så är det ingen fara alls.Men om det skulle börja bli så så skulle jag måsta till en läkare för där skulle man då typ mäta trycket i benen(???). Duuktigt konstiga saker detta.
Min kropp är nog väldigt konstig av sig när den aldrig har någo "vanliga fel",har ju fan aldrig brutit eller ens stukat en fot!

Nåväl vi får väll se hur jag ser ut om benen denna helg!(kanske jag fixar riktiga blåmärken istället) tsst.


your brown hair

Bar provet gick helt bra idag! Skönt att ha det gjort! gjorde lite små fel och kände mej lite allmänt förvirrad:p men inge större problem,det är tusan kul att göra drinkar när man har en hel bar till sitt förfogande sådär!
Nu sitter jag och letar maatrecept till Valborg.Något mumsigt måste vi ju hitta att laga då! Imorgon gör vi lite vårig valborgs mat i skolan på den allra allra sista matlagningen där! sjuukt vint och jag blir känslosam som vanligt,när nu allt börjar hända för en sista gång.Kan inte förstå!
Nåja livet livet,Nu ska jag far o träna!

Toast Skagen till förrätt maybee


Love me I`m famous

Imorrn vet ni, då har vi Barprov! Och det ska faaktiskt bli kul:D säkert lite nerver som kommer med sen men ääh. Vi ska göra tre olika drinkar enligt tre olika metoder, och av tre olika drink typer. Men annars fritt fram att välja själv!

Typerna är en Cocktail/Pre dinner, en Longdrink,en Kaffedrink
Enligt metoderna Röra,Skaka,Bygga

Såå jag har bestämt mej för att göra
Kill me quick- 1 cl vodka,1cl bacardi,2 cl chartreause,Röras
Mélopolitan-2 cl bacardi grand melon,2 cl cointreau,lime,tranbärsjuice,Skakas
Kahlua Coffee-4 cl kahlua,kaffe,grädde,Bygga

Så är det ju bedömare med och sådär,så ser vi imorrn huur det sen gått.Hoho

Annars så grämer jag mej över att jag typ börjar bli utfattig,endå vill jag ju förtusan leva lite livet i dessa underbara tider! Fan

Rider omkring

Gissa inte vad jag lyckades med igår sen då när jag suttit ute i nån timme! Fixade 09:es Första solbränna! haha,hur jag såg ut:P Nååja,det är bättre idag! Chillade alltså ute hela dagen tills Madde,Fanny o Tuz kom hit då vi for till Esso för att käka "middag"(köttpirog och pommes haha).Sen cruisa vi vidare med takluckan öppen till kantarellen för att inhandla vispgrädde,lime och cider. Vi fixade oss och satt uute på balkongen och glassade.Och fytusan vad niice det var:D En jäkla massa skratt,foton,snack och kaffedrinkar.Fick även till en galen sång och dans med fannys och min nostalgi låt,Rider Omkring,haha.Allt var väldigt Lovely iaf. Senare drog vi till Indigo och Dinos och där faila kvällen tootalt(nästintill) Tusse och jag käka hamburgare och ringde typ halva min telefonbok för att försöka hitta skjuts,och Ingen svarade.misslyckat.Så ingen fest utan hem i sängen med sällskap av två babes.Fnittrade lite och somnade. Tröttsamt idag men jag längtar redan till nästa helg:D älskar att umgås med alla er bruudar!



Den väldigt smickrande bilden som visar hur röd jag faktiskt var! JA HOHO















Muppar:D


Kärlek till er alla!


HAPPY SUNNY DAYS

Sååja,Tillslut blev det fredag klockan 5:D och allt det som skulle göras blev gjort! Så jag var väälförtjänt av den ölen jag öppnade när jag kom hem! Examensprovet gick braaa förresten,Vi var så duktiga:) (om någon är intresserad så hade vi Karibiskt tema!) så nu är det bara lite kvar innan skolan slutar! Jösses. Igår blev det ju party party sen.Sandra hade fyllt 20 hela år! Så vi började där.Och vad tuusan har hänt med tiden på förfesterna nufötiden?! Det säger bara poff så var klockan halv 12 och helt plötsligt halv 4! Hade en väldigt bra kväll iaf:D Mycke folk ute,fick träffa en maassa kända ansikten,prata,skratta, stod och munhöggs med ett gäng gävlebor i hamburgar kön och såånt. Vi kväll kör vi väll lite igeen;P NU är det vår/sommar på riktigt!




Före provet.Sandra och jag fick redan i nerverna på Allt vid den första saken vi gjorde
på dukningen,haha.Jag säger då det,jag dukar inga såna där i bord igen!



Vi hade fyllt kokosnötter med sand och satt färglada blommor i som vi hade som blomsterdekoration på bordena, och blomma i håret.Jätte fint var det juu! (ooch jo,det gick bra för mej och sandra att samarbeta och genomföra allt,om någon var orolig;P)


Håret fick hör och häpna vara lite uppsatt(vilket ju typ aaldrig händer för att vara mej en utekväll:O)





Kul förfest!



,

Nu ska jag sätta mej ut i solen,Hejs!




Lets go!

Det var ruskigt jobbigt att försöka plocka ur det sista ur andra huset idag. Jag blir så känslosam och tycker inte om sånt däär. Alla saker jag hittade,hela min barndom ligger ju i dom där grejerna! Och hur hemskt är det inte egentligen att en massa minnen sitter fast i tex. en plast grej?sjukt men så är det.Så för varje sak jag hittade i garderoben blev jag att utbrista ett men ååååh,det är ju den här,åååh! Sen hör jag den lilla rösten som säger,"men Casandra,behöver du faktiskt den där, ska du spara på det?". Så tvingas jag lämna kvar allt som jag gjort,lekt med,läst,sett på. (vissa saker kunde jag bara inte lämna,som en orange påse med ögon och näsa som skrattar när man trycker på den, när jag fick den julen typ -94 så var det första jag sa när jag tryckte på den" Men det är ju Moffa mamma!"). Nååmen,allt kan man ju endå inte spara på för att ha i ett förråd och ta fram det vart tredje år och titta,känna och minnas,för att sen sätta tillbaks det i förrådet! Så det blev nog inte såå mycket att ta med.

Nu försöker jag läsa in mej på vinerna till imorgon, tycker ni kan hålla tummarna liiteför mej och Sandra iaf.Att vi får det där examensprovet överstökat! 24 gäster ska det serveras och vi ser på det som en "vanlig jobbkväll",så nog ska vi väll fixa det! Hörs senare någongång om huur det faktiskt gick!

Nattii


Fit for fight

Cykla till skolan-cykla hem från skolan-cykla till Avancia-50 minuters spinning-cykla hem= Bra lårmuskler snart!

Förbanna examensprov när allt bråkas,jäkla kokosnötter

wishing

ÅÅh vad jag vill ha fredag klockan 5 nuuu! DÅ är examesnprovet över,som går av stapeln på torsdag dag och kväll(håll tummarna) och så har jag jobbat klart min dag på Saxman. Såå är det helg och vi får feesta:D hohojaja
Idag vart det sån jäkla motvind när jag cyklade hem, men på min kära balkong(jaa ni får höra en Massa prat om den,vänj er,för det är en sån ny fin sak jag har nuju!) där var det ruskigt varmt och härligt!

Här får ni se en bild på tre baabes! Om ni blir heelt betagna och vill se mera så hälsa på hos mad.ax

 


candyshop

Det är stört att Casper får köra bil nuförtiden. Men heelt okej för mej ibland, som idag.Var just och köpte godis liiksoom,fy så nice.

Lite mera från igåår!







<3

Last night

Jaa det var Inflyttningsfest igår! Och jag madde och fanny var ute och svirade i natten. Det hade ju förfan börjat ljusna när Madde och jag la oss imorse! Hooho. Var ju liite för blåsigt för att vara på balkongen som tänkt,men det gick ju bra endå här i rummet. Var väldigt trevligt att umgås med brudarna såklart(: Jag hade lagat sangria oockså ,med lite hjälp av min gudmor som vart på besök typ två dagar från Åbo! Efter att jag varit och jobbat och tjänat in liite välbehövliga pengar, fixade vi ihop min garderob:D Såå äntligen fick jag in kläderna någonstans! Idag är det duuktigt segt, och madde och jag väckte alla när vi kom hem skrattandes,haha. Ja guudars, timmarna gick fort som vanligt,oooch jag har för första gången vart in till Dinos på en utekväll! är nästans liite stolt över min stämpel:P haha. Madde betalade in mej om jag bjöd på sovplats och frukost! Jag var där inne i typ 5 minuter:P(jagvet som sagt varför jag inte går dit, känner mej vääldigt malplacerad, Meeen Madde trivdes;D)






(fanny var så fint brun efter spanien,fuuskigt!)




Kommer meera bilder om man lyckas få dom av Madde!

Nu måååste jag läsa på prov och sånt roligt. Vi höörs!

sleepy friday

Idag är en tankspridd och sömnig dag. Jag låste ute mej själv när jag skulle hämta cykel och fara till stan.Ingen var hemma och ingen mobil hade jag.Och så glömde jag köpa sås till maten.

Och jag vill dricka öl,men kan inte för imorrn ska jag jobba.Nu träning

Arne Alligator

Tjoho.Nu har jag fått en välbehövlig sömn, ögonen hade sett så mycket igår så dom var heelt slut!
Det börjades igår med den maffiga(?) frukost buffén på rosella, mm vad gott det var med plättar:D Sen en förvånansvärd kort busstur, gick konstigt foort! Vi var och kikade in till Nordic sea hotel där stockholm icebar ligger,och fytusan vad häftigt! tänk då huur coolt inte ishotellet i jukkasjärvi är?! Så kika vi in i lobbyn på Nordic light också,som så fint kallas designhotell. Och det var riktigt häftigt det med,annorlunda! Seen blev det Hötorget och kolla på all maat. Herregud vad mycke mums! och jag hittade gojji bär som var såå mycket billigare än här, typiskt nog glömde jag köpa! Sjukt hur priserna här är typ lika som i Hötorgshallen, där det är lite dyrare priser än i "vanliga" butikerna i Stockholm! Försäljarna på torget tyckte vi var "viilken stoor familj!",när vi traskade där tillsammans 9 pers.haha

Sen blev det Grand Hotel som ju var "höjdpunkten" av vårt besök. Åh ja,vad ska man säga. Fyfan vad nice typ! Vilken jäkla utsikt från rummena, och så stoort, och "lyxigt". Badrummena liiksom åååh. Spegelsalen var duktigt maffig! Tyvärr fick vi inte se den 360 kvm stora sviten(lite pågrund av att den var uthyrd!),795 000 kr för EN natt. Ja herre om man skulle ha pengar! Nåja det var jätte kul att se iaf och få en rundtur(:

Sen var vi jätte hungriga så vi var till Kungshallen, och så var det ju det där med att vi iinte skulle gå i butiker alls.Meen hur tror ni det går när man nu är i Stockholm? Jag såg en jäkla massa fiiint ju.Men jag var riktigt duuktig och köpte bara den t-shirten vi måste ha till examensprovet!:D Så det gick ju helt braa. Sen var vi och fikade innan vi gick genom gamla stan till Slussen. Det är inte klokt vad jag tycker att Stockholm är fiint! vill vill vill flytta dit!

Iaf så blev det Birka hem,vi fick en liten rundtur där också,helt fin båt faktiskt. Men huj vad det var gubbar och sånt folk där! Vi åt en tvårätter middag och hade treevligt,sen skulle några ha lite drinkar.Haha duktigt kulm när Sandra och Sara var lite pågång och dissade alla "gubbar" som ville bjuda upp dom på lite dans:p Ja jessus. Riktigt rooligt och trevlig har vi haft! :) Men den där jävla Arne Alligator låten har jag fått plågas med heeela dagen,när sandra sara och sarah hade för sig att gå och sjunga den,Nonstop tyyp.(har det tillochmed på film,men den ska jag inte plåga er med)

Tyvärr blev det inte såå överdrivet fina bilder,det var mulet och kallt mestadels av tiden förresten,vi som hade hoppats på sommar!






Jag trodde kungsträdgården var gräääs,blev chockad:S:P




The big city




Wihuu. Imorgon far vi på studiebesök till Stockholm och Grand Hotel! Det ska bli så niice:D
Se på vårt fina schema för dagen då!

07.30 Samling i Vikingterminalen
08.00 Ålandsfärjan avgår
08.15 Frukost omombord
11.00 Vi anländer till Stockholm
13.00-ca 14.00 Studiebesök Grand Hotel
14.00-17.10 Fritid
17.10 Samling vid Birka terminalen
18.00 Birka avgår, studiebesök ombord
21.00 Middag
03.30 Anländer till Mariehamn

Däremellan ska vi klämma in en lunch före Grand, sen fika efteråt.Men vi har liksom inte förstått huur vi ska klara av att gå i Stockholm utan att få handla något! Eftersom hela klassen är panka, i princip:P Såå vi har redan bestämt att vi ska gå och fika istället för att undvika butikerna! Dock mååste jag och sandra in till gina tricot för att hitta t-shirten till examensprovet, och vi får se till att bara(endast) ha siktet inställt på den där tröjan, och absolut inte, gud förbjude titta på något annat( hur fan ska det gå till?). Men det känns som om det kommer bli en bra daag:)

Så vi hörs igen på fredag, med förhoppningsvis endel fina bilder! :)

Idag är dagen då jag blev av med min bil

Eller nååja.Nu är den bara min på halvtid!(herregud) Han fixade körkortet idag(: Nice att fixa det på självaste födelsedagen!
Ätit mumsig tårta och syltmunkar juust(oooch Mjöd!) :D
Förresten vi hade blindtest på mat idag,det var rätt lustigt. När man inte hade en aning alls vad man skulle få i munnen och sen känner man den där konsistensen,mosad banan var ju inte preciss kul! Och så jämförde vi jordgubbs yoghurtar i ett också,utan att veta vilken som var vilken alltså,såå nu vet vi att man inte ska köpa pirkkas!




Nu just träna,Hejs!

Happy birthday , the big day

Ähää det här känns faktiskt sjuukt,Men imorrn fyller brorsan 18 ååår! Så stoor så jag börjar få åldersnoja:P



Och nu får allihopa dricka öl tillsammans när vi är på språng,helt vint:D Viilken tur att jag inte ska till Arken på fredag när det då är den riktiga premiären! hoho

Grattis på födelsedagen Casper!

New hair



Det blev ljust. Väldigt ljust.Än det var. Men det var ju meningen också! Soommarblont:D blir ännu bättre sen när solen fått gosa sig med det!

Avancia pass

När jag nu testade Bodycombat idag så tänkte jag att kan berätta lite om vad jag brukar gå på för pass annars! (försöker ju variera mej liite).

 Tar och berättar om bodycombaten också nu när de var första gången.

Bodycombat är ett förkoreograferat gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som tex.karate,kickboxing, kung fu.(wikipedia)

Jag har varit väldigt skeptisk mot det här eftersom jag annars inte gillar tex boxercise. Men det var faktiskt helt okej! Blev mest att försöka koncentrera sig på hur man skulle göra än att köra fullt ut. Så därför måste jag nog ge det någon chans till! Det var högt tempo i musiken och det gillar vi. Var också en liten styrkedel på slutet.Hög svettighetsfaktor!

Flowin, träningsredskapet består av en större friktionsmatta och 5 pads(typ kuddar) för händer, knän och fötter. Med hjälp av padsen går det att utföra en mängd träningsövningar med enbart kroppen som belastning. Friktionen ger ökad träningseffekt och bidrar till säker och utmanande träning.(http://www.theacademy.se/)

Det här är lite vint. Och så tar det endel på handlederna tycker jag.Men man tränar alla stora musklerna. Ooch faktiskt så är det verklig bra träning. Vissa övningar undrar man ifall faktiskt tar, och dagen efter får man verkligen bevis på att dom JO,faktiskt gör det. Själva passet kan vara lite slött ibland,men vissa dagar är det juust det som är perfekt och skönt! Ingen överdrivet hög svettighets faktor, men tuungt jo!

Spinning är en form av träning i grupp på motionscyklar.Med anpassad musik genom träningspasset och med varierande pulsnivåer.Tempot i musiken bestämmer intensiteten,är en effektiv träningsform med fokus på rygg, mage och ben.(wikipedia)

Jag tycker egentligen inte alls om spinning. Ren plåga. Meen jag är typ illa tvungen att gå lite nu och då för att få lite flåsträning. Sjukt tungt tycker jag det är iaf. Ibland går tiden åtminstone fort om det är bra musik! Hög svettighets faktor.

Push, passen hette tidigare body pump. Body pump är ett styrkeinriktat grupptränings pass där man tränar man alla kroppens stora muskler, allt från axlar till lår. Man använder en skivstång och fria vikter. Vilket gör att man själv väljer hur tungt man vill ha det.(wikipedia). Ingen överdriven svettighetsfaktor, men duktigt utmattande.

Jag tycker jätte mycket om push för det är riktigt bra styrketräning där man får träna alla dom där musklerna man behöver! Man känner så hur man blir starkare och jaa. Det är kul! Tycker bättre om det här än body pump passet som går efter les mills konceptet som kör samma pass i  x antal dagar/månader(vet inte hur länge alltså). Tycker det är mycket roligare med variation och lite olika övningar varje gång. Man gör förresten också övningar utan stång,såsom rygglyft och olika mag och rumpövningar!

Core är träning för mage,bål och rygg. Träningen utförs på en matta på golvet. Man gör mycket plankan,ryggresningar,situps,utfall och liknande.(wikipedia)

Coren är jätte bra träning för bålen! Och det är ju det det går ut på. Tycker dock det kan bli lite för slött. Det händer liksom inte så mycket. Men är tungt iallafall. En söndag kan det vara skönt att gå på core för en mjukstart.

Cirkelträning är en träningsform där man tränar både styrka och kondition.Man tränar flera övningar i följd. Det kan vara allt ifrån fyra till tio övningar på raken beroende på. Man har olika "stationer" där allt är förberett med eventuella vikter och redskap Och övningarna är lite allt möjligt.Tex. vanliga armhävningar, knäböj och sit-ups och pulshöjare

Det här tycker jag veerkligen om! Känns som så bra träning. Man hinner inte tänka på nåt annat utan man bara köör.Och pressar sig så tuusans. Så bra när man får träna konditionen utan att man riktigt tänker på att man gör det(som man känner så bra på spinningen). Tiden går jätte fort och så var man klar! Hög svettighetsfaktor!

Switching instruktörsledd styrketräning i stationsform och i grupp. Effektiv träning som utförs stående i styrketräningsmaskiner.Man byter mellan tio maskiner, som alla var för sig tränar en ny del av kroppen, exempelvis bröst, ben, armar eller axlar. Sen kan man ha "extra" stationer på matta tex.

Jag tycker det här är ett jätte bra styrketränings pass. Var lite sådär tveksam till det först eftersom det görs ute i gymmet, vilket jag inte riktigt är så bekväm med när preciss Alla kan se en(går liksom annars inte och tränar i gymmet själv). Men nu är det nog rätt lugnt:P. Man väljer ju själv vikter så det blir ju så tungt som man vill. Tycker övningarna är tyngre än när man kör med stång iaf!. Mellan hög svettighetsfaktor.

Athletics är rätt svårt att beskriva! Man kan göra alla sorters olika övningar. Brukar vara med en stepbräda som man använder till att tex. göra armhävningar eller utfall mot.Eller på avancia är det det. Övningar för hela kroppen typ.Både styrka och kondition!

Jag tycker det här heelt bra att gå på ibland. Endel konstiga övningar, med dom brukar kännas dom också ju:P Det är bra när det inte är samma sorts övningar som man gör på alla andra pass. Utan nya saker! Bra att det är lite konditionsövningar. Man gör vissa övningar två och två också,men dom blir aldrig på det viset att det skulle bli "obehagligt". Eller hur jag nu ska säga.Sådär medel hög svettighetsfaktor.

Sååja. Det är riktigt nice att träna nuförtiden! Känns mest jobbigt om jag inte får träna, och tråkigt om alla kvällar skulle det bli annars!

Nu ser jag att det kommer harry potter på tv:P Heejs 


monday

Fyfan vad skönt det var att få sova! Men vaknade nästans lika trött, man kan liksom inte sova in en natts sömn bara sådär.Tydligen. Men lite kaffe gjorde susen!

Måste lägga in en bild från i fredags på födelsedagsbarnet, som jag mötte upp på Indigo(:



Träffade också den här bruden sen för att hänga med henne på Arken! (nu vet jag varför man inte ska vara nykter eller halv nykter där,huh)



(det var vääldigt chockerande att Madde gick till arken med platta skor,väldigt ovanligt)


Nu måste jag skynda,ska och testa bodycombat!

mm,läskande

Det goda jag njöt med ute i solen i lördags! Var ett väldigt improviserande pågrund av att vi varken har krossad is,inget  vettigt glas,hittade ingen muddlare och inga mått. Så det fick bli på känsla,och en variant av caipirinhan.Satte hälften hallonlikör.Och den blev riktigt lyckad såklart:D



Receptet tyyp

2 cl cachaca(alternativt ljus rom)
2 cl Bols Rasberry likör
typ 4 klyftor lime
3 teskedar rörsocker (alternativt råsocker)
krossad is

Muddla lime och rörsocker i ett on the rocks glas (eller liknande glas,typ whiskey). Fyll på med spriten, blanda.Och fyll upp hela glaset med is. Driick!


Nu ska jag ta en välbehövlig natt med sömn. Godnatt alla(:

Ja HOHO

Kom hem vid 3 tiden idag.Aalltså jaa. Duktigt fint väder igår så det var perfekt att grilla och sitta ute på altanen hos Sandra och käka och börja dricka! Blev dock ingen bastu så sen "stressades" att sminka och fixa sig till resten av gänget skulle börja droppa in. Var väldans trevligt att umgås med alla( så kul när alla är hemma typ)! (: Sen vart det Indigo, och där gick tiden så sjukt fort att jag inte alls hann med. Dansade lite och så(: Och nuu har jag hittat en kompanjon som gillar gräddiga och mjölkiga drinkar:D alla säger alltid usch till dom men Maria, hon gillar dom som jag! muumsigt














Kvällen här gikc som sagt jätte fort och alla bara försvann sen tyckte jag:P Så sen satt jag med Klingan så vi bestämde att jag skulle käka hamburgare och sen skullen vi gå till Henrika och våldgästa(som tyydligen redan gått hem helt plötsligt),vi kom iaf inte så långt så ringde Tua och sa att vi skulle komma dit på Efterfest! haha,så såå blev det. Haha och det var craazy:D Allt fan vi sysslade med! Rickard/jag spillde oboy över hela bordet, Klingan spillde socker över bordet när han somna sittandes där, Teddy spillde oboy pulver över hela sitt ben och golvet pluus att han spillde öl över golvet och på min jacka! haha(henrika tyckte det lät som om vi försökt bakat när hon fick höra allt:P), högljudda var vi,nojsade med varandra,tua ritade sig själv i ansiktet, Teddy somnade också sittandes vid bordet tillslut och fick Kuk skrivet i pannan.Ja hohoo, så jäkla kul hade vii. Sen tryckte vi in oss 4 personer i en dubbelsäng( för "det är ju så mysigt och vi är som en enda familj då",eller nåt liknande) .Vilket inte kändes såå roligt när man vaknade efter typ 3 timmars sömn svettig för det var så jäkla varmt,ihop pressad och känner hur man klibbar i alla! steg upp halv nio och duschade sen låg jag och Tua nere på sofforna och såg på högljudd tv och förde liv,viilket dom andra inte gillade( märkte vi) som kunde sova:P Duuktigt slitet var och är deet. Sen väntade vi på att draken skulle öppna så vi skulle få maat. Sen blev det en liten sväng till Sofia och Lottas brygga(?) i järsö för att sitta ute i solen:)  Ooch jag hann bränna mej på näsan och under ögonen på den lilla tiden:S Iaf så kom jag hem sen tillsut och fick byta kläder och borta tänderna som jag verkligen väntat på. Duktigt roligt var allt endå:D den lilla "efterfesten" var pricket över i:et på hela kvällen, som gjorde allt väldigt kul!





Oboyen! haha

Ooch på golvet!




Och solen brände (fint) idag


Det är vad jag sysslat meed.Nu är jag iaf riktigt trött och väntar på Tua och maybe Lollo och får se vad som händer!
 

This is the rythm of the night

Åh se vad jag hittade när jag gick en bit hem! Det är definitivt vår nu, och det gillar jag staarkt:D





Och så här härligt har jag det idaag.SItter med solen gassandes( heter det och skrivs det faktiiskt sådäär?) i ansiktet:D Det här är uunderbart. IKväll blir det bastu,grillning och feeesta! Ikväll kör vi fullt ut:D  Så nu ska jag ta och starta upp med en caipirinha:D Vi ses i dimmorna vaa






Friday night

Nu sitter jag här med jenny och snackar och dricker ööl( eller det är jag alltså,känns rätt tragiskt på något viis). Iaf så är det super att få umgås med Jenny(ätnliigen) dock vill hon inte följa med mej alls en stund till Indigo.Såå jag måste typ gå ensam(ännu mera tragiskt,låter som att jag inte har vänner alls?).Har en väldans beslutsångets om jag ska och betala in mej på arken före tolv eller inte,föör säkerhetsskull ifall man för sig att vilja fara dit iaf,om alla är mycket pågång. För efter tolv har jag iinte råd med att betala in mej dit och då känns det nog inte värt det, Och just då harmar det en jävla massa att man inte stämplat före tolv.aah.Nåja får se hur detta ska gå:P
Här är jenny och jag ikväll iallafall:D



Efter att pratat med Madde just,så kom vi fram till att jag visst skulle betala in mej och hon blev illa tvungen att komma med mej oavsett då. SÅ det blir vad det blir(det här är förresten duktigt olikt mej! bra att jag klarar att förändra mej dådåå va). Nuu till soffan!(ni reager på det jag skrev vaa,soffa, mihi det händer saker här alltså:D)

Trevlig natt!

Sunshine

Tjohoo, steg upp och gjorde/fick en härlig frukost med våffelmackor, tropisk juice, kaffe från arnold´s och ett stort  Påskägg!:D Och med soolen i ansiktet. Great början!




Mamma är snäll, ägget var överfullt ju! (är som när jag var liten och får ett fyllt påskägg varje år:D)


Igår for jag tillslut till Malin L med Sandra, vi snackade en massa och hade det treevligt! Sen blev det Indigo en sväng( bara för att kolla på lite folk och se vad som hände). Och träffa Madduss! (:

Nu ska jag snart och träna och sen klura på hur det ska göras ikväll!
Vi höörs

Gult hela helgen



GLAD PÅSK på er alla söta! Nu ska vi ha en fiin helg(:

M Magazine

Ah se vad mamma kom hem med ikväll! 
http://www.makeupstore.se/sesv/mmagazine/index.php
Den  är så underbart fin och inspirerande. Bara att sitta och bläddra i den. Täänk om man skulle få jobba med såna makeup uppdrag! (lovelyy)

I say, life is strange

Gudars vilken fin påskmeny vi lagade idag, vad sägs om löjromscheesecake( det var inte mycke löjrom så:p), rostbröd med kallrökt lax med röra på, marinerad oxfile med vitlökspotatis gratäng, lite tillbehör, kinuski tårta och kokosbollar! oooch vin till:D det satt riktigt fiint! Annars var vi(jag) mest en förvirrad själ idag,haha.Bara småklantig. Som när sandra och jag skulle köpa papper till menyn vi ska göra,så glömde vi först pappret vi skulle jämföra färgen med, jag tappar pengar jag får av kassörskan under kassadisken så jag måste få nya, och när vi väl kommer till skolan igen har vi köpt med oss fel fäärg! Så går det när två blondier ska jobba tillsammans:P haha. neejmen det går väll fint endå, ska snart bege mej till henne och jobba på menyn,drinklistan och sånt till provet. Vi är nog ett bra team endå:P

Sen nu hur fin den här bleev, bara ni fantiserar dit soligt varmt väder och lite öl eller lonken!






Imorrn blir det kokosbollar och film om Ishotellet i Jukkasjärvi,sen är det Pååsklov!  Vad har alla för planer för det? :)


another day

Puust,äntligen fick jag sätta mej ner i en mjuk säng och vila benen. Inte för att jag stått överdrivet mycket idag,men pressat benen har jag nog gjort i två dagar nu.(känns det verkligen som). Idag fick vi ääntligen göra drinkar i skolan:D nu är all teori över så det är bara baren som gäller! duktigt niice. Lagade chokogröt till middag också,andra gången i hela mitt liv jag kokat gröt,och det blev goottis,såklart.Tsst. Annars promenerat runt med Sandra och vårt prat kretsade hela tiden runt mat,gottis mat och sommar!haha, och hungrig gick jag och var. Och sugen på allt möjligt gott.Vi bestämde iaf att det är heelt okej att börja äta mera onyttigt nu när det blivit vår. Man måste ju leva livet någongång! Jag är iaf sån som börjar strunta i vad jag äter när det blir vår och sommar,äter mera helt vad jag vill och är sugen på. Tycker att man kan njuta när det endå är sommar( varför alltid vara sträng liksom).För då blir det mera så att man äter massa mera gott! muums. Och påtal om det så har jag hunnit fixa fint på balkongen nuu! Golvet är iaf rent och det finns bord och stolar!

Såå är det någon som vill hänga med mej på balkongen och ta en öl eller två på torsdag kvällen?:D Inviga den liite liksom. Lagom till Påsklovet!


NU blir det lite tv och sen bums i säng och få soova(:

do you know when



Måndaag. Hör på det häär,idag cyklade jag till skolan! Det var dags att ta fram mina fina Fleur cykel, och sluta vara jätte lat:D en övning när jag snart blir utan bil på "heltid" !
Tyckte sen att jag hade lite för mycket tid att fördriva efter skolan... Så jag tänkte att jag kunde utforska lite,såå cyklade till Sparhallen och köpte mignonägg ( fiiint) ! Upptäckte hur skönt det faktiskt är att glida fram på cykeln( när det är fint väder), och relativt snabbt går det ju också, och förbannat bra träning till på köpet!
Sen har jag läst på prov i soolen, när jag nu endå måste så kunde jag ju lika bra sitta ute,sköönt:)



Skulle gärna suttit i Stockholm,Göteborg eller Malmö istället på en uteservering med ett glas vin i handen! Men man får väll göra det bästa av situationen:P



Ljuvligt var det iallafall!


Nu äta sen träna!

no one like me




Borde läsa på starka drycker prov. Men gör såklart aallt annat än det! Kanske bäst att ta sig i kragen nytt!

Sen tv,natti natti

Ja jestas

JA fyytusan vilken dag det blev igår! Trippen till Ikea. För det första så är att köra bil i städer i sverige, nog inte riktigt min grejj.Jäkla rondeller alltså,fattade ju iiinget. Och så missade vi infarten vi skulle tagit.Så vi yra runt lite för att hitta rätt. Det där ikeat hade blvit myycket större,så det var en jäkla massa folk( som ett gäng myror) ,så man kom varken hit eller dit. Vi hade så mycket saker vi skulle ha så vi missade hälften! Efter att sprungit ett varv runt där,visade det sig att man måste hämta alla varor själv, även dom vi skulle få skickat hem från ikea! alltså så "småsakerna" vi hade i vagnen köpte vi och gick och packade bilen full( då först kom vi på att vi ju skulle och handla en massa mat, och var skulle det få plats?). Sen in igen och springa runt,tiden gick ju så förbannat fort! Alla saker sen som vi själva skulle hämta var jätte tunga, min soffa var jätte bred och allt det skulle jag köra runt med på en liten "kärra". Kom ju knappt fram till kassan med allt det där:P Tungt,svettigt och stressigt. Tyckte inte om att vara på ikea just då iaf! Iaf så fick vi igenom alla saker och sen skulle vi föra dom till ett annats ställe där dom sedan tog det för att skicka iväg det hit idag. Och så var det bara in i bilen och iväg mot Norrtälje.

Vi hade trott vi skulle hinna med flera butiker och sen hinna gå och handla i lugn och ro. Men tydligen hade vi missbedömt allt:P Klockan bara rann iväg och vi hann med bara ikea alltså. Och senare kom vi på flera saker vi glömde bort att köpa,som ett badrumsskåp hit till övrevåningen:P Nååja. Vi hann och äta på mcdonalds (vilket jag kommit fram till är rätt smaklöst) och handla lite iaf, sen satt jag med fötterna ihopklämda vägen ner till färjan,var bara att trycka in allt! ( konstigt hur mycket onödigt onyttigt vi råkar köpa när vi far till sverige sådär, som att vi kom hem med såna kokosbollar med vit skum i?). Väl hemma skulle ju allt packas in och jag var mega trött. Så det var sängen i princip direkt sen. (brorsan for på fest :O)

Idag har tiden gått lika fort,men haft att göra hela tiden. Nu har jag en fin vit bokhylla tillexempel:D Och nu ska jag gå och sopa balkongen och få upp bord och stolar där(så det kan bli lite häng däär) !

Här här är en liten kik från i fredags, det var förresten riktigt gott! (:



godiisfrossa!

'
Madde vågade sig bara på en husman



mums faktiskt!


Hoppas ni haft en fiiin helg!

fredaghelaveckan

Ikväll blir det Indigo på sushi:D sen myys,film och gottis(lösgodis tillexempel!), med bruudsen. Det blir fiint det(:
Nu sitter jag och kollar igenom hela ikea hemsidan inför imorgon. En hel djungel bland garderober,byråer och soffor. Måste måtta och passa in allt. Och mååste köpa allt imorrn! Så att det blir någon ordning här snart!

Så vi hörs! Och ha en underbar helg hörrni:)

Jag överlever väl

Kärleken är hemsk egentligen.Tänk på hur mycket som ska klaffa för att det ska funka bra. En persons känslor för en annan,som ska besvaras.Och man ska båda känna lika starkt för varandra,just då. Vad är oddsen egentligen att det händer att två personer samtidigt gillar varandra såå mycket? Så lätt det är att den ena personens känslor lite falnar och det inte är samma sak längre. Det kan genast bli problem. En dag och tid kan man känna så mycket underbara saker  och starka känslor för den andra personen. och en vecka senare känner man inte det alls så mycket på det viset.Så oförklarbart och verkligt,för det är inget man kan göra något åt. Människan ska bara måsta gå igenom sånt här hela jäkla tiden.Kämpa med sina känslor. Om allt möjligt sånt här.Hur är det inte att vara kär i någon som inte känner samma sak för en(olycklig kärlek), det där med oddsen va.

Kärleken är bara bra en tid när allt klickar mellan en och man känner samma saker för varandra.Men det hålls inte så för alltid. Man kommer i olika svackor och allt känns inte lika bra alltid.Allt går upp och ner liksom. Och man måste kämpa för att hålla det vid liv.Det kan inte alltid kännas som att man går på rosa moln. Meen,ibland går det inte tillslut. Det hjälper inte att man försöker och kämpar,för dom där känslorna finns inte,eller räcker inte till för att det ska funka. Av någon förbannat dum anledning. Det verkar vara så lätt att tappa känslor för någon. Någon som varit i princip allt för en. Man förstår inte hur det kan gå till.

Att gå igenom sånt här är fruktansvärt jobbigt. Och det händer ju knappast bara en eller två gånger i sitt liv. Men man är illa tvungen att acceptera situationen och arbeta och leva sig igenom det jobbiga. Fast det inte känns som om det går och inte finns något slut på lidandet. Hur kul är det att vara människa och leva ett liv när man hela tiden ska fightas med en massa känslor?


Det här när man sen får komma in i en annan familj och får bli en liten del av den. Får vara med dom och runt dom, prata,lära känna och bli van med att vara med i en annan familj,vara med i det dom gör och upplever.Nästan allt ju. Och sen helt plötsligt en dag, aldrig mera få vara med där igen. Aldrig mera dela livet med dom. Den handlar inte bara om personen man vart tillsammans med och delat verkligen allt,sitt innersta med. Utan också allt runtomkring. Det är minst lika saknat. Tänk så nära man kommer, och hur lätt det tas ifrån en. "Bara" pågrund av ens känslor som en dag inte finns. Och det känns så fel att "bara" pågrund av det så ska man förlora så mycket man endå tycker om.
Att skiljas som vänner är det man absolut borde. Om inget väldigt elakt hänt och gjort (nu beror ju allt från situation till situation) så borde man väll kunna vara eller bli vänner. Det är så onödigt att gå och vara arga på varandra eller liknande. Mn slösar så mycket energi på något sådant.

När man sätter vissa saker i perspektiv till annat, så inser man hur onödigt det är att gå runt och vara arg tex.

Det här livet är allt bra underligt. Men vi är illa tvungna att ta oss igenom det. Och faktiskt så är vi människor endå så bra så vi klarar det, om än det ska vara mycket till det, så gör vi det,någongång.


April April

ååh, idag lagade vi en massa gott av ananas på matlagningen! Och planerar för en riktigt smaskig påskbuffè nästa vecka:D (måste köpa mignon ägg till mej själv snart alltså!hur goda är inte dom på en skala liksom!). Var och svettades igenom ett spinningpass och tyckte att jag sku bli koko i huvvet om jag skulle sitta och uggla hela resten av kvällen. Så jag åt ett ägg och sen ut och gå. Måste ju kolla mej omkring här i området nu( visserligen har jag bott här runt knutarna förr, så vet ju lite hur det ser uut.Men faktiskt så har det ju ändrat lite på typ 11 år). Undrade också varför alla människor går just här förbi och är ut och går. (nyfiken i en strut) Så jag bara måste ju gå och kolla vart jag kom. Det är stört att det är såå nära härifrån dit jag bodde förut. Och hur mycket det ändrat, och hur mycket jag faktiskt kommer ihåg om allt,hur det såg ut! Gick runt lite,och jag måste säga att det är väldigt fint här runt omkring(: dock fattar jag inte varför "stora" vägen till mej heter svibyvägen, när det inte är just där,utan åt "ett annat håll". Vad tänkte dom med? Folk tänker ju sviby där sviby är,inte på den vägen som går längs hela strandkanten på sjukhuset sida. (nu kanske ingen fattar något längre var jag är,men ääh). Iallafall så vet jag nu varför det är så mycket folk som promenerar förbi här och vidare:P

Och en väldigt fin första aprilkväll ikväll!


Nu ska ni få en liten titt på hur det ser ut här!




Huset från baksidan sett( plus lite granntomt)



Gamla vägen till flygplatsen, den går alltså bakom huset



Och här är då den långa raksträckan Svibyvägen



Här är Länsmansgränd!



Och här är huset! Ser inte så mycket ut för världen nu, men det kommer bli bättre senare(:
(mitt rum är med balkongen förresten:D)

Sååja, nu ska jag läsa matrecept.


RSS 2.0