som det ska vara

Jordgubbar med grädde och glass och Sommar med Ernst.Så feeint

30 juni

Helt slut efter att stått och jobbat i en bastu,kändes det som iallafall.Förstår också varför man ska använda stödstrumpor när man står mycket,för shit så ömma benen är,för att inte tala om fötterna( får väl skylla sig själv när man inte har riktigt fot riktiga skor,men hallå, det kan man ju inte ha nu).Och okej,nu lät jag gammal

Juni 29

Vart på utflykt ut i Hammarlands skogarna ikväll! Så jäkla vackert,och harmoniskt! Vi ska banne mej uppskatta och njuta av att vi bor som vi gör! För det är så förbannat underbart.
Det var sightseeing också,då stadsbor som vi inte brukar röra oss utanför stadsgränsen så mycket,höh

28 Juni

Wohoo,vi vann kvällens korpmatch,och som vi storspelade! Duktiga kan vi vara,dock har jag nu en bula på ankeln,men det var det väl värt då det var en riktigt rolig match! Sommarens första after work har jag också hunnit med,och det är standard nu det! Och klockan den bara går, så nu är det bums i säng igen. Godnatt på er!

Midsommardagen

Vaknade upp på Hagaslätten där jag hade fått sov plats av Mad vännen(väldigt vacker utsikt där också ska ni veta!),och det var inte så tokigt endå(huvudvärken var snäll) för när jag väl kom hem så räckte det med en dusch för att piggna i,sen var man redo för lite vin i solen igen! Och så härlig middag på det:) Sen fördrickning med bruuds! längs med kvällen tog dock tröttheten över,men en krogvända hann man ju med endå.
Idag var det mest sov läge i solen och en vända på konfirmations kaffe.
En himla fin midsommar helg!
Nu godnatt

Midsommar 2011

Stek på altanen,sill lunch,trevliga människor,årets första dopp,glada miner,blommor,kubb,förbannat vacker utsikt,sommar middag,skratt och tal,kärlek,vildmarksbad
Tack för en jätte fin Midsommar hörrni!

lovely

En liten titt på huur fint det var igår!

24 Juni

Trevlig Midsommar på er!
Nu far jag till Saltvik och njuter av dagen med ett fint gäng!







the look


sega ben

Spelat två korpmatcher dagarna i rad nu,och gårkvällens var bara extremt pinsam.Men idag ryckte vi upp oss och storspelade,och jag gjorde också mål! Extra glad då det alltför sällan händer.Bevisat att man blir på bättre humör när solen skiner,för laget var peppade!
Och nu börjar det bli dags att peppa inför helgen! :)

fan alltså

Fick reda på att någon Jävel har tagit min telefon,pågrund av räkningen som kom idag.Satan vad irriterad jag blir.Om man ska inte dra alla över samma kam,men dom där,såna ska man passa sig för.bläk

the feeling

Det är ju klart man vill spendera sena lördagsnätter på det här viset!

Artonde juni natten lång

Gårkvällen var riktigt trevlig och rolig vettni! Fast vi inte blev alla. Skrattat och pratat som vanligt! (och då med dom hesa rösterna som vi skulle shotta bort,men det funkade tydligtvis inte alls)

knas

hahah,vilket charmtroll!

Lördagkväll 18 juni

Nu drar jag iväg på middag och häng med några fina brudar från min frisörklass! Allt för längesen vi samlades!
Ses i vimlet!

hähä

Party party,imorgon!

Fredagen den sjuttonde

Stått hela dagen och försökt prata med hes röst,för att sen spela korpmatch i ösregnet.Väldigt bra va.Och inte vann vi ens,så att det skulle vara värt att bli mer sjuk.böh! Vet ju att vi kan! Bara ta nya tag i nästa match,men herre så man kan bli irriterad när det inte går bra.Var riktigt bra med vin och ost sen här i soffan,slut som man var.Nu är det godnatt för imorgon är det bröllops fixning på salongen!

Magiska händer

International Artistic Director Jason Dunn

15-16 juni

Eat lunchat med bästa mommi och moffa och sen efter jobbet tagit sommarens första After work öl!
och igår hade jag två månader på jobbet! Feeint alltså.(mindre fint med förkylning pågång)

vavom

Jäkla snygg och duktig brud alltså

shit

Men herregud vad tiden rusar på! Jag får ju ingenting gjort! (förutom att cykla och köpa glass när suget satte in,tur att man bor sådär 4 minuter bort från jäkla bra S-market).Är ju för tusan just juli,ja jo,jag ska inte vara pessimistisk nu nej.Men man inser att man verkligen måste ta vara på varje dag! Men inte får jag uppgifterna jag måste göra gjorda då heller.Njuter i allafall!

12-13 juni

Jo Hej igen! Nu är jag tillbaks från storstaden.Har hört en massa bra om Hesa,och jag måste nog säga att jag kan förstå det.Det är en helt mysig stad,av det lilla jag hann bekanta mej med den iallafall! :)
Hetsiga två dagar och en hel hög saker att försöka ta in i huvudet,men så tusans bra kurs! Så stört duktiga frisörer från London som både inspirerade och var ödmjuka och trevliga! Och i ett sånt snyggt hus med underbar utsikt.Fantastiskt allt helt enkelt!
Efter en heldag med massa nya intryck( i hettan) så fick vi äntligen byta om och satte oss ner för en fin tre rätters på Teatterigrilli,(med vin på det såklart) Jätte trevligt.Sen somnade jag fort väl på hotellet.Igår var det ännu mer inspiration för att sen hitta vägen ut till ett möte(hoppas på det bästa med detta!),och stressa till flyget(som jag då inte riktigt visste hur jag skulle klara,men ner kom vi ju:P)
Och nu är jag på grej med att det är vardag igen(:

wihuu

Nu far jag till båten som tar mej till Helsingfors på en Toni&Guy kurs! Ska bli så himla spännande,och kul! Och roligt att jag får se lite av staden Hesa också,dock har vi inte mycket tid att leka med men något ska vi nog få till! :)
Är tillbaka på måndag kväll igen!
Hej på er

morgonstund

Soluppgången på en brygga vid vattnet.Hur jävla vackert som helst!

balkonghäng

hallonmojitos,varmt,balkongen,skratt,musik och ut i natten!

livet

Fullt ös från 10-19! Sen trampade jag fort hem för att slänga om till annat och få lite smörgås i magen och iväg igen.Gillar att hänga bredvid fotbollsplanen,och snicksnacka med bruuds! Och nu är vi framme vid fredagen igen!

7-4

jajja,full fart idag också.Och spelat min första korpmatch för denna sommar! Och vi är så duktiga i Systembo-laget och vann:D Dock ska vi inte diskutera min insats,jääkligt ringrostig är väll allt jag säger.Sådär så att jag börjar längta tillbaks till fotbollen,när man spelade på riktigt,att spela när man var någorlunda bra,när man hade kondis.Och när vi var ett sånt himla bra gäng som hade stört kul på träningar och matcher! Men det var då det,och nu är nu. Men gudars så kul det var ikväll endå,det här ger guldkant på sommaren! :D

efter regn kommer solsken

Full fart idag! inte vet vi vad som hände riktigt.Och nu kan jag meddela att nacken är lite bättre,sådär så att det går iallafall.Så det finns hopp om imorgon! (inför fottis matchen måste jag ju kunna vrida på huvudet,räcker med att man inte har någon kondition, till sin nackdel så)
Godnatt på er!

för evigt

ooch nu har jag lust att lära mej ett nytt språk,självklart spanska eller italienska.Såna förbannat vackra språk!

hur tusan

Nackspärr,fysatan alltså! Har stått hela dagen vind och med ont på jobbet.Och inte har det släppt ännu.I brist på värmekudde blev det halsdukar,och nu är dom utbytta på ipren kräm. wääh,det här var inge roligt alls

ta en svängom

så somrigt och medryckande! I like:D

skönt

Bara chillat och njutit.Åt Niska pizza och somnade sen i solstolen.Bytte plats till våra nya rotting utemöbler för att läsa en bok.Och det var ungefär det!

4 Juni

Och igår var en ledig dag och Studenten för hela slanten! Såå tusans härlig dag med solsken och fina människor! Plockade liljekonvaljer och testade mej på att laga hallon mojito(ingen vacker sak jag fick det till).Sen drog vi på Studentkaffe till Gustaf min vän:) Jättegod mat och härlig stämning! Alla är så glada en sån här dag! ( varför skulle man inte vara!)sen var det häng i gräset och uteservering med bästaste Madde och en hel kväll på stadshotellet där alla minglade runt!
Jo hörrni,nog är leendet på läpparna endå!

true!

Mycket tankar emellanåt som tar tag i en.Men nej nuu,nu är jag back on track igen! Och på riktigt denna gång! Sumerar helgen och tycker den har varit riktigt fin och härlig! I fredags smuttade jag på ett glas gula änkan såhär i champagne tider,och insåg att man aldrig ska underskatta vissa sällskap! Man kan ha himla trevligt endå! :)

sunny times

Idag har jag inte tid,drar på Studentfest nu! Vi hörs imorgon! Njut i solen hörrni:D

goodie


Kristihimmelsfärds dagen

Cyklar iväg på jobb i solen,fast det är röd dag! Önskar lycka till till brudarna som är på plats i  Systembo-laget och spelar första korpmatchen ikväll,spring och vinn! :D Nästa vecka ska jag vara på plats också. Trevlig dag på er!

1 juni

Mysigt och pratigt balkonghäng med lite goda ting(såsom vattenmelon,mm) Och tog en Somersby för att fira att det nu officiellt är Sommar!!
wohoo höörrni!

RSS 2.0