jag kommer ihåg när jag började känna igen

Vi är så förbannat olika, så det mest bara krockar. Men jag tror på förändring. Men när ska man få inse att det inte funkar? När måste man bara acceptera att vissa saker bara är som dom är, och att det inte går? Jag hatar att acceptera saker.För det går oftast att göra något åt dom.På någo vänster måste det gå. Att acceptera är en av dom jobbigaste sakerna att göra.( av dom alla som det faktiskt finns.) Är människor jätte oförändbara? Jag orkar verkligen inte gå igenom nåt sånt här nu. Igen.

Jag har aldrig sett dina ögon så lysande blåa som idag.

En fredag inte värd att komma ihåg









( Bilder från Style.com)


Åh tänk om man någongång skulle få orsak att få ha en sån här skapelse på sig!


Förresten så har våra tema veckor på skolan börjat, så just nu är det mest bara jobb och jobb. Men om någon vill äta lite afrodisikum mat och få mys stämning så kan ni ju boka bord på hotell och restaurang skolan, vi har tillochmed en chokladfontän!

Jag förespråkar

Menskoppen!



En sån suverän uppfinning! Den är gjord av medicinsk silikon och om man sköter den rätt så håller den upp till 10 år. Tänka er hur mycket pengar man sparar på det,att slippa köpa tamponger och grejjer hela tiden! Den här tömmer man istället nån gång per dag. Nu tänker säkert många, uuusch vad äckligt. Men tamponger är miinst lika äckliga, dom är man ju och rör också,och tänk på att dom bleks när dom tillverkas. Med menskoppen kan man göra allt,idrotta sova,simma och den går att ha i upptill 12 timmar till och med! Så tvättar man den med vatten och en speciell tvål. Enkel och bra är den när man väl lärt sig. Såå vad har ni nu att förlora på att testa den? Gör det.
Här kan ni läsa mera http://www.renasmorjan.com/  
Och den finns att köpa på hälsokost och sexbutiken.




För övrigt så undrar jag hur ont i kroppen jag kommer att ha på lördag.Men jag vet,självförvållat.

Tisdag















Tycker faktiskt att det är lite intressant med kungligheter på någo vänster. Och nu har det hänt,äntligen ska svenska kronprinsessan gifta sig! Kommer blir sådan bröllops yra nästa år! såå nu vet alla det som inte visste

Annars har jag fått håret klippt ikväll,vilket verkligen behövdes, och pratat pojkar med Henrika! Och nu sitter jag här och redan har träningsvärk,puh.

pop goes my heart




Den här filmen var för härlig! Väldigt simpel och egentligen inte så mycket, men den gav mej ett litet leende på läpparna!
Som verkligen behövdes igår. För idag är det banne mej annat.

Nu dricker jag choklad te och grämer mej över mitt förpestade humör.

thanks for the memories

Strö kollade lite på bilder här på datorn, händer inte speciellt mycket just nu så. Men hittade bilderna som togs till mitt ena examens arbete på frisör, framsidan till portfolion. En av få gånger jag verkligen blev lyckad, och madde har fotat och redigerat så självklart är dom snygga! Här ska ni få see





det känns satan

Vilken jävla plågsam saknad jag har. Det gnagar på mej inifrån och känns allmänt jobbigt. fan


Livet kan vara mäktigt och stort, det kan vara svart som sot

Igår låg jag på soffan hela dagen. På kvällen kom Madduss hit och pratade strunt och så kollade vi på en maassa bilder. Jag kom på att förfesterna nuförtiden inte var som förr! Nu tycker jag mest vi bara sitter och snackar. Föörut Då hände det grejjer,haha nejmen vi hittade på så mycket roligt konstigt. Sånt där som e så förbannat kul att skratta åt sen:D Man måste få vara lite knäpp nu som då!  Iaf så var vi till Esso( jaa,jag kallar det fortfarande så) sen och snackade strunt med Henke också. Kändes verkligen inte som en lördag kväll,men det var en bra lördagskväll.

Dancing in the moonlight

igår vare fest! vi var hos sara på förfest och hade det riktigt trevligt! kul att träffa sofie igen:) haha vi och vårt jäkla "kukhus".haha som det kan gå när man är liten och inte kan stava:D  Sen dansade jag på arken såklart.










<3







Henrikas vinflaska,haha





Anni gör dansgolvet!

Bra kväll(:

A Good Year

Ååh den här filmen är för underbar! Så förbannat fin, och gör att jag direkt vill flytta till Provance till en stor vingård, sitta i solen och smutta på rödvin och läsa böcker!
 
http://www.youtube.com/watch?v=FuEgvuwurD8&feature=PlayList&p=BE353474BD1B491D&playnext=1&index=7

klockan 22.19

Jag vill rekommendera två böcker, som jag veerkligen tycker att man ska läsa! det är en äcklig sanning om maten vi stoppar i oss.Usch tänkte jag ett antal gånger och viss mat börjar jag undvika pågrund av att ha läst dom. Och jag fattar inte varför industrin ska vara som den är,det är så hemskt mycke tillsatser i maten som egentligen inte alls skulle behöva vara där. Nej, läs dom, Den hemlige kocken och Äkta vara av Mats-Eric Nilsson!


a second, a minute and a day

Idag har jag vart på jobb.Så nu sticks det som fan Öveerallt, och nu ska jag pyssla med att sätta in en massa bilder från åren som gått i fotoalbum. Bilder är ju för underbara! bäst

Gott!



Detta var jag duktig och gjorde på alla hjärtansdag förresten! Vitchoklad pannacotta, har riktigt fått pannacotta i huvvet alltså! håller på att letar lakritspulver så att jag kan göra en med det, DET är fiint:D skulle få ut receptet här men hela bilden är lite suddig,men om man vill göra så är det ju bara att googla.


Lite av det pengarna spenderades på










Åland



Nu hemma igen. Har gjort saker heela dagarna så det har känts braa.
På båten i söndags hittade jag dessa roligheter, Strawberry flakes! Dom var typ frystorkade så smakar preciss som jordgubbar för all smak är kvar så det smakade luustigt!




 I måndags gick vi på stan heela dagen, såklart. Fikade på arnolds, muuums säger jag bara,deras donitser och kaffe!



Var till gudmor och tittade på deras nya "hus", åt kinamat från restaurangen bredvid (som jag Alltid gör när jag är där) och gick på stan igen enda tills det stängde. Tänka sig att många av butikerna har öppet till nio!! Mommi hade städat lite på kvällen och hade en massa gamla bälten hon skulle slänga och då passade jag på att titta igenom högen och hittade endel bra som jag fick:D fick också en stor hård resväska hon inte skulle ha, så den blir perfekt när vi far till Magaluf! Sen satt vi alla ihopkurade i soffan och såg på Beck(:

Tisdag var en av dom värsta i matväg,haha. Åt hela dagen kändes det som! Gick till stan och shoppade lite igen (gick över den "budgeten" jag gjorde upp för mej själv, såå typiskt, att man hittar en massa när man egentligen Inte alls har råd). Fick donitser igeen, åkte crazy bilfärd med moffa och åt på Hese.



Och knäpp är vad han är:D Sen for vi hem och åt fanipala.



Var och fixade sulor för mina fötter också. Och det var verkligen tur att vi var och gjorde det,för tusan hur vridna dom är! Fick stå barfota på en glasskiva så togs det bilder av dom. Och jaa-aa,han som gjorde det sa att det är rätt allvarligt så som dom nu är. Men som tur att vi fixade sulor för då sa han att det går bra att åtgärda, så att jag inte får problem i ryggen och allt! Så får se nu hur det går(: Fikade(IGEN) med gudmor på arnolds, sen måste jag ju till hamburger börs på varm choklad:D det är också ett av Måstena när jag är i Åbo:) Sen måste jag försöka packa ner allt jag köpt, fina köp var det iaf!








Nu fixa liite, blev tyvärr ingen träning ikväll så.

Åbo!

Nu tar jag båten till Åbo några dagar! Shoppa och fiiika:D
Ha det bra folk!


Fredagen den trettonde



I fredags var det Partyy!

Vi skulle ju såklart fira vår 18 åring:) Så det blev tårta hos jenny( som just kommit hem från sin resa och var bruuun, så jag ville iinte sitta bredvid henne:P). Jag lagade chokodrink( lika med varm oboy och cointreau) och hade det treevligt:D Förbannat synd att varken julia eller jenny kunde komma med ut sen! men vi andra for till Gabba och träffade dom brudarna. Och slutade på arken ,som vaanligt. Hade riktiigt kul faktiskt,jag henrika och alle dansade hur mycket som helst:D Och jag klarade mej undan missöden, förnegångsskull ! (om jag kommer ihåg rätt vill säga). Kul var det:) Sen visste jag inte adressen när jag skulle till jomala, haha,men taxin hittade nog dit endå.




The birthday girl, haha megaklubban fick hon av jennys mamma!




Sötaste sanna fick jag äntligen träffa:D och jenny den jäklen var somsagt fint brun



:)



Bruudarna






:D

Café Opera

Jag har köpt en Drink bok på bokrean, den är snygg och kommer bli great att ha i sommar när det ska lagas drinkar på balkongen:D


14 februari

Igår var jag för första gången och testade ett nytt pass, Athletics på avancia. Vissa övningar var lite koko och jag tyckte inte vissa saker kändes så mycket heller men tungt var det ju nog. Men när jag vaknar imorse och börjar vända på mej, så känner jag hur varenda en del i min kropp gör ont, alltså så har jag en jävla träningverk av det där passet. fy sjutton,jag menar sen hur ofta har man ont i vaderna? jag brukar iaf inte ha det. Och jag beklagar mej över detta onda idag. Man vet ju iaf att man tränat och att det tagit någonstans! alltså gå på det passet igen.



Trevlig alla Hjärtans dag förresten, som jag egentligen inte bryr mej så mycket om.

Jajjja

En av dom träningsformerna jag verkligen Hatar är joggning. Och en som ligger nära till det är ju spinning, är ju typ av samma sort. Så det gillar jag ju verkligen inte heller, meen för att kunnat träna konditionen( vilket jag ju också är illa tvungen att göra) så har jag måstat ta mej igenom dom där passen på den jäkla cykeln! Och eftersom jag "tvingat" mej dit så är jag inte längre lika hatfull mot det:P Men det är riktigt motigt. Men efter varje pass,så får jag som en riktigt Egoboost! Det känns riktigt bra när man vet att det var avklarat. Denna vecka har jag tillochmedvart  på två pass, hur jag nu är så dum och gör det! ja hoho.men ikväll var det riktigt jäkla tungt (vilket det ofta är, ännu:O) fast det var ett "lugnt" pass! Fy tuusan. Men som sagt efteråt,oavsett, en jäkla bra egoboost!

Så ikväll känns det jävligt fint och nu lackar jag naglarna

The City!

Ååh vad bra The City är!  Typ fortsättningen från the Hills, där man nu följer Whitneys liv i New york (för den som inte sett detta). Det är ju för häärligt vilket liv dom lever, så nice att se på! Men man blir ju lite att ifrågasätta sitt eget liv just då:P  



Såna snygga brudar



Whitney Port

Tomorrow never comes

Det handlar om att leva i nuet. Att ha det förflutna att tänka tillbaks på som ett bra minne. Att lära sig av sina misstag. Att ta till sig det och göra något av det, att ta till vara på det och förändra sig själv. Att leva och vara lycklig och njuta och se det man har just nu. Att vara nöjd med sig själv och göra något av dagen. Att inte hetsa upp sig för morgondagen.

Jag älskar det förflutna, och jag tror på förändring. Så.. det handlar om att lära sig leva i nuet.

Ett år sen





Idag är ett helt år sen den förbannat hemska dagen. Och jag vet inte vad jag ska säga.
Den där morgonen efter när jag vakande trodde jag inte att det var sant och en stor del ville inte att det skulle vara sant heller. Det är så sorligt att det gick som det gick. Och jag ångrar fortfarande en massa saker. Men det känns som om jag sagt allt som finns att säga, att jag bara säger samma saker om och om igen. Och ingenting jag säger kan göra något bättre eller förklarbart.

Jag tänker fortfarande på dej och tiden vi hade, lite hela tiden,och det känns som om jag aldrig kommer kunna släppa dej helt. Och det är verkligen jobbigt på sitt vis. Att jag inte kan komma ihåg dej som ett minne över den tiden vi hade. Jag till och med gör och inte gör vissa saker, fortfarande, på ett vis så att det inte ska "skada" dej. Jag har redan orsakat dej så mycket dåligt. Men alla människor gör fel och misstag, utan att veta det förrän efteråt, men det har aldrig varit meningen att såra eller göra dej ledsen. För du är en av de bästa personerna jag vet. Och jag önskar att det inte var som det är nu mellan oss.

Tiden läker alla sår sägs det,
men sen den där dagen har jag kvar ett litet oläkt sår i mitt hjärta

--

Kom just hem från en Brandkurs som vi var på från skolan, och alltså.. jag tror inte folk fattar hur farligt en brand faktiskt är! Jag menar,varför anlägger man bränder? Blev avskräckt från att börja jobba på färja också! händer det något så måste man klara det själv där.

Play it

Bra musik på kvällskvisten

James Morrison feat Nelly Furtado- Broken Strings


Akon feat Colby O'Donis&Kardinal Offishall


MyndigaJulia

Idag fyller Julia 18 åår! Äntligen får du komma med oss på krogen! (och inte ränna på stan) :D

  Och dricka lagliigt

Lördag kväll

Föresten så kollade jag på Melodifestivalen igår, brukar vilja göra det. Egentligen är det konstigt eftersom jag bara blir irriterad när jag ser på det, på tex. hur svenskarna röstar, upplägget, och programledaren:P Nååja, fastnade faktiskt för en låt, Alcazars, den är nog lite Casandra!


En bättre dag




Idag kändes aallt mycket bättre! Mådde helt urkasst hela dagen igår, hade huvudvärk fortfarande vid 5!:S Måste vart alldeles för mycket drickbart i fredags som orsakade det,hoho.

Fick iaf en (välbehövd) festkväll efter att jobbat på Saxman på fredagen, också. Stressade till Dinos för att träffa mina frisörbrudar! ÄNTLIGEN säger jag:D Var den enda som inte åt så drack öl och försökte få igång konversationerna,eftersom alla var så inne i sin goda mat! haha,fick uppdateringarna om vad som hänt alla iaf,pojkvänner och sådant:D




Sen for jag till Anna-karin för att äta hemlagad pizza! Med henne och hennes vän Erik, han tyckte dock att jag vara "negativa- Casandra":P men nej,det Är jag inte,alltid. Vi pratade roliga fylleminnen och vad som är ens "hat sprit". Ni vet sånt som man någongång druckit och så har det hänt nått den kvällen som gör att man Absolut Inte vill dricka det igen! haha. Sen lagade vi chokodrinkar:D Senare kom Sandra och några av hennes vänner dit också. Sen sprang jag till arken,haha bara för att hinna in före tolv. Nog är det åländska kroglivet konstigt när man går ut först vid den tiden, och folk vill gå ut Ännu senare! Träffade jessica där, som jag inte träffat på enormt länge:D Sandra tövlade så hon hade sår på näsan, haha. Så dansade vi en massa:D tog en sambuca shot som var så stark så jag fick tårar i ögonen,haha. Ja herregud, sen mådde som jag mådde igår. Men jag hade en kul kväll:D




Så fin bild på snyggaste brudarna, Sandra & Anna-karin



Anni and me, of course

3 dagar

Ja äntligen blev det tillslut helg! Hemma har jag inte hunnit vara på några dagar, vilket är ovanligt för mitt liv,typ.

Var illa tvungen att jobba in lite tid i skolan, for alltså på morgonen och kom hem därifrån vid 11. vi var iaf uppskattade och fick mycket beröm, vilket gjorde att det kändes liite bra att ha spenderat kvällen på det där viset endå! Och en viktig sak till, vi lärde oss hur man INTE ska bete sig på en middag, som killen som steg upp och sjöng var sjunde minut heela kvällen. ja hoho säger jag bara.


Sen var det bara att kasta sig i säng och upp til skolan och sitta där till halv 11 en kväll till. finns ju en garderob att sitta i också. en där man inte ser något och har väldigt lite att sysselsätta sig med -att "hålla koll" på jackorna och sitta och lyssna folk som går på toaletten. riktigt givande. Göra läxor kan man ju också göra. Och ägna sig åt att fundera över "saker du egentligen inte måste veta"

-som vad dom gröna och röda sega bitarna som brukar vara i torra fruktkakor heter! vi funderade oss tokiga, så någon som vet vilka jag menar?

- så fick vi veta att engelskans Tart betyderbåde öppen stor paj och prostituerad


nej idag är jag så bakis så jag orkar inte med det här. skriver när livet känns ljusare igen 


Sverige heelg

Jag for i torsdags kväll till Enköping för att hälsa på den här filuren.



Efter jag kommit av båten kom jag på att det var första gången som jag åkte båt själv, hör och häpna! inte för att jag vet varför och vart jag skulle ha åkt själv förut , men endå! Nåja, på fredagen när dom andra var i skolan så gick jag för att utforska staden lite. Var inte stort men säkert en bra plats att växa upp på,dom hade ju h&m till och med så:P Hela kvällen var chill och på lördan for vi till Västerås för att kolla lite, och duktigt frustrerande att inte ha pengar till att köpa något! fanns en massa jag skulle velat testa ju. Sen käka vi wienerbröd och pizza. Man tänker aldrig på hur mycket och hur lätt lukter fastnar i håret, luktade ju ett helt kebab/ pizzeria hak efter vi suttit där. På kvällen var lite klasskompisar och deras vänner över på lite "fest". Det var trevligt, tycker så om att svenskar är så "öppna" åt nya folk! :D inte som vi som är halft fientliga, ibland:P Efter en dum idé att fara vidare till en annan lägenhet, som efter några minuter där, slutade med att måste gå tillbaks i bara leggings, och fyfan vad kallt det var ute. C erbjöds sig dock att skjutsa mej på en cykel som hade trasig pakethållare,det var halt ute och han var full,så jag tyckte inte det var en så suverän idé vilket han sååklart tyckte:P haha. Vi kom iaf tillbaks till lägenheten rätt fort efter lite fastnade i hissen där också. Hoho säger jag bara.

På söndagen skulle vi till ica och panta flaskor, och två aluminiumburks hål fanns det, Men vad står det inte där? Jo, vid båda står det personer med typ 3 såna stora svarta sopsäckar med burkar att panta, så hur länge tar inte det liksom. Smått irriterande var det ju! Senare på kvällen åkte jag hem igeen. En lugn,trevlig helg var bra(:


NU se på tv!


Nu gör tydligen jag det också...

Ja hej! Nu tänkte jag också försöka mej på det här,en av dom sista möjligen, hoho! Får iallafall se ifall jag gillar det eller inte,men jag ger det en liten chans Designen är iaf  "under uppbyggnad" ännu, tänkte ju vara duktig och försöka göra det själv, meen behöver nog en liten lektion av min duktiga madde innan det blir bra, insåg jag:P

Så vänta bara:D


RSS 2.0