längtar litegrann

Ååh,blir alldeles till mej när jag läser det här och det börjar spritta i fingrarna! Ska bli så roligt och intressant!

Kursplan VT 2011!

kasst

Jag ogillar bilar starkt och jag hatar att parkera.Jag var nog inte gjord för att köra bil,ett helt under att jag inte backat i någon ännu! fysch

pjuh

Det enda som tänktes under spinning passet var Paolo Robertos " Nuu ska fettet brinna!".Jag körde järnet alltså

mår bra av det!

Härlig dag,fått många goda skratt och sett på när det bakades amiraler,haha!
fint med vänner,och äldre människor!

fun

Skönt att vara helt återställd idag! Det kan dock bli rätt intressanta dagar när man är bakis,med dålig humor,alltså skrattar åt allt,jag påbörjar en massa meningar med finner sen inte orden,hjärnan är lite efter och man bara glider med dagen.haha,kan bli intressant alltså! Tur att det inte är så varje dag iallafall.

partajj

Lite pics från i lördags,suddigt ja visst!










Måste vara en av dom finaste utsikterna från den där bastun alltså,över hela slemmern,helt otroligt fint igår på dagen när det var så vackert väder och man såg det i dagsljus också! Påtal om bastu så är ju nog inte det och alkohol en suverän kombo,märkte man sådär efteråt! haha.Kul hade vi ju iallafall(:

weird

Ibland kopplar inte hjärnan alls,den säger en iingenting.Oftast när man verkligen behöver den.Men man kanske klarar sig endå,dom stunderna,men det är bara kanske.

tjugosjunde

Det blev en fiin fin kväll igår! Badade bastu med utsikt över slemmern,åt jultårtor och umgicks med trevligt gäng! Svirade en sväng till en fest för att sen sluta på det vanliga stället.Kuul att det var mycket folk ute och att alla var glada! Fint födelsedags firande av Tusse helt enkelt:D

pikku joulu

Trevlig Lilla Jul på er! Måste ju ha något rött på mej idag så det blev en rosett! Nu donar jag klart inför ikväll,för då ska vi fira Tusse med bastu,dricka och sånt härligt! Ska bli greeat:) Så vi ses ute i vimlet hörrni!

Saint-Emilion

Hittade och korkade upp ett Grand Cru vin,och det smakade underbart det!
Har tillochmed hunnit glömma bort att jag måste tidigt i säng,vilket ju är bra att jag inte stressat upp mej!
blir att se vem åker ur idol(fast jag just nu skiter i hela grejen,ingen behöver vinna!) och sen sova.
Godkväll!

fiint

Vi drar till Malmöö
(jag tycker Timbuktu kan komma till Åland och spela igen)

Beauty


helg igeen

Blev ovanligt tidig uppstigning idag,för jag skulle och jobba.Och det var välbehövligt faktiskt! Helt trevligt och imorgon ska jag också dit,så ikväll blir det Lilla jul mys här hemma med jultårtor och budapest choko! feeint!

true

Ur arkivet,förra året.

Det handlar om att leva i nuet. Att ha det förflutna att tänka tillbaks på som ett bra minne. Att lära sig av sina misstag. Att ta till sig det och göra något av det, att ta till vara på det och förändra sig själv. Att leva och vara lycklig och njuta och se det man har just nu. Att vara nöjd med sig själv och göra något av dagen. Att inte hetsa upp sig för morgondagen.

I see the light

Det är ju otroligt vilka skillnader det är i årstiderna egentligen,just var det så varmt så man knappt ville ha kläder på sig,och se nu! Lyckades för första gången köra fast i snön idag...på gården! haha alltså.Tur var grannen hemma.Sen har jag hållt på och bråkat med julljusen också,iingenting ville,fastän vi bytte lampor och vred och vände,tills allt helt plötsligt ljusna!hoho, vilka bekymmer alltså,men nu är allt på grej!

mys

Jaha,här satt jag med mina tomtesockor och lyssnade på julmusik och packade paket!







koko

Tövlat så foten fått sig lite ont,men det var då inte då när jag drattade ner på ändan,ingen av dom två.Gör snöänglar medans ni väll ligger där nere förresten! foten får nog bara vara bra imorgon den

tjugofjärdenovember

Viilken härlig dag va! Har klättrat i bergen och gått i skogen i all snö! Tur att jag har en vän som följer med på såna äventyr med mej! Är så befriande och fint att göra såna där saker.Vi har blivit alldeles för "beroende" av tekniken och är allt för tråkiga nuförtiden! Varför hittar man liksom inte på saker ute,som små barnen? Man blir så lat och vill bara vara inne.Var riktigt stolt att vi som stadsbor inte skippa vårt lilla äventyr fastän det var snöblåst!(som annars är rätt vanligt) Kul hade jag iaf:D Sen lagade jag egen dinkel pizza med mozzarella,skinka och ruccola! Känt mej riktigt energisk alltså!
och nu drar jag och tränar

I wonder

Är faktiskt Män från Mars och Kvinnor från Venus?
Alltså,helt samma språk talar vi ju då inte! Och våra kvinno hjärnor klickar lite för fort oftast,på allt möjligt smått.Och männens hjärnor klickar inte alls ibland.
Det är väl i slutändan bra att det är lite olikheter mellan könen.Men det är ju bara såå frustrerande ibland,från bådas håll!

kände mej redo för det

Vågade mej på löpbandena på gymmet och upptäckte att det var heelt okej endå! Man måste få lite tid på sig innan man känner sig redo för en ny grej,har ju undvikit dom så långt det går förut.Men nu har jag iallafall stört ont i benen eftersom jag är ovan att springa! (noog saknar man fotbolls tiden när man sprang flera gånger per vecka nog!)

hakan i golv

Alltså shit!! Såg just finalen av Biggest loser sverige,och det är ju helt sanslöst hur mycket dom gått ner! Vilken inspiration dom alla är och verkligen visar att allt går! Fantastiskt är vad det är

att fånga

Tänkte på mina sinnesstämningar om kvällen,hur det blivit att "gå in i min egen värld",och dit glider jag in om kvällarna.Kom över en bra text om sinnesstämning nu!

"Alla som någon gång har försökt vet att det inte är lätt att fånga en sinnesstämning. Likt en motsträvig och hal ål slinker den lätt i väg och försvinner ur ens grepp. Ju mer man försöker, desto svårare är det och det verkar vara en omöjlig uppgift.
Sinnesstämningar är underliga och har alldeles speciella egenskaper.Funderar man på en särskild, som man tillfälligtvis är drabbad av, övergår den snart i en helt annan, utan att man inte riktigt vet hur det gick till. Sinnesstämningar finns alltid där men de byter ut varandra hela tiden. De är mycket beroende av situationen och det finns både positiva och negativa och dessutom sådana som närmast kan beskrivas som neutrala. Sinnesstämningar är nyckfulla och förväntar man sig att en särskild ska komma dyker den ibland inte alls upp, enbart på grund av förväntningarna. Ibland hade den inte alls planerat att komma, men dyker ändå upp på grund av de förväntningar man haft. Oftast när den inte är önskad.
Om man vill att en särskild sinnesstämning ska dyka upp enbart för att man ska få en ärlig chans att fånga den uteblir den oftast. Istället kommer en annan, som är mycket gäckande och ännu svårare att fånga."
(Hela texten:http://hem.passagen.se/indiapan/sinne.htm)

fake it

hittade lite fina fransar!

live it

Det är alltid känslor.På alla möjliga sätt och vis.Vi har alla dom och kommer aldrig ifrån dom.Man måste leva med dom,hantera dom,känna dom,låta dom spela på.Det kommer så mycket gott ur dom,så mycket ont,så mycket berörande.Känslor gör att vi har vänner,känslor gör att vi har familj.Och allt där emellan.Och det kommer aldrig vara lätt,och dom kommer aldrig försvinna.

20.46

Fin stämning här vid bordet!







Nov 21

Tillbaka på ön.Ska man bo på Åland så måste man ha möjligheten att fara bort några dagar lite nu som då,annars tröttnar man verkligen! Behövs så lite så är man glad att komma hem igen(:
Hade fin fina dagar och nu har jag fyllt upp garderoben och badrums skåpet med nödvändigheter,och satt mej själv med köp förbud på tre månader! hoho alltså.men jul och nyårets kläder är fixade,så nu klarar jag mej med det jag har!
Och julbelysningen sattes igång igår på stan och jag var ööverlycklig,haha:D

ilta

Dagarna går alltid för fort när man är här.Ikväll ska jag till Börsen och dricka varm choklad och imorgon far vi hem.Alltså dags för mej att ta tag i packandet,och vette fan hur jag ska få med allt!

Turku

Gått på stan hela dagen och fått endel med mej hem i shopping kassen och livar upp stämningen här i lägenheten för min mommi och moffa! Har det braa alltså! Fick just ett härligt samtal av Stine också,som gjorde mej ännu gladare! Hon är fin som ringer mej när det gått för länge sen vi pratade sist(:
Nuu ska jag dricka glögg och äta pepparkaksdeg,jag har börjat julen på riktigt!(var i himmelriket när jag var på Stockmanns julavdelning idag!)
Godkväll


härliga grejer

Idag far jag till Åbo några dagar! Välbehövt och efterlängtat! Skönt att komma bort från ön litegrann(:

question

Varför blir man så sentimental mot natt timmarna?









haha underhållande tisdag

Tänkte säga att det varit en ordinär dag,men det har det nog inte alls varit!
Inte när den börjar med uppvaknade från en knäpp dröm,och fik med ett gäng brudar,två som inte ens brukar befinna sig på ön nuförtiden,och en lite små fjantig sak i ett försök att göra vardagen lite mer spännande,som fick mej att känna mej som 17 igen.Och slutligen så har jag återigen hittade på ett nytt kallnamn,som knappast är särskilt uppskattat för dom det handlar om.Men okej,ni kan få kalla mej tant om det är det som krävs att jag får säga mitt nya.
Godkväll hörrni! :D

koko

haha,alltså.jag tror inte jag förstår att jag blir äldre.Blir chockerad över åldrar och stuff,men fattar inte att jag också växer.Haha,vilken tur att jag får leva i min egen värld!

A dream

Nej,ska inte falla dit.Vi är värda mera,vi är värdefulla och är bra som vi är.Men man måste komma ihåg att alla är vi bara människor,och oftast gör vi vårt bästa.Men det räcker inte alltid riktigt till.Men man måste acceptera brister,lika så som man inte ska väja sig och gå emot sina värderingar.
Jag ville bara säga att du och ni är bra!

punkt

Blå blå ögon.

12.51

Vääntar på kaffe sällskap.Det är en trevlig syssla när det regnar!

det är rätt självklart,egentligen

Vi är människor och tänker en hel massa tankar varendaste dag.Och vi,och alla runt om en,har en jäkla stark påverkan på dom där tankarna.Vi har då också en väldig makt.Och jag tror inte att vi alltid förstår det.Samhället har satt en sån press på alla människor,satt en massa regler för "hur man ska vara",vad som är "rätt" och "fel".Men vi måste förstå att vi kan välja vår egen väg.Ingen annan än du vet vad du mår bäst av.Alla är vi olika med olika värderingar och prioriteringar,och blir då lyckliga på olika vis.Vi måste se till vårt eget bästa,och se till att vi mår bra.För den personen som alltid kommer vara där och som du alltid måste leva med,är dej själv.Du kan ändra dina tankar,du kan förändra.

nu börjas det

Har druckit julmust och ätit jultårtor! yummii

trettonde

Lyckats vakna till liv nu.Blev en liten längre tur ut än vad jag trott.Var hemma halv fem,låg och frös i två timmar och fick ingen ro i kroppen och hjärnan att sova.Kändes som jag skulle spy(aldrig mer wirrans hamburgare!),tvingade mej upp och få i mej lite smörgås och så kom äntligen tröttheten.Så sen fick jag sova två timmar iallafall.Tur att det är en grå tråkig dag! Kvällen och natten var väldigt trevligt,eller något annat sådant där ord.Endå inte helt vad jag väntat mej,men slutligen så blev det endå ordning på saker och ting.Nu går jag på slö fart resten av dagen
Hoppas ni hade en bra lördagskväll!

smiley

Fin lördag med promenad till stan med mamma,fika och nuu är det dags att umgås med lite bruuds! Och så ut och se på folk såklart!

hard

Hinner det förflutna ikapp en? Vill det säga en något,har man saker ouppklarade? Är det därför vi minns vissa saker så tydligt.Är det därför vissa saker framkallar så starka känslor.Finns det en orsak,eller är man bara nostalgisk?

välj själv

Okej,tog mej upp från det svarta.Är både tråkigt och jobbigt att sota ner tankarna! Maten blev god iallafall,och jag fick dricka julmust! heelt överlycklig över det,då jag förra året fick dricka det först dan före julafton!( alldeles för lyriskt jo! blev nog en liten ljuspunkt det) Nu måste jag försöka sysselsätta mej med något givande så kvällen känns bra!
hoppas nii har en fin kväll

svarta stunder

nu hamnade jag ner i en jävla svacka.antar att det blir så när man lever i detta mönster just nu.Hittar ingen ljuspunkt med dagen idag.vill inte äta för inget är gott,och vad gör jag efter jag ätit? just det,ingen ljuspunkt idag.

uscha

Tusan! det var som jag lite befarade,dubbelhaka är till en viss del genetiskt!

always

Gillar den här bruden!

näääej blök

Orkar inte skriva någon värre utläggning idag.Trött på internet världen,och varför har vi skapat oss ett sånt behov av att berätta vad vi gör hela tiden?Snart behöver vi ju knappt prata med personer i fråga,man kan ju läsa allt istället! böh

njuter av det

Morgonstund har guld i mun.
älskar mycket tid för frukost!

Nov.10

Alltså,varför måste vi jobba så många timmar per dag? Vi har så några timmar till vårt förfogande och dom flesta av dom jobbar vi! Man hinner ju inte med allting,saker måste prioriteras och då faller också saker bort.Ska man springa i ett ekorrhjul,jobba,laga mat,träna,hinna sätta sig framför tven en timme och så sova?
Jag vill inte leva efter precis samma mönster varje dag,att inte hinna och ha orken till mer.Till mina vänner,till fritidsintressen,till egen tid osv osv.Livet är för kort för att inte ta vara på tiden.Och då vill jag inte spendera så många timmar fast på ett ställe,visserligen ska jag vilja vara där också,och må bra av det(annars är det kanske fel jobb),men inte så många timmar av dom få man har.Hur blev vårt samhälle såhär?Varför i hela friden ska vi jobba en sån stor del av vår dag? Jag har hellre lite mindre pengar att röra mej med,om jag får mer tid med det som betyder mest.Att jag får rörligheten och kan välja.Att jag får mer tid till att leva.

minsk


slött

Hunnit två vändor till Avancia idag,bara för att jag haft trååkigt och måste göra något.Så nu räknar jag med träningsvärk imorgon.Men har inte särskilt mycket för mej då heller,så det är svårt att hålla sig ifrån det där stället! Någon som vill underhålla mej?

det ordnade sig

Gårkvällen gjorde nog denna veckan roligare,och det där stämde bra med tända ljus,speciellt i ett rum när det är strömavbrott!

true

"Sanningen är i likhet med moralen, något relativt: det finns inga fakta,

bara tolkningar"



detvita

Noog är det ju lite myspys med snö vädret,om man får sitta inne med tända ljus och uppkurad i en filt!
Har slagit läger i brorsans tomma rum,är mycket trevligare att sitta här och titta ut över husen och bilarna och människorna som far(:

true

Livet kan vara mäktigt och stort
det kan vara svart som sot
men dörrar kan öppnas från oväntat håll
som du aldrig trodde fanns

Långsamt stiger din sol
in genom fönstret
någon vill se att du finns
att du stannat kvar

Vad du än gör och vad du än tänker på
var du än finns, berätta hur du mår
det finns alltid någon tro det eller ej
som bara vill lyssna, bara vill finnas för dig

Livet är ständigt på väg i förändring
man behöver inte alltid vara stark
man får finnas ändå

Trycket ökar varje dag
utifrån och inifrån
vi bär varann igenom

Vad du än gör och vad du än tänker på
var du än finns, berätta hur du mår



 ( ur uno svenningssons andas genom mej)


inte

Jobbat,tränat och fått ett mail på att jag inte fick lägenheten jag hade pågång i Stockholm.skit på den.Den här veckan är inte lika sprudlande positiv och energisk som förra veckan(som höll i sig exakt i sju dagar och var helt fantastisk!),men den hinner bli!
Nattii

mm-mm

Det är ju knäppt hur mycket jag gillar bröd.Har hela dagen sett framemot tills nu ikväll när mamma ska laga stekpannebröd! så jääkla gott med smält smör och ost på nybakt bröd,bäst jag springer ner!

urk

Ett väldigt bra sätt för att inte vilja dricka alkohol,är att se på och lukta när man häller ut dåliga likörer som stått i flera år! Fyfan vad det luktade illa alltså! Det hemska är väl hur många människor som skulle gråta när dom ser den där vätskan rinna iväg. Jag blev äcklad

ro i själen

Har inte kunnat sitta inne så länge det är ljust ute idag,måste få ro i kroppen och hjärnan.Så har varit ut två gånger och promenerat en vända.Jag blir lugn av naturen och vattnet,och det är en otroligt fin november dag! Hoppas flera kan se skönheten med detta ställe, men också förstår jag att alla tycker olika! Jag är iallafall helt förförd:)
Nu ska jag rita hus och äta tomtegröt!

Utekvällen!

Deet var en riktigt kul kväll igår! Fick umgås och vara glad! Resulterade i att jag är väldigt trött idag och har gått på noll knop.Nu ska jag börja mina juletider och dricka glögg!
hoppas ni hade en fin kväll igår ni också

<3


FINA BRUUDS!

creepy

partyt är igång,nu gör vi denna kväll! ses på archen:D

5 november

Okej nu gör vi den här fredagen! Förfesten är inte fixad och det störda är att jag inte är hispig över det alls! Vette fan vad som hänt med min hjärna när det inte reagerar som den brukar/brukade,haha.Ingenting är egentligen klart,bara det att jag ska ha kuul! Det löser sig! Nu blir det kaffe på stan och sen är det fixning!
Hoppas alla har en bra (åländsk) Halloween!

leaf

(www.lookbook.nu)

question

Vad säger man att motsatsen till laidback är?

ghettot,chinatown,gräddhyllan.....

Har börjat se tjusningen med den här sidan av stan! När man flyttat från den ena sidan vid gränsen helt över till andra sidan vid gränsen så vänds det lite upp och ner.Man är ganska så fäst vid "sin stadsdel",tänk bara så det sågs ner på en annan del! Men nu när jag utforskat lite och gjort mej mera bekant på den här sidan av staden så börjar jag gilla det också.Allt har sin fina sida!(och nu spelar det ju inte lika stor roll var jag bosätter mej när jag inte ogillar vissa ställen längre,haha)

3.11

Okej,nu har jag,för första gången tror jag,varit till Dinos på en onsdag.Och jag blev då chockerad över hur mycket människor det var! Hade räknat med typ tio kanske(tur att jag fick på mej lite mascara efter träningen alltså) Men väldigt trevligt var det att hänga lite där, sådär en blåsig ruskig november vardagskväll! Godnatt på er!

tokfint

Fick den här av min också julgalna vän,och fy tusan så vackert! Jag kan inte förstå hur folk inte kan gilla julen!
Den är ju heelt underbar!


braids

Spinner vidare på den positiva energin! trevlans dag idag också!

wähää

Håller humöret uppe och trycker ner förväntningarna,Halloween är på inkommande! och jag ska inte klä ut mej,är inte riktigt min grej,men sväva ut kan jag göra endå,det är ju trots allt ingen vanlig kväll! kusligt trevligt,men just det,försöker dra ner någo förväntningar.
två år har jag deltagit,vilket inte har varit något särskilt

grumligt

I alkoholdimman och mörkret är allt annorlunda.Sen kommer ljuset och det nyktra,och då är allt jävligt glasklart.

:)

Jag mår bra idag också,helgs ruset håller fortfarande i sig! Och klockan är vriden och en helt ny månad ligger framför oss!
Hoppas ni har en bra dag folks!

man måste hålla i sig

Ibland är man ute och cyklar,och det helt åt helvetes.
Ibland glömmer man att svänga,och ibland är man bara en tur ner i diket för att fort ta sig upp igen.

RSS 2.0