dra i bromsen

Vilodagar ska man komma ihåg att också är väldigt viktigt! Jag får ta det lite lugnare,fick ta mej en halstablett och försöka mota bort dom känningarna som dykt upp.Nästa vecka tar jag några dagar ledigt och far till min kära mommi och moffa,och det brukar ju tyvärr vara så att när man väl slappnar av och är lite ledig så kommer sjukan över en. Träningen måste helt enkelt vila lite,och jag håller tummarna,och tvättar händerna lite extra

Feb. 29

Vilket fantastiskt väder vi haft idag! Är ju helt otroligt hur mycket gladare och piggare man blir! Jag fick ta några minuter att bara stå och andas in den friska luften påväg från bilen.Det blir bara bättre och bättre det här hörrni! Mars och det är fullt fart! :)



(maj 11)

tail


true

Träningen fortlöper.Och veckan som gått har känts som en riktigt bra en! Kroppen börjar kännas starkare,och den känslan är helt fantastisk

sunday

Började dagen med nylagade stekpanne scones,härliga helg morgon! Och så en promenad i solen,och blåsten.Men man märker direkt hur mycket piggare man blir efter en sväng! Sen har jag ägnat tid till Coco Chanel.Den kvinnan alltså.

run

Så härligt med ledig lördag och sovmorgon! Nu far jag och låser in mej i ett rum och springer ur mej,squash i en timme!

avatar


24 februari

Jo hej,det blev en fredag igen.Sportlovs veckan har inneburit full fart på salongen,av någon märklig anledning då det verkade som om halva ön for med Rosella i lördags. Denna helg är ledig så imorgon ska jag passa på att ha långfrukost,och sörpla lite extra länge på mitt kaffe! Sen är jag typ överförtjust i att det "känns vårigt i luften",kan inte sluta prata om det,för det är ju en fantastisk känsla.  Trevlig kväll hörrni!

keep on fighting


weekend

Bodyguard,ost och vin är en perfekt lördags kväll i februari.Och ett bra gympass,rena lakan,en ny bok,gossip girl avsnitt och pasta är en härlig söndag!




drömvärld

Otroligt vackra och snygga bilder,en duktig fotograf,Camilla Åkrans!








17

Fredag igen,min bil har fortfarande något problem som måste bli åtgärdat.Men för tillfället(peppar peppar) så går den fint att köra.Det kan väl helt enkelt bara bli bar mark och varmare temperaturer så allting funkar som det ska igen! Inklusive mej själv.Ikväll är det Skavlan och imorgon återigen jobb

change

Otroligt hur Kelly Osbourne har förvandlats,se på henne! Hon ser ju fantastisk ut och bara lyser! En mycket gladare tjej helt enkelt(och jag gillar hårfärgen!)

jox

Idag fick jag avgasröret upphängt igen,så nu hänger det på rätt plats! Glad är jag! Fick ta en promenad till jobbet pågrund av det,och det är sällan man har tid att se sig omkring ordentligt i staden,och det som slog mej(förutom att jag verkligen gillar detta ställe) var att det finns så mycket opassande hus överallt,låga och små,och allmänt missplacerade. Allt ska inte vara nytt för då tappar man charmen,men ytorna måste ju utnyttjas och så måste det visas upp en vacker fasad!

mumsigt

Har känt mej effektiv i helgen,inte för att jag gjort så mycket imponerande saker,men den där känslan infann sig iallafall.Kan ha att göra med min bakning igår.Fick till en smarrig choko brownie! Men efter att ha smällt i mig en stor portion,insåg jag att såna där mastiga godsaker är alldeles för söta för min smak.(inte första valet iallafall) Vilket är en bra insikt,man lär sig mer och mer om hur ens kropp fungerar och vad som man njuter mest av att äta!

feb 12

Jo,ett R.I.P för Whitney Houston.För en fantastisk röst hade hon. Och så har ännu en av världens stjärnor slocknat.
Det är hemskt hur mycket skit det finns som drar ner människor.




Jajja

Far iväg till Avancia för att gymma,stiger ur bilen och är påväg över vägen när jag ser att avgasröret på min bil hänger löst, och där for hela mitt humör för dagen.Det var bara att försöka ta sig hem utan att allt trillar åt fan.Tur är har jag en väldigt snäll granne som kom och kikade på det,och gjorde en provisorisk upphängning. Och jag som redan krånglat med bilen i någon vecka. Nu måste jag försöka ordna det här också.Men den här dagen blev lite ur balans,kurade upp mej i soffan med en ny bok och tyckte lite synd om mej själv,tills jag insåg hur idiotiskt det är och struntade i den saken och riktade intresset i texten istället.

Feb 10

Tupperware partyt igår var ju över förväntan! Representerade den yngre klassen,vilket jag fick höra ett antal gånger,men alltså dom har verkligen bra grejor! Man skulle kunna ruinera sig själv faktiskt! Valde tillslut att köpa min ostkupa som jag verkligen ville ha,och en plastbytta som är superbra att micra allt möjligt i.Men det räckte för denna gången då det mesta är i övre prisklassen.(men hon föreslog att jag skulle ha party,men jag och ni mina vänner är nog inte riktigt på den "tant" nivån ännu).Sen for jag vidare på nöje istället för nytta och hängde med lite trevligt folk!(dock var det ju lite synd att jag skulle jobba när det väl händer något trevligt)

nionde i andra

Jo nu har jag hamnat en heldel timmar i soffan efter jobb och träning.Men det kommer hela tiden saker att se på! (och soffan är ju så skön om kvällen).Imorgon ska jag iallafall på Tupperware party! Liten varningssignal här,men det är ju endå lite inne att vara tant just nu. Och jag behöver faktiskt ostkupor! Blir nog trevlans

-

Hairbyjulia.tumblr.com

6.2

Och där var min en månads godisstrejk över! Inte för att jag ätit något annat sockrigt eller skräp under den tiden heller. Känns bra:) Ett bra beslut att helt stoppa det för en liten tid,då vet man att det funkar utan men så tror jag också att det är bra för kroppen att få lite andrum ibland!
Testa vettja!

Lördag 4 februari

Gårdagen var riktigt härlig! Njöt av båt frukost och så gick vi omkring i lite butiker,satt oss och fikade i Sturegallerian och kikade lite till.Tiden bara rusade iväg fastän vi inte gjorde särskilt mycket.Jag rea fyndade på Zara, två tröjor och köpte jeans för 99 kr! Sen när händer det,och speciellt att jag köper jeans.Och så måste jag in och bunkra på Lush,och så någon ny flaska också! Sen avrundade vi det hela med pizza på Vapiano och ett glas rött till.Och då satte jag stopp för min helt vita månad.Inte någon alkohol har det vart( inte ens det där glaset rött),och det känns riiktigt bra! Men,efter igår så måste jag nog säga att vin är ju faktiskt heelt underbart!

day trip

Tar båten över imorgon bitti för att strosa i butiker och bara njuuta! En day off härifrån är alltid lite skönt,fastän jag egentligen inte har särskilt mycket på min "måste köpa lista",utan bara för att det är härligt att besöka storstaden emellanåt! :)
Trevlig helg på er!

reasons


RSS 2.0