Koh Samet

Påtal om sådant,hur bra marknadsföring är inte Fritidsresors nya reklam med Mads Mikkelsen?! Jag vill boka en resa varje gång jag ser den iallafall!

juni juli augusti

Ja ni,sista augusti och Sommaren 2010 är över!
Jag måste då säga att det varit en lite konstig sommar.För jag vet inte vart den tog vägen.Känns som om jag inte riktigt haft tag i den,den liksom smet ifrån mej.
Men nog har den sist och slutligen varit riktigt bra nog!
Mycket roliga och trevliga saker har ägt rum,och jag har haft väldig fina stunder på verandan om kvällarna efter jobbet.
-
Sommarens bästa helg/kväll måste jag ju nog utse Midsommar till! Att stå där på en altan i solen med utsikt över vattnet och bikini på och vänner runt omkring en och skåla i champagne.Det är fan underbart och svårt att slå!
Men även student dagen var grymt härlig!
Och så alla såna små stunder jag kommer ihåg och dom jag alltid tänker tillbaka på sen,
ölhalsningen på indigo,after-worken ena rockoffkvällen(alla gångerna),Hoffmaestro,tjejsnack i ljuset av öspelsfontänen,dans hela natten på indigo,promenaderna till nattmaten,buren genom kyrkogården,båt"äventyr" i degerby,balkonghäng,dinos luncherna,Korpen och mycket till
Tack alla mina härliga vänner och ni som bidragit till denna sommaren! (:





















T

Om gårdagen var bra,var den här mindre bra.Det är underligt hur "inget speciellt" kan göra en på dåligt humör? Nå men en promenad här runt mina neighbourhoods kunde råda bot på det.Nu känns allt bättre! Lönen kom ju in idag också såå,niice

Happyface

Den här veckan kunde inte ha börjat bäättre!
Jag är såå glad! :D (Och ni får veta varför snart)
-
Dock har min kära bror flyttat idag,och lämnat ett stort tomt rum efter sig.Känns jäkligt konstigt allt.Men det är bättre än igår iaf.Jag får väl låtsas som att han bara är på jobb...

kärlek

åh,nu är det bara blandade känslor.Jag hatar dethär att saker förändras.Vill inte inse att vissa blir "vuxna" och far.Och vill inte att människor förändras till det sämre.Och det är så hemskt att se hur man kan bli så påverkad av vissa saker och ställen.Det kommer kännas så tomt här,när jag är van vid att det ska vara tre.Och speciellt jobbigt är det för att jag inte vet när vi kommer ses eller pratas igen.

disc one

Nu har jag gett mej in i Gossip girl världen också.Och nog blir man ju rätt sugen på New York då! åh
Men nu ska jag ta mej en promenad till Kantarellen.
Hoppas ni har en bra söndag!

Bröllopsfotografen

haha,Morgan Alling var ju grym på nya programmet ikväll! Filmen är ju bra den med nu med vad i satan vad jag blir irriterad och frustrerad över dom där jävla reklamerna! Vad tänker dom att sätta in pauser var tionde minut som varar i 5 minuter varje gång också?! Idioti är vad det är! förstår inte hur det kan få vara sådär,faktiskt.Men nu ska jag se klart på filmen iaf,och irritera mej lite mera på fjantiga reklamer

Natti på er

tjugoåttonde

Som sagt,det var slut på sommarens håll igång nu,förra helgen gjorde sitt som den sista! Så ikväll är det en bok och en film i soffan! myysigt

tweets

Nu ska det följas kändisarnas PT på Twitter! Tips bara värree
Jarett Del Bene
Harley Pasternak

dark

åh, när jag lyssnar på ipoden innan jag ska sova blir jag så sugen på att bara dansa och skratta,sådär som i lördags! det är en härlig känsla vettni

day

Fredag fredag fredag,ikväll har jag sett konstiga kossor med jätte stora horn,läst bok och druckit smoothie!
Imorgon är det jobb igen innan det är riktigt helg här.
Påverkas av saker och människor också
Godnatt på er!

blu

Fryser som fan och är skit trött.Tror inte det är en sån bra vecka det här.
Förresten,så kan jag ju säga att jag stannar på Åland denna höst.Mer noggrant vet jag inte ännu
(hör på den liksom!!)

25:te

Har suttit och väntat heela dagen på att jobbdagen skulle vara slut och jag skulle få fara hem.Att det tog alldeles för långt tid och att nu tiden går alldeles för fort gör ju inte saken bättre.Inte heller det gråa och ruggiga vädret som påminner mej om mörkret som kommer att dra över oss snart.Man blir ju redan deppad av det.
Nåväl,jag fick ju komma hem tillslut och nu sitter jag här i soffan framför tven.Och det ni,det känns bra
Hoppas ni haft en fin onsdag iallafall

Vouge


Vilka vackra och snygga babes alltså! Va-va-voom
September issue of Vouge with Victoria Secret models!

90tal

Det är inte en sån succé att återuppliva gamla tv program,liksom Fångarna på fortet? Dom är alla bäst när dom var och bilden av då förstörs om det görs på nytt.Nu har jag också sett slut på O.C och det sen igen är riktigt sorgligt! men tur är väl så har jag Gossip girl att börja på och som kan hålla mej sällskap i höst! jo verkligen, lucky me

sky

Rest is not idleness, and to lie sometimes on the grass under trees on a summer's day, listening to the murmur of the water, or watching the clouds float across the sky, is by no means a waste of time.
John Lubbock

livsstil

Idag åt jag sommarens sista Niska pizza,jäkla gott och än engång så slås jag av hur underbart vackert Åland är! Har laddat upp för imorgon och framöver,för nu är det nya tag igen,lite förändring behövs och det ser jag fram emot! Hösten är här hörrni(:

All night looong

Åh ja,vilken sista partykväll det blev! En duktigt bra avslutning:D
Hamnade på en,intressant,förfest för att sen styra stegen till Indigo,och sen var dansa dansa dansa! Hade så jäkla kul och var hög på livet!  så fiint(:

21 augusti, last night out

Hejj på er! Igår for allt på med jobb och födelsedags middag på Ångbåtsbryggan och sedan häng med bruuds på kvällen.Riktigt trevligt! Sen var det ju lördagsjobb igen för att sen kika på beachvolley med mamma.Och Voi tusan vilka vältränade kroppar dom har! nii-ii-cee.Nu har jag druckit champagne och är redo för kvällen.
Sommaren sista partykväll!
puss på er

19 Augusti!

Vilken underbart fin augusti dag det varit idag! Precis en sådan dag det ska vara nu.
Alltså så har min födelsedag vart härlig(:
Fick en vattenkokare som jag ville,och ett presentkort på fotvård på ekokliniken(vilket ska bli jätte intressant!),en lite söt rosa blomma från jobbet och ett hjärta av mina hjärtor(ett sånt jag ska ha smycken på,av Tuss och fääni)
Stört nice när jag cyklade på jobb imorse.Och sen vart det en födelsedags Bulmers på Dinos! Lovelyy
Och så har jag världens bästa mamma som hade bakar drömtårta till mej(I liike),och nu lossade min lösa tånagel också.
Så nu säger jag godnatt,med ett belåtet leende på läpparna!

dan före dan!

Imorgon är det min födelsedag!
Fast egentligen är det inte särskilt intressant,den där ettan är ju bara onödig och ojämn!(och alltså inget att lägga på minnet)
Och jag har önskat mej en vattenkokare
Det är ju faaktiskt den 19 augusti,min dag,alla år en liten gnutta intressant,endå!
Jag ska sova gott inatt

18 augusti

Ibland är man nog alltför optimistisk,som imorse.Trodde ju nog jag skulle klara mej med en lite vattentät jacka då det bara droppade.Jo,till Klinten hann jag,sen var det blöt slickad katt utan vattenfast mascara.Bra att första kunden var en tjej i samma situation! Jonä,tycker iallafall synd om Paf open och allt som hör det till.Vaar är nu det sista fina vädret för sista sommarveckan på Åland?! För det är ju finito sen...

tralalala

Helt otroligt,dagen har gått smidigt förbi idag.Såna är det verkligen inte slöseri med! Men tror det kan ha att göra med att jag är ledig imorgon, så fiint! (men gjorde redan en att-göra-lista i lördags)
förresten så är Åland fortfarande otroligt vackert,ta en promenad genom staden vettni!








autumn leaves

Åh vad höstens fårskinnsjackor är snygga och mysiga!
och stora kragar är så nice,nu vill man ju nästans bara kura in sig i en varm jacka!

poulukka

Korv Görans är nu provsmakat! Och jag måste då säga att maten var god och duuktigt mättande.Men,dom får nog ta och ändra på en del saker innan det är helt godkänt! Dom hade ju ett jäkla segt system och bristfällig information om maten.Och pommesen var för lite friterade, och jag som gillar pommes...

Lördag 14

Det blev en intressant kväll igår tillslut! Fick helt plötsligt lite vinsällskap,så det satts ute på balkongen i mörkret och dracks vin och skrattades.Och så fick mamma lite sällskap nere i soffan när det skulle hängas där också,haha.Så blev det en tur till stadshotellet,men det går inte så bra när man är borta en liten stund och sällskapet i fråga hade hällt i sig fem whiskey!(och sen en sjätte) haha oh my säger jag bara! Jag hade en trevlig kväll iallafall,sist och slutligen!

goodie


Fredagen den trettonde

Hej,det här var jag i fredags.En obligatorisk sväng på Kulturnatten,och kvalitetstid med Mad babe! Helt uunderbart med en sån ljummen kväll att tillochmed jag hade bara ben,och skapade nya minnen,såna där som jag kommer ihåg och längtar tillbaka till,dom där stunderna som är guldvärda och så förbannat härliga.(så att jag vill uppleva precis samma sak engång till)
och visste inte att öspelsfontänen var så jäkla fin om kvällen!

I never saw it coming

Huur har jag gjort så att jag hamnar i såna här situationer hela tiden? Hur har jag inte sett det tidigare och kunnat valt på annat vis? wäh

fjortonde

Ääntligen hemma från jobb,nyduschad och fräsch.Det är rent ut sagt så satans hemskt att stå och jobba i den där jävla hettan,när man fönar och känner svetten rinna.Fyfan,det är så äckligt så jag inte vet vart jag ska ta vägen.nå,nu har jag lugnat mej igen och ska sätta mej ut med en tidning,nybakt kaka och vin,så jäkla värd det!

Aug 12

For till korpmatchen för att spela en halvlek,slutligen spelade jag hela och mördade min lösa tånagel lite till.Värt det för att få springa lite.Och med en tår i ögat(i princip) fick jag inse att det var sista matchen för sommaren(jäkla fel dock,systemet är ju helt koko!),vi har varit så gryymt bra,och jag har haft så himla kul och underbara känslor,wääh alltså,att det redan är slut! taack Systembo-laget!

budapest

Klarade mej igenom dagen på någo vänster,fast med yrsel,kraxande och dimmiga ögon.Inte så okej alltså.Men nu har jag kurerat mej med glass och svartvinbärspulver dryck och hoppas på att må ännu lite bättre imorgon! Det är ju förtusan korpmatch,och hur jag ska försöka hålla mej borta från att spela den är en gåta.We´ll see,godnatt på er!

the past few days

Är sjuk,varit hemma från jobb och varit i O.C världen några dagar(återigen).Nu är det tillbaks till reality igen.
Skulle dock vara fint om livet skulle vara som på film ibland...

vuxenlivet fan

Beslutsångest x 780.Kan någon berätta för mej vad jag ska välja.Vad tusan ska jag göra i höst? gah

söndagen

Är heelt slut,förskyld och ont i halsen.Det här är bara skit grejer

alltid

Socialt beroende

jag kände det

Jag ogillar starkt att man snart känner vinden vända,och hösten är i luften. Just pågrund av den där känslan som kommer svepande över en och lämnar kvar ensamhet och tomhet.Allt förändras igen.Och ibland är det så jäkla jobbigt att inte veta vad som väntar runt hörnet.
Hur mycket jag än gillar att förändras och lära mej nya saker,prata med nya människor,få upptäcka nya platser och se fina naturlandskap,se sig om och komma någon vart.
Men endå tänker jag,rätt ofta faktiskt,varför vi inte bara kan få vara 16 år gamla,tillsammans och bo på Åland allihopa och leva livet.Det var "enkelt" och underbart. Och såklart önskar jag det som aldrig någonsin i hela världen kommer att bli sant.
Ibland är himlen väldigt blå och klar,men ibland kommer också dom där gråa osäkra molnen svepande.
Ibland är det helt enkelt jobbigt när förändringens vind återigen drar förbi

box

Fick hem lite mera godis!


sjunde

Ääntligen ledig en hel helg! Känns bra,så jag passade på att njuta av fredag kvällen ordentligt.Hängde på Basecamp vid baren och sen Indigo och se på folk(: Jag tog det chill,och för mej räcker det att bara få vara ute bland folk och insupa atmosfären och faktiskt vara någonstans! Det var trevligt alltså

i handen

Fick hem lite höstkvälls läsning,och inspiration!

femte

Ibland blir man ju bara så trött på detta
Och horoskop ska man ju verkligen inte lita på!
Godnatt

sovmorgon

Morgonstund är verkligen guld







nattsvart


fjärde augusti

haha oh my.Ni vill inte veta hur jag tog mej på jobb imorse.Det kändes ju bara heelt fel! (men insåg att det är rätt vanligt,för vissa människor).Och nu tycker jag det riktiga Augusti kan ta och visa sig,sensommaren med sina underbara dagar,än är det tusan inte över!

koffein

Kom på att jag under en lång tid nu har druckit en kopp kaffe varje morgon.Och förbjöd mej själv sen att dricka det imorse. Men fy inåt tusan hur jag mått hela dagen! Helt dåsig och tryckande värk och allmänt konstig.Jag kunde väl inte tro att det skulle påverka mej så lätt, kaffe varje morgon. Nej tusan,nu är det dags för avväjning!(jag har ju lovat mej själv att aldrig bli beroende av den där drycken,och det ska vi se till att hålla) Det ska bara vara sådär emellanåt,utan att bli en vana

2.8

Lärde mej saker efter att drömt om bebisar inatt,
och upptäckt att min tånagel kommer lossna efter den ena tuffa korpmatchen.
hoho vilka bra saker jag kommit fram till idag

Maroon


röda söta

dethär är sommarkvälls gottis

du

Den här låter som sommar,och den är bra

skum eller skunk

fnitter!

31 juli Rockoffveckan

Käkade kräftor igår,för att sen mysa på en balkong(med seanbanan fjanten i bakgrunden).Vara smidig och skära mig i fingret med en brödkniv,åka cykel och gå till Indigo och dricka öl,dansa och träffa folk,trängas och äta skitäcklig french(när det inte ens går att tugga isär korven!),klaga över mina duktigt onda fötter och gå barfota hem,bli slängd över axeln och buren genom kyrkogården.För att slutligen lägga huvudet på kudden när det blivit ljust utanför.
Den här Rockoff veckan har banne mej varit asbra och härlig!
(:

fixade

Jag blir stört imponerad av mej själv ibland på jobbet! Och det är en jävligt fin känsla

RSS 2.0