label.m helg

Har ingen tidsuppfattning.Fattar iinte att det är december imorgon.Och vi far på kurs till Helsingfors!! Det är skitkul dock,bara jag skulle komma i stämning! London teamet kommer och har klippkurs,lyxigt att få äta båtfrukost och bo på hotell :)  hoppas nu på att båten kan gå (ja, jag hatar så här mycket snö..) 

29.11.12

Hair by Julia fyllde 2 år idag! Otroligt så fort det gått.Som alltid. Gillar mitt jobb,miljön och mina fantastiska kollegor! Jag blir glad av det
 
 

Rocky

"Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Now, if you know what you're worth, then go out and get what you're worth. But you gotta be willing to take the hit, and not pointing fingers saying you ain't where you are because of him, or her, or anybody."  


måndag morgon

Ny radioreklam till jobbet blev inspelat idag,herregud säger jag bara! Är ju nog lite nervöst när man vet att man ska höras över ön. Men dom blev grymma endå! haha

let the good times roll


happy hour

Och där var helgen till enda. Blev tv spel hela kvällen igår innan vi drog ut och kikade.Såå kul att spela ju! Förstår inte varför man gör det så sällan! Och varför flickor oftast inte har spelat så mycket som pojkarna. Jag ska ha ett playstation! Var riktigt trevligt att vara ute en stund också,socialisera så att säga.
Idag har jag fått busa med världens finaste småkusin också,man blir ju inte annat än glad av en sån liten :) 
 
 
(billigt på Kino by the way)
 

23.11

Äntligen fredag! Det enda jag väntade på vid fyra tiden när jag stod på jobbet var träning,rödvin och godis. Vilken kombo alltså! Men jääh man måste ju ha något till Skavlans säsongsavslutning med Swedish house mafia (är lite avis på alla som är och ser dom) 
Trevlig helg på er!

-

Love the life you live

coola gubbar

Så jäkla häftig gubbe i gårdagens "Kan du slå en pensionär?" ! 69 år och bodybuilder,haha. Vilken förebild alltså! Ser tio år yngre ut än vad han är och har energi och kraft! 
Otroligt. Kika här

true

Ja gud så jag gillar det där gymmet! Mentaliteten och vänligheten är fantastisk. Att människor pushar och vill hjälpa andra,trots att dom inte känner varandra. Jag trodde inte att det fanns. Men stämningen bland alla hantlar och maskiner är great! 

nu

Jobbat en sex dagars vecka,och insåg att jag är rätt trött. Vet inte riktigt vad mina ögon har för fel när dom tröttnar så fort. Så det blev iallafall hemma mys med familjen :) Prat och lite rödvin i vanlig ordning. Passar på att sätta mej i lugn och ro och läsa lite bok.Som det annar blir alltför lite tid till (sitta still utan att stirra in i den här dataskärmen). 
Godkväll på er! 

true


blue star

mitt senaste sko köp! Fantastiska faktiskt

laugh


 
En helg bestående av tjejsnack om livet,new girl kik, jobb,squash spelande,Diablo pizza,vin med skratt och min första cosmopolitan utan tranbärsjuice(?) med en liten tur på krogen. Good one

 

the only light now

Jaha,det är väl dags för mej snart att börja prata om jul,jul och lite till jul! Väntar som ett ivrigt barn efter att all julbelysning kommer upp överallt! För jag äälskar ju det. (åt tomtegröt idag!) 

-

"You can spend minutes,hours,days,weeks or even months over analyzing a situation; trying to put the pieces together,justifying what could've,would've happened…or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on"


26-27 Stockholm

Tog en liten långweekend till Stockholm förra helgen för att fira Mamma min. Hade bokat hotell och biljetter till La cage aux folles på Oscarsteatern. Åh gud så härligt det var med storstadskänslan.Miljö byte är alltid bra emellanåt! Vi åt och drack gott,hotell frukosten var superb såklart och sängarna var såå sköna.Förstår inte hur dom alltid är det på hotell,(täcket är så mjukt o doftar gott!) På lördagen gick vi runt och shoppade och bara strosade omkring och njöt av vädret och allt runt omkring :) Kändes lyxigt,som om man varit långt bort! Behövs inte mer egentligen,fantastiskt att "så lite" kan göra så mycket.
 
 

-


grieving widow-ish

 Lite Halloween ikväll!

RSS 2.0