karatekid

Att man kan bli så svettig av att luftboxas! Och intressant att jag kan tycka att det är roligt!

surr

Suttit på café och druckit kaffe så jag blir helt vimsig i huvudet och pratat av sig i någon timme.Det sätter guldkant på denna dagen det!

always

Jag har aldrig sett och analyserat hösten så här mycket någongång förut.Men jag gillar starkt det jag ser,och drar in det ordentligt! Det är förbannat härligt här!

two days


she´s got the look

Åh,Hejja Elin Blom! Hon har ju en grym look och en finlandsvenska måste man ju hejja på! Har väl aldrig följt idol såhär noggrannt förut,men har insett det fina med soffhäng framför tven om kvällarna!
(och mysigt med te sällskap också,i form av Tua denna kväll!:) )

"haha,du trodde jag gick i skola"

Härligaste igår var Rasmus 6 år.Han vill bli limousin förare när han blir stor,favoritfärgen är guld glittrigt,klättrar i träd och han hänger bananer på sovrums väggen sin.Han fick tuppkam i blå spray färg! haha så underhållande det var

wieee

Har bokat flyg till Oslo! Nuu längtar jag så till den fjortonde! och äntligen äntliigen får Stine och jag träffas igen,ååh.Lovely:D
blir super niice allt!





hot hot hot

scarlett& moet

the american dream

Blev så inspirerad att vilja inreda och verkligen göra det till vad man vill! Gillar skarpt hur lägenheten jag var i igår är inredd och så genomtänkt!
Amerikanskt Lexington utseende är ju en liten drömvärld,och sen klockorna från Karlsson,snygga,fina och annorlunda! tusan så fiint

 


fresh

jäklar vad friskt och härligt det varit ute idag! synd bara att jag inte ens hade ork att ta en promenad,men suttit ute och läst är väl okej det med

inspiration


drink

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Kul att träffa lite nytt folk och umgås lite(: Sen var det ju som jag sa inte så upplyftande detdär utelivet.Så nu vet jag att man kan hålla sig borta därifrån och ha andra mysiga kvällar!
nu ska jag ha söndag och göra iingeting

tonight

Nu har jag vart och kikat och sett vad Ålands krogliv har att erbjuda(man blir ju lite deprimerad) och förresten, jag blir nog nunna i ett år också.
Men Snälla snälla,överbevisa mej!

finally

Ikväll ska jag dricka vin och ha det trevligt! Vara lite social igen,efter sisådär en månad!(oh my)
Ha en fiin kväll(:

my lucky day

Ätit hemlagade vårullar,min mamma är nog duktig hon! Och så håller jag tummarna för att jag vinner på min Lotto rad ikväll! Ett annat finger klippte jag mej hårt i idag,klantigt som vanligt.

20.33

usch vad less på nätet jag blev nu.går ner och läser istället,mer givande

party skivan snurrade,freedag

Tuktade kroppen lite igår,tänkte jääh,det går.Och det känns i benen idag!(fint) Det var förresten nice att vara på jobb idag,för då känns det mera som en "riktig" helg nu också! Ser ut som en bra heelg
vi hörs hörrnii

tomorrow

Oj,blev snabbt inkallad på jobb imorgon! Så nu är det bara att ställa om för en heldag där,men ju mer timmar ju större lön,så jag säger woho! Ska jobba på lördag och måndag också så(: vart ledig ett tag nu så det blir bra med lite arbete.
Godkvääll!

grey

H&M skorna var ju riktigt niice!tvekade när jag fick dom men nu ångrar jag inte att dom behölls!

right

Idag,eller nu,ska jag fara till stan och göra lite ärenden för att sen möta upp för en fika och sen Bodypump! Skönt att klä sig i lite annat än mjukisbyxor,som dock är väldigt bekvämt och härligt.
Hoppas ni har en fiinfin dag!

autumn is nice

Vad mys att få dra upp fötterna och luta sig tillbaks i soffan och bara se på tv på kvällarna!

forever

Go get your life: Live it,feel it,be it!

true

Jag älskar när mina käraste vänner är glada,och har den där energin av det ruset!
Ni förtjänar alla att vara glada och lyckliga!
Tack för att ni är ni!
<3

I`m worth it

Kan inte minnas när jag senast var så häär röd i ansiktet.Har återigen satt mej på den där jävla spinning cykeln.Och jag kan tyvärr inte säga att det blivit någo roligare.Och då kan man ju undra varför man gör det,och det är definitivt inte min konditionstränings grej.Men när det inte finns något annat lika bra! Har slutligen kommit fram till att fotbollen är det för mej.Eftersom man där har något annat att koncentrera sig på medans man springer,fast man liksom är heelt slut så måste man fortsätta för att spelet fortsätter,och sen är man också så inne på vad som händer att man inte tänker på hur trött man är.Synd alltså att det inte ordnas någo futsal med ett gäng brudar.(tänk liksom som korpen!).
Iallafall så är spinning riktigt bra konditions och fettförbrännings träning,och den där känslan efter passet är klart,hur jävla duktigt man känner sig och såå skönt det känns sen!(rumpan känns speciellt fin! höh) Det är nog i slutändan värt det att tvinga sig dit och kämpa sig igenom den timmen.Peppa sig själv lite! banne mej

12.24

Ibland är det mysigt att det regnar,
om man får ha en sån dag jag har idag




time

Personlig utveckling

true

Need some good company

yum

Äppelbitar med kanel i mikron+naturell kesella= goott kvällsmål

Snakke litt dansk

Har fått någon konstig dille på danska.Förresten så är det ju ett lite lustigt uttryck,dille på

true

Find true happiness in knowing who you are and what brings you joy

goodnight


Homemade

Ååh tusan vad jag gillar hotell- och restaurang skolan! Så härliga människor! Var en riktigt nice buffé men många mini bakelser i alla olika smaker.Åt mej proppmätt och hällde i ett antal koppar kaffe.Så blev det via sjökvarteret och fick med rökt lax och räkor till middag,riktigt gott! Och så trampade vi runt i leran vid Stallhagen,dit folk tydligen vallfärdade för att få sig öl!
Skördefesten är ju rätt myysig!
Förresten så tycker jag man skulle kunna ha marknad med lokala råvaror,grönsaker,kött och så vidare i Sjökvarteren varje lördag i september,lite så som det var nu.Skulle göra att det blev mycket lätt tillgängligare för en att få tag på lokala råvaror,som tex.lammkött,och väldigt trevligt när cafét är öppet och så är det ju allmänt mysig där!

saturday 18

Nu är det dags för Skördefesten och Kondisbuffé på hotell-och restaurang skolan,yummie!


the fresh air

ooch så hade vi fredag igen,undrade riktigt vad jag gör här istället för vara i Åbo och ha det härligt. Har iallafall handlat med Malin idag(och återigen fått bevis på att jag inte är en säker förare i trafiken,hoho),klippt gräsmattan,grävt näsan långt ner i Elsas Mode,som just är slut läst(vet inte vad det är med mej och böcker dom senaste månaderna,har sluukat mängder!),ätit maffiga semlor till middag och sen vart och tränat lite(eller snarare hoppat omkring,inget höjdar pass alltså).Nu ska jag ta mej ett glas vin och se på Idol.Skönt

Hoppas ni har en finfin kväll!

what a feeling

Ajj,träningsvärk.

Gossip hottie


det som betyder

ååh,såhär skulle jag också vilja ha det! Brunch i London,huur mysigt?
kika in till Hanna&John

art


Åland,jag älskar vad du ger mej

Fytusan så fiint det är här

blondie


Åland är så duuktigt

Surfade in på tv fyrans hemsida och hittar Victor Karlsson från Mariehamn,som gör en dans till Michael Jackson! Cool pojke alltså! Förövrigt så var ju Nassim Al Fakir som Beyonce med single ladies,väldigt underhållande i lördags! hoho

today

Fint att få fara och fixa håret,och få tre arbetsdagar inbokade nu i september! Det är så rastlöst att inte ha något arbete,så alla timmar är välkommna. Och håret blev lite uppfräschat!

det är visst fjortonde idag och inte igår

Idag har jag vart och utnyttjat mitt presentkort jag fick till födelsedagen,Ekologisk fotvård på Ekokliniken!
Och det var en perfekt present till mej! Jag som tycker fötter är äckligt och även mina egna och det gör ju att jag själv inte fixar så mycket med dom.Nu är dom lena som baby rumpor! Fin känsla dethär.
Och jag rekommenderar varmt Ekokliniken! Ekologiska produkter och hon är duktig på sin sak! Fick lite tips som jag måste testa. Fick först bada fötterna i vanlig mjölk och sen blev dom skrubbade med en peeling på socker och olivolja.Så enkelt det kan vara!(:
Och ekologiskt är bra hörrni!

fjortonde sep

Det blev ett väldigt bra återseende! Fyfan vad skönt det var att träna ordentligt igen!
Det är verkligen så att det borde ingå i allas vardag,med tanke på att vi ska leva i den kroppen vi har så länge vi lever,bäst att ta väl vara på den alltså!
Och då är det härligt att se ett program som Biggest Loser,som visar att alla kan och att det gör skillnad!
(om 25 minuter på tv4!)

måndagen igen 2

Böh,det här börjar redan kännas segt,och jag är bara inne på första dan på andra veckan.Nå,ikväll kör jag igång med träning på gym igen,long time no see Avancia!

underbart ställe

Tillbaka på ön igen.Ville ju inte riktigt ta och fara hem då det var såå trevligt och mysigt i Åbo! Haft en riktigt mini-semester faktiskt!(: Gjort slut på pengar men fått en massa för dom,fått umgås lite med fanny,haft fina kvällar med något glas vin och allmänt fått insupa "storstads" atmosfär! då kan ni förstå att det känns lite vemodigt att vara hemma.

Turku

Har det riktigt feeint här i Åbo! Tömt plånboken på pengar redan efter första dagen och druckit ett glas vin till ljuset av solnedgången! Och självfallet haft kvalitetstid med min mommi,moffa och mamma.Imorrn väntar mera trevligheter! Puss och nattii på er

Lovelyy

Nu tar jag just och sätter mej på båten över till Åbo! Har läängtat så länge nu! Var alltför längesen,och så får jag umgås med mina älskade.Och få träffa Fanny babe!
Vi hörs nått!

true

En sann vän är som en diamant,
Sällsynt
&
Ovärderlig

true

Reality is like beauty and ugliness,it all depends on how you look at things,
and how you look at things depends on the person you are

en hel rööra

När man städar och gräver i lådor så hittar man allt möjligt! Jäkla kul att läsa vad jag skrivit när jag var nio tex."en saga om en flicka" haha.Och en massa andra saker man helt glömt bort,hus ritningar har jag iaf massor av,ett intresse som tydligen började väldigt tidigt! Och nerklottrat,"Alkohol,en orsak till dålig frisyr!",vilket ju stämmer,haha.

en rad som säger mer än ingenting

Och bara sådär hade jag skrivit sju sidor text.Bara för att det är så jäkla värdefullt att kunna gå tillbaks och läsa vad jag kände och tyckte då och vad som hände i mitt liv.Att kunna bläddra till konfirmationslägret 2004 och läsa om allt som hände,som jag inte kommit ihåg bara sådär på rak arm,och dom känslorna som rörde sig i mitt huvud då.
Det är ovärdeligt.Också pågrund av att jag ser ett mönster i vissa saker och det kan hjälpa mej i framtiden.
Jordgubbs boken

Nu

Jag måste då säga att jag är riktigt glad över att jag inte är i Oslo nu,eller någon annanstans än här för den delen!åland visar sig från sin bästa sida just nu,återigen! Vattnet är spegelblankt

text

"Våga bryta upp med någon ni är skitkära i och våga vara själva med vetskapen om att ni en dag kommer att träffa Han. Han som prioriterar dig och er. Han som tycker att du är värd att kämpa för. Han som inte skapar problem utan gör allt för att undvika dem, han som bara vill vara med dig och är hundraprocentigt lycklig om han får det."


Ett litet utdrag från Michaela Fornis text om kärlek

come on!

Älskar den här reklamen,den får mej att bara vilja träna träna träna!
Se så niice det ser ut!

ssss

Har tagit en promenad och sen börjat rensa förrådet i tre timmar,burit,flyttat och organiserat saker.Så nu är det redigare och tommare,men såå långt ifrån klart.Jag är iallafall heelt slut nu,imorrn får jag ta tag i mina "flytta hemifrån grejer",som visade sig vara massoor,helt redo för en egen lägenhet alltså!
Hoppas ni haft en super fin helg!

00.22

Den där känslan när det är mörkt och man suttit i soffan och sett film hela kvällen med tända ljus, och man känner ögonlocken bli tyngre och tyngre och man går och lägger sig i sin stora säng och vet, att man inte har något att stressa till imorgon.Den känslan.Godnatt

Precious Perfection

www.schwarzkopf-professional.com

braids

Se här hörrni,vad en lite fläta kan piffa upp den annars vanliga hästsvansen! Krävs inte så mycket mer arbete men ger så mycket till frisyren! Fläta en utbakad fläta(lägg testarna underifrån),fläta hela vägen eller fläta fast en bit i "huvudet",eller gör en vanlig fläta och så vidare.Allt vad som gör den där vanliga tofsen lite roligare!


tre månader slut

Sådär så var sista sommarjobbs dagen slut.Så nu är jag arbetslös, men jag tänker ta mej friheten att kalla det semester för tillfället! Känns befogat.Nu ska jag ha garderobs rensning!

spinning around

Idag har det inte varit fredag för mej,utan jag har nog varit i en helt annan värld.Inget negativt alls,kommer bara vara lite förvirrad när jag vaknar imorgon och inte vet vilken dag det är! Eftersom jag var ledig igår och vi här har pratat om en massa saker och jag sedan surfat runt på datan så,jääh,det råddar upp min hjärna.Men nu ska jag sova så kan vi hoppas på att det blir en riktig lördag istället(:

Behagligt

Har haft en väldigt angenäm dag! Dammsugit och tvättat bilen med moffa,den fick sig en riktigt uppstädning och blev som nyy.Och ätit blåbär och jordgubbar med grädde,den här hösten började bra ni! (:

2 september

Ledig dag! Ska göra ärenden på stan och ikväll fika sista gången på stugan för i år och då också snygga till bilen lite,dom där fröna där överallt är inte rikitigt passande om vi säger så.Men först ska jag på ett viktigt möte!
Ha en fin dag!

24/1

Nu vettni ska ni få veta! Jag har kommit in på Makeuputbildning som börjar i januari i Stockhoolm!! Jag är överlycklig:D Tusan så bra jag är och det ska bli såå kul! Ser framemot det,äntligen alltså! :)

RSS 2.0