från och med

Besviken återigen,Tack och hej

30 juli Rockoffveckan

Jennys sista utekväll på Åland,för denna gången! Hängde med gänget och rökte vattenpipa.Sen körde jag förbi arken på vägen hem(måste kolla kö längden ju) och diggade till bag in da box i bilen,feeint
och nu är det återigen godnatt för lördagsjobb,nattii

lycka

Systembo-laget är så jääkla grymma denna sommar!! Och jag bara äälskar att spela korpen med alla! Såna jäkla underbara känslor! Och jag som trodde jag hade slut på energi efter gårdagen och kvällen och arbetspasset,men nej tuusan,och nog en adrenalinkick när jag kom hem efter matchen:D  Ni skulle borda känt och känna hur bra det är.
Jag somnar även denna kväll med ett leende på läpparna! Tack!

GRYYYMT

SÅN JÄVLA BRA KÄNSLA!
asbra konsert,nu somnar jag med ett stort leende på läpparna!




seize the day

Nu taggar vi inför Hoffmaestro & Chraa imorgon kväll! Kommer bli gryymt!

Live på Annexet

Vi ses där hörrnii!

kokosboll

Det var inte såå okej att stiga upp tio över sex imorse,men det gick på någo vänster och nu är jag ju hemma igen.Var som sagt en sväng till Norrtälje(förstår inte hur folk hinner och vill till stockholm och hem med tidiga båten,streess!).Fick mat handlat som behövdes och gjort något av dagen(: Och förresten,vad i heela friden är det där om erbjudandet att få öl nerkört till bilen på viking?! stört,faktiskt,men tanke på sprit ransonen.


smart drag jo

Fan vad jag ångrar att jag sa att jag ville till Norrtälje imorgon.Båt fan går ju redan halv åtta! och det är min lediga dag.Dags att gå och sova då...

26 juli Rockoff

After-worka med två fulla humlor på Park.haha fytusan så kul vi hade åt dom,sörplade i sig öl,släpade sig fram och behövde några försök innan dom kom upp i luften! underhållande yess.Så ätit glass,glömt kvar Fleur,kurat ihop oss under ett paraply och sen lyssnat på Saade.Ville ju se snyggmänskan,men fick mest se en brun kalufs(det dög det med)

25 juli Rockoff

Varit ner på stan med mamma för att se på folk och höra(och se) lite på Kent.Det är helt oförståeligt hur stört mycket folk det är i farten,var är liksom alla, dom andra månaderna på året?(kanske hemma i soffan som andra).Det är iallafall underbart att stå där i stadshusbacken och se på allting! Märkte sen att man också kunde stå hemma på balkongen,vinden ligger så jäkla bra så man hör allt enda hem(inte fullt ut,men jag hörde ord av sången också!)
Nu är det natti natt

Sunday

Another lovely day in Paradise





Simmat och umgåtts på gröna udden(:

french c

Skulle visa fyndet jag gjorde här i veckan(jestas att man ens kan göra det på åland).Skulle aaldrig betala 85 euro för en simpel enkel klänning som denna,men 10 euro,det går väldigt bra det! :D

24 juli rockoff veckan

Gårkvällen var jätte kul! Var alldeles lagom,dansade,skrattade och hade det allmänt nice! Hängde hos Jenny och blev underhållen för att sen ställa sig i den halvtimmes långa arken kön,upp på dansgolvet,äta och gå i regnet med paf:s gröna regnkappa mitt i natten(det var en syn i sig!),för att sen sussa sött. Jag gillart(:

svarta

Jag hade ett hårstrå invuxet i stortån!Dom är så jäkla förräddiska och kryper in(och växer in när man missat dom) överallt.Ni skulle bara veta

blåmärke

Så jäkla bra vi är Systembo-laget! Vinst igen men en kal trupp samlad! Och vi fixade det endå,fick springa länge men denna gång gick det bättre och det var kul att spela! Och så fick jag en lonken för en bra insats:D Yeeey(vi har ju alltid en matchens lirare öl,och ikväll tydligen ett "extra pris"!),den ska avnjutas imorgon!

Torsdag

Nog har jag det lyxigt nog,nystekta bröd när man kommer hem om kvällen! mmm

juu juu

Har ni märkt hur exotiskt Åland är denna sommaren? (eller är det bara jag).Trubadurer och musik ööverallt,denna värmen,palmer på uteservering och turister i määngder! Gillar det starkt verkligen

G

Nu kommer suget efter boxar,samla på sig till dom mörka dagarna(vi vill dock glömma bort att dom är påväg)
se bara så nyfiken man blir att drömma sig bort(ja just så,där for tankarna iväg till new york också...)

drömmarna snurrar på

Alltså,jag kommer alltid på en massa ideér om vad vill och borde göra.Det ploppar upp nya saker lite hela tiden när man står på jobb om dagarna.Och det växlar,från att flytta till London,till att bli mäklare,till att flytta till Spanien och jobba,till att fara på surfläger och so on.Men kom fram till(idag,just bara idag) att den här branschen är rätt bra endå,bara man jobbar arslet av sig,och så länge som man är ung så, varföör inte!
Jag har en plan...just idag

nittonde juli

Pizzan satt fint(och ölen),sen hade gänget bar runda så jag for med och hängde lite(och testade vattnet).Intressant hur det har slutat efter deras stora planer på alla ställen som skulle besökas! haha

Måndag

-Leedig dag
-till staden
-köpa jordgubbar
-rockoff biljett
-Ams
-hämta mamma från båten
-Pizza på Niska

sjuttonde juli

Igår var förresten också riktigt trevlig! Mötte upp mommi och moffa,igen,för att gå en runda på sjödagarna(alltid),åt crepes och såna långa godiisar och sen en feein burgare på Åbben.Som sagt,det är bra att dom ser till att jag får mat i mej:D Sen var det häng med Malin och Lise-outfit bestämmande,skratt,framtids prat,chips o dylikt för att sen sätta sig på uteservering.Myys.Och väldans nice att se på folk,insupa atmosfären,prata om choklad och träffa vänner! (:
Absoolut nöjd

av hela mitt hjärta älskar jag er

Söndag igen,och jag for ut till mommi och moffa på stugan.Det är bra att dom ser till att jag får mat i mej när mamma varit borta! Och påtal om det så har jag insett hur lite jag egentligen är hemma om dagarna och kvällarna,det har nog mest stått tomt här och brödet möglar och diskmaskinen är tom! Var iallafall ner till Bovik och simmade med moffa,haha ååh.Grannen där var via och sa att jag sku få en femma om jag sku få moffa att simma,och se där när han sen var i före mej! Det var så varmt och sköönt.Sen fick jag mat och hängde med moffa och han berättade allt möjligt som vanligt.Dom är bäst!
Nu är det dags för min bokstund ute på verandan

sextonde juli

Hallå där! folk sitter inte vid datorerna i detta väder,och så heller inte jag.Igår hängde vi lite ute i gräset och bryggan och helt plötsligt slutade jag i sjökvarteret.Och där tusan var det ju drag! Folk stod och "hoppdansade" på dansgolvet till och med, inte riktig det jag hade förväntat mej! Men det är kul att folk faktiskt är på sakerna som ordnas! Kände mej väldigt ung där iallafall,och det var heelt nice.Sen körde jag hem till sängen då jobbet kallade idag.


greeat

Stört bra match ikväll,vi är ju föör grymma! Och kan ni förstå att JAG GJORDE MÅL! yes I´m happy,för jag vet inte när det hänt senast! Verkar som vi är vinnare i gruppen också,nog tusan är det tredje året gillt nog.Gud vad kul det är att spela korp, få hänga tillsammans och spela fotboll(:

att ta vara på

Vinden vajade min klänning och jag stod barfota i gräset och såg på trädena som solen lyste igenom och doftade på luften

löve

14 juli och Stine babe har födelsedag! Önskar jag kunde vart där och fira henne och saknar henne något tuusans!

dagar

Jag skulle få egentid,men jag vet fan gott och väl hur det är att vara ensam

lugnet

Jag önskar det kunde finnas en knapp att trycka på för att känna dofter.
Så skulle ni få känna hur underbart det doftar just nu med bilden

bladen som vänder sig

Överlevt dagen på jobb,fastän jag helst skulle velat stått och jobbat i bikini.Spelar ju ingen roll vad tusan man tar på sig såna här dagar.Men med respekt för mina kunder så hoppar jag över den där idén.Försökte svalka och läska mej med isglass och vattenmelon.Och sedan tycka att jag får unna mej vad som helst när man klarat av jobb i 29 grader.Fick äta på Indigo och äta rinnande bollglass i en park med trevlig sällskap.Då njöt jag,och då är detta fint.
Jag gnäller alltså inte på värmen,utan på att jag måste jobba(eller att vi inte har en Air condition kanskee!)
Godnatt

amazing

Vilken jäkla sex appeal denna mannen har! Synd att han är 47 år gammal och upptagen.
Månne det finns flera

Juli 12, 2010

Ibland behövs det en riktig jävla tankeväckare för att man ska förstå.Jag har förstått förut,men aldrig i den grad som jag gjort nu.Det är synd att saker ska behöva gå så långt innan man vaknar,men jag måste då säga att bättre sent än aldrig,är bättre än innan det gått alldeles för långt och man har förstört allt.Vilket gör att jag är enormt glad för att det plingat till jävla ordentligt i mitt huvud om att nu är gränsen nådd.Men jag är också enormt ledsen för hur mycket jag sårat innan denna dagen kom.Jag är så oerhört tacksam för att personer faktiskt fortfarande finns kvar,vilket är helt otroligt egentligen.Och jag kan inte med ord säga hur mycket det betyder för mej.

livet

Stekt och simmat på Mariebad idag.Känns som om jag haft en minisemester,men imorgon är det dags för jobb jobb jobb igen!

den där känslan

Igårkväll,stod på balkongen och lyssnade på summer jammen från badhusparken,luften var ljummen och det doftade södern.
Har jag sagt att jag älskar Åland eller?

Sommar


djupt ledsen för vad ni fått utstå

Jag ber om förlåtelse för mitt beteende i fredags.
Det är under inga omständigheter okej.
Men nu ska det bli ändring på det,äntligen har jag insett problemet.
För så som det har varit vill jag inte ha det.
Än en gång,förlåt

blågult

Åh,Sommar med Ernst.Han är ju nog svensk sommar personifierad!
Och äääntligen är det just fredag och ledig tre dagar efter klockan fem!

nähä

Fan,dethär gick ju inte alls bra.Vilket koko VM och vart tog det stört bra Tyskland vägen?

waving flag

Hejja Tyskland,Tyskland tar hem allt!

sås

Slut som pigg kvinna.Och har tillochmed fått blåsa på fingret av virknålen efter jag gjort slingor.Då banne mej är det ju illa.Måste sätta mej ned med en öl,och är lycklig över en timmes mera sömn imorgon.Kan det inte bara bli fredag nuuu

beige

Fått besök från Malmö idag och några dagar framöver! Gick runt och drömde om den fina staden imorse,men snart är det jag som far på besök några dagar! :) For till Åbben och käkade direkt efter jobbet(när det äntligen äntligen var slut,är en ren plåga i denna värmen,luften står stilla och man blir skit trött).Var och käkade där i fredags också,man måste liksom passa på när det är denna månaden,wiee.Nu ska jag umgås och sen se fottisen

såååja

En nybliven 18 åring med Madde 18 år,stämmer träff på Indigo för en lättöl.Tre år senare,Indigo uteservering,snart 21 år med Madde 21,dricker starköl.Jo hörrni nog har saker förändrats! (haha ja,efter detta gick det vingligt)
(mads,det var fel pose!)

svammel

Inte en förträfflig måndag.Men den blev bättre när jag väl kommit hem och satt mej i solen med en bok.Och fått en dubbeldos jordgubbar i mej,och ärter.

Juli den tredje

Gårkvällen var riktigt jäkla fin! Glad när jobb timmarna var avklarade och sen härlig middag på verandan med vin till maten och långa pratstunder med mamma,så värdefullt att inte vara heelt själv(:
Så invigdes balkongen för denna sommaren! Jelly shotarna var ju ett experiment för sig(kan vara en orsak till varför saker spårade liite ett tag där,haha),så vattenpipa och alla dessa samtalsämnen! Så hängde vi en stund på indigo uteserveringen innan arken,vilket resulterade i att halsa ett halvt stort glas öl(höjde alkoholhalten markant och kolsyra i näsan,kan inte påstå att det var en jätte bra idé! eheh) Tog oss iaf till arken och tappade bort varandra,as usual alltså.Förstår inte hur vi kan ha sådana problem att hålla ihop och umgås när vi väl kommer ut! haha.Resten av kvällen var endå väldigt niice!
<3

häng

Helgen har bara ruusat iväg som vanligt.I fredags måste man ju och kika in Arken Garden,och före det ta en öl i solen på dinos! Var ju faktiskt ett nice place att hänga på där i glastegel inhängnaden,smart drag av wiklöf.Sen var det hem att sova för att lördagsjobbet kallade.Det tär någo fruktansvärt på mej att sitta där runt folk som dricker och det är fredagkväll,musiken pumpar för fullt och aaalla är ute.Men det känns riktigt bra istället när man dagen efter vaknar och mår bra! Bara att vänja sig

ren kärlek

Åländsk sommar är det finaste

the red ones

Asbra korpmatch som slutade för en timme sen! Vi är ju så duktiga:D Och uppvärmnings"dansen" var ju en succé!
I like

RSS 2.0