sexappeal

ÅÅÅH,över preciss hela grejen.Och se på honom,han har ju för tusan musch och en (för) stor hatt och är endå attraktiv som faan,på sitt eget sätt! hur går det till? Han är ju helt otrolig
Alice i Underlandet

jeg er glad i deg

Jaha,här sitter jag igen sliten som fan.Tur väl är så är det mest trötthet.Men hade en riktigt kul kväll igår! Lite imponerad för att vi kom in på ett lite fancy ställe med 24 år åldersgräns,haha.Annars sådär så var jag och Stine heelt som vanligt när vi är ute och svirar tillsammans,haha, Hoho är väl det bästa ordet som beskriver det! Herregud alltså.Mötte upp dom andra på jobbet först,så beställde vi pizza och drog till Wenches place.Mumsade och sedan började få i oss alkohol,och var allmänt fnissiga och hade det super trevligt(: Kom oss till det där stället sen efter lite hit och dit,dansade vid dom där jäkla stängerna(haha vilket bara drog till sig en lesbisk och inget annat),drack shottar som bevisligen for upp i huvudet,trillade i trappan(och fick en blåmärks streck på ryggen) och sist satt på golvet och åt alldeles för varm panini på deli de luca. En helkväll alltså,och jag konstaterade och irriterade mej över Oslos gutter.Jag är less.Saknar er ålänningar! haha

Diesel

Be stupid for successful living!
One size fits all
If it is too big for you.Eat more.
If it is too small.Diet.
If it fits you.Congratulations


on my waaay

Dricker kaffe,äter smörgås och förbereder mej för kvällen.Uutgång med brudarna från jobbet! wohoo.Dock är peppen på minus sidan pågrund av vädret.Som vanligt(satan).Nå jag får väl hitta lösningen i alkoholen! fastän jag förmodligen kommer se ut som en panda mot slutet i brist på vattenfast smink.Nej nu gör vii kvällen va!

Ser ni vad det här är förresten? :D ganska mycket mer än ett vitt papper med bläck really.Miin bussbiljett till Stockholm den tredje april:D wihuuu Åland! (Den där returen där kan vi ju glömma för en liten stund) Bokat och klart iaf:D


När himlen är mörkmörkblå och det bara finns vi

Sista dansen på Arken(det är väll bara där en sån här låt möjligtvis spelas),nära nära fast i en annan kropp, kind mot kind och  parfym doften från en varm hals,och läpparna som tillslut möts.När tonerna tar slut och händerna är knytna tillsammans och sommarnatten ligger framför en
Jag är nog lite mysochkärlekskrank




alla sitter bänkade va

Yeess,jag hittade det(såhär i efterhand så klarnade det juu och sååklart dom visar semifinalen i hockey!annars är ju något fel)
Men nu får nog finnarna ta och skärpa till sig! slutar vara stolt snart.Kom igeeen dåå

dom fem ringarna

Myspyys för nu är det freedag.Fixat till lite scones och te,och så lite choklad med hockeyn,som jag håller tummarna för att jag ska hitta på denna tven.Dock ser det inte ljust ut,dom verkar ju fan bara vilja se på skidning! nåå hoppas hoppas,Heeja Finland förresten! vilket bra land vi är,stolt finne jo verkligen!

sakerna du nu uppskattar och som betyder

åååh är avundsjuk och skulle gärna vilja vara hemma med Mamma och min gudmor Challa som kommit på besök till Åland! Dom har fikat arnolds donitser och ser nu på Os och dricker vin. Ska strosa på stan(vilket kanske inte är så woow,men i mina ögon just nu så),äta gott,se på hockey och fara till mommi och moffa på stugan.Väldigt myys och trevligt alltihopa.Jag får nöja mej med en ledig helg,med scones och utgång då.Vilket iof också kan bli helt bra! Vi säger så,så ser vi på söndag hur det vart
Hej

miip

Jag har förresten gått och blivit ännu ljusare i håret! Men det får ni inte se just nuu.Visar mej rätt lite nuförtiden. Och om det är positivt eller negativt har ni svaret på! hoho

smörgås är så jävla gott

Brist på saker.Det har bara varit helt allmänna dagar här,vilket är heelt bra då allt hålls på plus minus noll linjen! Och gladare blir jag då jag märker att det just är fredag,wohoo
Puss och godnatt på er

Corby

Se vilken söt sak! Är nog dags för min mobil att gå i pension snart.Meen är lite tveksam för touchscreen endå.Om man köper en ny telefon i dagens tider, ska man ha det då,eller?



we are the world

Jäkla häftigt att höra alla dessa artisterna i samma låt.Man hör precis "kännetecknet" för varje artists röst.Sen att dom kan åstadkomma stora saker efter att dom blivit kända,det är ruskigt bra.

bittersweet

Vill börja med att säga JAG HATAR T-BANAN,åtminstone riktigt jävla irriterad på den. Gick 10 över nio hemifrån och var på jobb 20 i 11.Really bad när hela t-bane nätet står still mitt i rusningstid.Hur tusan har dom inte kommit längre med hur dom ska fixa snötiderna!! Så har jag druckit alldeles för många koppar kaffe för att försöka bli pigg efter min natt med en hemsk dröm,och så var jag bara less på allt.Men när jag steg in i huset ikväll blev allt mycket bättree.Tror Ericas facebook klipp från julfesten i yrkes gjorde sitt! Och att Jenny och Ugh svängde ihop lite amerikanska pannkakor!
och nu upptäckte jag att klockan redan är tjugotvå noll noll,Hej!

det är alla runt omkring mej som gör livet

Just nu saknar jag alla ni fina människor som gjorde min sommar.riktigt jäkla mycket.Saknar er och Ålaaand.Måh


lite feelings från ett party här i knutarna




koko

Ja nii,skype är häftigt,conference call riktigt!

underhållande

Skypade med mina vänner,dom är koko(men rätt fina endå).Nu har jag lagat köttfärsbiffar med två olika sorters innehåll,fetaost och soltorkade tomater.Woho där var 8 luncher räddade!

long curly sexy

Åh varför i fridens namn klippte jag av mitt hår?! Dumt gjort,för jag vill ha det långt Nuuu!

sleepy sundays

Jag sover alltför mycket.Vilket resulterar i en allmän trötthet när jag väl är vaken,dom här tiderna gör mej mer koko än vad jag redan är.Idag gör det dock inget,för tacka vet jag söndag då jag inte måste någonting alls,och sätter inte min fot utanför dörren,i minus 16.Nääej.Så här sitter jag och längtar efter onyttigheter att tugga på.

Det är väl bra att vi alla är annorlunda

Ja herregud,jag hittar faktiskt inga ord.Tycker det är lite extremt,really
Outsiders-Bodymodification

Rosehip

Ja,såhär skulle jag vilja att det ser ut utanför dörren imorgon bitti när jag ska ta mej till jobbet.In my dreams liksom.Blåsten piskar en i ansiktet och jag fryser.och ingen har jag som kan köra mej.Tror jag helt enkelt måste bjuda mej själv på något gott efter den bragden att stiga upp och ut tio över nio lördag morgonen.
Godnatt sötnosar

oväder

Älskar tv4 play,när dom är snälla och inte gör betalnings skit på allt man vill se.Då är det great,som att få se på Solsidan och Familjen Annorlunda! Älskart.Familjen annorlunda gör mej avskräckt för att skaffa 8 ungar.Iof har den tanken aldrig slagit mej och kommer aldrig göra det heller.Men det bara osar kärlek över programmet! Och Solsidan får mej att vilja flytta till en villa i Saltsjöbaden med utsikt över vattnet och leva familjeliv.Ja vettni

we gonna live forever

En timmes skypedate med Mad gulle ooch allt är som vanligt!<3 Varför vårdar man inte sina närmaste vänskaper likadant som man skulle göra med ett distansförhållande med sin pojkvän? Det är ju av liknande typ.Av en Väldigt viktigt typ(:

blööh

Jag är så jävla trött på denhär jävla snön.Tar sån jävla lång tid att gå.Vädret förpestar mitt humör(lättpåverkad eller?)

ur stora högtalare


total movement

Såg hur äckligt vit jag var vid fönstrena i träningssalens vinter dagsljus,Jag behöver sool.Och där mittiallt så kände jag doften av Grahams Webb gula schampo,som luktar karibiskt och kokos.Hade helt glömt den.Och doften väckte mina minnen om Brasilien och min 2 och en halv veckas frisör praktik i Falun! åååh,där jag ju fick jobba med produkterna.Det var första gången jag var borta från Åland helt för mej själv en längre tid! Förresten vet jag inte vad det är med det där gymmet här,för ett tag sen såg jag någon och blev att tänka på min gudmor,och idag på en av mina kompisars mamma.Det är liksom inte så vanligt att jag brukar stå och tänka på sådana personer.Haha

godis för luktsinnet

det bästa att göra av en måndagskväll

Går det inte att hitta på någon annan bra fettförbrännings gruppträning än spinning? Psykiskt jobbigt varenda en jäkla gång jag går dit och när jag sitter där.Och så ska det väl inte kännas när man ska träna.Det ska väl gå att ">hitta på" något mera.Voi endå.Dock är det häftigt att taket är en hel stjärnhimmel!

dagdrömde

När man kan cykla omkring och allt är grönt och soligt.Fåglarna sjunger och man känner doften av grillat från var och varannan gård.Cyklar in på gården,går direkt till altanen och plockar åt sig nygrillad mat och sätter sig där i eftermiddags solen med familjen,knäcker en kall öl till och myser.
Fint med sommar alltså

det är något som alltid finns där och dras fram nu och då

Åh min hjärna och känslor alltså.Hur mina känslor för en människa kan ändras så drastiskt,bara av den orsaken som vissa låtar.Att hela mitt känslomässiga syn på dom går från negativt till positivt.Att det kan ha en sådan stor inverkan på mej.På min syn.Och hur jag tror att,känns som,när mina föräldrar var unga,att tiderna var mycket bättre.Musiken dom lyssnade på,träffades och fast,spelade kort,hemma hos varandra,umgicks och hade massa små hemma fester.Jag förskönar allt som var förr.Tror det var mycket härligare då.Lite sådär som när någon filmat,och sedan satt till musik,hur bra och underbart ser inte allt ut? Men när du väl är mitt i det,så ser du och känner du inte sakerna på det viset som dom ser ut när du ser det på film.Att försköna saker känns bra när man är i det,men att "komma tillbaks" till verkligheten är jobbigt.Ska jag bara ha dom förskönade bilderna av det förflutna,och aldrig få veta hur det var på riktigt.Kommer jag alltid se tillbaks på saker så? Är känslorna som kommer upp,när jag tex lyssnar på vissa låtar, "äkta",eller är det också bara "påhittat" ? Kan man uppleva saker på precis det viset som dom också känns sen? Kan man leva i saken just då och känna dom känslorna?

känslomässig utspelning,tack för det,fast ingen kanske förstår

I mitt hjärta

Glad alla hjärtans dag mina vänner! Ni vet vilka ni är som betyder mest,saknar er och finns där för er.
That´s what friends are for
<3










my daily dose

Var ju och gick runt i det underbara vädret på stan igår,kändes som påsk alltså,hur nu den känns.Och man märker ju lätt vad norrmännen gör på helgerna,skidar! haha,fullt med folk på t-banan med skidorna i handen!.Fick bort lite från min köpa-till-vår-och-sommar-listan iaf! Som lösa linnen i ljusa fina färger,klänning,"gladiator" skor haffade jag åt mej första bästa för att få ha ett par denna sommar,en kjol,och en kort skinnjacka,eller för att vara exakt,en jacka i skinnimitation,men som är fin och inte ser plastig ut! Peerfekt.Är ju en drös grejjer man verkligen behöver köpa upp sig på och förnya garderoben med nu inför dom kommande bästa månaderna! Great med storstad aalltså


Black tower saften

Dagens planerade träning fick gå den,eftersom det bara inte går att sluta efter en flaska vin.Så vi måste dra ut en tur på byn! hoho.Dock hittade vi inget bra ställe och det blev en relativt tidig hemgång.Sköönt,fast jag har måstat hälla i mej två koppar kaffe för att piggna i lite.Hade det kos med vin och ost på kvällen i allafall,och feeint var det.Ska äta resterna och se på Oc nuu

poison

det ser ut som utgång...eller?

green tea


Krembolle

Solen skiner här och jag har haft lite lyxfrukost denna morgonen.Värd det! Nu ska jag bege mej till stan och kolla kläder,sen ska det hem och fixas fram lite ost,kex och vin! Vi ska kose oss ännu mera:D
Ha en fin lördag!
Se mina slingor vi fixade till förra veckan! Nuu ska det bli blondie igen

lookbook

Ååh,tunna lätta kläder,ljust och vårigt

Fredags kooos!

Fick till två degklumpar och fick mumsa i mej nybakda scones med te,och fytusan så feeint det var! förbannat länge sen och alldeles för sällan gjort juu.Nu äter jag vindruvor och kollar en Beck film.Alltså fredagsmys:D ledig helg! Hoppas ni har en supermysig kväll

Amore

Hur kan man få sitt hjärta att känna känslor som inte finns?
Italienska,och jag inbillar mej saker

Scaaryy

Hade jag inte obehag och var rädd för att åka hissar redan,så är jag banne mej det nu! Fyfan alltså.Jag kommer då tänka efter två gånger i fortsättningen.Har aldrig gillat dom endå.
Kalla Fakta har granskat säkerheten i hissar och har exempel på hur illa det kan gå

Break it

Wohoo,har tagit min sätta-i-extensions-oskuld i dag,hela tre stycken limmade jag i! haha.Redan efter dom förstod jag att det inte är min grej,skulle få i nerverna av att sitta och pilla i dom i ett helt huvud! Men great att veta lite om det iaf.Så fick vi besök av en liten plutte knodd,Herman pojken var in och hälsade på för första gången,huur söt som helst med sina blå ögon! Naaw säger jag,bebisar är nog mirakel! Och chefen var på benen och tyckte såklart det var lite konstigt ännu att vara mamma(: Annars sådär så har Stine och jag låtsats om att vi var på café(haha,10 åringar med fantasi eller),måste fira lite att det var löningsdag,kosa oss lite när det endå var sjukt stilla i salongen!

Det ska göras varje månad den elfte,hoho:D

Fast food

Mitt i prick! Jag citerar ur Landet Brunsås:
"Varför är man på en restaurang och vill till baren,varför står man i baren och vill till discot,är på discot och vill till efterfesten.Jo,pågrund av förväntningar Varför är det så att det som kommer sen har blivit så mycket viktigare än det som finns nu?"
Vår värld är ständigt i rörelse och allt ska gå snabbt,vara lättillgängligt,och maten ska kunna ätas gående.

chai

Nog har man väl det heelt okej när man får chilla men inpackning på jobbet,dricka kaffe,snacka skit och umgås med sin kompis! Blir ju rätt tråkigt i längden,på något underligt vis.Hallå liksom.Och sugen på en massa att äta blir jag också.Och det är väldigt illa.Men nu har jag kommit på att jag nog måste testa denhär norska leverpastejen som luktar kattmat,bara för att ha testat.Och ni lär ju få höra när jag gjort det(vilket ni säkert vill,vem kan iinte vara intresserad i norsk leverpostej liksom?) Eh nä,ärligt talat så borde jag inte prata massa oväsentligt drit.Jag ska kura ner mej i mina myrtäcken

jag kan andas

Heelt otroligt,det var ljust ute när jag slutade idag! Har ju helt glömt bort hur det känns och ser ut! Det här börjar tusan bli bra alltså:D

sjättefebruari

Vad allt känns uuunderbart idag! Kan vara pågrund av det super fina vädret som för tankarna till våren,och kanske pågrund av att jag hade en himla kul och trevlig gårkväll och morgon med härliga människor! Guldvärda.
Så fast jag sitter här och har svårt att hålla ögonen öppna och är allmänt sliten,så mår jag suveränt!
For direkt efter jobbet och blev upp plockad av födelsebarnet och direkt till restaurangen.Så kom alla tillbords och jag åt en jäkla god pasta med kyckling och bacon i vitvinsgräddsås.Och så stora portioner så jag måste lämna hälften,det kallar jag mycket för pengarna! Så masade vi 15 personerna på förfest.Blev bjudna på brownies,lyssnade på spotify,smällde party poppers och hade sönder ett glas(vette tusan vad jag gör).For ut också,men det hände inte alltför mycket,tills det stängde och jag stod och kastade Stines plastiga bh inlägg över dansgolvet.haha,här ska vi inte ha något fejkat inte! Halv 5 snubbla vi fem personer in hos familjen Busch.Hade en stor frukost med bakishumor innan jag tog mej tillbaks hem i partystassen(otympligt och kallt).
Födelsedagsbarnet med pojkvän(:

the sun always shine on the other side

Ääntligen har vi helg! Ska dock jobba imorgon men sen är det feest! :D längtar som fan,födelsemiddag på restaurang,förfest och krogen.Låter som en väldigt bra kväll ju(: Så nu ska jag smaska vidare på lite vindruvor,kolla Solsidan och sen sova så det snart är lördag!
Vi hörs på söndag,ha en fin helg alla söta

Varför kan man inte inse att det är okej med det man har.

Det är ju sjukt.Hur långt har det gått i våran värld riktigt?

Och endå står jag på gymmet och tänker två helt olika tankar,motsatserna till varandra.Först och främst att,hallåå Casandra.Se runt omkring dej,du är ju smal,varför inte vara nöjd med så du ser ut.När det finns så många andra som är riktigt stora,och när det då kan bli risk för sjukdomar osv.Varför strävar man ännu längre och inte kan nöja sig med att man har en sund kropp som mår bra och har det fettet det behöver?
Mot tankarna kommer när jag ser mej omkring ännu en gång,och där står 50 åringarna med tajta kroppar med smala midjor och muskler.Hur fan kan dom se ut såå?!
Men nu förfärades jag mest över detta avsnitt av Outsiders

Repair my skin

Jaahapp,det är så fruktansvärt kul att veta att man har en medfött svag hudbarriär.Tack för den liksom.Händerna är helt röda,såriga,torra och kliar som fan.Plus ett antal torra fläckar på kroppen(som endå är torr som en öken).Jag verkligen äälskar vintern,ni förstår det va? Speciellt också när t-bane systemet helt råddar ihop sig pågrund av snön och blåsten,och det här var ju i Norge som endå borde vara van vid sådant.
Nåvääl,har iaf fått en positiv nyhet idag,ooch Stine är tillbaks på jobb vilket gör allt mycket bättre:D
Nu ska jag kika Andra avenyn

torrpuder,hjärtan och gröt

Fick äntligen tag på en plats på zumban denna kväll! Måste ju testas,och jag kan då säga att det inte var lätt att få fötterna att hänga med i snabb salsa,inte heller helt lätt med att skaka rumpan och röra höfterna! Men det var en kul timme endå.Svetten kom nog den med och tror att man kan ta ut det lite mera när man vart någongång.Samtidigt så är det skönt att kunna gå på ett pass där man bara kan släppa loss lite och bara göra och ha kul! Så ska nog försöka ta mej en svängom på torsdag också(: Vet inte hur den är på avancia,men har hört att den verkar vara poppis,så ta och pröva iaf!


sunshine

Soft dag.Tog mej upp och for på ett spinninpass klockan tio imorse,för att sen handla lite och ta en kaffe på Narvesen(bara för att jag också vill gå med en sån mugg i handen någongång).Dammat och dammsugit,fått nya lakan i sängen och lagat chokogröt. Nu har vi februari vettni!

Kika in här och se på alla coola hus! Vissa är ju lite väl spexade men det är väldigt inspirerande! (har dragit lite drag med pennan idag)

RSS 2.0