summerbreeze

Foto: style.com
(från fashiongirl.feber.se)



ÅÅh ljust sommarhåår! Så lovely. Vilket påminner mej om att jag måste och slinga och fixa håret ljusare före avslutningen. Och det känns som just snart, kollade kalendern och jag är ju juust preciss där! Shit. Och imorrn börjar Våren för det är ju första april! Så passa er, för nuu ska vi börja leva livet:D

Jag är ett spån

Nu ikväll när jag skulle försöka vara duktigt och få igång teven så lossa hela den vita "skyddsplasten" som sitter där runt som man sätter kontakten ii. Sen började det lysa blått när jag skulle försöka fixa tillbaks den. Casper tyckte att jag är ett spån,men jag är helt enkelt inte såå teknisk! Bevisligen. Sen fick jag skruva och ikväll kan jag se cityakuten på min fina 32 tums nya tv:D ( dock på golvet men endåå ) Målat alla mina naglar för att få lite vårigt och fräscht ju, när nu vädret iinte verkar vilja bli det.Förresten man märker duktigt bra att man är ovan med allt ljud här runtomkring! hör allt ljud utifrån på morgnarna,(ventilen är preciss vid sängen), måste vänja mej med ambulansen tillochmed.Jobbig dröm inatt bara, hemskt att vakna så och ha den känslan man hade i drömmen. Det här vart ointressant nu och teven kallar!

En viktigt sak lyckades jag få gjort idag iaf, vi bestämde vad för tema vi ska ha till examesnprovet, som gäller den 23 april,sååja!

Natti natti

Help me live my life

Förresten var det 120 års fest på Frideborg förra lördagen, som jag helt inte hunnit med att säga. Här är brudarna som hade fixat den superba festen!




Vi möttes först upp alla som skulle till festen hos Jassu, för att sen fara därifrån ut. Var en massa folk bjudna vilket var jätte kul eftersom det nuförtiden är väldigt ont om såna här fester ju! Det bjöds på lite mat och sen var den lite lekar, och tillslut dans till dj! Dansade så myycket att jag hade sjukt ont i benen dagen efter, men kul var det:D Ganska fort var jag tröttis och orkade inte mera pågrund av feber jag hade haft o såå. Ja men,dom lyckades riktigt bra med festen iaf! (:

Fick inte så mycket bilder meen lite ska ni väl få se















Just nu sitter jag här i mörkret och stör mej på det där med ingen tv och inser hur tråkigt det är att klä på sig på morgnarna när man lever i gamla fotbolls väskor.

/Madde och jag hade ett bra samtal idag, eller snarare hemskt egentligen när man inser hur hjälplös man faktiskt är i vissa situationer. Att man allt för ofta är illa tvungen att måsta acceptera saker. När man faktiskt absolut inte kan göra något åt saken. Ibland är det bättre när man inte vet hur det blir när man gjort. Vissa saker vill man inte veta på förhand.Livet är rätt hemskt och konstigt på sitt vis. Men jag får mera männsikoinstinkt (haha nypåhittat) av alla dessa situationer, på både gott och ont.

Memories

Igår kväll fick jag med mej Madde för att fara och checka in nattcupen i volley! Måste ju se vad sara gick föör, och det vart godkänt:P Och min jacka luktade wirrans natthamburgare, riktigt fräsch var jag alltså. Sen for vi vidare till Malle där det firades Sofie som fyller 20 på måndag! min barndomskompiis! Herregud vad mycke roliga minnen det finns, allt vad vi hittade påå:D det är så kul att prata det förflutna med såna som man egentligen känner bra, men träffar väldigt sällan. Hon var bra pågång och det var skoj att träffa alla brudar, jag fick skratta så jag grät iaf:D haha.




Idag har jag fått upp min nya tv, dock har vi inget att se på ännu ( och konstigt nog tycker jag det är väldigt jobbigt utan tv!:S), och så har jag hämtat saker från gamla huset, det tar aldrig sluut. Känns värre för varje gång att gå där omkring, och veta att man aldrig kommer att bo där igen. Jag tänker på allt som hänt där, alla människor som passerat, allt jag upplevt, gjort , gått igenom osv. Hela mitt liv har varit där sen jag var 8 år gammal liksom.Och just därför, ju mer jag tänker på det,tycker jag det är bra att jag flyttat förut, att inte allt hänt i just det där huset och på det stället. Då skulle det vara Ännu känslomässigare än det redan är. Men man måste lära sig att skiljas från saker, och vara med på att saker förändras hela tiden.Det är endå inte alls som det varit där förut,  som när jag var yngre, allt runt omkring var så annorlunda då. Nu börjar en ny tid, speciellt för mamma(: Men Espholm kommer alltid att vara Espholm, och att sitta där nere på bryggan en solig sommar kväll när vattnet är helt lugnt, det kommer fortfarande att vara det vackraste stället jag vet.(än så länge) (:

Nu är jag vrålhungrig och ska äta supersnobben pizza!

FREDAG-LÖRDAG

Lyckad fest igår,som vanligt!Många personer var vi(: Och jag var på jättebra humör av någon anledning! Vi var hos anna-karin, också som vaanligt:D snackade skit och spelade party alias! dock lyckades vårt lag inte så bra:P lite balkonghäng måste jag ju hinna med också:D Kvällen gick sjukt fort,helt plötsligt var det dags att fara till arken och helt plötsligt var det dags att fara o käka hamburgare:D Det var kuul på arken och jag pratade föör mycket,som alltid.haha nåja. Hittade hem till rätt hus gjorde jag utan att tveka,haha:D Idag har jag fixat ihop dammsugarna och dammsugit hela huset! känns braa.Chillar järnet annars, och funderar på ikväll!




Första outfit bilden i nya rummet! och här ser ni en liten del av det, en enda röra ännu!


Janni,Ida och Anna-karin










Happyy


Balkonghääng










Ida var pågåång:D Och så träffade vi vår lärare ute också:P
och vi letade febrilt efter tequila rose men det hade dom tusan iinte.
I snöstormen for sarah och jag sen och ficki oss välbehövliga hamburgare,sen hem till sängen.

Nu måste jag ta mej upp härifrån och börja göra så jag vågar visa mej ute, vi höörs!



Nu vart det dags!

Gud vad isolerad jag känt mej ,nu utan internet sen i söndags! Men nu har jag det, alltså är jag i nya huset nuu! Sov första natten här igår, helt vint! Vi körde alla sängar o stora möbler och en massa nödvändigheter igår kväll. Dock är det ju mycket kvar att göra, men vi är här nu iaf! Duktigt konstigt,men det blir nog bra tillslut(: Endel annat har det också hänt, I´m walking the lonely road again, så att säga.Nåja vi överlever väll alla.

Ikväll är det klassfest hos ak som gäller:D och snart fara och luncha till skolan med brudarna! sen måste jag till gamla huset och packa bilen full igen så att jag får hit allt jag verkligen behöver. Så vi hörs senare!



HEjdå Huset på Espholm

Tyypiskt

Fytusan ,jag har feber idag:/ Skulle jobbat i skolan så måste fara och fixa sjukintyg, som man nu måste ha när man är sjuk och skulle ha jobbat. Tog liksom 2 minuter, hon skrev ut ett papper och så kostar det 6 euro. hoho. Och igår var det bara att knapra piller för att orka jobba. Så jääkla typiskt att det ska vara såhär just den här helgen, imorrn mååste jag verkligen jobba på saxman, och sen är det 120 års fest som gäller! Inte läge alls att vara sjuk. Borde fixa ihop och köra lådor till bygget också. Aja, Får se hur det här ska gå.

Blir av med internetet nu någon dag också, det flyttas till nya huset istället! Nu ska jag chilla.

Maha



Fytusan vad härligt det är att träna! Så jäkla skönt att försöka pressa sig så mycket det går, speciellt på cirkel träningen! Och sen få känna den där sköna känslan av att man"klarat" det.Ja hoho! Annars har jag fått världens sommar feelis idag! För vi grillade en massa kött på matlagningen, gjorde olika smaksatta smör, olika såser och salsa, coscous och till sist en ruskigt god blåbärspaj (och en äppel) ! Tänk så bra det gick ner:D Perfekt när solen sken utanför fönstret!
Sen har jag kört lite grejer till nya huset, och nu är jag trött.
Så jippiee för bara 4 timmar i skolan imorrn:D (dock tvingas jag tillbaks på kvällen, men det är den sista nuuu!)

Njut av livet nu folk(:

Jag tror på förändring

Tankarna snurrar oftast på i mitt huvud, speciellt nu.det går inte en enda hel dag utan att jag tänker på dej, och det gör att dagarna går i sniigelfart. Tror ni inte på förändring? Att människor kan förändras? Att en annan människa kan förändra en person? Jag tycker att det är en sån självklarhet. Dock tror jag inte på att allt går att förändra hos någon, man är endå "gjord" på ett vis, den där grunden i en är väldigt svår att rubba och ändra, som det sägs att man inte kan lära gamla hundar sitta. Men visst ska det väl gå att förändra det liite iaf? Vi lever i en värld där hur mycket som helst kan påverka en varenda en dag, vissa personer lämnar ett avtryck hos en, platser, saker som händer, ett misstag. Man ska verkligen lära sig av misstag, och betyder inte det att man förändrat sig om man lärt sig av det? Man agerar ju förmodligen annorlunda nästa gång man är i en liknande situation. Lika mycket som dåliga vanor går att arbeta bort. Då har man väl förändrats när man slutat med dom där grejerna? Men man måste ofta vara öppen själv för förändring om det ska gå, tänka efter en extra gång innan man gör det man iinte ska göra,eller säga osv. Man kan förändras. Och hoppet är en av det sista sakerna man har kvar.Hoppet om att det kanske kan bli som man vill endå tillslut.

Livet är fullt av smärta

Oj så dagen gick fort idag! Huset börjar likna något nuu, den "handgjorda" trappan blev jätte fin och båda badrummen och typ allt. Mitt rum hade blivit lite fel målat dock, skulle vara en ljusare och en mörkare lila, och det är det, men på fel väggar än vad det var sagt:P men det ska målas om. Så nu blir det den ljusa lila i hela rummet, och det blir nice! Packat ännuu mera saker också och herregud vad grejer det är som ska kollas igenom och som ska med. Inte klokt att man kan ha så mycket saker egentligen.
Ätit mumsigt god blåbärs cheesecake också och soom jag längtat efter något gott hela helgen! Så tack och lov för den:D




Nu blir det sova.


Livet är fullt av smärta, jäkla känslor som påverkar och förorsakar så mycket för en.


Long time no seen

Nuu var det ett tag sen! Men det känns som om jag inte haft tid eller lust. Sen i torsdags kväll och helgen har jag stått i vinkassan i skolan med en av mina favorit lärare! Och det var jätte kuul:D Har fått laga drinkar,champagne drinkar och annat, hällt upp vin, öl och dylikt. Så har jag blivit "förhörd" på drinkar man skaa kunna, fått tips om bra viner, snackat skit och allmänt bråkats,haha det är lite så när vi två står där tillsammans! Hunnit jobbar på saxman har jag också gjort och tränat pyttelite( dumma snor).

 Och idag håller jag på att packar lite mera, föööör- Nästa helg flyttar jaaag, och mamma och brorsan då, och det blir väll typ på tisdagen egentligen, men sängen och allt ska dit i helgen! Herregud vad vint det kommer bli! men det blir nog bra tillsluut(:

Nu ska jag köra toaletterna till huset, så vi hörs!



10 mars

Hej vinterland. Idag är ännu en dag då jag tycker att skola är rätt så great! Det är tävlingar i huset i två dagar, så idag har vi försökt prata finska ( tänään meillä on makkara keittoa), ätit gratis fika, (förengångsskull snåla dom inte!), druckit föör mycket kaffe, spelat en jäkla massa kort och flamsat med det mesta:D riktigt nice vet nii. Drinktävlingarna var intressanta att se på med rätt stel och nervös stämning. Och imorrn ska vi hänga på arken och hjälpa till. Skolan med tjejerna är bra!

Maniac

AAh jag vill träna! Så fel när man inte kan välja att få träna eller inte. Jag vill inte vara sjuk och ha en massa skola denna vecka. Så att det verkligen inte går. Buhu, nu tänker jag äta kvällsmat istället.

Please don´t drag me down

I know she said, it's alright
You can make it up next time
I know she knows, it's not right
There ain't no use in lying
Maybe she thinks I know something
Maybe, maybe she thinks it's fine
Maybe she knows something I don't
I'm so, I'm so tired, I'm so tired of trying

It seems to me that maybe
It pretty much always means, no
So don't tell me, you might just let it go
And often times we're lazy
It seems to stand in my way
Cause no one, no not, no one
Likes to be let down

please don't pass me by
please don't drag me down


Flake-Jack Johnson

At world`s end

Åh det kom Pirates of the Carribbean, sista filmen igår kväll. Och aaah, Johnny Depp måste vara Världens hetaste och snyggaste 45 åring!  Banne mej!





Idag är jag hemma från skolan by the way, är sjuuk. Men fått endel läxor och sånt gjort! (:

Killing me slowly

Jahapp, nu har man blivit sjuk också. Nåja, i fredags var det iaf lite partyy. Vi skulle ju äta sushi men såklart var sushi kocken bortsprungen just den kvällen, så vi fick äta annat. Helt bra var det och så drog vi vidare till My som hade förfest! Kul att träffa alla(: Och jag som sa att jag skulle ta det lugnt,förengångsskull, men på någo vänster fick jag i mej endel sprit endå( tuas shottar kanske:P). Lyckades iaf gråta åtminstone tre gånger på det där jävla stället (arken), däremellan försökte jag ha det kuul. Vilket jag lyckades med:D jag är så glad och tacksam för att jag har såna söta vänner som bryr sig och hjälper en! därför kunde jag endå få en helt bra kväll(: Fick ju dansa och träffa bra människor, och bli glad för andras skull!



Pollenallergin gör att jag får röda ögon,dock tror typ alla att jag är bakis istället haha





Nu har dom förresten fått jordgubbslikör till Indigo, alltså kan dom laga en riktig Strawberry Orgasm!





Snygga brudar












och jaa-aa. Jag förstår verkligen inte hur du kan skita i mej såhär jävla fullständigt!
fyfan bra att jag vet var du står nudå.


Igår jobbade jag i skolan och var sjukt trött och på dåligt humör, kunde skratta åt anni iaf som ännu då var baakis,haha:D
Jaja, ni vet iaf att jag lever ännu och försöker vara stark.


Right now

Jag känner att det har varit en mycket effektiv afton! Jag har både läst på starka drycker provet( om vodka och gin tex.) och börjat på min företagsekonomi hemtent! Och det handlar om att räkna,och det är något jag inte riktigt gillar. Meen det är inne på slutspurten i skolan nu, det är helt sjukt hur fort det gått! Har visserligen endel saker kvar men det är mest bara "praktiska" ämnen + ett examens arbete som väntar. Sen ska jag måste skiljas från en klass till. Och min kära frisörklass vet hur hemskt jag tyckte det var förra året! :P ja fytusan, det är en av dom värre sakerna. Tänk på hur man på så kort tid kan komma nära folk! Jag älskar att kunna träffa en massa härliga människor varje dag, att kunna prata med, kunna fjanta sig med, att bara få gå dit och veta att det alltid är folk där. Så jävla bra.




 

Brabrabra alltihop.


På morgondagens planer står, -Athletics pass klockan 12.00 - luncha med Henrika och Anna L (äntligen!)- hem och fiixa sig lite- för att sen fara (förhoppningsvis) och äta sushi på indigo- vidare och dricka sig liite (med betoning på Liite) - aarchen

Nu hej för ikväll!

Drömmar kan bli verklighet

Åååh jag får sån lust att fara till Italien! Skulle lätt kunna resa runt där i en månad eller så och uppleva en massa. Italienska är så fint! Och få dricka riktigt kaffe på ett litet café med ingång i en smal gränd och sen med utsikt över havet! aaah. Eros Ramazotti säger jag bara

http://www.youtube.com/watch?v=jZIoxw0ca9E&feature=channel


 I tisdags när vi började läsa om rom i skolan och såg på en film från Karibien, ville jag flytta till Jamaica och sitta under en palm och dricka rom drinkar och lära mej fläta hår! haha
Och igår fick jag återigen lust att gå en av bartender skolorna på en av medelhavets öar och sedan bli där o jobba en hel säsong! Röja bakom baren,festa, sola och leva:D hoho det är bra att man har drömmar:D

http://www.bartenderskolan.com/cities.php?city_id=10&submenu=course


Just nu får jag iaf leva livet här med prov och pollenallergi!

Det börjar bli dags snart

Nej nu vill jag faktiskt ha Vååår. Det här grå slaskiga vädret gör ju en bara hängig. Och gör allt triist! Tänk er att få gå med tunnare jacka, solen lysandes i ansiktet , lättare skor, tunnare kläder överlag, och mycket gladare människor:D man lyser upp när våren kommer, blommorna hoppar upp och det blir grönt ute(: underbart



Aaah,att få ha skinnjacka och klänning



Sitta med näsan upp i solen och få lite fräknar!



Och underbara kvällar! Jag läängtar

min hjärna går ofta på högvarv

Det slog ner en snilleblixt i min huvud igår när jag stod och funderade i duschen. Varför den här situationen gått såhär långt och blivit ohållbar.Och min teori är ganska rätt måste jag själv säga. Tror jag. Så nu när jag kommit på det, är det bara att vänta och förhoppningsvis få höra vad som kommits på från andra hållet.

Bara det att det är plågsamt jobbigt att vänta och vänta på någon.


21.10




Sista säsongen av Cityakuten börjar ikväll, huur är det möjligt,sista säsongen?!  Jagvet,det har hållt på hur länge som helst. Men det kan ju bara inte sluta nu, inga mera avsnitt. Ja gudars,jag gillar programmet. Det har hållit sig på en bra nivå liksom,inte tråkigt  och inte urspårat efter att spelat ett antal år. Ajja, trean klockan 10 noll noll ikväll!

Den idylliska sommaren





Det kom Vi på Saltkråkan på tv ikväll! och ååh så härligt det är,fyfan vad man blir att längta till sommaren då. Det där spegelblanka havet med solen som lyser på, sitter på bergen eller bryggan, solar och bara njuter, ända tills solen går ner och det orange ljuset lyser som om himmlen skulle brinna. Och man känner att man lever! Det fick mej att tänka på dom "alla" jeansen jag har som bara ligger och skräpar och inte blir använda. Så jag tyckte jag kunde ha dom till något iaf, så jag saxade lite och voila! det blev användbara grejer till våren och sommaren! (som förhoppningsvis snart börjar visa siig)





Färdigt klippt och sitter där dom skaa


Dom andra och mitt posande


Sist och inte minst, mobilen är min äckligt grymma fiende nuförtiden.


Första Mars

Söndagarna är inte så roliga den här tiden på året. Och verkligen inte den här helgen heller. Har tre prov framför mej den här veckan och böckerna känns inte så lockande idag. Snarare film och ingenting, nååja.


Fruuktblandning till mellis!




Jag tycker verkligen inte om att du gör såhär mot oss.

RSS 2.0