Det här är en ensam väg,kan jag inte få vara din för en liten stund

Jag kände en doft idag som berörde mej något otroligt mycket.En god killparfym bärandes av en ung kille,självklart.Som en gift alltså.För det gjorde mej att längta efter att få kramas,gosas mot en nacke och hals som bär en sån underbar doft,få rufsa i ett hår och sitta nära nära,få stryka händerna över ryggen och inte tänka på något annat än nuet,där och precis just då.
Nu kan någon få mej så jävla lätt,jag behöver mys.
haha ja herregud,jag ryste av en killparfym.Det här börjar låta illa

när mörkret har lagt sig kvart över tre

Ledig dag! As skönt att få sova ut sig och bli okej igen efter lördagskvällen:P
Gått på stan hela dagen,utan att för den skull fått ens hälften av min lista avkryssad.Vettu tusan vart tiden tog vägen,hittade bara massa andra fina butiker än dom jag behövde.Som en guldsmed med ploppörhängen(fyfan vad ordet plopp låter fult).Lyckades ju såklart tappa bort mitt ena.(i lördags,när annars)
Här började det så passligt snöa igår kväll,första advent,och julljusena har spridit sig överallt här omkring! Jag gillar.Och imorgon fyller bästa Tusse 20 år,hon blir stor som oss andra hon också tillslut:D Kom ihåg att gratta!

just for fun

En kund häromdagen tipsa om detta,och fytusan vad det ser kul ut! Jag som annars inte är så jätte förtjust i pulkåkning,men dethär vill jag göra:D
Korketrekkeren i Oslo

We live in the dark

Sån ja.Nu var jag i bättre skick.Gårkvällen löste sig bra tillsist! Jobbade extra till fyra(många barnklippningar,både skrikande och snälla) och sprang sedan runt och letade rätt busshållsplats som inte fanns.Så fick hoppa på t-banan åka en station,stå och vänta på nästa i tio minuter på en läskig t-bane station(jävla tur att jag inte bor där alltså),för att sen leta mej till rätt spårvagn och fundera ut hur jag kommer på och av den,och sen äntligen möta Jenny och alltså ha hittat rätt.Där så var det vors med endel av Jennys klass.Hade tänkt att bara dricka litegrann och sen dra hem när dom skulle vidare på sitt julebord.Meen alla var så snälla och tyckte att jag absoluut skulle med dom.Så var med på deras julebord som var typ pizza:P Hör på den att kaffedrinken var billigare än ölen,som kostade cirkus 9 euro! hoho.Sen drog vi rätt snabbt ut och skulle in på någon krog,men där var det stopp.Typ åldersgräns 24 runt dom vi var till! Inte så lyckat,så sen tyckte jenny och jag att vi lika bra kunde hinna hem med sista t-banan.

Så nu har jag iaf vart på Oslos gator om natten! Märker ju att det inte heller behövs särskilt mycket alkoholhaltig dryck för att det ska börja snurra i mitt huvud,efter alla dessa nyktra helger! Men kul hade jag det:D Är så underbart hur alla är så "välkomnande" mot nytt folk,och inte har problem att man är med och gärna lär känna en! Så härligt att dom flesta är så,jag är bara glad för att få komma med och träffa lite folk så! (:
(kommer bilder när den här skiten funkar)









music in my ears


Blir inte alls mera festsugen

Joulutorttuja

Lilla jul på ingång! Och mina arbetskamrater uppskattade mina finska bakverk! Och så fick jag Stine att ta med en skiva brunost så jag skulle få testa det.Jag skulle ju liksom aldrig få för mej att köpa en hel ost bara för att få smaka på det:P Och jaa,det var speciellt,men funkar nog bättre på smörgås än att bara äta det för sig själv som jag nu gjorde.Lilla jul klappen från mamma är ju såklart redan halväten,som om jag skulle kunnat hålla fingrarna i styr liksom.Neepp.Och nu dricker jag starkvinsglögg(jenny rynkade på ansiktet och öppnade en öl istället,efter lite försiktigt doppande av pepparkakor i muggen),och blir bara mer och mer festsugen! Funderar alltså starkt på vad jag ska göra när jennys klass drar på julbord imorgon,om jag ska ta mej en drink i samma restaurang för mej själv medans dom äter eller vadå.Det ska väll fixa sig på något vis! höhö
Hoppas ni har en festlig freedag!

In the morning after

Inte särskilt kul att upptäcka att ponchon av norsk kanin och räv päls som kostar cirka 400 euro var borta från rosa skyltdockan idag.Helt mystiskt är det då halsbandet som också var på var kvar,och då man alltid(oftast iaf) reagerar på när någon går förbi,och att då någon skulle stått och trätt av en stor poncho utan att någon enda skulle sett det när skyltfönstret är inne i köpcentrumet.Nä helt konstigt,men borta är den,på våran arbetstid:S
Annars så har jag lagat varsin jultårta till tjejerna så dom får smaka på en finsk tradition,och få veta att det är Lilla jul i helgen:D myys. Fått håret uppfräschat också med en lite klippning,och ett försök till en vettig lugg,vilket mina två snälla virvlar inte riktigt vill tillåta.Men försöka går ju.
Godnatt nu

in my dreams

Sånt här vill ju jag kunna! Också att lära sig göra mönster med maskinen i "rakade" hår,det är coolt.Att få göra hål i öronen med pistol skulle Christina på jobbet ställa upp på att vara testkanin för mej! Läskigt,men kul att kunna det med! Idag lärde jag mej annars att göra en handduksgrej i samband med att man lagt inpackning på kunden i tvätten,min chef Heidi var prövdocka och beskrev känslan som "att kissa på sig".haha.Det är ju dock inte så obehagligt:P Utan mest bara en annorlunda känsla man kanske inte upplevt förr,och behandlingen sätter fart på blodcirkulationen och ska såklart vara avslappnande också!

Snygga,kreativa sminkningar på  Lindas sminkblogg!

when magic happened

Vad fantastiskt fina vissa av dessa kalender bilderna är! Dom med snö speciellt.Fantasin är vacker

när det inte längre är i fantasin du lever

I dessa tider är mandariner uunderbara! Doftar jul och är så friska och läskande,mumma! Dagens sak jag lärt mej är att ta ur limmade extensions! Fick testa lite på Wenche som ska byta sina,det var lite svårt innan man kom igång.(och inte särskilt underhållande märkte jag).Men superbra att ha gjort det engång!
Oj herreguud,märkte just att jag imorgon har vart här i tre hela månader! Helt jäkla stört,faktiskt.Längsta jag någonsin vart borta från ön och mamma och casper och allt som hör det till.Det ska fanemej bli gött att komma hem efter 4 månader alltså!
Nu väntar svt play,vi hörs!

frenzy

Inget att tillföra er.Förutom att jag ogillar spinning som fan! Ångrar mej varenda en gång,men tvingar dit mej emellanåt,fyfan. Och att jag ogillar folk som inte kan respektera tider,att komma en kvart för sent till sin bokade frisör tid är inte okej,då ska man vara jäkla glad att man får klippa sig,och inte som den kvinnan idag! Så har jag vunnit en produkt från sexy hair,deras jultävling är rätt skoj! Den senaste personen som sålt en sexy hair produkt har ett rött band på sig,och så ringer dom någon/några gånger under veckan och den som har bandet just då vinner en produkt:D
Tur att det är tisdag imorgon och veckan har börjar rulla,saknar Stine på jobbet dock!

when the hole gets too big

Ingen riktigt Söndagskväll utan lite kärleksdepp


sitting down here

Nyss hemkommen från byn! Fin fin dag trots lördagsarbete(varför känns det så tyngre och längre än andra dagar?)

-Uppväckt tre på natten av någon nöt som ringde jennys ålandstelefon
-solen i ansiktet under frukosten
-lika zombie varning på t-banan som alltid(vilket jäkla slussande på människor)
-café au lait och moccahino ur salongs maskinen
-tatt in tuusans bra på klippningar och sälj! :D
-gått upp för backen hem så fort så det blev heelt varmt innanför kläderna
-ätit "hemlagade" hamburgare, och pommes
-blivit "mobbad" av min norska familj(dom tycker jag är lite segtänkt minnsann!)
-New Moon på mega kinon(såg ettan igår,inte särskilt imponerad,gick med på denna mest för snyggingen Jacob i filmen,och för att komma ut lite.det var kos,och filmen var inte så dålig endå!)
-proppat i mej alldeles för mycket lösgodis
-skrattattack på t-banan men jenny,åt ingenting
Och nu sitter jag här med en,ser ut som en,bebismage och har smuttat litegrann på en glass smootihe Jenny fixa till.Så nu kryper jag till sängs

Sovgott och dröm sött alla sötnosar

hjärtor

Fredagsmyysigt.Mamma ringde och gjorde mej glad imorse och sa att hon bokat Air Åland 22 december:D Så när jag stiger av den ena planet,springer jag till det andra och är på Åland vid nio tiden på tisdag kvällen! Så jäkla underbart ska det blii.Fint att vi bor typ fem minuter från flygplatsen och att "bakvägen" är öppnad för lite trafik,så är hemma i huset diirekt(om inget går galet vill säga,vi håller fingrarna kryssade,tänkte skriva krossade först,men så illa ska det inte bli:P)
Har ätit pepparkakor,druckit julkaffe och sett på tv,och nu drar jag just till salongen! Ha en jättefin dag hörrnii
nya hårfärgen

en bit påväääg

Ååh,nu har jag en flygbiljett bokad till Stockholm tisdagen den tjugoandra december! :D En liten bit närmare ön iaf:P Har också bokat flygbiljett tillbaks måndagen den tjugoåttonde december,så det är klappat och klaart.Alltså jobbar jag 4 timmar på tisdagen och sen drar jag.Dock är det ju en aning fler saker som ska bokas innan allt är helt på grej.
Sådär annars så har jag skurit(skärt som barn,alltså jag,säger) mej på det jävla 80 tals paraplyet,på Fyra fingrar! Vad fan liksom.Snart kommer iaf Jennys pojkvän hit över helgen!
Nattii

fnittrar ibland

Piss på allt,tänkte jag säga.Nå riktigt så illa är det väll inte.Men allt känns så jävla hopplöst hur man ska kunna ta sig hem till julen.En jävla massa skit som ska passa och gå för att man ska ta sig till ön(negativt,negativt som fan just i det tillfället att bo mitt i havet).Får se hur det blir,men så jäkla krångligt är det,och pengar tar det.Iaf så fick jag veta att jag är en dag till ledig från jobbet,vilket betyder en extra dag hemma,än det var tänkt först!:D Och det var en helt bra dag på salongen(börjat pyntat!),så så dåligt har det inte vart denna onsdagen.Men när en sak rasar så är det svårt att tänka positivt,för stunden.
Nuu blir det tv och soffan!

Fashion

Åh hittade ett rätt nice program på svt play.Ni som är mode intresserade ska checka in dethär!

då var det tisdagen återigen

Nu har jag fått mitt hår fixat så jag slipper se ut som ett råttbo i huvudet.Det blev niice! Annars så har det vart tal om en massa språk frågor,Igen.Så jävla störda namn och ord alltså.(jag vill Iinte ha en pojkvän som heter Snorri kan jag ju säga!) Nåväl nu har jag fått Nyårs sällskap iaf!:D Så jag slipper sitta och skåla med mej själv,ensam i ett stort hus.Det kommer bli kanon:D
Fått in favorit fanny på skype ikväll också,det var mest mys att prata in real med henne igen!
Ha det!

såhär ska det vara mest

Mysiig måndag! Tränade,och begav mej till stan,som var rätt grått och trist.Men jag hittade en fin kjol att ha på Julafton, en sak att kryssa av listan jag har! Hittade makeupstore produkterna på Kicks också som jag letat efter, och fick med mej Sugar Muffin till necessären(tyckte att det kanske var dags att överge bronze puder,är ju liksom inte riktigt tänkt till den vinterhyn man nu fått:P,borde hänt tidigare,I knoow). Så köpte jag en silvrig liten sak till nattduksbordet,som kommer stå där och glittra för mej:D Lagat gröt till middag(gillar det staarkt till det!) och nu lite senare,jultårtor och glögg! huur juligt är inte det! :D  myspys alltså(:

Nu ska jag kika lite till på en gammal julkalender,en av dom bästa alltså,Gissa vilken?:P
(fick nyss ett oväntat och jätte kul skype samtal av bästaste Tusse! det var nice<3)

friends forever and ever

Nuu börjar jag längta en massa till Ålands julbesöket! Blir så myspys greeat!
Annars så har det bara vart chilldag,gått i regnet med mitt 80 tals paraply,tränat lite,inpackat hår,bytt till zebralakan och inte kunnat hålla mej borta från oc skivorna här bredvid mej. Imorrn är jag ännu ledig och det är fanemej underbart att kunna njuta av en långledighet,som jag gjort!
Nattinatt

22.50

En öl,lösgodis,urkass film och sedan OC OC OC OC!

fjortonde

Skönt att vakna upp och ligga och dra sig med ipoden i öronen en lördagsmorgon! Sen har det vart "familjedag" och vi har åkt bil och gått på köpcenter.Mysigt att få "leka lite familj"! (: Det enda jag hittade och bara måsta köpa hem var första säsongen av O.C ! Underbart bra,så har jag något att underhålla mej med:D
Hoppas ni alla har en jättefin lördag,här är det julstämning iallafall!

lovely friidaay,and a free weekend!

Snabbt gick dagen idag,och Nuu ska ni få kika lite på hur det ser ut i salongen jag jobbar! Nyfikna eller huur?(nyskjerrig som jag fick lära mej idag av Stine,efter att vi testat att göra en blå slinga på henne,vilket misslyckades totalt)

Dreams can´t always be true

Åh vad jag skulle vilja ha en julfika med mina söta babes(som alltid tillhört åländska marker på den gamla goda tiden,även jag).När det är ett pudrigt lager snö på marken,julmusik i köket,pepparkakor,rykande varm glögg,adventsljustakar,värmeljus och hemlagat joulukarkki! Så jävla myysigt det skulle vara.Och det händer bara i mina finaste drömmar,för det ser inte så ljust ut för många dagar på ön runt jul inte(just nu ligger det på 3 och en 3/4 dag närmare bestämt) Men drömmarna lever kvar,så kanske får till det nästa år då,allting kan ju faktiskt inte vara så som det alltid varit(hur mycket jag än skulle önska det ibland)

Pussochgodnatt

<3

I`m in Heaven! Reissumies med  kalles kaviar och ost,soom jag längtat! vettigt bröd,thank you! (ja vettni,om jag saknar något då är det nog matutbudet) Nu drar jag på jobb,ha en fin dag alla(:

I just love them!

Jag är så jäkla glad alltså! Min mamma är uunderbar! Vet preciss vad jag tycker om och blir glad av att få:D Eva och Åke(jennys mamma och pappa) har anlänt till huset nu ikväll med en bil full lassad av saker och mat,vi har nog aldrig haft så fullt i kylskåpet och lådorna! Så tusans great! Så klarar vi oss ett tag:P Fick en massa saker jag behövt hemifrån,och endel "överraskningar" såsom pepparkakor,aladdinask(till Lilla jul såklart:D),glögg och plommonmarmelad så jag kan laga jultårtor! Min moffa skicka fanipala,vilket liksom hör moffa till,alltid har han det i skåpet! Min familj är för guulliga,verkligen(: Nu är det trevligt att ha en mamma och pappa i huset några dagar också,haha:P

Annars så började det en ny tjej på salongen som ska vara där två dagar i veckan.Verkar jätte trevlig hon med,och hon bekräftade det jag trott,att Norge är lite efter med det här med "nyttigare" mat.Icke bra.Men idag har jag testat på römmegröt som är någo spec.Måste ju börja beta av norska "specialiter" en efter en så,nu har jag börjat!
Ha en fin kväll,som jag har med Marabou vinterchoko:D (finns såklart inte här i butik)

GHD Limited edition Precious

Åh idag fick vi in nya GHD stylingjärnen,jul edition! Så jävla finaa(vill ni köpa julklapp till mej så vet ni vad jag önskar,höh) www.ghdhair.com gå in för att se dom tydliga bilderna på the precious christmas toy! oh

Today the smile was on

Hej hej,idag har livet känts mycke lättare! Skönt det.Stine var på jobb igen så vi hade det inte preciss tråkigt hon och jag:D Annrs inte så mycket att göra,verkar vara lugnet före stormen(julbord och julhelgen och alla ska vara uppfixade på toppen).Nu måste jag checka om jag fått lön!! (så jäkla great)

I just wanna be home for christmas

Jag ogillar starkt vuxenlivet just nu.fyfan.

AH, in my world

Jag tror egentligen ni inte vill veta vad jag gör,säger det sådär snabbt i förbi farten att jag laddar ner och lyssnar på jul musik.Bara.Egentligen alldeles för tidigt,men inte för mej för eftersom jag äälskar jul! Men kom just på att det inte alls är länge kvar,och det är tiden före som är det bästa,så nu är det nog dags att börja köra på jul i fulla drag:D Väntar på onsdag då jag får plommon marmelad(finns ju sååklart inte här),så ska jag ta och laga jultårtor:D
Men innan allt jul kaos så ska jag ägna lite tid åt sommaren och sista avsnittet av programmet som får Casandra att le! Puss på er

in the corner of my mind

Återigen är det söndag.Det går fort hörrni och imorgon är det jobb igen.Har tänkt på hur glad jag är för att faktiskt få jobba med det jag gör! Får träffa människor heela dagarna och prata en massa.Jag lär mej så fruktansvärt mycket av att få just prata med norrmän och alla andra! Skulle aldrig vilja sitta och göra en massa pappersarbeten dagarna i ända.Man skulle ju bli sluten alltså.Nä nu ska jag väll inte dra det så långt.Men jag vidgar mina vyer när jag får vara social,höra andras erfaringar,få berättat om Landet jag lever i just nu,få veta ifall vissa fördomar stämmer,få veta hur man firar traditioner och allt möjligt mer.Sen är det faktiskt rätt så kul att berätta om Åland också:P Uppskattar den ön väldigt mycket mera nu(: Och samtidigt börjar jag inse grejen med att jag faktiskt bott på en Ö i tjugo år! Vilket jag tycker är helt stöört,egentligen(fråga mej inte varför,för det är bara något jag inte kan sätta fingret på)
Nå nu ska jag laga fiskpinnar

when morning rise

On the go! Ha en fin Lördag alla(:

sjutton

Har just sett på en riktigt sån småtjejsfilm,vilket var perfekt en kväll som denna med Jenny och Marthe(jennys kusin som bor mittemot alltså).Något lättsamt och så säger jag bara hosh hosh, det var feeint med lite ögongodis!


Myspys när det är fredag!

Vilka urmysiga fredags morgnar jag kan ha när jag börjar klockan ett! I like it! Kryper upp i soffan med frukost och ser Gossip girl(jag har faktiskt börjat gilla det...,jag också) och Ugly betty.Druckit Julkaffe från Pentik,med smak kanel-hasselnöt! Det var juligt:D Med lite norsk choko(var typ som kitkat!).Såndär smygstart på helgen! Har lagat en smoothie med blåbär och banan också som jag kan smutta på ikväll när sötsuget sätter in innan jobbet är slut(: Här får ni se skorna jag köpte igår!


Så jäkla kul med skillnaderna i språken

Jahapp,här i Norge dricker dom rusbrus och äter syltetöy(observera att det ju såklart ska vara med ett norskt ö som jag ju inte vet hur jag får till). Man lär sig saker hela tiden vettni! Annars så var det helt vitt imorse när jag steg upp,en aning chockerande.och så har jag inhandlat ett par vinterskor för att jag inte kan gå runt och förfrysa tårna mina i detta väder.Dom har gosigt foder,högt skaft,från dinsko och för dyra för mitt konto egentligen(men på tisdag för jag Lön!!)
Ha en koselig kväll som vi säger här(till typ allt säger dom koselig:P vilket är typ,mysigt.Det är lite koko!)

det är inte klokt alltså

jamen vad i satan.Jag blir så upprörd och irriterad.Inte klokt hur man kan bli i eld och lågor av något litet,när man är på sådant humör(tydligen)(fast det egentligen inte har med mej att göra).Förstår iinte hur vissa folk tänker ibland alltså.
Nu ska jag lugna nerverna och se på the Hills.Godnatt!

Nog hittar dom på program ideér nog

Hahah,återigen säger jag Herreguud! Men jag måste erkänna att jag blit liite nyfiken på fenomenet och vad som riktigt finns där:P Dom två glada väninnorna var ju för härliga iaf! haha
Ullared!

It´s all coming back to me

Fan vad bra jag är på att få mej i olika sinnestämningar.Och sen är det väll en fråga hur bra det egentligen är.Känslorna bara stormar över mej och påminner.

November den andra

It was my day off,i en regnigt och sedan snöigt väder!(!!!).Snarare snöslask,men vitt har vi det iaf.Det är faktiskt rätt så stört,andra november vadfan. Masade mej efter mycket om och men ner till t-banan och staden.Hittade en klänning för ynka 99 kronor,perfekt till jobbet! Och köpte en sån termosmugg,så jag kan ha med mej smoothies och kaffe och annat gott i farten! Hittade Pentik saker uppe i oslos "Nk" typ,helt underbara julteer och kaffen! Måste nog ta med ett paket hem nästa gång.
Nu ska jag just far och pressa musklerna lite igen! Hej!

detdär väcks till liv lite nu som då

Just nu,Kärlekskrank,punkt

When it just work


den största platsen i hjärtat är för er

Inte undra på att jag saknar mina vänner!



guld

Har vart och plågat några muskelgrupper på gymmet,efter att jag fått söndagskaffet! Så städat upp med att noppa ögonbrynen,filat naglarna,rakat benen och smörjt in dom väl med olja som nu gosar sig under sammetstightsen och inpackning på toppen.Suuperbra! Så nu ska jag fixa riset till vår middagsfirre!

RSS 2.0