always

Bokade flyg till Oslo igår och jag kunde inte vara gladare för det! Alldeles för längsen sist,och då kommer saknaden av människorna där. Men jag är minst lika glad för att påsk helgen närmar sig! Lillebror kommer hem,vännerna är samlade och flera dagar ledigt väntar! :) :) Och årstiden kan bara bli bättre nu.Fantastiskt va,vi kan alla vara glada för något!

20.30

Låt oss inte glömma bort Earth Hour ikväll hörrni!


yes,just do it

Ikväll har vi varit och visat oss lite från Hair by julia på Avancias medlemsvecka!(vi har schampon i duschen!) Två bra timmar:) Men var ju lockad att få träna också. För nu jäklar är det nog dags att sätta in en högre växel,endast 77 dagar till sommaren! Att äta ordentligt nyttig tär ju som tusan på min hjärna( jag menar kvarg varje dag??nej tack),så då måste nog träningsdosen öka,och ska ska jag en gång för alla ge mej på joggning igen! Följa ett program så att det kanske skulle ge med sig någongång och man hittar det där alla talar om. We´ll see

23-24 mars

Jaa,igår var det soffläge absolut hela dagen.Vart ju en utgång på lördags kvällen också så. Så det kan gå när man inte varit ut på någon månad! Nå i fredags var det ju personal fest då vi började fixa oss på salongen för att sen käka på Texas Longhorn,med både margaritas och vin.Sen var vi och såg på modevisningen som var riktigt intressant,för att gå vidare till Indigo tills det var Kino time igen. Härligt gäng jag jobbar med måste jag säga! Jag gillar det starkt:) :)

oh my

ja herregudars.Personalfesten igår,spriten flödade och det märktes...
Men roligt hade vi såklart!

fredagar är grejer

Man kan väl inte bli annat än på bäst humör när temperaturen stiger till galna siffror redan i mars! och solen skiner! Imorgon blir det personal middag och så far vi på Mash up och Kino.Blir trevligheter och inte jobb denna helg,och det har vi sett framemot! Blir kanon bra
(vet dock inte om jag är så sugen på den där bakisen,har förträngt hur jobbig den är)

more

Kika in på Hair by Julia bloggen för mer bilder från vår visning förra helgen!

women

Bruden har utseendet och ser amazing ut,och till på köpet så kan hon sjunga! Vilken tur man kan ha alltså

modeller


17-18

Har inte känt mej riktigt med idag,behöver nog en natts sömn till. Nå i lördags började vi mitt på dagen att fixa alla modellerna som droppade in en efter en,sen gick vi ner till Alandica och körde visningen! Smått nervöstsug i magen som sen övergick i en härlig känsla över resultatet av showen:) Sen blev det indigo och skåla i skumpa! Fick bara påminna sig om att vi hade en dag till,men det gick som sagt riktigt bra den också!

like

Sååja,det har varit full ös hela helgen! Nu är jag lite små trött och förstår inte att det är söndag.Men helgen har varit så himla bra! Lyckad show! Jag är stolt:) Lite stressigt såklart,men idag när allt skulle göras igen så rullade det mera på,och blev nästans ännu bättre! Någon bild dyker upp men nu tar jag kväll

sunny

Sovmorgon,frukost i solen,promenad till matbutiken,Pt timme(ytterst tveksamt om det kommer vara lätt att gå imorgon) och fika med bästaste! Fin ledig dag.Och nu verkar det som att denna helg är helgen då Alla är påväg hem,självklart då man har fullt upp med annat! Åh,jag förstår inte tajmningen.Men jag försöker mer än gärna trycka in allt!




fest och lyx

Vi på Hair by Julia gör en liten frisyrshow på Bröllops- och kalasmässan som är på Alandica nu i helgen! Kom och kika vet ja! Har aldrig själv vart på mässan förut men tror att det blir riktigt bra!

free

Ledig dag imorgon,helt vint såhär mitt i veckan! Men det är nog på tiden att jag börjar jobba fem dagars veckor så! Dagen är i princip spikad,sådär när man ska trycka in allt nödvändigt som dykt upp.(andra lampan på bilen har farit,böh)  Men också trevligheter såklart:)

new

Nu vet jag varför man aldrig ska sluta träna,utan bara keep on going.Fy så jobbigt det var ikväll efter en vecka och några dagars ofrivilligt uppehåll! Kände mej riktigt tung och orkelös också.Men nu känns det kul att köra igen,nya tag bara! En ny Pt timme är bokad också!

Mars 11

Hemma från Åbo.Haft några underbara dagar och kunde till och med ha stannat en dag till! Tiden går alltför fort som vanligt.Var så härligt att få umgås med familjen,shoppa och dricka vin och äta gottis! Har internet detoxat också,inte varit inne på nätet på tre dagar.Vilket har känts jätte skönt faktiskt! Jag behövde sluta tänka då hjärnan gått på högvarv under en lång tid,och nu fick den vila.Och det fungerade,och det är riktigt fint att ta vara på där jag är just nu och då,och strunta i vad alla andra har för sig.(man behöver ju faktiskt inte vara uppdaterad om allt varje minut)
Nå nu är det full fart från och med imorgon igen,och träningen står åter på schemat!

7.3

Middagsmöte ikväll,och så blev man bortskämd med tre rätter med vin till! Vilken lyxig onsdag va! Himla snällt och trevligt,och planerna smids! Och sådär halvt invigde cykeln för året.7 mars är inte dumt

en av dom finare sakerna jag läste nyligen


"In the end, it doesnt matter how many breaths you took, but how many moments that took your breath away"


Mars 6

Äntligen vaknade jag imorse och var lite klarare i huvudet! åh sån härlig känsla efter dom senaste dagarna när jag inte riktigt varit riktigt med(när man nu sen är det),och rösten börjar ta sig också,bara jag skulle lära mej att inte prata så mycket och låta den vila lite emellanåt!
Packat väskan ikväll,för på torsdag far jag till Åbo för en liten långweekend! Och som jag läängtat att få umgås men min älskade mommi och moffa:) Ska bli så härligt med lite shopping och mumsa godsaker

so true

“Trust yourself.

You know more than you think you do.”

-Benjamin Spock

 


2 mars

Jo nej jag klarade mej inte tyvärr.Stegring och ont i halsen,lät som en skata idag.Och dessvärre så har jag endå behövts på jobb.Vääldigt mycket.Karonka fixning idag,och det var så härligt att se hur vackra tjejerna blev! :) Ikväll fortsätter jag dricka varm dryck,unnar mej tröst godis och hoppas på sömn i natt.

RSS 2.0