2 varv på kantis

äääh,Fanny är en bärplockare och vi hänger på Msf.Nu ska jag verkligen sova.

Jag älskar nuet

Fan vad jag deppar ner mej nuu när jag kollar igenom en massa bilder.Saknar så många personer som jag såå gärna skulle vilja vara runt igen.Festa med,umgås och skratta med,prata med,skapa flera minnen med.Och mer och mer närmar sig den tiden när mina närmaste och jag ska splittras.Alldeles för snart.När jag väl har insett att det aldrig kommer bli samma sak igen,så som vi har det nu.Och jag älskar just nu.
Jag måste väl bara försöka förstå att allt har sin tid.Och att alla mina hjärtan Alltid kommer finnas där för mej,oavsett var vi befinner oss,och oavsett att det inte är på samma vis som det är nu.
PUSS



Tjohoo!

Idag är heelt klart en mycket bättre dag!  Jag är piggare,hostan är bättre,förskylningen är bättre,solsken på balkongen hela dagen,och imorgon kommer Mamma hem! Är förvånad hur bra det faktiskt gått att varit ensam hemma! Över förväntan,ovanligt lite bråk här också.(Dock förstår jag inte riktigt hur vi har lyckats få mögel i diskmaskinen).
Nu chillar jag ordentligt 3 kvällen i rad,börjar bli smått tråkigt.Meen så jag kan vara ute och umgås med alla i helgen! :D




maaat

Ska bara rekommendera Er att gå in på www.tasteline.com om ni behöver lite inspiration till att laga mat,eller letar goda drinkar,eller bara för att kolla på all god mat och önska att man inte var så lat,som jag göör!


Allt eller inget

Åhnej,kom på att jag nu ju inte kan dricka på KKräftskivan på fredag! damn it! Tyypsikt just nuu.(men om jag ska tänka ett steg längre så är det nog rätt bra att ha två vita helger,och få antibiotikan att verka precis som den ska!)
Nu måste jag ta en snabb sväng till Esso och få något gott att plocka i siig.

ruttnar

Ja fan alltså.Inget känns bättre idag! Har iaf fått antibiotika för "det dom inte vet vad är riktigt".Jag vill ju bara vara frisk och inte missa allt trevligt som kan hända! Får alltid dåligt samvete för att jag är borta från jobb och skola också.Vilket har gjort att jag hur många gånger som helst pinar mej upp,knaprar ipren och är där jag ska vara.Och det sen igen gör ju mej knappast frisk fortare! Men man lämnar andra i skiten känns det som,och man vet själv hur det är när någon annan är sjuk.Meen vi är ju bara mänskliga,man äår helt enkelt sjuk ibland.Nu kurerar jag mej med te och hoppas på att mommi och moffa kommer hit med gräddmunkar snart!

Höhö

Haha jaa,när jag endå var inne på nostalgi,lyssna på dom häär! Ja herre:D

 


 

Man är inte alltid som alla andra

Mååh,har suttit i två timmar på sjukhuset ikväll.Alltså ibland önskar jag att jag skulle kunna vara liite mera normal och typ stuka foten eller nåt.Inte få en massa konstiga saker som ingen vet vad är! fan alltså,blir att fara tillbaks imorgon igen.Hemma från jobb blir jag också.Typiskt att bli sjuk nuu,när solen skiner och slutspels korpen är pågång:S
Nåja,nu tänker jag leta glass i frysen och kasta mej i soffan och se Prison Break.

Det var tider det!

Håhå nostalgi som tuusan! Som jag tittade och gillade!


   










(youtube är ju faktiskt bra pågrund av sånt här!)


the weekend

Ja-aa jag blev hemma från jobbet idag.Snorar som faen och hostar.Slut i huvvet alltså.Fick inte så bra sömn i natt heller så är ännu trött efter helgen! Här får ni lite bilder från det
I fredags satt vi ett litet gäng hos fanny och drack,mötte upp dom på Niska där vi sen stod trängdes under ett litet segel när det började ösregna,för att sen klämma in oss sju pers i en liten bil! hoho. Blev att svira in till indigo en sväng senare.

I lördags käkade vi på stan för att sen chilla lite på Tusses gård!(: Var in till Rockoff och kollade på Maggio också,hon var faktiskt rätt bra,sådär lagom svängigt!:P Sen satt Tua och jag hos henne och prata om livets alla problem haha.Och for på kubb till Badhusparken,jag var duktig som faan fast huvvudet hade börjat bli vint:D Sen Indigo där dansgolvet gick hett och en massa folk,niice! Slutade ännu en helg på Msf:s brygga för att kolla soluppgången:P hoho.Men var en väldans fin helg(:






















Nu kan det väll inte bli såhär




Jag är faktiskt alldeles för trött för att skriva.Känner mej sjuk och låtit som en kraxande häxa mest hela tiden.Dock har det varit en väldigt bra helg(: Har lyckats sett soluppgången båda morrnar,vilket i sin tur betyder att jag varit uppe alldeles för länge och därför är i detta slitna tillstånd just nu.Dags för sängen alltså.
Bilder och sådant tomorrow.

tudelu

Nu gör vi fredagen vaa! Har ingen riktigt koll på vart den för mej(observera att Casandra inte har koll),så vi ser och har kul:D



När du känner gräset under fötterna

MJÖLKSYRA TILL SLUTSPEL! Jippiiee,vi får åtminstone spela en match till:)
Matchen slutade 5-2 mot Eckerö(vad dom nu hette).Jag var en aning duktigt och värmde upp lite före(vilket är en av dom jobiggaste delarna av fotbollen,hoho) Endå bara en liten bit in i matchen sträckte jag låret.Sen kunde jag inte spela så myclet till när varenda en spark kändes.Ja tyypiskt! Dock var det nog bara en liten en så att det är bättre just och jag är redo för nästa maatch! Nu är det natti natti,imorrn blire feest!

July Wednesday

Tjooho.Vart after work på Park idag,hamburgare(helt braa),sen för att spänna på magen lite till så blev det en tuplaglass! Rockoff och se på Pauline,så jäkla skön röst den bruden har! Och bra låtar! Via dinos en sväng efter det.Tusan vad mycket folk det är ute och rör sig! Det gillar jag,bara om jag också skulle få kunna göra så någongång...




ursäkta kvaliteten va,men det var partykameran som är mörbultad


Tuesday

Dagens förgyllning: Niskas plåtbröd(testa om ni inte gjort ännuu) och pojkarna på Gröna uddens camping!


blööh

Nej alltså herregud vilken tråkjobbig dag.Så jäkla trött ännu efter lördagen.Alla som såg mej igår kan ju bekräfta att slithetsfaktorn låg på 1000.Lyckades släpa mej till bion iaf för att se Harry Potter,en under att jag faktiskt inte somnade.Dock inte pågrund av filmens skull.Den var sisådär.
Det enda jag tänkte göra ikväll är att fara en sväng via Rockoff,sen hem och soova.En väldigt ovärd dag.Hej

slut i ögonen

Oj herregud alltså.Jag är helt slut,efter att kommit hem klockan 6 imorse.Så sovit alldeles för lite denna helg med,fan.Hände en hel massa igår och var tillslut en väldans nice kväll! Jag som från början inte hade någonstans att ta vägen eller någon drick kompanjon.Iaf så våldgästade(nästan) jag hos Joshuas place där det sen trillade in några trevliga personer! Var faktiskt en snabb sväng in till Rockoff och kika lite på Orup ocksåå.Så var det indigo och hela köret tills klockan blev mycket och vi skulle hitta efterfest ett gäng,misslyckades med det och slutade istället på MSF:s brygga typ.Hade en av dom vackraste stunderna på läänge där,när måsarna skrek,himlen var rosa och orange och lugnet låg över hamnen.Uppskatta det lilla ibland va. Sen blev det promenad hem i morgonen.
Nu är jag sliten som få.
förresten så känna allt lite vint för Mamma har farit till Åbo ett antal dagar,vilket betyder att jag första gången i mitt liv ska klara mej själv,sköta huset och allt(mamma har ju alltid funnits här annars,stöört)








nightlife

Godmorgon i soolskenet! Igår vart det party of course(äntligen vart det helg igeen).Jennys altan med öl spelet(wonderwomen haha!), sjunga singstar och cykeltur till stan.Efter en tur rakt ner i asfalten,insåg jag att jag inte alls är kapabel till att cykla i fyllan.Resulterade i håliga leggins,uppskrapade knän,blåmärke i sidan och fick åka på julias cykel istället.Hoho. Arken bojkotta jag efter den miiilslånga kön.Hittade madde och hängde runt,Sedan cykeltur(åka igen alltså!) hem. Fattar inte dom här utekvällarna längre dock.Jag vill ha svinkul...men jag har inte det.Av någon underlig jäkla orsak? Nåå,ikväll är vi ute igen.Nu stranden och sen sjödagarna en sväng!











imorgon hörrni



För att jag tycker om att se och umgås med folk

###

Jag är ju helt sjuk i huvudet som hade gått och bokat ett cirkel pass ikväll.På varenda en station bannade jag mej själv.För alltså det är inte klokt vad träningsvärk jag har i låren,ljumskarna och vaderna sen igår! Och på varje jävla övning kändes det.till på köpet var det ju kokande varmt också.Höll knappt att komma upp för backen på skarpansvägen idag påväg hem från jobbet för det sög så helvetes i låren. Jo alltså det var det jag skulle säga,
skyll dej själv Casandra!

Förgyll min dag

Gårdagens förgyllning: xx som vattnade blommorna utan tröja.Ingen dålig syn

Springa utav tusan!

Spelade korpmatch ikväll,och det var så jäävla kul! Orkade ju springa mer än jag trodde också.Duktiga som tusan var vi med vinst 3-2:D greeat.Nu känner jag mej lite som en stel pinne i benen dock,känns att det var jäkla länge sen jag sparkade boll! Men gud vad kul det var!
Har nog saknat det endel,ibland önskar jag att jag ännu skulle spela och vara sådär fit och duktig(som man ju endå vaar),meen allt har ju sin tid.
Firade vinsten just med lite jordgubbstårta:D Nästa match kör vi järnet igen bruuds!

Någon som veet?

Någon som kan hjälpa mej? Jag har tänkt köpa en ny dator snart,men jag vet inte vad som är mest värt att satsa på.Är tex. en Apple macbook värd att köpa? Jag vill ha en bra dator som håller nått år eftersom jag inte tänker satsa på en ny hela tiden.Gör ju mest "vanliga" saker på datorn också,surfar,bilder,film,skriver och liknande.Eller kan man lika bra köpa en pc? Har ingen koll alls på vad som är "nytt" just nu,eller vad man behöver.Det som är bäst att satsa på helt enkelt i min situation!

En kväll i juni

Det här är verkligen "hederlig" Sommar för mej.Låten-på allsång på skansen-jordgubbar-stugan-jag liten som ser på det här med mommi(:




 

let me touch your lovely hair

Nog tusan blir man ju yrkesskadad! När man kommer på sig själv att gå och glo på killars hår,klippningen och ifall det är rufsvänliga hår! äälska att rufsa alltså! Det är att bli snuvad på konfekten när man har klippt någon snyggt och dom har sånt härligt rufsvänligt hår,och så vill dom inte ha i vax eller gele.Jäkla bittert! Det kliar ju i fingrarna på mej:D Satt och såg på killarna i lördagens sällskap och där var det fina rufs hår ska ni veta. Kan ju meddela att Anders Wiklöfs inte är,haha.
Så se upp ni med korta hår som följer bra med och...och jag kan inte förklara! Iallafall

blööh

Hata Mördarsniglar! Dom är vidriga,och förstör min påbörjade fina gård.

I en värld full av människor

Jag måste nog säga att jag har en rätt bra arbetsplats endå! haha.Känns rätt bra att man kan lyckas få 10 euro i dricks på en dag,när man har yrket frisör! Och det kan hända hel del saker när man möter så mycket människor och har dom där framför en i stolen! hoho alltså,man börjar ju verkligen undra ibland! Idag var en sån dag,underligheter som hände. Fick den komplimangen(?) att "det är så kul att se på när du klipper,för det ser liksom ut som om du målar".Typ koncentrerad och noggrann kanske han menade(who knows)? Eller karln som frågade mej ifall han luktar alkohol!(vilket han faktiskt gjorde),vad i hela tusan svarar man på det?haha.och när han sen säger,"jaa för alltså jag skulle tycka det var jobbigt att sitta hos frisörn och lukta sprit".Precisss rätt tillfälle att gå och klippa sig!(absoluut alltså).
Ibland förgylls dagarna!
Nu är det dags för lite Core!

the day when the end comes

Jag älskar att begrunda saker.Att se mycket noggrannare på saker och omgivningen runt omkring en.Omgivningar som man bara av vana trampar runt i.Stå och begrunda varenda en liten detalj.Det värsta med det är att jag aldrig blir "mätt".
Man får liksom inte nog.Utan man får slita sig från det bara, för det spelar ingen roll hur länge jag skulle begrunda.Jag blir inte mättad och får nog av att se.Går alltid runt på stugan och kikar på allt,och kommer ihåg en massa minnen(:

Åt solmogna smultron och hörde björk löven prassla i vinden.

Lite smått crazy night alltså

Jaa-aa alltså.Idag är jag trött.Inte så konstigt precis.För kvällen igår var trevlig,kul hos Frida! Maten blev grillad så bra,ett antal ölbrukar dracks,sjöng singstar bara tusan,spelade Buzz och hade smått roliga konversationer! Det dumma är att det alltid blir tråkigt när man far från själva förfesten! Det är så mycket roligare där egentligen att man borde stanna där man är,meen det ska alltid ivägs till krogen(varför man får för sig det kan man ju fråga om man endå vet att det failar sen?).Timmarna går ju oftast väldigt fort också när man har kul så vips så var det dags att dra iväg.Det gick lite smått utför där ett tag,meeen,whatever,eller nått.
Idag gör jag så lite som möjligt,ska till stugan och äta kantarell smörgås,mums!(min mormor är bääst).
Vi hörs!
















Tack Frida! (:

Jojoo alltså

Hej,jag lever.Dock med en jäkla huvudvärk om jag rör på mej.Och ett antal dinos stämplar över armen.Kvällen vart väldans bra alltså! Var i antons trädgård hela kvällen tills vi begav oss för att dansa och sådant.Lyckades få hål på kjolen,fick i mej en flaska vin,och åt ostbågar som färdkost hem genom kyrkogården och allt.Joel "lurade" mej,jag som inte gillar att gå hem(vill ju vara hemma Diirekt när jag vill sova),men vips far jag framme.(lyckades helt okej med att inte komma hem så sent!)
Nu måste jag ta och se till att jag kommer till butiken för att få mat och öl till kvällens grillkväll! Ut och svira lite igen alltså! Vi hörs!



haha,det var kallt så man tar vad som finns:P






Aalltså,jag fattar inte hur jag alltid lyckas tappa bort nåt eller göra sönder något! Igår var det kjolen som for



:D Anni babe fyllde 21 i torsdags! Så kul att träffa dom och sara!

full kastrull

friday night of course

Ikväll blir det lite drickning! (redan påbörjat ju) Ska via Hejdåfesten för dom killarna som far till militären! Vidare med Madde och fanny,och elin också vaa. Tänkte att jag bara skulle ta mej till Indigo och Dinos,och försöka att inte vara ute hela natten! Hur det nu slutar lär vi ju se imorgon(min tanke är ju god iaf)

Nu drar jag,Hej!


C as M


purple rain

Hittade inte skorna någonstans.Så for och kollade på matchen.Brudarna var bäst och vann med 6-4! första viinsten va:D
Underhållande att se på Tua som kastar sig i lerpölen efter matchen,och andra bravader dom flesta på plan sysslade med! Nästa vecka ska jag tusan vara med,det är dags nuu! (blir alltså att vända på allt för att hitta dom blå slitna dojjorna)

(någon som är påväg ut i dimmorna imorgon,och vill festa med mej?mest om det regnar,haha)

Mååp

Korp match ikväll.Dock är jag så jäkla opeppad.Mest pågrund av vädret faktiskt.Hatar att spela fotboll när det regnar! Och varför ska jag då göra något om jag inte tycker det är kul?
Tänkte endå att jag skulle fara dit,så ser jag där hur jag känner.

Men nu,hittar jag inte mina fotbolls skor.(att flytta hus rör bara till all ordning)

Varannan vecka

Såå vart det ännu en After work Onsdag! Måste säga att det var ett bra beslut att vi bestämde att göra såhär,annars skulle vi i princip aaldrig ses! Testar ju runt lite,så idag vart det Indigo.Clubsandwich och öl, och en bollglass på det:D (Kan ju säga att det såg ut som jag hade en bebis i magen efter det)
Ikväll tänkte jag att jag skulle göra viktiga saker förengångs skull när jag sitter här vid datorn.Meeen... när jag har minne som en snigel ,så kom jag bara ihåg den ena viktiga saken.Så nu har jag återigen gjort inget vettigt!
Nåja det plingar till i huvudet imorgon(undra inte på att jag har kom-ihåg-lappar överallt)

Godnatt!

FALL

Couture är så galet och kul!






 Intressanta lockigt-våfflade/vågiga hår!

(Christian Dior, Fall09)







Affirmation

Jag är Värdefull,jag duger precis som jag är
och jag tycker om att vara mej själv

Flätor hela veckan







Flätor är grejer det.Kan piffa upp frisyren lite!

Jag är inte "hemma"

Oooch ,Där,var helgen över ännu en gång.Vips sa det igen,och nu har alla människor försvunnit från vår ö.Jag kan väll inte nog säga hur mycket jag älskar att lära känna nya människor! och lika hemskt varje gång att inse att dom "tas" ifrån en och man kanske inte får se alla igen.Ledsen är väl ett ord som beskriver hur jag blir då. Jag skulle bara vilja samla alla mina vänner och ha dom på ett ställe med mej.Så att jag kan prata och umgås och ha kul med alla jäätte ofta.
Nu när dom flesta far iväg här i höst också.Kommer aldrig bli samma sak igen,såhär som det är nu.
Jag ogillar det starkt.

Har iaf haft en helt underbar vecka! (som jag nog sagt ett x antal gånger redan!) Lärt känna nytt folk(jenny och jag gick nog och önskade lite att dom skulle vart här igår kväll,mååp), sett på en massa folk,umgås,festat och fått nya roliga minnen! Nu försöker jag tänka mej in i verkligheten igen och ta tag i endel saker jag helt låtit bli i en vecka(som att skyffla jord tex.)








Fredag hela veckan vill jag haa

Hallå där! Tiden bara rinner iväg så fort så man knappt hinner med.denna vecka har bestått av jobb hela jävla långa dagen i 27 gradig värme.Sen fort hem och vända och ner till Staden för diverse aktiviteter.Sååna trevliga kvällar jag haft.Kollat fotboll,strosat på stan(sååklart),ätit massa glass,crepes,minigolf(jag kom på delad första plats med gustaf da golf proo!haha),snackat med en massa trevligt folk och hängt på Games street.
Mååp,vill inte att veckan ska vara slut reedan.Det är så kul med mycket folk i farten!
Det är iallafall äntligen helg igen så nu sitter jag och dricker ööl och väntra på några bruds + ole(jennys norska "plastkusin"), för att dricka sig lite på min icke soliga balkong,för att sen ta sig till Wha och se lite på våra duktiga fotbolls killar! HEjja Åland va:D

Hörs nåt!

RSS 2.0