Happy New Year!

Ännu ett år till enda är väl det man kan säga. Och nu tänker jag inte bli för sentimental utan tar det enklare än så.
Året som gått har varit ovanligt lugnt. Annorlunda men samtidigt helt fantastiskt! Det ena ger väl det andra kanske. Jag har återigen lärt känna nya människor,upplevt underbara stunder som jag trodde var så långt borta, och lärt mej så otroligt mycket om mej själv,igen. 
 Och nu, Ännu starkare och med ett nytt mål i sikte! 
 
Tack alla ni som varit med mej genom 2012! 
 
 
överdrivet väldigt glad ett tag
 
 

those days

Blir såå irriterad på snön.Eller snarare den sega snöplogningen! Som gör att man inte kan ta sig på jobb eller leva på sitt vanliga vis. Jag hoppas på regn,så vägarna blir bara och rena!
Och det märks att detta är just Mellandagarna. En väntan på den sista december och att få börja det nya året.
Lite märkligt nog så är det den känslan jag har.Men det där med nytt ni vet
 
 
 

Julen

Jag fick ledigt och for iväg,och där gick dom dagarna och jag är hemma igen. Jobbet kallar imorrn! Och verkligheten. Men jag har hunnit lämna allt en stund och bara varit och fått ladda batterierna på nytt.
Känns bra :) 
 
 

soon

Nu börjar det där krypandet i kroppen. Den där känslan att jag vill ha julledigt! Ska bli såå skönt med fredag och jag får ta min väska och fara till underbara Åbo. väntar,punkt. 

Helsingfors Toni&Guy kurs


cry baby

Jag är inte riktigt vuxen än,mer som ett litet barn. Då jag nu håller på att få en ny tand. Inte så konstigt att jag fick stegring i helgen kanske.. Tandvärk blandat med förskylning är ju toppen! Nå,passar på att ta det lite lugnare nu innan jul. Igår testade jag den spännande glöggen med smak av hallon-lakrits! Väldigt annorlunda men faktiskt riktigt god,hur knasigt det än låter. Och självklart pepparkakor på det!
 
godkväll på er 

true


right


8

Blev en väldigt virrig vecka när vi var borta i måndags. Och eftersom det blev vanligt jobb på självständighetsdagen. Till på köpet så har jag gått och fått en förskylning och nu också stegring. Kändes bättre igår efter någon drink,(såklart) men idag är jag helt lealös. Hade en trevlig kväll igår trots allt,billiga cocktails och socialisering! (vad mer kan man önska). Hoppas på att det här kan kurera sig fort :)
 
 

-


2-3.12

Hemma igen efter två intensiva men väldigt bra dagar! Skrattat så jag gråtit och blivit så inspirerad av dom fantastiskt duktiga kursledarna :) Aningens slut i huvudet än så jag återkommer när jag är pågång igen

RSS 2.0