Idrottsgalan 2013

Det har varit några intensiva dagar sen senast. Vi har alltså jobbat på en show till Idrottsgalan som gick av stapeln igår! Massa arbete med grymt roligt,och helt fantastiskt när man fick se slutresultatet! Det blev en super bra show med annorlunda hår och smink tillsammans med gymnasterna (som jag är så imponerad av!) 
Vi jobbade hela dagen igår så har varit lagom mör idag. Trött men riktigt nöjd :)
 
 
 

22 januari

 
Lediga tisdagar varannan vecka är ju nog rätt så skönt! Sov 10,5 timma,vilket är väldigt mycket för att vara jag. Behövdes tydligen! Sen kan man bara ta saker i lugn takt och göra sånt där som jag annars inte hinner,som att gå och kika bland hyllorna på S-market! En salig blanding får jag alltid hem. Nu soffan

C

Fick en väldigt oväntad och rolig överraskning i torsdags också,om en resa som kanske väntar i höst! Huur trevligt som helst att ha att se framemot.

up and down

Och så även den tredje helgen av vita veckor avklarad. Veckan har varit helt upp och ner då jag gick och fick en släng av feber igen,och en rinnande näsa på det.Jag får tydligen inte vara frisk just nu! Men det blev nog lite tårta på tårta när det var ett beslut som skulle tas,en stressad hjärna och träning ett x antal dagar på raken. Men nu har jag suttit rakt upp och ner i några dagar och allt känns bra igen! :) Det passar sig inte att stressa hjärnan,man måste andas också! 
:)

-


14 dagar

Och där har redan den andra helgen av dessa vita veckor varit! Herre jestas ja,det flyger fort som vanligt. Planering på jobbet inför den kommande grejen vi ska göra,mycket träning och i fredags var jag på Tupperware party.Och det är roligare än det låter då det finns en maassa bra välbehövliga köksredskap! Och just bokade jag en hotellnatt i Stockholm till februari! Unnar mej en mini weekend :) 
 
Godnatt på er

true


sunday of course

Underbara helg när man kan spendera kvällen med serie tittande halvliggandes i soffan med myskläderna på! Idag var det dock ett spännande möte inför en kul kommande grej. Och det blir grymt! 

work it

Yeey jag var en av dom som vunnit i Avancias topp 20 tävling! haha,tydligen har jag varit lite duktig iallafall.
Kul surprise,och året började ju bra! Fick en timme med PT,vilket ju är ett himla bra pris :) 

Me,myself and I

Inleder året med en förskylning,men annars så är den 2 januari dagen jag börjar 4 vita veckor,och en clean start utan någo annat skräp! En bra början. Har också satt upp några mål för mej själv.Allt får handla mest om mej själv just nu,och det är mer än rätt! Känns precis att det är så det ska vara :)
 
 
 

Nyår 12

Klockan slog tolv och det nya året började! Nyårsaftonen var super trevlig,med tre rätters middag,vin,skratt,prat och diskussioner med fina människor! Stod på trappan och såg raketer och tände tomtebloss! Och avslutade med en skön promenix mot stan. Jätte härlig och lagom kväll :) 
 
 


 

RSS 2.0