30 juli

Så festade vi slut på Juli också! Gårkvällen bjöd på mojito och öl på Arken Garden bland precis alla andra som ville befinna sig ute,och det var ju helt galet mycket folk det! Var himla trevligt med brudarna:) Hann också se lite av fyrverkeriet när vi sprang vidare,och mötte på en hel drös till med människor.Så kul att mingla! Och jag vette tusan vad som hänt,eller vad min klänning hade för magiskt över sig,men jag fick huur mycket komplimanger som helst! Och det händer absolut aldrig annars. Så det var såklart trevligt,och oväntat, och jag tackar för det:D (den där klänningen måste bli väl använd:P)

29 Juli

Fredagen bjöd på festligheter i vanlig ordning! Stort gäng i en trädgård i stan och sen stadshotellet och svira lite!

Lördag jaa!


Alla blir glada av Pina colada

Sol,Pina colada och solstolen,peerfekt!

Labelled

Här är dom få bilderna jag fick taget på modevisningen förra veckan! Var en super stressig dag där jag stod och sminkade 17 modeller på raken,och just då tyckte man det kunde vara fem mindre.Men när jag sen fick se dom gå på "catwalken" så var det såå värt det! För det var fantastiskt! Det var så himla kul att se alla modeller klara och backstage,uppradade i väntan på att allt skulle börja.Och sen stod jag bara med ett stort leende på läpparna! :) Efteråt kom utmattningen krypandes,men då skulle det firas lite,så vi korkade bubbel på Indigo,och så lite välbehövlig mat på det! Sen var det dock svårt att komma i säng eftersom man var så uppe i varv. Det var en väldigt lyckad kväll,som man gärna gör igen! :)

22 Juli

I fredags var det återigen dags för lite party! Musik och såkallad dans,häng på trappan och ölbrillorna på! Sen en vinglig cykeltur mot stadshotellet.

nåjoo

Är inte riktigt tillbaka här ännu.Allt bara går på så jag har inte haft någon tid över.Och lite lagom sliten efter helgen! Mycket blev mörkt efter vad som skett i Oslo också.Men nu känns dagen lättare och efter en till natts sömn så ska all energi vara tillbaka.

Ölbrillorna på!


happy face

Händer så himla mycket just nu,( men bara roliga saker,)så jag hinner knappt skriva något här.Men ger er en bild från modevisningen backstage igår! Som för övrigt var heelt fantastiskt! Kolla in här på Nya åland för super snygga bilder som min fina Madde tagit!

vinbärs gömman


the day

Imorgon är det modevisning! Så det är sminkmaraton pågång,17 efter varandra.Men det här blir kul! Det är bara att peppa,sova ut och sen köra på! :)

18 juli

Nya veckan är här igen och det är full fart framåt!
Så nu tänker jag lägga mej i soffan och koppla av med några avsnitt Gossip girl

vitriini Iittala


swe sextonde

Hade en jätte trevlig dag i Täby och Norrtälje igår,kvalitetstid med min familj,och huuur fina är inte min mommi och moffa.åh,två av dom personerna jag älskar mest av allt här i världen! Hittade ju en del fina saker att ta med hem i kassen också,kortet är ju tyvärr väldigt lätt att dra.Meen köpte en jäkla nice jacka som jag måste ha till hösten så jag kan cykla på jobb så länge det går,och ett par jäkligt snygga skor,och det på rea! och annat smått och gott som behövdes,och som var för fina för att inte köpa(:
(och ja,det var förbannat skönt att inte vakna med baksmälla den här helgen)

atmosfären

Uteservering var himla trevligt i fredags,och plussa på lite italiensk glass före det,mm-m! Så härligt att sitta mitt i vimlet av massa glada människor,vissa insjukna i diskussioner och andra mest bara på lyran,vid vårt bord var det nyktert men med glada miner,skratt och prat(as always)! Fast det var då ingen njutning att dricka den där lättölen,men den negativa biten fick jag väll ta då

that´s something

lite partysugen är jag ju nog...Men imorrn flyr jag fältet och far med familjen till sverige över dagen,blir fint det med (och att vakna upp utan baksmällan på söndag!!)
Ikväll tänkte jag uteservera en stund för att se på lite folk!

15 Juli

Är på jobbet och spelar Bob Marley för fullt.Och lite party musik,det är ju trots allt freedag! (tänkte dock vara nykter denna helg,kan vara på tiden)

bara glada miner

Hittade en riktigt härlig bild från lagfesten förra helgen hos Österbergs! Sommartider!
(tagen från www.sandralicious.blogg.se )

wiee

Jobbat till sju och var sen till klädprovningen inför onsdagens Modevisning! Myycket fint,och fick se en riktigt imponerande tavla! Kommer bli så kul detta!
Labelled Opening Fashion Show den 20 juli i Miramargaraget,fri entré,kom och kolla alla!
Hair by julia står för hår och makeup! :)

:D

Fyytusan så nice,skönaste korp vinsten för den här sommaren! Och gud så jag gillar all stämning runt om fotbolls planen! härliga!

riight


11 juli

Äntligen fått utväxten slingad(aldrig får man tid för sitt eget hår),så nu är jag sommar blond igen,och bra är det inför nästa vecka då det händer en himla rolig sak! Fin fiina grejer hörrni! Fullt upp hela tiden nu känns det som! Mer info sen

Sommar 10 juli

På lördagen fick man cykla och handla lite mat och ta och ladda om inför grillfest hos Jenny! Soligt och varmt,grillad korv,ölspelet som blev en svår grej att inte säga fel på,drink med sugrör,cykelfärd till stan,häng på uteserveringen och blev "omkring slängd" på dansgolvet,och allt detta med ett härlig gäng det också! :)

Systembo laget

Jäkla bra helg det varit igen! En till riktigt somrig en! Gillar starkt!

I fredags var det lagfest x3000.Minst sagt! Var ute på Österbergs underbara gård med långbord,härligt gäng,lagfoton och så lite "dans" på det,och drycken var bara att plocka upp från skottkärran! Ja det var himla kul! :)

7 juli

Lång dag men en härlig en! Nu är det just fredag igen och jag taggar för Lagfeeest! Natti natt

feelis


6 juli

lite planeringsmöte(så kul att få säga så!),häng och glass i kvälls solen,perfekt det!

pink

(Foto,Malin Svegemo)

new

Fick ett paket på posten för någon dag sen,och klänningar på rea var precis vad jag behövde! Här är två

tankegången

Jag blev överlycklig när jag insåg att jag slapp tvätta håret ikväll(tur att det finns torrschampo!) och jag har längtat efter att få fara till S-market,så jag cyklade dit när jag fick lite tid över för engångsskull!
joodå,lite koko är jag.

Helgen

Haft en jäkla bra helg,en riktigt Somrig sådan också!
Fredagen bestod av,uteservering med ett stort härligt gäng,sitta ute i gräset på gården och dricka,knäppheter,snack och vimmel på stadshotellet,tidig morgon för att sen kravla sig ur sängen på lördagen.Då det var stranden i den thailands hettan vi hade,simma och lyssna på musik,grillad mat,öl med stort gäng på Niska,drickning på ett fönsterbräde,fuldans till bilstereo musik,Indigos uteservering och röjj inne på dansgolvet! (och skratt huur mycket som helst)
låter som en perfekt helg tycker jag!

RSS 2.0