chilla dååååh

31 maj nio noll noll,och dom öppnade gamla flygplatsvägen.Nu är det fan elva dagar av kaos och aldrig lugn och ro här.Helt säkert någon som kommer krocka då folk kör som galningar,vägen är inte stor! och jag blir lite smårädd för att cykla här nu,vilket jag kommer göra varje dag,akta mej då.

rum

Här är saken vi skruvade ihop igår,efter jäkla mycket om och men(dom är ju inte helt lätta ikea monteringarna juu!),så stod det där.Men nu har jag endå inte hunnit fylla den.Där är också mina nya lakan,för nu är det nog dags att byta dom där andra som är nernysda med snor.Och så har jag en röra av väskor med kläder som måste ordnas någonstans,men egentligen är det ju inget jag saknat så skulle ju kunna slänga hela skiten.Men jag ska nog inte vara så drastisk.
Nä det där får vänta,ska nog laga smörgåsar och lägg mej o se på Playa del sol,så jag känner att jag verkligen varvat ner!

Day one

Oh my,trött och slut.Klockan är redan åtta och känns som om jag just kom hem...Nu är iallafall första dagen avklarad! Och det har då vart nervöst och mycket att ta in.Så jag räknar med att jag denna vecka kommer vara lite "efter" om kvällarna.Det är så himla mycket att lära sig och ta in när man är på ett nytt ställe.Men jag måste ju säga att det är kul på sitt sätt också,och dagen var ju och gick ju rätt bra också så!
Är nervös inför imorgon endå,men tror nog detta kommer bli bra(: Det är bara att kasta sig in i det så!

så tog dom två veckorna slut

Nå nu var det slut på semestern,och det är dags att börja jobba för fullt.Men det känns nog helt bra det,inte för att jag klagat såå mycket på att fått vara ledig!
Blir spännande med ett nytt ställe iallafall,och mitt schema för juni gillar jag! nej,klaga ska man inte
Förresten så är det alltså Salongen jag börjar jobba på

jäh

Trädgårdsarbetat,maskrosor är ju för jävla fult! och skruvat ikea möbler så jag ska få någon ordning på mina kläder.Så dagen har bara rusat iväg,och än är jag inte klar med allt som "ska" göras".hoh...

love

Förresten,så har jag fått veta att du, Moffa kikar in på den här sidan ibland!
Gulle moffa min!

We are Europe

Håller ögonen öppna ännu.Alla bidrag är igenom och röstningen är stängd.Jag messade in min röst på Tyskland,dock vet jag inte om det fungerar,men hoppas innerligt! Nu är jag bara så jäkla nyfiken på vem som kommer vinna! Inte en bleekaste aning,så det är bara illa tvunget att vara vaken lite till! Men godnatt på er,så hörs vi imorgon!

det ger balans

Åh,nu mår jag mycket bättre! Jag kan inte förstå hur förbannat vacker naturen är här.Den ger mej sån ro i själen,och ett leende över hela mej.Välbefinnande.Att få se björklöven röra sig av vinden,vattnet speglas i en trädstam av solen,fåglarna kvittra,se blommorna längs vägen,känna doften av det som omger mej.Jag behöver det här runt mej för att må bra.Och ärligt talat så finns det ingen annan plats än här som jag vill vara på just nu.Saknar vissa personer,men ångrar endå inte att jag kommit tillbaks.Och det finns mycket att oroa sig för,men just nu och överlag så mår jag faktiskt rätt så bra! och det är en väldigt fin sak att känna.(att förresten vara ensam här känns väldigt mycket bättre än att vara ensam någon annanstans i världen)

Nu ska jag äta marängkaka(mamma provlagar inför nästa vecka och studenten) och se lite Sommarkrysset i soffan i nedre våningen(:

mååpmåp

Det här var tråkigt,när jag inte har någon att chilla med.böh.Nä,nu går jag en vända och andas lite.Sen ska jag iallafall se Eurovisionen.

vi leker så bra tillsammans

Gårkvällen! (den var nicee)
Idag,är jag sliten,återigen

guld

Hej! Nu far jag och har kvalitetstid med Fancy,sen gör vi denna kväll!

igår

jag gillar luncherna där det diskuteras allt från himmel och jord,och att uppskatta livet.
Bland annat dom här klädesplaggen hittade förresten jag igår.Och jag som sagt att jag inte skulle ha en långklänning,tycker det är dösnyggt,men när jag nu inte står så högt över jorden så tänkte jag big No No.Men se där,nu har jag en iallafall. Skorna är så förbannat fina och får invigas ikväll!


släkt eller?

Nu sitter jag åter här i soffan och ser på Eurovisionen,efter en heel dag i Sverige! Vi får alltid dagen att gå så tusans fort när vi far iväg.Sprungit på Ikea,vilket ju tar sin tid när man hittar så mycket bra! Det blev ju en historia för sig när vi skulle försöka få in allt i bilen,och för att vara mamma och jag var jag mäkta förvånad och stolt! haha.Till på köpet skulle det klämmas in sex stycken buskar till gården,plus mat och självklart saker från båten.
Undrar hur mycket alla ålänningar egentligen bunkrar bilarna med! Skrattat så jag gråtit har jag också en heldel,vi är nog bra koko! Missat på mcdonalds drive in och klantat oss allmänt.Fin dag(: Förresten så kan den väl inte vara dålig när jag ser att jag betalat 8,50 för en låda öl!:D
Godnatt,vi hörs imorgon!

Pusss

Fiin glass på Glassbaren i strandnäs,fin cykel tur genom stan för något ärende(nya allergi tabletter,håll tummarna för att dom hjälper!!),lite klippa bort guldlockar och tvingandes att skära lök för mej så jag slapp gråta.Sen lite gliid genom stan för att ha riktigt nice häng på balkong i solskenet,någon öl,musik och trevligt sällskap!
Det var då en bra dag det!(:

flower

Färg,fläta,bara ben

häh?

Alltså,jag kan för hela min värld inte förstå hur människor klarar sig utan att skriva listor,hur ni får allt gjort utan att skriva ner det på en lapp! Det går liksom inte.Jag har en massa saker att komma ihåg,allt sånt där från att komma ihåg att köpa en sorts mtavara till kvällen,vad jag skall göra på stan.vad jag ska hämta ut,vad jag ska komma ihåg att gå in och läsa på,att jag ska bränna en cd,att typ lacka naglarna.Och vad jag ska köpa i sverige.Vilket jag just klottrat ner,både mat,kläder,från båten och Ikea lista.
Ärligt talat,jag förstår iinte hur man kan komma ihåg allt i huvudet,och verkligen få det gjort då.
Kanske det bara är jag som har minne som en guldfisk

vi är inte överens

Jag vet ju fan varför jag Inte gillar att köra bil! Man kommer ju ingen fans vart i denna stad från kvart i fyra fram till 6!!! Gah.Med cykeln tar man sig fram på alla möjliga sätt,det enda är att man borde ha regntak eller liknande på den.Sen är bilen skruttig,och om det händer något är jag heelt ovetandes om vad jag ska göra,summa sumarum, det är cyklen som är din bästa vän i detta läget!
Nu är det häng på Malins balkong i nya lägenheten! (det är det vi pysslat med,fått dit det sista och moppat golv,med vatten överallt,och kånkat grejer som kärringar med riktigt dålig hållning)

böööh,lessen

Fyfan.Har inte fått sova en hel natt på en vecka nu.Jag orkar fan inte med detta.Ska det aldrig ta slut denna extrema pollen? Jag kommer vara helt död när jag ska börja jobba på måndag,och det är hemskt att stå med kunder när man snorar var tredje minut:/

Jo just deet

Se här nuu! Jag berättade ju om FAST schampot,och nu är det en vecka och två dagar sen jag började använda det.Har då tvättat håret cirkus 5-6 gånger.och det är två veckor sen jag färgade det! Det brukar tusan aldrig gå sååhär fort.Jag har redan utväxt! Amazing hörrni!

någon som vet?

Kollat på ny telefon,kikat på nätet,kikat i butik,i sverige och åland,men har bara jäkligt svårt att komma fram till något.Jag vet vartfall att jag är i stoort behov av en ny.Och nu verkar det falla på Htc Hero.Dock vet jag inte hur värt det faktisk är för just mej att skaffa en sån,förstår mej ju knappt på hälften när det kommer till teknik! Meen,när jag väl köper en så kan jag köpa en som jag kan ha ett bra tag och som har det som behövs.Nå vi får se hur detta slutar!

orange

Tangerine, på äckligt korta naglar

Today


we are paradise

Min favvo just nu.Det känns sommar

frukosten


word


Seduce my mind
& you can have my body
Find my soul
& I´m yours forever

singing in the rain

Sån ja(sonja?),nu har jag promenerat och cyklat med paraply.Så nu är Fleur tryggt hemma igen.Och jag har luftat mej så att jag med gott samvete kan sitta inne resten av dagen.Men vilken jäkla tur att jag inte är ute nu!

Trubadurer

Tack gode för att det Äntliigen började regna! Som jag väntat alltså.Igår var pollen skiten helt åt helvete,herregud hur jag lät och såg ut.Rätt så sliten,men efter en kopp kaffe och lite sömn så började jag bli mer människa igen,och såklart blev jag ju då direkt sugen på öl.haha,(det är redan illa).Så mamma och jag delade en öl till maten,det hör ju helt enkelt bara till.Så fick jag en god tur på cykeln för lite sooft balkonghäng,och italiensk radio! Planen var Ångbåtsbryggan.Och gud så jag gillar Åland när det är såhär.Man far dit några personer och sen droppar det bara in en massa folk,som man "känner",så sen satt alla och trängdes och hade det nice i sofforna! Helt underbaart.

Och ja,blev vi inte mer sugna på sprit,och kanske en liten tur genom krogen? Yees.Drack vin på balkongen och for sen till stan igen,och Fanny skulle absoluut in till Arken,fast vi endå bara visste att det är 40 plussare där.Jag fick ångest,fancy kände sig ung och fräsch,haha.Och jag kan ju säga att det blev en vääldigt kort tur för att kolla läget,helt jäkla dött(eller ingen vi kände).Sängen lockade mycket mera sen.
Och nu måste jag gå efter min cykel

free

Näämen Hej.Jag har tydligtvis inte hunnit sitta vid datorn under helgen,vilket tyder på bra saker! Fredagen blev lite festande.Mamma och jag invigde sommaren med mat på Åbben,feeint som tusan! Sen hämtade jag upp Malin som druckit sen klockan 2(ja då är man igång! haha:D),lite häng i Stadshusbacken och en lägenhet.Tog oss till stadshotellet,mycket folk,väldigt trevligt och sen for jag vidare i natten. Det är så perfekt nu när man kan börja hänga i parkerna och det gröna gräset igen!

In paradise

Druckit kaffe och sett Paradise Hotel finalen.Fy så bra,min arbetskompis kompis vann! Som hon misstänkte redan från början! Skenet bedrar utseendemässigt,jag reagerade ju två gånger.Sen insåg man hur fel det var att bedömma pågrund av utseendet!
Paradise Hotel Norge

min näsa

Köpte något till för allergin så att nåt kanske kunde ta och hjälpa snaart.Iallafall så är det här en "ny" sorts grej som fungerar på ett annat vis än dom andra sprayena osv.
Det är ett vitt pulver som förvandlas till en gel som sätter sig som en hinna i näsans slemhinnor och ska hjälpa den filtrera bort allergenerna.
Lite underlig är den när man ska puffa in det där i näsan.Så bli inte oroliga om jag har något vitt pulver runt om,för det var inte så lätt! haha
Det är gjord av cellolusa av tallbark och har inga biverkningar alls.
Jätte bra alltså!

Torsdag,en vecka at Åland


blomsterland

Fick med mej någon kasse med kläder och dylikt hem igår,men jag ruinerar ju mej själv! Det var iallafall fint med båtfrukost,för då får jag äta plättar! Så strosade vi runt i Täby,fikade och köpte med sushi när vi for som vi satt och käkade i bilen på en parkering i Norrtälje! haha,men mycket bättre än den där jäkla Mac donalds burgaren.Och så fick jag påbörja bunkrandet av sprit så jag har över sommaren:P (ska ju en vända nästa vecka också)
Nu tar jag min Fleur och far till stan en sväng,hon är mej trogen även denna sommar

när allt inte är lätt att förstå,när det vuxna är pågång

När allting inte är så jäkla lätt.När tankarna snurrar i hundraåttio och det bara allmänt är en grävande känsla inuti.
Får jag ifrågasätta? Hur mycket får jag ifrågasätta? Är det rätt att göra det? Vad är okej och inte.Om och när man måste ta ett val så vill jag veta rätt och fel.Och hur ska man egentligen känna det?
Jag kommer bara fram till att måsta säga åt mej själv.tänk inte,utan bara var.
Men att gå och det känns såhär,känns inte okej.Det vill man göra något åt,fast det är tydligen väldigt svårt.För kom ihåg,det är knappt en vecka sen jag kom tillbaks.

havet

Badhusberget,en öl,musik,en person i sällskap,och världens finaste utsikt.Suveränt.
Nu är jag ännu mer rödbränd efter dagens sol,och hettar som fan och vill inte visa mej.Tur att jag drar till swe imorgon med mamma!

tankarna som bara flyger

Långlunchat på uteservering idag.God mat och bra sällskap,tack verkligen för att det finns någon som orkar lyssna på mej när jag pratar och pratar och pratar,och faktiskt förstår också! Skönt att få kunna få ut allt det där och få någon åsikt om funderingarna och allt detta.Sen for vi och såg på lägenheten som var riktigt fin! Skenet bedrar på dom där höghusen i Västernäs verkligen! Och tog en öl på balkongen(nu folkens är det sommar och då är allt tillåtet,lördag heela veckan! nu tar vi och njuter av det va! :D)
Nu äventyr

dreams

Lookbook.nu

en kvällstur för rumpan och hjärnan

Så tusans fint och lugnt det är här!! Jag blir helt amazed! Gled en tur på mina rollerblades( så helvetes ostabilt, så om någon råkade se mej,tänkte ni nog tanken bambi på is!),och bara njöt av vädret och naturen framför allt.Det är som balsam för min själ! Att kunna sätta sig vid vattnet och dra in havsluft,lyssna på fåglarna,se vitsipps ängarna,och att få andas frisk härlig luft.Det är banne mej det finaste med denna plats,omgivningarna!

17 Maj

Norges nationaldag idag! Skulle vart mäktigt att fått uppleva det! Att fått äta is och pølse med Stine och gänget:P
Måste nog se till att hinna vara där ett år på dagen(:

log du?

Herreguud vad sommarvärmen slagit till! Jag gled runt i helsvart-inte särskilt smart alltså.Vart in till Salongen,hängt med Malin på Mariebad gräset och invigt Åbben med en glass.Men däremellan har jag hunnit reflektera över att ön nog kanske är lite för litet.Men det finns ingen annan plats som jag innerst inne och egentligen skulle vilja vara på i dessa årstider än här! Solat mej till en röd tomat har jag också hunnit med.Så går det när man inte har det så illa där på balkongen!

vänskap är kärlek

Pratat med Stine på skype idag! Vilken suverän uppfinning det är alltså.Gör saker såå mycket lättare när alla människor befinner sig runt om i världen och när man själv inte heller sitter still. Saknar iallafall henne hur mycket som helst redan,önskar hon kunde vara här med mej.Helt stört hur en människa kan på så kort tid bli att betyda så mycket för en.Ödet är allt bra intressant!

Och där var Säsongen igång!

Åh,hade en jättebra kväll igår också! Var riktigt trevligt att hänga med Anni:D vi satt på hennes balkong i kvälls solen,drack vin och pratade om "gamla" minnen  från skolan och en massa annat stuff.Så kom även Sarah och joinade oss,så kul att få träffa henne igen.Men vi ska ju köra våra after works varannan vecka även denna sommar ,så vi hinner ju träffas endel! Så gick vi till stan och så blev det ju Dinos och Indigo,och där träffade jag också massa trevligt folk.Suuveräänt! Nu ska jag ta och fixa min cykel i ordning för sommar säsongen!

lördaglördaglördag

Pollenallergin plågar mej så helvetes idag,jävla tabletter.Annars är humöret på topp och nu drar jag och hänger med Anni på hennes balkong! Fy så trevliigt! (:

Åh så fiiint

Jo gårkvällen firades Fanny! Fullt med folk i lägenheten,bål,kaffe och tårta.Och annan alkohol såklart.Super fin kväll hade jag! Var på himla fint humör,drack städat och ordentligt(= stolt Casandra!),pratade och träffade massa härligt folk.Allt var jäkla bra helt enkelt! Tack gulle fanny för festen! Var ju så klart och svirade om kring på krogen också,allihopa.Det där en till fin fin sak med ön,att du bara kan springa via och mellan krogarna sådär!
Ååh vad jag måste börja uppskatta dom sakerna jag saknat,och det jag nu ser på annat vis än förut.Öppna ögon lite mera liksom.

!

Suveeränt försommar väder! Musiken är på,bikinin och jag på balkongen! Och snart blir det kaffe med mamma.Åland visar sig från en av sina bästa sidor!

kaos

Sovit som en prinsessa i min stoora säng,Äntligen säger jag! Annars är allt bara en röra här.Alla som känner mej väl,vet att jag aldrig har det såhär omkring mej,eller kan ha det så.
Har försökt ordnat,men insåg snabbt att det inte går alls,hittade liksom klädpåsar efter klädpåsar! Så det får vara tills vi vart till Ikea en sväng.Sen är det tuusen saker till som ska göras nu när man flyttat tillbaks.Ingen koll,ingen energi,ingen lust att göra allt.
Nu ska jag iaf få äta smörgås till frukost,det har jag längtat efter!

Nu

The blondie is back! For real.Och blondare än sist

Ha det

Psykiskt ostabil.

hjärta

När jag kom hem från jobb så dukade vi upp hela bordet med massa gott, för att ha lite mys en sista kväll! Jäkla fint,och lite vin sådär till räkorna(en helt "vanlig" tisdag,det är det som är guldkant)
Jenny har vart en bra sambo(: kommer bli konstigt att inte ha henne runt sig hela tiden faktiskt.
Med hennes hjälp bakade jag en kaka till imorgons jobb också,den såg inte ut som hennes brukar,men hoppas tusan den smakar lika bra iaf! Puss godnatt,jag ska sova på soffan jag

näst sista dagen

Alltså,jag kom på att dom flesta platserna i Norden är vackra och fina under vår sommaren och hösten.Det är då man ska vara här.Norge är det likadant med. Därför ser jag ännu positivare på detta land nu,än vad jag gjorde i typ januari.
Sådär annars har jag ingen som helst kontroll just nu.
Idag hade jag dåligt samvete när jag måste säga till mina stamkunder att jag ska flytta.Dom är ju såna fina stamkunder!

när man inser att det kommer vägskäl,när allt är en gott och blandat påse

Fyfan alltså.jag vet inte ens vad jag ska skriva,vad kan man mera säga om allt detta.Jag tänker egentligen rätt positiv,för det är liksom det enda rätta.Och det som i slutändan faktiskt är sanningen.Samtidigt känns det som att jag egentligen inte känner något alls.Jag förstår inte vad det är som sker.Dagarna har bara gått och gör fortsatt det.Det klarnar nog senare,men med det är ju det också bara att ta allt med ro och se vad som sker.Som sagt,jag kommer fram till samma saker,logiska saker.Saker man inte kan styra över,och saker man själv gör till vad det blir.

Men det är tudelat.Jag vill ju hem också,jag är glad för att få vara med mamma,och jag är jätte glad för att få träffa alla er,mina vänner.Återigen få umgås med er på sommar Åland! Känslorna är bara en röra och ingenting.
Vi får ta det som det kommer bara,det är ju bara det man kan göra!

nästnäst sista dagen

Känner mej stressaad.Fast varför göra saker värre.Ska packa ihop,i princip allt.Slutet närmare sig,snabbare än jag trott.
Hej hopp,sen ska jag äta vattenmelon

vänskap är kärlek

Dagen idag har varit sliten,såklart.Vi tog oss upp efter lite om och men och fick i oss lite frukost.Det där med att hälla i sig vatten före läggdags fungerade tydligen inte.Så det var bäst att ta lite frisk luft.Sen låg vi ute på gräsmattan i solen och pratade.Såna där stunder,som egentligen inte är särskilt märkvärdiga eller kräver något,är dom stunderna jag uppskattar mest.Dom stunderna som jag tänker tillbaks på och blir glad och "längtar" tillbaks till.Man måste ta vara på såna små stunder och verkligen känna efter där och då och bara njuta av det.
Det gjorde ju att jag återigen ifrågasatte,vad har du egentligen gjort,när vi ligger där och bara pratar och bara är.
Det vill jag inte mista.Det vill jag inte gå ifrån.

Lillestrøm

Stine och Marius lägenhet är jättefin,bara dom får allt på plats och ordnat så tror jag dom kommer trivas superbra där! Jag tycker redan det är så mys att sitta i köket deras:D Vi behövde förresten inte klämma in oss i sängen,det behövs liksom inte med den storleken! Stine fick en liten present av mej,så har hon oss alltid där<3 Hon blev jätteglad(:

8 maj

Ja igår skulle vi ha en sån "sista" tur på byn innan jag far.Blev ingen exklusiv middag eller liknande,utan enkelt och gott Grandiosa pizza(storsäljare här).Bra att det gick fort för det gick ju det inte när Stine skulle få på sig någo kläder.Kom iaf iväg tillslut.Och sa då hejdå till Stines pappa,Tonje och hennes pojkvän,huh:/ Måste nog avdramatisera dom där hejdåna och inse att vi ju faktiskt ses igen snart!
Sen kom vi till Stine,drack shottar,pratade och hade det trevligt(: Så var det ut till krogen,men där var det som vanligt inte lika kul som förfesten.Fick skratta gott åt Stine som nog fick lite för mycke i sig iaf:P
Så var Marius och letade upp oss och fick oss hem,där det också fälldes några tårar,innan vi sen klämde in oss i sängen tillsammans.Det var fint,och en helt bra kväll fast det var den sista på ett tag.
pågång,haha:D

Kooos

Den mysigaste kosedressen!
Alla jag frågat tycker den är ful,men jag tycker den är urfin och myysig!
Dom här har blivit populära och finns "överallt" här pågrund av Paradise Hotel.
Finns i massa olika färger,men jag håller mej neutral.Det är ju liksom inte riktigt grejen man springer runt på stan med,som endel gör här(såg tillochmed en på krogen igår!:O)
Så jäkla behändigt iaf,en mjukisbyxa och huvtröja i ett:D
Kika in här och se på dom "äkta"

Oslo som finast

Lördagen var underbart fin! Njöt till fullo och insöp atmosfären på stan.Alla uteserveringar var fulla,folk drack öl,det var grönt,solen sken,alla bänkar längs fontänen var fulla,gratis saker delades ut.Jag själv gick på stan "en sista" gång,shoppade lite och köpte mej en inbakt calzone och satte mej ner bland alla andra och vilade fötterna.Ringde mamma och berättade hur nice det var också:D önskade lite att hon kunde vart med mej så skulle vi joinat uteserveringsölen. Men sen fick jag rusa vidare för att fara hem och fixa i ordning mej!

Var nöjd kvinna

Okej,nu kommer den en drös med egopics här.Sådär varning om ni är allergiska liksom.Det var sådär igen att jag blev och kollade på bilder från förra sommaren,och inser att jag såg bra ut,NU insåg jag det.Vad är egentligen problemet här? Kan man bara inte se på sig själv och se att man ser bra ut,och vara nöjd.Där och då,nu och varannan dag. Mitt hår ska jag iaf inte nojsa om,vi vet ju alla vad jag tycker om det den där fina sommaren 09.Meen,vad säger ni, var det finast med blont eller brunt långt hår?


FAST

Här hörrni,ska ni som vill få längre hår titta upp! Ett schampo och balsam som ökar växthastigheten på håret.Låter rätt otroligt,Men,det funkar! Har inte hört något negativt från våra kunder,och chefen och Stines syrra(plus fler uttalanden från kunder) har fått längre hår med denna produkt.Den gör också håret kraftigare.
Värt att testa alltså!
Kika in här

skimring

Smörgås från Bakern och vattenmelon utgör kvällens guldkant! Dagens roligaste var när Stine skulle byta blöja på Herman! haha,den där talken hamnade nog inte helt rätt liksom.Men så sööt är han.
Godkväll på er!

sjätte maj

Kaffekoppen+ The City och The Hills.
Sen drar jag på jobb

Italiano


AA

Glöm dina bekymmer,imorgon kommer nya
Och där var Andra Avenyn finito
Måste säga att dom endå lyckats rätt bra med en sådan svensk serie,på denna sidan om 2000 talet.
Det svåra med alla serier är att hitta en "bra" slut,för ingen vill ju egentligen att det ska ta slut.Imponerande ibland

vavavoom

Kan det bli mer hetare än såhär?!

soommardoft

VATTENMELON! Så jä-äkla fint

det är fanimej en enda röra

Fyfan och herregud,det är bara en vecka tills jag far härifrån!
Blev och prata om det igår med Stine.Det är psykiskt och känslomässigt så jävla påfrestande dethär.Jag vet egentligen inte hur man ska hantera det.
Man har skapat sig ett liv här,något, och hemma har jag ett "annat" liv,och när man lämnar det här, blir det aldrig det samma med det livet.Man stiger ur den världen och går till det andra.Dom krockar liksom och går inte att sammanföra.När jag går ut från den salongen nästa onsdag,så försvinner den biten jag har haft där.Det vi haft med varandra.Att sen komma hem igen,till sitt "gamla" liv,är svårt att förstå och anpassa sig till också.
Det blir liksom bara en enda röra av känslor som inte går att kontrollera.Kommer jag vara mest glad eller sorgsen?
I slutändan kommer jag alltid fram till att dethär är helt enkelt Livet.
Det är såhär,det sker såna här ting,människor kommer och går,man flyttar,man skiljs åt,man lämnar platser.
Men det handlar om vad man gör av det,hur man ser på det som skett,och hur man fortsätter.
För vissa saker består,var i världen man än är.

-

Beauty is how you feel inside,and it reflects in your eyes.
It is not something physical
-Sophia Loren-

4 maj,jo det snöade här idag

Sliten.som.tusan.Men kursen var bra såklart(Color advanced).Klippt en bit av Jennys hår idag också,man förstår inte hur långt det faktiskt är när hon mest går med det i hästsvans,men nu är det lite lättare att ha ner!
Nuu lite surf time innan sovningen,puss

I like


Color basic

Spenderat hela dagen på salongen,halv tio till halv tio,yess.Har haft färgkurs,och fyfan vad bra Jan Haakon är! Stör mej så helvete att jag missar dom andra två kursena.Kunskapsmässigt karriarsmässigt osv är Hair Lounge den bästa platsen för mej att vara på,så gissa om det svider att lämna! Inser det mer,speciellt efter denna kväll! men som sagt,allt kan inte klaffa.Imorgon har vi iaf en till kurs,så två stycken packar jag med i biblioteket hem som en hjälp påvägen(:
Godnatt fina,sov skit dåligt pågrund av den jäkla allergin som drog över mej,så nu får tabletterna ta och verka!

haha herregud,rönne kanske?

Eeh,jag tror det är viktigt att stanna upp ibland och tänka lite extra på vad man gör.För ni vill verkligen inte veta vad jag sitter här och gör,genom att surfa runt på kartor,bilder och platser.Då tror man ju att jag faktiskt vill bli vuxen och bosätta mej på ett ställe.Och nej,jag vill ju egentligen inte bli vuxen inom en snar framtiden alls.
Det går nog lite överstyr ibland.Bäst att lära sig att leva i nuet kanske?

I`m taking this road

Nå nu ska jag berätta vad som är tänkt framöver,för jag tror inte jag nämt särskilt mycket om det.

Anländer som sagt till ön på Kristihimmelfärds,13 maj vill säga.Sen är jag lite ledig och börjar den 1 juni jobba på Salongen,ni alla borde veta var den håller hus(brevid julius cafe),och där ska jag vara till den sista augusti.Sen får vi se vidare.Men jag har tänkt stanna på ön tills årslutet iallafall.Får leta lite jobb till hösten så jag har något att göra,eller liknande.Efter det är planerna lite suddiga ännu,men något har jag nog i tankarna som mer och mer börjar låta som en bra idé.Så det får tiden visa lite framöver.
Tror allt detta blir helt bra(: Och vem vet om "planerna" ändras
Nu vet ni iaf var jag tänkter hålla hus!

snyt

Pollena kan ta sig i arslet idag!

2 maj

Nu har jag tagit årets första utomhus middag! Väldigt exklusivt,absolut.Solat så jag är röd också,men nu har första fräknarna tittat fram! Fiint.Alltså det är en jävla tur att jag får skicka saker med den där bilen,för herregud hur det inte skulle gått bra annars! Är ju en massa saker som ska hem igen,vilket jag inte förstår och kan tro.Tryckt ner så mycket och så gott jag kan(är inte särskilt bra på att packa nej),och är nu klar(:


det är ett mysterium annars

Har tagit mej ut och gått en sväng(alldeles noll lust att gå till gymmet),och nu nyduschad är det dags att börja packa mina saker! Så mycket som möjligt ska med i Evas och Åkes bil! Dethär skulle aldrig gå annars!
skön söndag

snurrfnurr

Började leta på vad det finns för jobb i Spanien...Tror det är dags att gå och sova för min del
Sweet dreams!

Svavelkis

Fick den här superfina stenen av Stines pappa idag! lite som en "hejdå" present,så jäkla sött av han!
Han håller på med att hacka ut såna här stenar ur berget,säljer dom och liknande.Otroligt att naturen skapar sånna ting!

shabby chic

Hemma igen.Har haft en super mysig dag,och nu är jag heelt slut i ögonen.Nog beroende på pollen men också av allt plockande och vikande av Stines eeenorma mängder av kläder som skulle ordnas,kastas och hittas plats för i garderoben.Vilket jobb alltså!Men tur fick vi uppdukat pizza,godis,chips och muffins som lite kos för magen.
Lägenheten var jätte fin och tror dom kommer stormtrivas där(: förhoppningsvis får jag sova i deras megasäng nästa helg också,sådär hinna testa den innan jag far:P
Hoppas ni har en fin kväll,jag är som sagt helt stört slut och ska bara hänga framför tv program på datorn

RSS 2.0