resa!

Jaha,tar mej en tur från ön imorgon! Oslo igen! Man måste väl passa på när man kan,vet att det aldrig kommer finnas tid sen :) Åker tåg dit för första gången,ett antal timmar nog,men rätt så smidigt endå hoppas jag! Och att jag då får några timmar för shopping i Stockholm först är ju aldrig fel! Och faktiskt så har jag aldrig varit i Oslo en sommar heller! SÅ härligt :)
Vi hörs när jag kommit hem igen!
 
 
 
 
 

live

After-work på Ångbåtsbryggan,som levererar än! Men det var väl lite fusk,eller får kallas något annat! Inget jobbande här. Sen härlig lång långpromenad i solen! (äntligen kikande den fram) 
 

7-2

Så fixade vi en vinst i kvällens match!! Vi är ju som sagt bra egentligen. Och det kändes tusen gånger bättre denna gång.Lite smällar här och där hör till och så var det så himla kul att spela! Giillar

24 juni

Och så avslutades midsommarhelgen med middag på Åss igår med min bästa familj! :) Och sen värmde ju kvällsolen fint på altanen,precis som det ska vara. Och för att ordentligt veta att jag har min första semesterdag,att man får sova hur länge man vill idag, så blev jag uppe och kikade på en klassisk 80 tals film! Precis så man gjorde när man hade sommarlov och det alltid kom filmer på tv3 (alltid tornado filmer för den delen) 

Midsommar 12

Himla fin Midsommarafton! 
Lagade Caipirinhas,stekte i solstolen,3 rätter med min laxcheescake,oxfile, citronkaka och vin.Cyklade till vidare till en stuga där det blev fotbolls "match" sverige-åland,första doppet (ett måste!) och ett stekhett vildmarksbad! En biltur ut mot landet till en annan fest med fantastisk utsikt där också,fotbolls EM kik,lite lek och så tillbaks mot stan för mera vildmarksbad! Sen var det tusans fint att kunna cykla hem till egna sängen :)
En kväll som den ska vara! :)
 
 
 

Juni 21

Semester firarn!!!



(och jag har en fantastisk chef!)

bollen är rund

Spelade min första korp match för den här sommaren ikväll,och håhåjaja är väl det jag säger om det!
Kondisen är i vanlig ordning oerhört låg men bara sådär allmänt så börjar jag undra om jag verkligen spelat fotboll i en herrans massa år eller om det bara var en dröm.Vimsade mest omkring kändes det som.Meen det kanske bara var uppvärmningen och så taggar vi för nästa match istället!
Kände mej såklart värd något mumsigt efter den rundan ,så första jordgubbarna med grädde och glass satt himla fint!
(och vet ni,imorgon klockan fem får jag semester!!)

Juni 16

Tiden går ju alltför fort hörrni,det stämmer det där att det blir så när man blir äldre.
Har iallafall hunnit med att laga ceasarsallad till middag för att sen försöka liva upp den regniga lördagen! Vilket gjordes bäst med vin,vattenmelon och bra sällskap! Också ett krogbesök men den avslutade vi i alldeles rätt tid för att äta nattmat och fara hem istället :) Dock kom inte taxin jag beställde så jag sprang halva biten hem,haha.Kanske inte det smartaste igen,då jag fick stegring igår. Men nu har det väl ordnat upp sig iallafall.

sant eller inte

Testat Celsius två gånger nu innan träningen,ett helt bra val om man är sån som gillar läsk.Dock tycker jag det mest smakar för mycket sötningsmedel.Men piggare blir man! Men jag som inte är van med drycker med mycket koffein känner att blicken flackar liite för mycket,man blir fokuserad fast jag endå på ett sätt blir mindre fokuserad. Intressant hur som helst!

chillout

Lekte lite barnvakt igår till den sötaste pojken just nu.Rätt bra med en lånebebis,och väldigt fint att kunna lämna tillbaks dom sen må jag säga! Sen blev det fotbolls kik och lite mousserande i soffan.Och så fruktansvärt skönt att äntligen få sova ut! Är nog två veckor sen sist. Kändes som ett bra val,och så kunde jag besöka gymmet idag.Men ikväll får det allt bli vin!

kvällsnöjen

Korp kik och brudhäng igår,fint sätt att spendera kvällen! För på gymmet kan man knappt andas längre,så det vill jag mest bara skippa nu.

12 juni är början

Premiär för sommaren första afterwork med Sarah idag! Perfekt med hamburgare och öl i solen,och så lite glass på det så var det en fulländad kväll!
Då är det saker igång nu då hörrni! (fast jag inte riktigt har tagit in att sommaren faktiskt pågår exakt nu! Vi ska njuta och unna oss! )

9 Juni

Fast mina ögonlock var nere vid fötterna,för så trött har jag seriöst varit dom senaste dagarna(däckat mej totalt den här sjukan), så var det bara att försöka sminka till dom lite och ta på finaste klänningen för igår bjöds det på fest! Bästa och underbaraste Julias 30 års fest på Bergkulla! Think pink tema,fantastiskt utsikt,god mat och dans,och jo jag piggnade faktiskt i tillsist! Dock märktes gårdagen av idag,men jag är helt klart mycket bättre nu:)
Jätte trevlig kväll och extra roligt när det sällan är fest på lokal nuförtiden! :)

-

Abstinens!

yeu

till och med så illa att jag är hemma från jobb idag.Det händer väldigt väldigt sällan,och det känns hemskt att ställa till det så.Men viktigast att jag får vila och blir frisk fortare.Dock är det här som ett värre träningspass,fast jag sitter helt stilla. Soffläge hela dagen

dumt huvud

och nej det var ingen liten släng av feber....Belönades med de värre sorten,heelt jävla slut. De viktiga är att jag blir kry till lördagen! Dock missar jag första korpmatchen,vilket jag ju verkligen inte ville!

2 juni

Okej,nu har jag lyckats skaffa mej själv feber efter lördagens bravader.Varför kan man liksom inte tänka till och inte sitta utomhus utan jacka en tidig kall morgon.Eller kanske helt enkelt inte sitta ute alls! Hoppas det bara är en liten släng av feber. Iallafall så var den väl en kul lördags kväll! Att se på fotboll var faktiskt himla nice det också fast regnet öste ner och det var kallt(möjligtvis därför febern är här också).Alltför längesen! Sen efter att jag blivit varm igen så var det vin,musik och snack för en tidig utgång! Sjuukt mycket folk och rätt så trevligt.Sen var det ju kanske lite dumt att sitta ute in på morgonen istället för att gå hem.Konsekvenserna man får ta nu!

sleepy

Jamen herregud så slut jag är idag.Tidigt i säng,då jag först la huvudet på kudden klockan 6 imorse. Vilken kväll och natt alltså

-


Juni 2

Ännu en regning dag att göra roligare!Har unnat mej två fantastiska klänningar! Bäst att slå till när man hittar.Och tar mej en somersby i väntan på att fara på fottis match.Verkligen den minst bästa dagen att sitta ute, men kan ju bli rätt så roligt att se när det är svårt att träffa bollen och halkningar var och varannan minut! Nå sen är det bara att svira om för kvällen! glada miner hörrni!

första

Ooch där var den feelisen i botten.Får peppa inför imorrn istället.Men tar mej lite mousserande endå,och så har jag ju faktiskt testat pizzorna från nya stället Pub Albin! Klart godkänt,och det fastän jag åt den vegetariska! Dock tycker jag priserna är i övre nivån.
Trevlig helg på er!

början på sommar juni

Har sån fredagsfeelis trots det regniga vädret!! Vill helst förhöja den här mulna dagen med lite vin ikväll! Vad piggar upp mer än det. Någon?

RSS 2.0