det är mest värt

Jultårtor och besök av den sötaste och finaste bebisen,otroligt hur man bara kan sitta och se på den lilla krabaten och bli glad när han skrattar så hjärtligt!

28 nov

nå,nog är det ju bara dumt att lite längta till fredag redan på veckans första dag.Jag som senast idag sa att alkoholen påverkar en mer med åren






10-7

Fick en jäkla tandvärk idag,så att jag blev illamående till och med.helt plötsligt,är nog fan mina visdomständer som spökar.Tur i oturen har jag en tid nästa vecka för kontroll,men jag vill tusan inte dra ut någo tänder heller

keep looking


1 advent

Idag är det bara en mysdag inne,har mina tomte sockor på,pepparkaksdeg och film.Ooch det låter helt perfekt för mej!

Lilla Jul 26.11

Igår blev en fin Lilla Jul! Åt mysig middag med mamma<3 och fick en choko ask,och kvällen bjöd på starkvins glögg och julmusik för att sen dansa och mingla på Kino! trevliigt värre

friday

ska mumsa pepparkaksdeg(det är ju bara för gott!!) och se på idol.imorgon är det jobb och gymmet

But I won´t fall

man borde läsa psykologi när man jobbar med detta yrket.För att försöka hålla sitt eget psyke i skick,och för att förstå andra människor.Dock kan man faktiskt inte förstå sig på alla.
men det viktiga är att man inte låter sig själv bli indragen,för då tar det på.

mörkt till ljust

Skulle visa hur huvudet ser ut nu,efter att vi penslade bort min gråa utväxt i måndags(nu förstår jag huur jobbig den är,när man är ljus är det inte riktigt på samma vis).Men nej,det blir bara för mörkt på denna. Men här är jag iallafall,igen!

bara fantasin sätter gränser

Det här svarta plockade jag med mej igår.Ett av dom mest mångsidiga plagg jag sett! Mjuk och mysig, DKNY Cosy

23

Julpyntet uppe,både här och på salongen! Men rätt så klassiska och inte för mycket.Så länge jag har en adventsljustake att sitta och titta på med sitt mysiga ljus så är jag okej nöjd! Finns en tid då det blir mera.Men i helgen ska jag äta en massa jul gott iallafall,och då är jag meer än nöjd!

dag två

Igår började projekt ricinolja!
Det pratas väldigt mycket om Neulash och annan fransnäring just nu,och efter lite googlande fann jag att ricinolja är ett gammalt husmors knep på att få längre hår,genom att smörja det i hårbotten.Och också att folk har penslat ögonfransarna med denna oljan.Så jag tänkte testa med ricinolja som fransnäring istället.Så det blir alltså ett litet projekt att se om det händer något med dom! Och Julia ska börja med neulash,så då kan vi jämföra.(nog för att det faktiskt händer väldigt mycket med fransarna av den!)
Såå om ett antal veckor får vi se!

21

Tror jag tar boken och myser in mej i täcket,istället för att sitta här och lyssna på söta och smått fjantiga boy band i brist på annat.Eller vad man nu gör här på internet.
Var förresten på första träningen efter en veckas ofrivilligt uppehåll,dock är snuvan inte helt borta ännu,men jag kan väll försöka slå bort den istället!

tjugonde

Årets första jultårtor!

new

Hem till skåpena och garderoben kom en grå skapelse med en snygg rygg,en kjol till nyår(maybe),en t-shirt/-klänning som spontan köptes,en tunn tröja med glitter i,en svart klänning med transparanta inslag, plus endel smink och hudvård som jag blev nyfiken på att testa! Nöjd med mina köp,än så länge

The big city

Gårdagen blev riktigt trevlig! Jag som lite för lätt kan bli irriterad att försöka ta sig fram bland en massa människor höll mej förvånansvärt lugn.Bara strosade omkring och insöp storstaden! Fick lite med mej i väskan men lämnar stor shoppandet till julen.Drack en himla smaskig pepparkaks smoothie på på favoriten Naked Juice bar och avslutade dagen med urgod pasta med jätteräkor på Vapiano med ett glas rött till det.Sen var det bussen och båten hem igen!
Så lite kan göra så mycket,lyx!

18 november

Ooch så var den här jobbveckan över! (hur kan allt gå så gaalet fort just nu?). Det hände mycket idag,märks att det är fredag,och det gick förvånansvärt smidigt,och roligt! Nu korkar jag vinflaskan och gräver i godis påsen och kastar mej i soffan! Ska njuuta och det är jag värd.Imorgon är jag ledig och far till Stockholm för shopping tur och en trevlig dag! :)
Trevlig helg på er!

nuuu

Orkar inte trötta ut min ögon ännu mer här framför datorn(så onödigt) Det var bättre med senaste numret av Elle Mat&Vin,älskar den tidningen alltså.(Borde bara bli bättre på att faktiskt laga mat också).Och nu är det lite julmusik i öronen....Insåg ju att det är Lilla jul nästa vecka!! Är dags att börja njuta av den här underbart myysiga tiden,med allt gott som hör till! mm-mm

heart

Blir bättre för varje dag.Men näsan rinner,och halsen blir ond och hes när jag pratar för mycket,som just när jag äntligen fick prata med min fina vän från Norge.Saknar den människan,väldigt tungt att inte ha bredvid sig,i ens närhet, där man behöver ha sina vänner.
Nu blir det tidig sängddags,natti!

Lördag 12

Ja,igår måste jag då ta mej på jobb,det var liksom inga om och men.Fick också se till att brorsan blev lite prydlig igen nu när han är hem en snabb sväng.Sen hade jag ju sett framemot lördagen då det var en massa brudar hemma på ön och man skulle fått fara ut och levt nattlivet lite.Men jag var iallafall såpass pigg att jag kunde köra ut till Skobbholm och umgås med alla en stund.Vilket var vääldigt trevligt! Så jag var glad för den stunden:) Och nu önskar jag bara att jag kan bli kry tills imorgon då det är jobb till sju och mycket kunder,håller tummarna

trettonde

Ligger i soffan och dricker te(som doftar juligt) med gossip girl.Försöker bli frisk

älva för fan

Feber förbanna! Corepasset var nog inte så bra då...Nä men alltså,jag kan absolut inte vara borta någonstans imorgon! For real.Sitter här med fingervantar och tycker 11.11.11 var en dålig dag.Kurerar med godis,soffan och tidigt i säng

lazy

Håhåja,imorgon ska Hair by Julia gå på Damernas afton.Blir säkert trevligt då jag aldrig vart på det förr, och ett glas bubbel och buffé säger man väl inte nej till! Sen har jag ju, av vad jag tyckte då, smart anledning bokat ett core pass 07.00 på fredag morgonen.Och jag vet att det inte kommer kännas som den mest lysande idén just då,när sängen är varm. nä men,dom säger väl att man blir piggare,eller något sånt.Men ni lär ju få veta hur det var iallafall
Nu, godnatt på er!

samarbete


när mörkret faller

Ser ut som om alla har det så mysigt nu när det är mörkt och det lyser i alla hus.Påminns om så mysigt man hade det på fredags kvällarna när man var liten.Typ dom bästa på veckan.
Det ser inbjudande ut,men här i min soffa känns det inte så gosigt faktiskt

periodare

Får ju lite dille på olika kvällsmat ibland,det går lite sådär i perioder.Och just nu är det kvarg med frysta hallon(uppvärmda) med lite kakao på toppen.Måste verkligen rekommendera Coops egna märke xtra,deras kvarg smakar bra,och inte surt eller beskt som vissa andra,och är såå billig för en stor bruk! Och den hittar man på S-market (sååklart)

too bad

Jag tror inte på evig lång kärlek mellan två personer,två som inte är familj.Kärlek som är pirrande kärlek.Men jag tror på den djupa innerliga kärleken man kan ha till vissa personer hela livet

6.11.11

Upp tidigt i morse då det var dop för småkusinen jag fått! Han fick det fina namnet Neo Casper Silvander :) Det var faktiskt trevligt att träffa lite släkt,och äta smörgås tårta.

Halloween 11

Jo nu är jag tillbaks,piggare än igår.Jag klarade med helt okej i fredags faktiskt! Förutom ett svart blåmärke på ett olämpligt ställe och en borttappad kajalpenna.Och i vanlig ordning så blir det oftast aningens för mycket alkohol på dom här högtiderna.Men vi hade kul! Iaf tills jag tyckte att det inte var värt att vara kvar i trängseln.Körde på en lite vampyr-ish look,men sminkade tusse till en räv,eller som vi senare kom på,Crash Bandicoot! (som tydligen är ett pungdjur och inte en räv). Helt niice kväll då(dock ska man inte falla typ fem gånger när man inte ens har höga klackar på sig)

inte likt något annat

Nu har jag suttit ute på trappan och tagit frisk luft.I mörkret som alltid har något mystiskt över sig.Och jag säger då det än en gång,det är så vackert här

spooky

Ooch så är vi framme vid fredag igen! Och imorgon innebär det Halloween fest!
men jag är redan nu lite inställd på ja,lite stress,och trångt.haha.men nejnej,det blir nog bra det där,jag kör en "utklädsel light",då jag inte är så mycket för det där med maskerad.
Och det mest intressanta är väl om jag ska klara Halloween helskinnad det här året,då jag har aningens dåliga erfarenheter av denna högtid.
Återstår väl att se! Godnatt!

doften av jul,redan

Myysigt på jobbet

kung fu

men guudars,mina lår är helt sluut.Och jag som har ett till ben mördar pass imorgon,och så var det ju förstås högklackat och trappor på fredag...
(ni kanske kan räkna med att jag är gnällig på lördag alltså)

1 november

Nu jäklars,varit på Avancia med PT ikväll och fått ett program,så nu ska jag banne mej hitta och ta mej tiden till att köra det!
Sådär annars så tycker jag det blev mörkt ute alldeles för tidigt idag,men +10 grader gillar jag

RSS 2.0