Januari 31

Heelt fantastiskt,det är ljust ute när man slutar jobbet klockan fem!

spegel spegel på väggen där

Ikväll fick jag veta att min kropp egentligen just nu är 25 år.Inte helt åt skogen,men tre år för mycket är tre år för mycket! I den här åldern borde man ju vara i sin livs form.Det är ju den optimala tiden och man har egentligen alla möjligheter,när kroppen ännu är ung och orkar. Så nog är det ju märkligt,men dom där årena mina ska bli 22!

Sunday 29

Vilken strålande dag vi haft! Riktigt vackert väder,jag var till gymmet och sen iväg på fika till lilla små kusinen! Tiden har bara runnit iväg den här helgen,otroligt hur fort allt går faktiskt

problem

Socker och fetma.Och otroligt hur mycket större tallriken har blivit sen 50- talet. Intressant!

Sverkers stora strid,svt

sweet dreams

Fredags stämningen var inte på topp,fast det faktiskt är fredag och ledig helg. Men Skavlan avslutade kvällen bra endå,och en ledig lördags morgon är ju faktiskt något speciellt! Att få sova lite längre,äta smörgås frukost och sitta med kaffe koppen vid matbordet och se på Nyhetsmorgon. Så himla härligt!
Natti

yes!


ler

Kika in här och få en glimt av vår fantastiska värld! http://hairbyjulia.tumblr.com/

världens bästa

Inspirationskväll och personal möte med middag på Dinos! Väldigt givande:)



tjugofjärde

Trots att en lätt huvudvärk visade sig idag,så kunde jag ju inte lägga mej på soffan efter jobbet utan måste en sväng till gymmet.45 minuter med sexans lutning på löpbandet gav 428 kcal.Fin fint! Jag blev ju dock inte piggare av det,men det känns bättre i kroppen iallafall!

right


kämpa på


snowflake ball

Fantastiskt vackert!

härligt

Besökt gymmet idag,och självklart varit och röstat! Väldigt viktigt det där.Och just avnjutit min västerbottenpaj med skinka i som jag lagade igår,eller egentligen är det ju en ost och skinkpaj,men det var en riktigt god en med västerbotten ost!
Hoppas ni njutit av helgen!

klicka och läs

Reasons to be Fit

framöver

Trevligt med fredag,jag har lagat musli och klottrat! Hämtade hem ett sånt klotter med hela året på.Jag tycker det hjälper att skriva ner lite ditt och datt så slipper det snurra runt i huvudet och så får man mera översikt över allting! Peppar en gör det också!

lashes

Jo jag började ju använda ricinolja på ögonfransarna för x antal veckor sedan.Och jag måste då säga att jag tycker att mina fransar blivit lite längre! Svårt att säga om det är så eller inte,men har iallafall haft flera kunder som berättat att dom använde ricinolja när dom var unga och det fungerade! Så jag tänker tro att det är så!

19 januari

Jo jestas,veckan har rusat iväg.Inte för att vardagen är särskilt händelserik just nu,men endå. Det är jobb och träning helt enkelt! och jag gillar det

killer

ja gud ja,ben och rump mördare eller vadå





spring

Åh

sweet sunday

För en gångs skull en solig vacker dag! Varit till gymmet,och så har jag lagat kyckling lasagne.En riktigt god en! Insåg att jag nog borde börja ta tag i den biten nu,laga mera mat,för att lära mej hur jag gör all mat som mamma gör! Det vill jag ju såklart kunna

evening

Jag förstår inte hur jag har missat att biblioteket existerar! Har åtminstone inte förstått att man kan använda det,tydligen.Men nu tog jag tag i saken och skaffade ett nytt lånekort,det andra var slängt för längesen som jag fick i tvåan,och har nu lånat både en bok och tre filmer den senaste veckan! Helt missat att man kan låna filmer också,perfekt. Så ikväll se på film,och så håller jag mej helt borta från vinet och ser på Gladiatorerna och blir peppad istället!

14.1

Aah vad skönt,10 timmars sömn.Verkar som jag behövde det! Nu via stan och så gymmet,trevlig ledig lördag! :)

12

Fick äntligen bort min grå utväxt igår(den såg lite ut så),för att gå mot en mera ombre style,utväxt färgning med ljusare längder.Min förra light version kändes rätt blek efter några veckor,men nu så! bild får bli snart

wednesday

Märks att det är början på januari,för det är smeta fullt på gymmet! Kunde alltså vara ännu mera plats så man kunde göra sitt pass som planerat, men det går såklart endå.
Kom ihåg,varje steg du tar är ett steg närmare ditt mål! Peppande att se på Biggest loser sverige som började ikväll också!

dagens

Från och med idag börjar jag en godisstrejk till och med den 6 februari.För mitt eget bästa! Och ställde mej just i en andra bostadskö

-10

Så himla skönt det var att få sova ut imorse! (fint att vara nykter alltså).Så tog jag mej upp för att bege mej till gymmet i vinter vädret och testa nya programmet! Sen blir man rätt så slut efter det, så jag har gett Dexter en ordentligt chans,och jo nu växer den serien för varje avsnitt. Dock en heldel blod och mord. Fortsatt soffläge ikväll

stronger

Gladiatorerna är väl det enda programmet som var okej att återuppliva.Sjuukt vältränade!

7.1

Idag blev huset tyst,och det känns faktiskt rätt så tomt just nu. Men nu vet jag vad det betyder:)
chillmode är på,jobbade några timmar och sen åkte onepicen på.Och det här funkar jättebra! Trevlig lördag på er!

change

Kikade på In time,och måste väl säga att Justin Timberlake har gått lite framåt sen Nsync tiden,haha

Trettondagsaftonen

Julfest var det som gällde igår kväll! Baltichallen hade blivit ombonat och temat var Studio 54.Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mej,så jag förväntade mej inget och då blev kvällen också jätte trevlig! Åt 3 rätters(sisådär),pratade,skrattade och drack drinkar,och när livebandet tog över var det dags att fara vidare!
Kino var trevligt det med,om än aningens lite människor.Men det gjorde iallafall att jag slutade natten i tid:)
Idag har det varit riktigt skönt att bara vara,och imorgon är det jobb igen

Ready,Go

Kört slut mina muskler efter en ny PT timme ikväll.Fått ett nytt program som känns riktigt bra! Nuu är det bara att köra! Tror det är dags att börja peppa mej själv med mer bilder,då påminns man hela tiden om vad man verkligen vill. Och såklart hitta andra sätt också för att nå sitt eget mål.

träning on my mind

"Your body can do Anything.It´s just your brain you have to convince."

Nyår 11/12

Var en jätte fint ordnad Nyårsmiddag.Men nu Välkomnar jag 2012!









RSS 2.0