mini och stor

Igår firade vi lite "mini nyår" ett helt gäng ute i Saltvik.Åt godsaker och så gick det vilt till i Pictionary,för att sen avsluta med tomtebloss! himla trevligt:) :)
Idag var det skönt med sovmorgon och sedan blev det gymmet en sväng,men nu är det dags att ladda för aftonen som firas med tre rätters och mycket människor!
Ta nu alla och fira in det nya året ordentligt!

31 december

Och så stiger vi in i ett Nytt år igen då! 2011 lämnar vi bakom,men glömmer ej.
Man blir ju alltid att tänka, att ännu ett år har gått,och vad tusan har jag gjort med det?! Vilket gör att man reflekterar över vad man faktiskt gjort under dom senaste 12 månaderna. Och då ser man att dom inte var förgäves iallafall!
Jag lär mej hur mycket som helst och inser nya saker varenda ett år.Vilket såklart är fantastiskt! Men i år har jag verkligen insett saker så att jag fått någon slags ro.Jag börjar förstå vad jag tycker om vissa saker,grunder. Och Jag växer.Och det är en härlig känsla när jag själv vet om att jag gör det. Och det är på alla plan.Och jag hittar någonslags harmoni.2011 flyttade jag till Stockholm,började en intensiv utbildning med nya människor att vara runt,och själv i en storstad.Klarade utbildningen suveränt till sist,flyttade tillbaks till ön och fick ett jobb jag ville ha.Har haft utmaningar varje vecka,med en massa nya saker att lära sig och jobbat mej framåt.Köpt en bil har jag också gjort.
Framförallt,njutit av Året med mina underbara vänner,som är mer än guldvärda! Skrattat och babblat,sett och uppskattat dom små sakerna,visat fram fötterna och varit glad för att jag får vara just här.
Tack alla som funnits med mej och gjort det här året till ett sånt fantastiskt!


(ett axplock bilder)














in my head

Helt slut,fötterna behöver vila.Haft fullt upp,och har banne mej pratat hela dagen idag! Tur att man har så trevliga kunder,men nog förstår jag att jag är trött just nu då.Kunde ju också ha blivit förvarnad om att det var en jäkla massa blod i Dexter serien,hade mardrömmar om ett mord och blod,och stängde av väckarklockan i natt. Tar nog och korkar en champagne imorgon helt enkelt

och kanske den andra bästa


just nu

I drömmarnas värld.Glögg och serier(hittade lite bra inspiration till nästa veckas "jul"fest!).Nu ska jag påbörja Dexter,och se om jag förstår hypen

bästa repliken på länge

Exakt sådär ja!

?

Tyckte Victoria Secret modellerna var för smala i år(och jag tyckte nog det förra året också),inte konstigt att synen blir snedvriden.Vi skapar tron på att det är sådär man ska se ut.Äeh

26 december

Sådärja,nu är jag tillbaks på ön!Började hispa imorse ifall båten inte skulle ta i land pågrund av blåsten,men det visade ju sig vara helt onödigt att stressa upp sig. Men jag ska bossa över salongen i några dagar så här måste jag vara! Jul helgen har varit riktigt lugn,mysig och härlig.Precis som den ska vara:) Var en vända på stan, drack glögg, hörde på julfreden,tända ljus på gravarna,var i julkyrka, åt en massa choklad och såg på tv. Nu laddar jag om för en ny vecka,mina nya inköp är uppackade och jag ska snart få sova i mina egna sköna säng!
(men gudars vad jag tycker om Åbo)

Joulu

Ja God Jul alla mina vänner!
Jag njuter av julen här i Åbo,i fredags var det shopping för hela slanten och vi sprang på stan hela dagen,och avslutade med rödvinsglögg på Hamburger Börs,för att sen vila fötterna i soffan med ost och vin.Fin fint!
Julafton firades traditionellt som vi brukar,men stämningen var ju lite svår att hitta när det var plus 6 grader ute! Fick såklart jätte bra julklappar också.Idag relaxar vi och äter,och äter lite till,med lite baileys och kaffe till.Dock är jag väldigt glad att jag sitter här borta och slipper gå ut och festa ikväll.men have fun och försök att komma ihåg vad ni gjorde ikväll och vem ni träffat!
så hörs vi imorgon när jag är tillbaka på ön igen


21 december

Jajja,några timmar att jobba imorgon och sen tar jag båten till Åbo för att shoppa och fira jul med familjen! Det blir himla fint det:) Nu har jag svirat om till klänning och ikväll blir det Kino och kika lite!

true

"Så länge man inte tappar bort sig själv så har man ingenting att förlora"



20 december

Glögg mys ute i Saltvik med brudarna(och två stackars pojkar som fick stå ut med oss) ikväll! Så mycket skratt så man blir trött i ögonen! Men huur härligt som helst.Och så tycker jag det är jätte avkopplande att åka bil och bara sitta tyst och lyssna på musik och titta sig omkring (Sen är det ju en annan historia att jag absolut inte tycker om att köra bil själv,och så sällan jag bara kan utanför stadsgränsen.)

tror den tänkte rusa förbi i år

Borde börja packa inför torsdagen,men jag förstår inte att julen ligger runt hörnet.Försökte få tag på julstämningen med apelsinglögg och pepparkakor ikväll,men det lyckades inte det heller.de är nog bara att acceptera att den inte vill infinna sig,men jag tror jag klarar mej endå.Tre dagar och tre timmars jobb och sen tar jag båten från ön en sväng iallafall!

true

"the sky is the limit"

16-17 december

Ja,det har varit fullt upp i helgen.Men bara med en massa trevligheter! I fredags kastades jag in i alkoholens tecken,fast det inte rikigt var meningen,men spontan var det va.Det blev 10 minuters futsal kik,stadsbuss och häng på Bastun(av alla ställen),ny musik och så nattklubben.Riktigt kul med trevligt folk och sen nattmat! Soffläge hela lördags dagen för att sen ta bilen till Baltic och mera futsal kik,häng med youtube och dålig humor i jomala.Och lusten att dra på Kino igen avtog längs med kvällen när tröttheten tog över,så jag var duktig och skjutsade resten till krogen och själv for jag hem till varma sängen!
(och det känns som ett väldigt bra beslut idag också)
kanoners helg!

15 december

Vädret höll sig fint ikväll,så modevisningen klarade sig galant! Blev en jätte lyckad helhetskänsla,och jag är nog nöjd med sminkningarna:) Man lär sig så otroligt mycket av dessa arrangemang,då det alltid är så olika ljus,miljöer,modeller osv. Men väldigt roligt! Men tyvärr så var det inte så bra uppslutning,förmodligen för att få har lagt märke till det,pågrund av,i mitt tycke,dålig marknadsföring.Men det här var ju en visning i samband med en större grej,den där julkalendern. Iallafall så blev det väldigt bra endå! :) nu skriker mina fötter efter sängläge

sent omsider

Försöker peppa upp julstämningen på jobbet med den här snubben,och nu börjar den sakta infinna sig!

make me happy

Fullt upp bara! Äntligen har Jenny landat på ön på en snabbvisit,så hann både med lunch och så myskväll efter jobbet med lite glögg och hembakta kanelbullar:) Men nu måste jag få lite sömn,imorrn väntar fixning av modeller till Labelled modevisning,endel av "levande julkalendern".Jätte roligt,då det är utomhus! Håller tummarna för vädret bara!
Godnatt

13 december

Blev tyvärr inte alltför mycket Lucia stämning idag,förutom en god saffransbulle och fixa en tärna ännu finare.Men jag nöjer mej med det i år:)

the truth reveals itself

Kom till insikt.En väldigt bra sådan,då jag inser att jag är harmonisk såhär.Jag får mej själv att må bra.Och har ingen som gör mej arg,besviken eller till och med ledsen. Och så ska det egentligen sällan,eller aldrig måsta vara heller.Men tyvärr kan det bli så när man inte ser till sitt eget bästa.Då man inte ser vad man egentligen är värd.Men för att inse det,så måste man få ha upplevt stunderna och tiderna när man är utan allt det där.När man mår bra och allt känns härligt. Harmoni

alldeles för ofta

 

"En av nackdelarna med vin är att det får människor att förväxla ord med tankar"


några veckor till

Har fått för mej att mina ögonfransar har blivit längre av ricinoljan,som jag försökt komma ihåg varje kväll.Eller så har jag bara blivit mer medveten om längden på mina fransar nu

GG

Kikar på säsong 5 Gossip girl,och blev kär i serenas klänning(och hennes hår är ju fantastiskt överlag)







saturday

Har en riktigt lugn och skön helg! Gör ingenting ikväll,förutom att äta gott(jultårtorna är klara!),läsa bok och se på tv. Och det känns himla bra faktiskt

off

Agerar chaufför åt min käre mor ikväll,så i all min ensamhet ska jag se på Idolfinalen och gotta mej.Och hoppas på att det inte blir en allför sen natt,då jag ska upp på jobb imorgon. Men nu ska jag försöka slå in lite julklappar!

true

Inser efter alla utmaningar jag ställs inför nästans varje dag,faktiskt,att man måste tänka snabbt och sen göra.Inte tveka så mycket längre.För det fungerar inte i längden.Likadant i annat fall,sluta tänka överhuvudtaget och gör på känslan.Kasta sig ut.Se vad som händer, för man klarar vilket som endå,vilken väg det än går!

“Jump, and you will find out how to unfold your wings as you fall” -Ray Bradbury


6 december,för Finland

Firade Självständighetsdagen med att jobba,men nu är det mjukiskläder och i soffan med glögg,jultårtor och balen på tv!

femte

Märks att det är jultider,fullt fart på jobbet! Kul att få sminka lite också! 6 dagars jobb och med tre kvällar,ge mej alla nya utmaningar bara!

I can't

Gör man inget,så händer det heller aldrig något.
Men man måste väl välja sina stunder.Sen kan man alltid fråga sig om man borde göra oftare



I`m here

Gårkvällens middag fixade mina pommes cravings och en återställare gick ner.Sen var Tequila rose riktigt intressant faktiskt,den beskrivs att den har smak av melon,jorgubbar och choklad.Vilket först låter ganska konstigt i mina öron för att vara en gräddlikör som ser ut och doftar som baileys.Men faktiskt så smakade den melon! Så god var den,men inte så att vi riktigt fick ner en hel flaska söt likör bara sådär.Kino väntade igen,men det var en lugn natt.
Idag har jag bara försökt repat mej

marry the night

Jaa,en helg i festandets tecken.Men en väldigt trevlig en! I fredags firades Tua,med lite bastu,jultårtor och ett stort intag av alkohol och mingel på nattklubben!

lördag 3

Nu har jag piffat till mej igen och ska just dra på middag till Dinos,sen ska äntligen(efter flera års nyfikenhet) Tequila Rose cacao testas! Den kanske kan ta bort huvudvärken som jag lyckades ordna åt mej efter gårkvällens stora alkohol intag(men kul och galen kväll).

2.12,19.21

Fredag och ledig helg! Nu far jag och drar igång den!

1 december

Finaste Tuz maestro fyller år idag! Fick en gnutta medkänsla när jag såg alla bilder jag har,men ger dej och er en favorit i repris:D

tolfte månaden

Klurar på julklappar och vad jag ska ha på mej på helgens bravader.Inga lätta saker inga!

RSS 2.0