Bildregn två,LÖRDAG


Beachen i bakfyllan



Engelska parken:D








(elis osvald )



Äntligen Bild regn! (jagveet att ni väntat på det)











Skiit schysst

Åh underbara härliga helg alltså! Öspelen är ju greeat.Ta liksom tempen på Åland nu,och det fullständigt kokar över! :D
Kommer inte bli mycket update här eftersom det händer så mycket annat trevligt och kul.(som nii märkt)
Berättar senare om helgens bravader. Säger såhär,häng i engelska parken,indigo,ööl,fotboll,stranden,mat,trevliga gäng!
Så sammanfattar det lite.Nu måste jag hoppa i säng(förbannat att man ska jobba,skulle kunna vara ledig hela veckan så att varje dag är som en helg:D)



sneakpeak


Födelsedagsbarnet!(:





!!

stressad som vanliigt.Skit kul igår,tack erica! :D Nu vidare för att dricka mera öl.Koom ut alla :D


ÄNTLIGEN,JA ÄNTLIGEN är det fredag

27 grader i salongen imorse! Fyfaan att stå och jobba i det hela dagen(lyckades gå ner till hela 25 grader några timmar senare).
Har fått i mej tacos,öl och öspelsbakelse.Och nu fixa mej klar för att dra på 20 års partaj till Erica! :D
Svira lugnt i natten!


ÄNTLIGEN TORSDAG

Folk fick en rolig syn idag längs västra utfarten när jag kom cyklandes från träningen.Haha,bråttom som vanligt iklädd träningskläder(linne och halvkorta byxor),brillor,illrosa sockor och ballerina skor.Och en överfull cykelkorg,där mina joggingskor vilken minut som helst såg ut att trilla.Och jag som försöker förhindra att det händer samtidigt som jag cyklar(för jag kunde ju veeerkligen inte stanna och trotta ner dom lite till).Cyklade som en tok,och väl hemma så behövde jag inte ha så bråttom iaf! haha.Jag och min Fleur har nog blivit bästa vänner nuförtiden,varenda vardags morgon hänger vi med varandra.
Efter allt detta kikades det lite korpfotboll och så råkade jag få i mej någon nyhet inom glassvärlden.(faan.Meen den kunde vart lite större)

Är påväg i sängs och får äääntligen tänka när jag vaknar att,imorgon får jag sova hur länge jag vill om det är så:D ( imorse fick jag liksom "övertala" mej själv för att stiga upp att,bara en morgon till Casandra,bara en,kom igen nu.haha)


(matchen slutade förövrigt 6-2 till FETT)

want to drink some more beer in the sun




Efter jobbet vart det After work med Sarah igen:D Vi bänkade oss på dinos terassen i hettan.Sjukt vaarmt! Beställde varsin Club sandwich och öl och cider.Satt riktigt feeint! Sen kom resten av gänget.Kul och träffa anni och sara som jag inte sett sen avslutningen!(:O). Blev och sitta en god stund,sen glass till efterätt.Tycker verkligen ni ska testa den italienska glassen från lådan på Lilla holmen! Riktigt mjuk och god.
Hunnit skyffla lite jord också och nu blir det natti natti.

Sov sött(:

mmm-at



Jordgubbar med vaniljvisp,testa det ni! MUMS

Run out and go crazy in the sun

Håhå,har ränt omkring och pysslat med annat så att jag inte alls har hunnit sitta här! Sköönt faktiskt,att det finns annat liv också:P Igår var jag och tränade för första gången på typ 6 veckor,och fyyhelvete vad det kändes! Apa tungt.och nu har jag laddat kortet med en månad,så jag får se till att masa mej dit några gånger.(imoorgoon redan).Sen vart det promenad i det fina vädret,det märks att hela Åland vaknat till liv,aalla är ute!:D Det var känslosamt,men väldigt mycket på tiden att det gjordes.Detta borde hänt för länge sen.Insågs det.Det slutade helt bra tillslut,vilket är väldigt skönt.Känns helt okej för mej(:

(nu måste jag springa ner och äta jordgubbar!)

Låter bra det här

Se här mina vänner! Det är verkligen bra tider nuu,ses i vimlet på Indigo va!


Indigo goes summer

Sköna DJs som är bokade (fler spelningar på kommande):

Juni

  • Midsommardagen DJ Janne K
  • Fredag 26 DJ Janne K
  • Lördag 27 DJ Sampo

Juli

  • Onsdag 1 DJ Totte
  • Torsdag 2 DJ Totte
  • Fredag 3 DJ Sampo
  • Lördag 4 DJ Janne K
  • Fredag 10 DJ Totte
  • Lördag 11 DJ Sampo
  • Onsdag 22 DJ Totte
  • Torsdag 23 DJ Totte
  • Fredag 31 DJ Totte

Augusti

  • Lördag 1 DJ Janne K

(http://www.indigo.ax/start.con?iPage=6&m=36)


A sunshine walk






Min Adress en gång långt bak i tiden

Midsommarhelgen 2

Lördagen fortsatte efter vi kommit in till stan till mej för att äntligen få duscha( luktade ju förjävligt haha),och fixa till sig lite.Sen for malin och jag och käkade pizza.Hade tänkt att vi skulle hänga i engelska parken men efter att inte ens kunnat suttit ute och ätit så tyckte vi inte att det var en såå bra idé längre:P Såå vi cruisa runt lite varstans för att komma på vad vi skulle göra istället.Käkade lite glass och sådant.Sen slutade det utanför draken för att vänta på skjuts,så for vi till Jouya! Jäkla skön människa alltså! Där var det lite folk, och Malin drog igång cirkeln igen,haha.Fast killarna hade en lite egen version vi körde,en kul en:D
Sen vällde det in mer och mer folk(fanny hittade dit också).En massa allsång när dom spel begåvade tog till gitarren(:
Här kan ni ta och lyssna på Joels fina stämma,och hurdant liv vi hade igår:D


r>
 

Och Jouya som underhöll hela kvällen:Dr> 


haha jaa-aa



haha ser ut som om jag kiknar/halv lipar av skratt(som jag ibland också gjorde!)

Det var en väldans kul kväll det också alltså!Vid halv två var jag illa tvungen att inse att jag måste fara hem och sova.Så trött som jag var efter nattens lilla sömn.


Nuu,nu vet jag

Där satt den! Här har vi problemet.




En så hårt kroppssarbetande kvinna att man tillochmed får blåsor på händerna.
Det var jag idag deet.

Midsommarhelgen 1

Nuu är jag tillbaks efter en jäkla kul och härlig midsommarhelg! :D

Midsommarafton spenderades på Letos stuga i Eckerö med ett litet bra gäng.Vi for ut på dagen och gjorde oss hemmastadda för att sen börja grilla.Tog ett tag innan alla hade fått sin mat lagad och jag säger då det,försök inte äta biff med plastbestick! haha(kasper went crazy!)
Spelade cirkeln medans bastun blev varm,djunglade och trodde jag skulle trilla av i buskarna:D Sen blev det bastu för hela slanten och första doppet! (tre hela stycken blev det faktiskt,svin jävla kallt och jag halkade ner varje gång).Någongång där så försvann de flesta för att sova?haha.Kasper,emil och jag var tappra och badade bastu halva natten,snackade skit,hinkade i oss mänger av öl(vettefan huur mycket vi fick i oss alltså! haha),spillde en halv påse chips på golvet och dyylikt:D Sen någongång tyckte vi det räckte och gick upp och började grilla korv,spelade vänd tia och for och hoppa och härja med dom som sov:D iiingen vaknade,även fast musiken också var på högsta volymen haha.

Sen fick kasper och jag för oss att vi sku bada bastu återigen,så vi rev upp stackars emil som hade somnat,för att dra ner honom till en kall bastu! Efter en halvtimme utan att ha fått igång den så tyckte jag att vi faktiskt skulle gå och sova.Vaknade 4 timmar senare av sommarvädret. Sen chillade vi på altanen i solen halva dagen,städade och begav oss till stan.En väldigt lyckad kväll/natt alltså(:



Gjorde ett tappert försök till att göra en midsommarkrans,den vart för stor och vissnade efter två timmar haha







jag lagade god mat,biff,klyftisar,laxröra på svartbröd och jordgubbar till efterätt:D dock tappar jag alltid matlusten efter att ha börjat dricka



Söt-elin





dubbel cirkeln



pussipuss


wihu,djuungla




bastu tills vi skrumpna


The day after

De röda små bären

SKålade för att vi nu "verkligen" flyttat in i huset genom att knäcka en Moet et Chandon Champagne(lyxigt och feeint!).Då lyckades jag ju skära mina fingrar lite mera,vilket jag också gjorde på saxen idag.Alltså Båda tummar i plåster paket! det är juu otroligt.Nå sen senare blev det jordgubbar med vaniljvisp,brie ost och ett glas vin! Somrigt(: Om man är lite nybörjare på vin och  försöker lära sig det, så kan jag rekommendera Tyska halvsöta vita viner! Dom är lättdruckna och goda.Tillexempel Black Tower,eller Moselland Riesling. Testa vet jag! Nu blir det natti natt för att imorrn ta och fixa det sista innan det bär iväg till en stuga i Eckerö!




21.30



Alltså, Hot!

fyfan

Jag älskar doften av sommar.
Och jag hatar att känna mej såhär värdelös.



det kan väll vara lätt hela tiden

Att allt man gör ska bli fel på något vis,eller göra någon besviken eller sur,eller ledsen:S Jag som endå tycker att jag alltid försöker göra allt så bra som möjligt för dom runt omkring mej.Försöker,meen jag insåg för ett år sen att det inte går så bra alla gånger.Att hur man en skulle göra så skulle det bli "fel" på ett vis.Och så sätter jag mej då i andra hand.Vilket jag inte borde göra.Jag borde ju se till mej själv också,vad jag vill,och hur jag vill.
Nu ställdes jag emellan och måste välja mellan två käraste.Vilket aldrig är kul,och det spelar ingen roll hur jag gör så gör jag någon besviken.

Meen sådär blir det när det finns flera saker att välja mellan:helt enkelt lättast när alla är på samma ställe.Men det går inte alltid.Och man kan inte göra mera än så.Jag kan inte göra mera än att välja något,det som mest bara faller mej in.För det handlar inte om personerna ifråga.


Read me

Nuu vill jag ha en gräsmatta runt vårt hus! Jag förstår inte varför vissa saker ska ta någon tid.Mamma säger att saker inte blir gjorda bums.haha,såå ikväll börja vi skyffla och kratta ut jord! Så att vi inom en snar framtid får det fint och grönt(.Men att stå och göra det där varje ledig kväll,huuh.)

Jag sitter och funderar på någon frisyr till Midsommar.Dock vet jag inte hur mycket jag orkar fixa sen efter,(förhoppningsvis) bastu och bad,och med en aning alkohol i kroppen! hoho,det ska inte gå som förra året iaf:P Då blev det ingenting av allt:D haha
Men såhär som en fin sommarflicka skulle ju vara nice
Fast med fiskbensflätor.Nååja vi får vällan se hur det slutar tillsist! haha

Tids nog så går det

Full rulle på jobbet idag när tydligen alla ska fixa sig fina inför Midsommar! och alltid alla på en gång av någon underlig anledning.Stressade som tusan väl hemma,kastade i mej lite spenatplättar(mums!) och for ut till Malin i Godby för att fixa till den märkbara utväxten.Så nu ser jag riktigt blondie ut igen(fick jag höra). Sen vidare för att hälsa på och snacka liite.Trevlans.Och nu först är jag hemma,jag som varje morgon i en vecka nu tänkt att jag ska gå och lägga mej tidigare eftersom det är såå fruktansvärt tungt att stiga upp varenda en dag.Men nejnej,se hur det går.
Nå ska inte kika runt så mycket på nätet mera.

Godnatt(:


Malin.Förresten kära frisör05 klass,we need a gathering this summer!

turn your head around



Trevligt igår hos Madde förresten.Sjöng sönder min röst lite och fyllde ut midjemåttet.Idigo för den delen var duktigt tråkigt,så gick till BP och var smart att ringa taxin innan jag ens fått maten.(Ibland tänker jag verkligen till,herre).Lyckades också få en av mina ölburkar att börja spruta ut sitt innehåll i Fannys bil påväg ut till Saltvik.Så det första jag fick göra på festkvällen var att städa.
Nu är jag jäkla trött alltså,för att jag inte gjort något vettigt på hela dagen.

So many questions,and so few answers

Sitter och dricker limevatten och funderar över livet.Så krångliga vi ska vara.Så mycket dumt vi gör.Så mycket det finns att säga.Kontakten med andra människor är så svårt.Så mycket som ska passa,så mycket som ska anpassas.Värderingar som är så olika.Så mycket som ska accepteras,Saker som ska förlåtas.Saker som ska glömmas.

Det finns en enda person jag verkligen saknar i mitt liv just nu.Den personen som förstår mej bäst.Förstår hur jag menar när jag säger något,konfronterar mej och ifrågasätter varför jag säger som jag säger,svarar på mina frågor men är lika öppen för att bli ifrågasatt.Den som förstår mej fast jag inte kan förklara precis hur jag menar.
Det har gått alldeles för lång tid nu.


När vet man vad som är rätt eller fel? När vet man att man borde förändra vissa saker? Vem bestämmer vad som är rätt eller fel? Och vem ska man anpassa sig efter då?


Give me a call

ääh.blev så ointresserad av att skriva när jag råddade till bloggen.Kvällen igår spenderades nykter körandes.Tusse och fjau och jag for ut till Mette där det var lite blandat folk.Och sen for vi vidare ut till Kalmarnäs en sväng,för att fara hem tidigt och sova efter en stund.Min röst är ännu lite hes,mest senare mot kvällen som den vill bråkas,och det är duuktigt jobbigt eftersom jag vill prata! haha sååklart,men det känns tungt så jag är illa tvungen att vara tyst och typ bara skratta(lucky yoouu).
Måste berätta att jag fick en udda kommentar igår när jag sprang in till Select för att betala min tankning.
När jag står o väntar på att kontokortet ska läsa av och sådär så säger killen i kassan " Du luktar gott",jag en aning chockerad och inte riktigt fattar om det var till mej det var tänkt,får fram ett heheh,och killen säger ,"men det är sant",jag,ännu mera förvirrad efter en till väldigt oväntad kommentar,klämmer fram ett,ööh jaha,men vad bra då!.Och går sen snaabbt ut därifrån. haha,det var en udda stund.

Nu till stan och inhandla en present,för ikväll är det lite firande av Madde(som fyllde 20 för ett antal veckor sen).

Ha det fiint!


Tekniska biten fattas

Jaahapp,dethär gick ju åt helvete det också.SÅ nu får det väll se ut sådär jäkla konstigt.Har suttit hela dagen o försökt fixa känns det som.Bra att man e haj på sånt här.Annars så har jag vart hemma från jobbet idag,för att få vila upp mej,har helt raspig röst och är snorig:S huhu.Meen imorrn blir det att fara igen,måste måste. Nu kan jag ju inte spela korpmatchen heller,mååh,men far o hejjar iaf(var ju borta första också).Oj herre vad jag nu snackar mycke gojja.Bäst att sluta,värmeslag har jag säkert fått av datorn i famnen hela dagen.
Hörs imorrn vaa

Lite ombyggnad pågång

URSÄKTA RÖRAN!
Jag försöker bygga om lite.


små saker som gör under

Var på after work med Sarah efter jobbet idag till Åss! Varsin öl,lite pommes och glass.Riktigt trevligt alltså! Kul att träffas och snacka när vi inte setts sen vi slutade skolan.Fick super service eftersom Sandra var på jobb,tss:P Såna härna saker förgyller regniga trista vardagar:D det är ju sommaar va(intalnings förmågan på topp).Såå om någon är sugen på att luncha eller after worka,hör av er till mej vet jag!

Nu ska jag äta jordgubbar,minibiskvier och god ost!(den här ångesten över vad jag ätit är ju inte så lätt att bota när det fortsätter såhär,haha)


Tuesday night

Jag lyckades hålla mina fingrar hela på jobbet idag! meen när jag for till Malin så for det.haha,två nya hack.Och dom skrattade åt mej.Hade ingen vidare tur när jag skulle koka gröt till middagen heller.Brände hela bottnet på kastrullen!(som inte går bort ännu:S så nu är jag smårädd för mamma).Ja hoho,fick iaf i mej gröt tillsluut.Efter jag klippt lite så for hårsnoppen och jag in till stan,hade problem med glasskiosken(det är banne mej bara BP man kan lita på!),sen frös vi häcken av oss en stund och såg på Klingans och Jockums söta hundar som busade! Cruise och snack runt stan för att konstatera att Åland är stendött,även i början av sommaren(:O) (taa mej tillbaks där jag vaaar).

Nu vänta på mamma o höra vad hon säger haha och sova för att åter igen fara och jobba en hela dag.Känns som om man har väldigt lite fritid så fort man jobbar huh!

Ska se till att landa på jorden nu

Första dagen på jobb avklarad då.Nu är det bara att köra på tills sista augusti då! Som det är bestämt juust nu.Ont i halsen ännu men känner mej inte lika hängig som igår,tuur.Nya saxen jag fått och klippte med idag var så jäkla vass att minsta lilla nuddning gjorde att jag blödde som fan om fingrarna! en kund där måste trott jag inte riktigt visste hur man hanterar en sax:P Men äär väldigt ovan att den ska ta så bra,den andra saxen kan gnaga ett tag utan att det blir något hack i huden alls. Förbrukar plåster remsor av bara farten:P men imorrn blir det nytt försök haha:D

Nu ska jag ta och kolla på lite jobb i Oslo.Ha det feeint alla!

Take the chance and change

Nu märkte jag att det här sista var brutalt jävla ärligt.Och sån är inte jag.Jag är en sån som vill prata lite i gåtor.Att inte säga allt helt naket rakt ut.

Nu vet ni det också.

Will you catch me when I fall?

Jag har fått det bekräftat för mej att jag har någon slags problem.Jag har saker jag måste ta itu med.Mej själv.Jag vet inte vem jag är,vad jag står för,hur jag är som person,vad jag behöver för att må bra,vad som gör mej arg.

Och en person sa att jag inte kan få hjälp av någon,utan det är bara jag som kan komma på det.Det är bara jag som kan veta.Men jag vet ingenting alls just nu.Jag vet inte alls var jag ska börja,vad exakt jag ska göra.Hur jag ska hitta mej själv.Jag tänker inte ens,och det är något jag alltid annars gör.Men det känns som en enda röra som ska redas ut men som jag inte vet början av.Hur fan ska jag då göra?Jag vill inte ha det såhär.Jag kan knappt dricka alkohol längre för då kommer allt upp,"problemen" och jag förstör för dom få vänner jag har. Men annars så är jag dyster och uppfattas som tråkig av alla.Kan inte man hjälpa mej på det viset att jag får veta hur dom som känner mej bäst säger hur jag är,det positiva och det dåliga? eller går det inte att hjälpa på det viset heller? Om jag skulle veta,så kan man förändra-Men egentligen handlar det inte om att förändra sig för att "passa in",utan att veta hur jag är,vad jag är.Men vissa saker måste också förändras.För att kunna vara men andra måste man kunna förändra dåliga saker till lite bättre.Jag har fått veta några.Men är det sådant jag ska börja med,ändra o se till att det hålls,se förändringen där först och sen gå vidare och försöka reda ut resten när jag och om, märkt att jag är kapabel till att förändra mej?

Jag tror på förändring.Så det är egentligen upp till bevis.Kan du hitta dej själv Casandra? Och kan man förändra sig?

Jag är så avundsjuk på alla,men problemet ligger ju i mej själv.Men jag vet ju hur jag skulle vilja vara.Lite hur jag vill att folk ska tycka jag är.Och det är ju tydligt att jag inte är något av det eftersom jag tänker den tanken.Men kan jag bli så? eller är det något jag absolut inte är,och inget jag isof ska bli heller,för att det då ändrar helt den person jag faktiskt är? Hur jag nu är.

Jag har inte en blekaste aning alls vad eller hur jag ska hjälpa mej själv.Jag vet bara att jag inte vill ha det såhär,eller må såhär.Jag vill ju leva.

jag tror jag kommer att döda mej själv långsamt

  • Är så jäkla avundsjuk på allt och alla
  • Har riktigt mycket ångest för all skit jag ätit dom här två senaste veckorna(jag säger bara, chips)
  • Måste ta tag i träningen igen snarast
  • Känns som om jag håller på att få feber
  • Har beslutsångest inför i höst och vet egentligen inget
  • Önskar så inåt helvete att jag kunde ha fortsatt gömma mej i Magaluf,för nu är jag illa tvungen att leva det här "livet".Något som inte existerar alls.

Face your problems

AAh,att få sova i egna sköna sängen var riktigt feeint nu!
Annars vet jag dock inte vad jag ska säga om detta.Jag fick fly ett tag,men nu måste jag möta allt och ta tag i saker.
Ingenting äär bra,och det kan inte fortsätta såhär heller,bara jag skulle veta hur jag ska ändra på det.Vilket jag inte alls gör.



Denna gång är jag faan brun! :D
(man kan inte jämföra det med någon annan en en själv)

Just add some friends

En liten titt på hur trevligt vi hade det får ni se med denna bild





Nu fira Jenny! Dock blir det nyktert eftersom jag endast sovit en jäkla timme inatt,huuh

I´m back in town

Jaaha,Nu är jag tillbaks på ön igen.
Vi fick spräcka bubblan och komma tillbaks till verkligheten igen.Till verkligheten som jag inte tycker om just nu.
Duuktigt tungt,men ska försöka göra det bästa av situationen.
Har iaf haft tvåå suveräna veckor! Kunde stannat där lite till.
Nu måste jag uppdatera mej lite om världen. Hörs snart

RSS 2.0