true

Lite förvirrande tankar har börjat dyka upp.Men allt är nog inte helt befogat.Samtidigt har jag nu varit på Åland i ett och ett halvt år,och jobbat här i ett och ett halv år,Så egentligen är det kanske inte så konstigt att man börjar ifrågasätta sina val.Man blir ju såklart att undra om man ska vara här redan och nu,när man endå är såpass ung.Men det tar inte så länge för mej att inse,för jag vet att varje gång jag är på annan ort en längre tid så längtar jag hit,hem. Jag vet att det är här jag vill vara,och när jag insett det så vet jag att jag nog inte är så vilse som jag tror!
Men jag behöver hitta ett Mål. Och reda ut ,Vad vill jag göra,vad vill jag åstadkomma,vad vill jag få ut av tiden.
Och Då,då har jag en mening. 

just do it

Så,vecka två av vit månad påbörjad.Men erfarenhet vet jag att den kommande helgen brukar bli värst.Andra helgen är alltid det av någon orsak! Förra veckan kändes lång men annars är det ju inga problem alls! Hade en riktigt lugn och skön helg med film kik och träning,och det var i princip det.Behövdes inget mera faktiskt :) 
 Så då kör vi den här veckan också!

Turku in my heart

Dagarna i Åbo spenderades med vääldigt mycket shopping,en jobbig förskylning som däckade mitt huvud,vin,fika och äta gott ute!
love
 

Clean

Sååja.Tillbaka på jobb igen vilket faktiskt känns skönt! Nu är det back on track! Påbörjar en vit månad idag,just för att "bryta av" efter sommaren.Ett bra sätt att falla in i rutinerna igen,hitta tillbaks helt enkelt! 
Och hur gör man inte det bättre med nya träningskor och kläder? Mycket roligare blev det när man fick dra på sig det och ge sig iväg!
Men iallafall,kör rena veckor tills den 16 september
 
 
 

Suveränt!

Avrundar dagen med en födelsedags öl med lite film kik!Fick ännu en till super fin present och hade en härlig middag.Ooch alla grattisar gör mej så glad! 

19 augusti 1989

HAPPY BIRTHDAY TO ME!
 Då var det min tur att fylla hela 23 år! Känns bra må jag säga.
Firade förra helgen med tårta,blåbärsbiskvier,hallonbellini och utgång, vilket var väldigt lyckat! Så jag känner mej himla nöjd med mindre födelsedags firande idag :) Men det blir wienerschnitzel till middag med familjen enligt mina önskemål! Fått en super fin present redan med köksknivar som jag önskat,och förra helgen fick jag så snygga örhängen av flickorna! :)
Jag är så nöjd ska ni veta :) 
  
 
 
 
 

just nu

Ja,jag njuter av ledigheten! Fast förskylningen kastade sig på mej och jag är sjukt trött.Men desto bättre att jag faktiskt får sova några dagar till.Tränar och promenixar omkring och imorgon är det Åbo som sagt! Och solen har ju faktiskt visat sig. Firade mej själv i lördags också,men det får vi ta senare här.Lite dåligt med detta skrivandet innan alla rutiner är helt på grej igen(ska ju faktiskt bli såå skönt!),men nu semesterfirar jag ju! :)

tionde klockan fem

SEMESTER

En vecka sparad till nu,och det känns förbaskat skönt! Jag behöver få sova! Blir att slappa och ta en tur till älskade Åbo,för shopping,god mat och uteservering.Perfekt tycker jag! 

3

Och Systembo-laget åkte ur korpserien för denna säsong! Bittert men så blev det efter ett antal mål mot oss.Tar igen det nästa år istället! Blev en liten lagfest igår där det var hög underhållning! Var själv chaufför vilket var väldigt skönt,första jobb lördagen på typ två månader var idag så! (och konstigt att det endå bara är sådär att jobba dom dagarna).Men har ännu en veckas semester väntandes så dom där lördagarna kan jag skippa någon vecka till!

RSS 2.0