ohno

Gör allt annat än det jag borde, vilket är att skriva på mitt 70 tals grupparbete.Konstigt att säga,men jag får ju inte till det till något aalls.Trodde ju det skulle vara lätt.Vill se på Oscargalans klänningar istället(hinner ju tusan inte med något om dagarna)

i skålen

gillart

raow

Kändes som om jag hann med mycket hemma,fast det var en väldigt kortvisit.Var till Malin och kikade på nya lägenheten och sminkade henne i 50 tal. Och hon var skiit fin i den sminkningen! Se bara vilken babe!

yummiii

Finns en orsak varför man ska äta onyttigheter sällan.För när man väl äter det sen,så är det så jäääkla gott.Choklad-nougat glass med grädde var rent ut sagt himmelskt igår!

sunday again

Lördagen hemma gav mej energi och någon sorts sortering av tankarna! Så det känns lite lugnare för tillfället.(men det kan räcka dag i skolan så är man lika förvirrad igen).Idag gick båten som den skulle utan desto mera förseningar,och jag hade underhållning av mina brudar som skulle tillbaks till Linköping! :)






tjugosjätte

Ursäkta mej alltså.Men det här är inte första prio just nu.Finns en massa saker jag vill skriva ner,men jag har helt enkelt inte tid! Är på ön,och det var ju inte så smart att fara hem den här helgen,eller någon annan helg under vintern för den delen.Hålls här eller hålls borta från ön.Det är läxan att lära(fick spendera två timmar i hamnen innan vi kom ombord på båten!)(lite lätt irriterad casandra som valde denna helg).Så nu blir det att försöka ta sig tillbaks imorgon,och fortsätta med skolarbetet.
Haft en fin lördag här iallafall! :)
godkväll på er!

mask

söker inspiration

dreaming people

Jag har ju insett mer och mer det senaste halvåret,att man ska leva i nuet.Njuta.Men endå så är det bara en jävla massa tankar om vad som ska komma härnäst.Och det är det sista jag vill ha snurrandes,då det bara är en stor hög med frågetecken.Samtidigt som jag söker mej in i drömvärlden och drömmer mej bort till något annat.Just nu är det lurarna i öronen och musiken som sätter mej i en annan värld.jag påstår själv att jag inte längtar efter särskilt mycket saker för tillfället.Men det är tydligen endå alltid något,då man ju aldrig slutar att tänka på annat.

Februari 22

Gårdagens skola handlade om framtiden och karriären,vilket slutade med att alla satt helt uppgivna.I princip, iallafall.Och man ville bara fara hem och lägga huvudet under kudden.Man blev ju såklart inspirerad också.Men när man inser hur mycket jobb det är med allting.Det är då man undrar vad man gett sig in på och vill istället ta den lätta vägen.Inte för att det är den vägen som tar mej någonstans alls.Men när man ju inte heller vet vad exakt det är man vill.Vad ens mål är.Fast man borde veta det så man kan fokusera och välja så att man gör det bra för sig.Att man gör möjligheter för sig själv.Men det är tusan bara så mycket att fokusera på just nu,så man vill skjuta undan en hel del och ta det sen.Men allt hör ihop,och bildar en helhet.Och om jag då lägger vissa saker åt sidan en stund,är jag rädd att jag tappar bort själva målet.Och då har man inte kommit någon vart.

Det är inte lätt alltså.Men man får ta nya tag varje dag och börja i en ända.Men,ni kanske förstår att jag just nu, inte riktigt är med i allt det här andra som händer runtom.Jag försöker dock!

miip

Fick sov sällskap i natt,för omväxling skull,och det i form av Tusse som behövde någonstans att spendera natten.och det var trevligt att vi hann ses litegranna!Sådär gå och lägga sig klockan 10 och snacka lite skit,och så tvingas sova då det, dock, var väckning redan tio i sex imorse.Men sen igen hade jag en stress fri morgon,för engångsskull! Nu känner jag tröttheten

så vill jag ha det föralltid

Ååh,vad jag började sakna Sommar Åland.Och alla människor.Samhörigheten,fast man inte verkligen känner alla.
vår fina ö,som blir fin när alla är där.Vi skapar något uunderbart





februari 20

Fyfan så kallt det är ute! Spelar ju iingen roll vad man har på sig,typ.Sotade lite till,till helg läxan och tog mej sen till stan för att möta Fanny babe! Så härligt att kunna mötas och catcha upp "bara sådär".När alla endå måste förbi här för att ta sig till ön.Och jag ska passa på och ta mej dit jag också till helgen,när andra också hittat dit så kan jag ta tillfället i akt!

wooha

hoho vad jag blev festsugen när jag stått och sotat ögonen och lyssnat på musik idag! inte underligt det.Har inte festat på länge,men har dock endå lyckats få i mej ett-två glas vin varje helg sen dess.Jag tycker då inte att det är heelt okej.Men det verkar fortsätta endå,haha.
tycker mitt hår lyckats få till den där färgen rätt bra av sig själv!

lovely sunday

Fytusan vilken fin morgon! Gick ner till Gateau och köpte färskt bröd till frukosten.Solen började gå upp och fåglarna kvittrade! mm-mm

Wonderful day

Vilken härlig skoldag det vart! Förmodligen för att man annars inte ska vara där en lördag!
Vi gjorde först en 30-tals sminkning som Greta Garbo.Ser inte mycket ut för världen,men så jäkla coolt det blev! Och återigen blev det ingen bild då vi hade det stressigt.Skulle ju hinna springa runt hörnet och köpa lunch,och det var såna himla goda matiga smörgåsar där! Var lite ovant dock att gå runt sådär "översminkad",men kul hade vi på vägen.Sen gjorde vi en 50-tals sotning som Birgitte Bardot.Och fytusan så stört snyggt det är! Men sotningen är så helvetes svår,fick jag märka! Vet vad som ska övas på alltså.
Man behöver ju endå inte ha såna överdrivna lösögonfransar vi hade idag,men lösögonfransar i alla dess former kan man lätt bli beroende av!

19 onde

Godmorgon!
Jag ska snart bege mej till bussen och ta mej till skolan,för idag är det 30- och 50-tal på schemat!

kvällen

Fan vad ont jag har i ryggen och axlarna.Det enda bekväma är nog soffan.Framför Skavlan med en skål hallon med turkisk yoghurt och grädde

FREDAG 18

Idag har vi haft delprov igen.Vi gjorde en naturlig makeup på 15 minuter.Och sen skulle vi komma på en produkt att göra reklam för,så jag valde ett läppstift.Och sen sminkade vi modellen enligt deras önskemål.Erica var så snäll som ställde upp och det var himla skoj att ha henne i stolen.Synd att jag glömde ta bild på de åländska korall läpparna,som vi kallade det.Sådär fräscht sommar fint,så som vi ålänningar är på sommaren(eller så int efter allt festande)höhö.Sen hade jag en väldans trevlig eftermiddag på Östermalm,där det lagades tacos och dracks ett glas vin! Och så en vända på stan,och herregud så kort jag fick känna mej bredvid min riktigt långbenta klasskompis! Känner förresten att jag fått en gnutta mera koll på staden,dock en väldigt liten en.

!

Idag gick vi Crazy! Hade Fantasi sminkning vilket kanske förklarar saken! Vår lärare visade olika saker man kunde göra,och allt det tillsammans blev ju helt galet.Och sen fick vi låta kreativiteten flöda.Eller,snarare testa på dom olika sakerna på oss själva.Så jag gjorde inte någon särskild helhet eller efter en idé utan det var mest kul att se vad man kan göra.Vilket ju är preciss allt möjligt! Sen sa dock min hy emot.För det var inte nådigt när man skulle ha bort allt! (tur så hoppade jag över att vaxa och latexa bort ögonbrynen som vissa andra,men franslimmet var inte särskilt kul det heller,och glittret alltså,glittret)

sextonde

Fick tillsist tag på en kille till dagens smink uppgift,av min klasskompis som lyckades övertala några vänner.Men egentligen skulle vem som helst kunnat ställa upp för vi sminkade i princip inget.Så det är dags för er killar att våga lite mera helt enkelt! Se saker som en kul grej.Men inser hur snedvridet det är att när man sminkar killar så det knappt ska synas,medans på tjejer är det helt annat tänk.Dock har ju faktiskt aldrig någon tvingat oss! Så tycker det är bra att jag övar mej på att gå osminkad.Vi ska väl alla vara så vackra naturligt:P Efter att vi sen skrev ett två timmars test för att se om vi kan allt teoretiskt,var man värd en fika(: väldigt trevlans. Nu måste jag kasta mej i soffan så jag hinner med lite slappar tid innan läggdags!
Godkväll på er

tror det är vädret

Vad det snurrar på i mitt huvud.Idag har jag till och med känt mej halvt yr.Är förvirrad,samtidigt som jag konstigt nog har ett lugn över mej också.Och tänker logiskt och inte hetsar.Men inuti så rusar det nog på.Men vilken tur att man då har en sån fin klass! Vi hjälper och stöttar varandra,lugnar och peppar,och skrattar,mycket! Idag åt vi en trevlig lunch på Vapiano! Riktigt god pasta och en riktigt härlig stund:)

kärlek

min mommi och moffa är för söta som ger mej en lite alla <3 gåva på kontot,alltid så fina!

14 Februari

Sänder en puss till alla jag känner då jag saknar någon att pussa på!
Är ju trots allt alla hjärtans dag och då kan jag vara snäll när dagen inte ville vara det mot mej!
(doften av en kille skulle vara värt ganska så mycket just nu)




ny vecka och nya tag var det va

Den här dagen var inte snäll mot mej,fast den ju borde varit det.Fick stå ute och förfrysa i en timme och tio minuter,och då kom jag också försent till skolan! Jag är less på Kollektivtrafiken! Den uppfyller fan inte sitt syfte.Och tvingades ner i tunnelbanan också fast jag är mest rädd för det(  och jo,det var hemskt)Sen har allt vart helt upp och ner vänt efter den början på dagen.Tur hade vi inte en särskilt tung lektion innehållsmässigt,och alla var lite trötta.Blev lite gladare men det höll ju bara tills man steg utanför dörren igen.Kommer vara sned i ryggen och axlarna innan detta är slut efter allt släpande på väskan(dock vill jag inte att dessa veckor ska ta slut särskilt fort alls).Har kriis inför onsdagen då jag står utan en manlig modell att fräscha upp och jag måste tvätta när jag äntligen kom hit igen.Fick iallafall till en god köttfärspaj med västerbotten ost,så nu har jag mat ett par dagar framöver.
Nä ni,det här var inte så uppmuntrande

pratglatt

Båtresor är inte så pjåkigt om man träffar på folk som kan hålla en sällskap! Kul med dom mötena:)

myys

Jo nog gillar jag detta.Och nybakta scones till söndags frukost.Det är helt enkelt riktigt fint att vara hem!



home sweet home

Jaa hörrni,till ön kom jag.Och det gick ju relativt smidigt också! Fint.Hela dagen har jag iallafall haft att göra.Sminkat,och uppgifter som ska göras.Helgen är helt enkelt alldeles för kort! Men det är endå trevligt att vara här.För nu sitter jag i soffan och ska få mej ett glas vin i handen,och det är jag värd:D (tidningar bredvid mej,för läxorna är i slut ännu heller)

no sunny day

Bara kaos här.Kunde inte ta mej till skolan idag heller när allt är inställt och försenat! Släpade väskan i alla jävla snö och var less.Fick gå tillbaks och sätta mej här med en kaffe och börja på en skoluppgift.Men nu måste jag försöka ta mej till pendeltåget igen för att se om det kommer något tåg så jag kan ta mej till Cityterminalen och få åka båten till Åland.Åh vad jag vill det.Har ju sett framemot det såå. Så håller tummarna för att allt går och att trafiken ska börja få fart igen!

vilket liv

haha,ja herregud.Flytta till Norge och skala banan.Och bo i kollektiv med 14 personer.Shit alltså
Uppdrag Granskning möter dom nya utvandrarna

10

hoho,nu har jag nog gjort mitt för idag.Är lite slut i kroppen.Idag hade vi ett delprov med inriktning på brudmakeup,som jag är helt nöjd med! Jag vet vad som är gjort fel direkt när allt är klart,vilket är ett framsteg! Sen gjorde vi en sminkning till och dom färgerna passade Jessica så bra i! :) Glömde helt bort att ta några bilder i all stress vilket är väldigt synd.Var iallafall en väldigt trevlig skoldag! Men när man sen varken fått äta eller dricka från klockan sju till ett och så stått på helspänn och bara fokuserat,då är man trött efteråt! Att det sen var snöstorm utanför dörren var inte så uppiggande heller.Fick endå bege mej ut för att inhandla lite(vad gör man inte för sin mamma) och kom tillbaks som en panda look alike i ansiktet,tss,tur att man inte känner någon här.
och sådär just har en till skolvecka passerat

Leende dag

Fan vilken härlig dag hörrni! :D Bara sådär allmänt!
Gjorde trebensfransar i skolan och kopierade en skönhetsbild.Lite lite tid på allt men allt jag hann med blev helt lyckat! Vi hade kul,så sken solen ute,och det doftade sommar grillning där jag stod och väntade på bussen.Hittade gina tricot i sollentuna centrum,bra sådär när man inte har kollat runt överallt ännu,det räddade väl mej från att köpa upp en massa pengar i helgen(men det kommer ju en ny,hoho)!
Allt har känns lätt och trevligt helt enkelt! finemang det,och om mindre än en timme kommer Micke björklunds program som jag får en så härlig känsla av också!
Trevlig kväll på er!
det är torr ögonskugga i brynen(nästa vecka brynplockning),fransmarkering,bronze och rosa skimmerskugga plus matt skugga ovanpå det,på ögonlocket och längs undre fransarna, och trebensfransar.Sen hann jag tyvärr inte mer

Season 1

Nej,nu får Ugly Betty ta och piffa till den här tisdagskvällen.
Godnatt på er

lévres

Idag har vi sminkat efter en valfri skönhets makeup.Jag valde en med röd mun då det veerkligen behöver övas på det! Kunde iallafall återskapa bilden rätt så bra,men ännu mer övning krävs på den där munnen.Ingen bild på resultatet idag dock.Men en från när jag övade i helgen(ingen muntergök på den bilden inga!)

S

Här ska ni få se hur det ser ut här i mitt krypin,tak över huvudet och alldeles lagom stort för bara mej!
härligt bostadsområde är det också

Måndag 7 februari

Idag har vi haft delprov i Skönhets teknik.Och jag tycker väl att det gick heelt bra! Inget särskilt att klaga på iallafall.Var rätt skönt att se för en själv vad man lärt sig,att man ser att nåågot nog gått in! hoho

en jäkla massa mat i tankarna

Jag har nog nämnt någon sorts mat varje dag nu,mina mage är hungrig hela tiden och tankarna bara cirkulerar runt ätbart.ursäkta mej hörrni,men det är nog en sådan period just nuu.Och saken är den,om ni inte förstått det ännu,att fikastunder(inkluderar även större frukost och kvällsmys) är en av dom bästa sakerna jag vet.Det är små stunder av lycka,att få umgås med folk jag tycker om över något gott! Det är en sån liten grej egentligen,men betyder så ofantligt mycket.Det är sådant jag saknar när jag är själv,sådant jag tycker är lyx.(jäkla dumt att det ska måsta innehålla mat dock).För mej är det njutning iallafall!

Hallååja

Jag undrar då när Stockholmarna ska sluta med julen! Det är alltså inte ett hus som har ljusslingorna kvar,utan var tredje.Herre

sjätte

Åh så jag gillar promenad i solen,fågelkvitter,massa hus att se på och kaffe och bulle på Gateau som ligger här i kvarteret! Bra dag minsann!

Sunday oh Sunday

Fan så fint det skulle vara med en sån här Söndags brunch
(bild från Hanna&John)

första lördagen här

Den här dagen har ju också gått i rasande fart! Har sminkat och fixat håret på min hyresvärd och det var riktigt trevligt, blev bjuden på nybakt bröd tillochmed,vilket ju gjorde allt ännu bättre! :D Bra att få öva,och göra endel av min läxa.Nu måste jag kolla på gårdagens Skavlan,och ikväll myser jag ner mej i soffan!

den fjärde i city

Igår kväll insåg jag hur jäkla stort Stockholm är! Blev lite "chockerad" kan jag väl säga.Vackert som jag sa,men det är nog ingen stad jag vill gå omkring själv i.Den är en stad jag vill upptäcka med någon annan.För upptäcka mer av den,det vill jag.Lite vårväder skulle dock inte skada för att göra det lite roligare att strosa omkring!
Middagen var riktigt trevlig,gillar klassen! :) Jag körde på det som aalltid funkar,pizza och öl! haha yummi.Sen skulle några dra vidare ut,vilket är en sak jag verkligen ogillar med storstäder,man får springa runt till en massa olika ställen för att se om man kommer in,eller så är det långa köer.Att tillochmed få mat plats var ju små krångligt! Nåväl,finns ju en charm med allt.(stod en lång stund och bara glodde på husena och allt vid stureplan.En ny värld dethär,haha)
bjuder på några suddiga bilder

Fredag vecka 2

Härliga Fredag!
(Stockholm är nog lite vackert endå)
Idag har vi gjort en Clean beauty,som är en naturlig sminkning,som får synas,men inte alltför mycket.Det var rätt skoj! Ikväll ska vi ut och äta middag vi tjejer från klassen,så jag drar till Östermalm!( hade ju kanske inte såå stor lust att fara till stureplan,men det får väl gå.Inga någo fördomar ska man ha! haha) Ska bli väldigt trevligt iallafall! :) Så nu måste jag börja fixa mej,ska ju försöka mej på något nytt!
Ha en fin kväll hörrni!

mmm-mat

Fan så jobbigt att slitas mellan två olika känslor(dock handlar detta bara om mat,haha). Går och suktar efter allt möjligt i butiken,finns ju såå mycket gott!(stod och dreglade över bröd och natur karkki) Men när man skulle försöka att vara lite ordentlig nu,och verkligen vill det.Jäklars vilka i-lands problem jag har,haha oh my.Lagade iallafall ett lågkolhydrats "bröd",som faktiskt var ett heelt ok substitut,var lite "brödigt" så!

Ta vara på varje ögonblick

Det slog mej idag att jag verkligen måste njuta av denhär tiden nu,njuta av varje dag på skolan med duktiga människor.Komma ihåg hur roligt det är! Idag hade vi det riktigt trevligt,som vi faktiskt haft varje dag.Tiden går så himla fort så.Efter imorgon så är det ju bara 9 veckor kvar! shit

3.3

Idag har jag upptäckt hur fint det är med röda läppar! (det var vällan på tiiden!) Lite krångligare än det såg ut,vi gjorde alltså Perfekta läppar,fast då mina inte blev helt perfekta.Men jag ger mej godkänt för att vara första gången!
Lade lite eyeliner när jag kom hem,och märkte att jag använde fel pensel,inga lätt att hålla reda på precis Allt heller!
Så här fina var vi iallafall(:
lite av penslarna och väsk innehållet

2 februari

Idag har vi gett oss på eyeliner!(plus lite komplement) Gäller fan att vara stadig på handen! Tyckte vi lyckades helt okej för att vara första gången iallafall.
och makeup väskan min som jag går och släpar på fram och tillbaks varje dag,värdefull dock!

Dagens uppgift

Fransmarkering,lockskugga i hennes ögas kontrastfärg och intensitetsskugga.Idag blev jag inte frustrerad,ett framsteg! haha.

kvälls

Lite dille på,apelsin med turkisk yoghurt och kanel! fint

RSS 2.0