true


framåt

Mycket fart på jobbet nu i dagarna,och ikväll fick jag hem mitt Hobby Hall paket med matbord och stolar! Börjar bli något det där snart. Och helt fint ser det ut också! Känns som att det är mycket ordnande med saker och ting,man får fel namn här och där och det ska ringas överallt. Det är helt enkelt inte bara,men något ska jag väl ha att sysselsätta mej med. 

remember!

 
Precis det här behövde jag bli påmind om ikväll,när min hjärna plågar mej extra mycket

true that

Exakt så,och då smällde jag till med ett nytt PB i benpressen igen!

-


Sthlms weekend

Efter den irriterande veckan så kom en super härlig helg! Har haft en långhelg i Stockholm med en massa god mat och mysig stämning.Såå fantastiskt att få insupa lite av storstaden,massa folk och strosande i affärer :) Sov på Scandic igen och blev flyttade till en större rum än jag beställt,så det blev ju bättre än tänkt! Har njutit och det kunde såklart varat lite längre,går alltid alldeles för fort när man har det bra. Iallafall så är man värd att unna sig sådant här emellanåt :)
 
 
 

19.2

Ett glas cola light och serier. Det är den här kvällen värd (lyckades få till en superb middag också! Kanske det blir någon kock av mej en dag) 

mando diao

Bara äälskar den här reklamen! Vår och en underbar känsla ju
 
 
 

kryper

Jag tänkte säga ääntligen fredag,men har tyvärr en jobbdag till imorgon. Och jag går och förbannar mej på den här jobbiga veckan. Den är irriterande märkligt jobbig. Är egentligen inte på dåligt humör av någon orsak alls. Men   det är en känsla som gnager på mej och tycker att varje dag har varit extra besvärlig. Märkligt hur känslor kan känna! Är iallafall glad för fredags mys i soffan,såklart! Imorgon ska dom större grejerna flyttas till lägenheten,men än är det några veckor innan jag bosätter mej där. Matbordet måst ju komma,och bredband ska fixas och så vidare så vidare
Ha en trevlig kväll nu

härligt

Jag blir starkare,och det är en fantastisk känsla! Gjorde personbästa i benpressen igår :) Gillar verkligen det där gymmet
 
 
 

sunny sunday

Har beställt matbord till lägenheten och donar på med att rensa kläder och föra dit prylar.Det är sjukt hur mycket fina saker jag har köpt och önskat på mej under åren! Så roligt att få packa upp splitternya köksgrejer,muggar och allt möjligt annat. Det blir nog bra det där tillslut.
Igår var det mys och förfest i en liten stuga men många härliga brudar,blev också utgång för engångsskull! Jätte kul att få hänga med alla och se lite folk,men faktiskt såå skönt att sen kunna sätta sig i bilen och köra hem! Idag har jag ju inte haft tid att vara bakis heller
 
 
 

The beginning of something new

Ja,jag har alltså fått en lägenhet! Det skålade jag för med vinet igår också. Efter ett år och några månader så var det min tur! Och det var ju värt väntan när jag såg den faantastiska utsikten jag har från balkongen!! Sjukt vackert. Där kommer jag trivas att sitta!
Annars väldigt väldigt märkligt att jag ska flytta. Det kommer ta sin tid att vänja sig och anpassa sig till något nytt,såklart. Men det är ju ett nästa steg helt enkelt.Och det känns bra att ta det och påbörja något :) 
Nu tar jag flytten med lugn och ro
 
 

ääntligen fredag

Och där har 4 veckor gått och ikväll unnar jag mej! Helt klart värd det! Firar lite också :) 
 
 

RSS 2.0