blurr

I just like it

ash blonde

Sagan om Ringen filmerna är ju för Fantastiska! Och för att inte tala om Orlando Bloom som Legolas,ah vad jag faller, pågrund av håret! Jag har alltid blivit lite chockerad över mej själv,att jag ens kan gilla sådant.Och yrkesskadad javisst! Vi kikade just klart på den första alltså,sådär myspys i soffan med lite karkki(vad annars) Och klockan är ännu bara barnet! Jobb dagen gick förresten helt bra fast vi skulle klara oss själva,riktigt duktiga är vi på att lösa saker;D Huur har alla mått idag förresten?:P


Näst sista Oktober

Nuu vet jag att jag har fått jobb! Jag är självklart jäätteglad! Samtidigt som jag känner mej i en väldig ovan och jobbig situation,som jag inte orkar förklara orsaken till.Bara en massa känslor som är svåra att tackla och en situation som är lite svår att hantera,samvetet sätter in,samtidigt som det här är en väldigt stor chans för mej.Och jag trivs så bra.Stine,som jag pratade lite om,hon är ju himla duktig och trevlig alltså,gillar henne redan efter bara en vecka! (: Så nu ska mina tankar om situation bara fara iväg och jag ska ta en vecka eller månad i taget istället(:

Var uppe rätt tidigt för att laga muffinsen imorse,blev chokladmuffins med lite chokladbitar i och minimarshmallows(så söta dom är dom småa!).Den jag hade med mej och åt smakade bra.Men nu ikväll var alla muffins stenhårda,och då menar jag stenhårda! haha.En verklig nybörjare som "misslyckas" med muffins:P Men en stund i micron så smakade dom helt bra! Hade iaf en urmysig morgon med baket,frukost framför Gossip Girl och kaffe med några av marshmallowsen framför Ugly Betty!(gillar starkt det programmet:D)
Nu tar jag det lugnt eftersom det blir en tidig lördagsmorgon.Hoppas alla har det så kul på Halloween festerna! Bli inte alltför fulla bara:P
Älskar nya tröjan,pösig,lång och lite genomskinlig sådär!

Orienten

Hittade Kate Moss för Topshop,julkollektion.Håret är ju sådär lagomtillagtochrufsigtsnyggt!


när du ännu hör fågelkvitter

Tjoho,här har kylan börjat komma.frosten ligger över allt så det är helt vitt om dagarna.Och slirar under fötterna gjorde det påvägen hem också.Har inhandlat lite gott tills mitt bak imorgon,ni får se sen vad det blev!(och hur det blev,hoh)

vad tusan ska man göra?

AAh,jag blir ju helt koko av dethär, Svininfluensan i Norge.
Och så sitter jag här och hostar,fan.

Rubrik

Så jäkla roligt då när det är mörkt när man kommer utanför dörren klockan 17.00! Iaf så är den nya tjejen på jobbet,Stine väldans trevlig! Lika gammal som mej också,och så är hon duktig! Så i förmiddags har vi suttit och pratat om jul traditioner och allt möjligt och druckit varm choklad(verkligen en superb maskin vi har alltså!).Så visade hon mej en lite annat sätt att göra lockar på med Ghds stylingjärn(den är så jävla bra ska ni veta!) än det jag lärt mej.Skit schysst helt enkelt(:
Nu har jag ätit Elovena gröt och ska se på the Hills! Puss!

Besök

Ikväll har det kommit en kvinna från Åland som ska bo hos oss i några dagar! Trevlig och ett intressant yrke hon jobbar med,Rosen metoden! Fick lite berättat om det(:
Nu natt

När frosten ligger på biltaken

En fri dag idag! Och det har vart skönt,fick inlämnat ansökan om skattekort och dubbelcheckat att jag visst åker lagligt på Tunnelbanan! hoho.Sen blev jag lite föör into shoppingen,tog det där seriöst med att mamma påstod att jag skulle unna mej något nu! Men jag tog mej i kragen och kom hem med en svart lös tröja från gina som jag ska ha på jobbet,det är mycket att tänka på när man ska handla inför det! Inte föör tajt om svettfläckar mot förmodan skulle råka sig,och alltså så funkar inte vilken färg som helst(för mej) inte för urringat,ärm över armhålan,snyggt och just nu också,inte föör dyrt.Så ska man ju håra ner det sen! Tog och köpte med mej en burk med kapslar innehållandes lite allt möjligt bra för hälsan också.
Och så har julen börjat komma i butikerna,och jag blir heelt lyrisk och glad! jag bara ääälskar julsaker! Det glimrar så fint! Så nästa gång jag är ledig typ,så måste jag åka till Ikea och handla något till mitt nattduksbord,så jag kan få härlig julkänsla i sovrummet! (: aah
(se,jag börjar ju få rätt långt hår framme nu!)

Spooky

Letar något lite gott att baka till Halloween helgen,något måste man väl festa till det med!
Men det finns ju så mycket ju,så får se vad vi gottar i oss tillslut,ska ju hinna klämma in tid att laga det också!(en lördag på salongen igen!)

När du inte lever i nuet

Dagens Saknad:

Sommaren 09
Malmö frukosten
Att få fika i Åbo
Hårsnoppen
Att få hänga med mina babes
och
Att få äta godsaker mamma lagar


det satt fint i kistan

Middagen för dagen,och morgondagens lunch.Kroketter kändes lyyxigt:D
(Tillbud är great!)

14 november

Jimmy Choo for H&M.Fanns ju endel nice saker men priset,huj! Svindyrt kommer det då att vara här i Oslo,och allt är väl slut innan man ens hunnit in i butikerna! :P

Dock tror jag inte det ska bli något köp inte,bäst att hålla fingrarna i styr!

 


På födelsedagen,utan mej

Idag är det Grattis på Födelsedagen Älskade Mamma!
Önskar som fan att jag skulle få sitta hemma vid köksbordet och dricka kaffe och äta Budapest rulle med er! voi endå.Hon fick pengar så hon kan köpa dynvar från Gant som hon hittat(:

en riktigt Flopp!

Jag tackar och tar emot dessa godingar! Det ska börjas testas!
Annars så blev jag så chockad över Baker Hansens såkallade "paninis"! Två vanliga runda brödskivor med typ två skivor ost,en skink skiva,tomat skiva och typ pizzakrydda!? Så värmde hon den snabbt i panini grillen,liksom vadå? Blev vääldans besviken och uppskattar och saknar våra åländska paninis,vi vet hur det ska göras, banne mej!
Dagens irritationsmoment.
Kom förresten ihåg att vrida klockan en timme bakåt inatt! Tänk vad mycket man kan göra med en timme "extra",höhö.

23.10

Fått stor schampo flaska,snytit mej så många gånger att jag absolut inte minns,proppat i mej lakrits halspastiller,klippt endel,kastat i mej min tortellini lunch,handlat tillbuds mat,klippt mej i fingrarna,gått upp för vår backe så jag blev så andfådd som om jag skulle vart på gymmet!
Imorgon ska jag öppna salongen(!) och vara en timme ensam där,så måste bli en helt tidig kväll endå,nu när jag också snorar som jag gör,bööh.

Du lever bara en gång

AAh vilket roligt slut på jobb dagen! Fick en jääkla utmaning men det var hur kul som helst! En skit modig tjej med men håret långt ner på ryggen,satte sig i stolen och sa att hon ville ha det kort,så kort så det nästans inte var kvar hår på öronen! Det skulle vara tufft,kort i nacken och ja,det blev skit snyggt! Hon passade så bra i det! Fick leka en massa med kniven och göra något jag egentligen aldrig gjort:D Och hon var väldigt nöjd också! Tänk er det,när man får ta första klipptaget i det,och sen när man är klar så står man i en hög av hår och personen framför en ser heelt annorlunda ut! (önskar att jag hade haft en kamera där just då!)
Sånt här gör det roligt att vara frisör! Men nu är det skönt att vara hemma(klockan nio steg jag innanför dörren)
Sweet dreams!

Lemontree

Idag var en kille från Wella och berättade om ny lanseringen av System Professional.Produkt serien verkade väldigt bra,och intressant,dock har jag lärt mej att inte vara så blåögd när det gäller sådanthär,så lite kritisk och misstänksam är jag nog,men det får jag väl bortse i detta fall! Sen gick timmarna väldans fort fast jag var lite hängig i huvudet(viilken tur då att det finns en kaffeapparat i salongen!).Så vart jag och slogs lite på combaten,nuu är det alltså bara soffan som gäller!
Puss&Klem

Åhnejåhnej

Uusch,jag börjar känna att näsan täpps till och tröttheten ta över.Bacillerna tycker det är dags att anfalla,böh.Inte bra,nu kurerar jag mej med te.Och halspastiller,som gjorde att jag fick värsta hostattacken så tårarna bara sprutade ur ögonen på mej,mitt under en klippning. Så det kan gå,sovsött mina vänner!

Som en trögflytande vätska som rullar runt

Åh fyfan vad jag spekulerar om jobbet.Huvudet bara snurrar och jag letar tecken typ hela tiden.Snappar upp vad dom säger och sådant.Och då går ju inte dagarna fortare precis! Och man kan ju inte ta ut något i förskott heller.För iingenting är säkert förrän om två veckor.Aah.Låt det gåå.Min hjärna kan väll ta och försöka tänka på annat va.
Men jag vet att när jag tänker på annat så kommer det upp en massa saker som minnen,om julen i Åbo,somrar på Åland när jag var mindre och sådant crap,som gör mej känslomässigt ostabil just då.Det känns inuti att tänka så djupt på sådana saker.
Nånå,dags att koncentrera sig på annat(?),eller inget alls för nu går jag och lägger mej.Natti!

Som lyckliga barn

:D

Såndär fin blandning

Just nu:ananas-vanilj te,m-mm
En av godsakerna hemifrån,och här är lite mera av det!
Detdär Oljedådra var något nytt mamma hittat,och eftersom jag inte har tänkt på att äta omega kapslar så var dom bra,för dom innehåller både omega 3 och 6! Linfrön är bra för magen,gojibären innehåller massa antioxidanter(och är goda i frukostskålen!),pumpafrön har zink och järn,och nyponskalsmjöl innehåller mycket C-vitamin!
En massa gott att strö på yoghurten tillsammans med mammas hemlagade musli!
(Förresten,vilken header var bättre,den förra eller denna?Please tell me)

When you have that strange little feeling

Goodmorning Sunshines!
Återigen en söndag,och jag har städat hela huset,sett på O.C och druckit kaffe.Julia och Lisa körde iväg vid tiotiden och lugnet lade sig här,lite synd må jag säga. Men igår kväll var det något heelt annat,och bilden visar på hur det såg ut! Och ni har väll inte missat filmklippet på facebook där Lisa visar sina dans skills,haha.It was wild and crazy and a very fun evening(:
Så om någon mot förmodan skulle ha vägarna förbi Oslo så måste ni komma hit och hälsa på oss!
Nu ska jag rita hus!

Ja herregud,inte undra på att jag är skrämd för detta fenomen

haha, alltså OH MY! men måste erkänna att jag gillar att höra åländska,vill nog inte förlora den dialekten,men fråga mej inte varför! (åländsk sommar,voi satan vad vackert!)
Kanal 5,Färjan,Glenn visar upp sitt hus på Åland

When we lived like no other

Håhå så nostalgiskt:D när vi unga och höhö smått fjortisar maybe



right now

Vi tog oss visst en shot!

Nice free day

Idag har vi vart runt på Norsk Tekniska Museumet.Det var faktiskt väldigt kul! Fanns en massa saker att pröva och se.Så har vi spelat Buzz,ätit pommes,snackar skit om kändisbloggarna,käkar karkki och annat skit.Nu öppnar jag en öl,vi hörs!

Bulletproof

Alltså ursäkta,men jag förstår inte hennes outfit,hennes acessoarer,hennes makeup eller ens hennes ansiktsuttryck.Iallafall så var det här det första jag såg imorse när jag slog igång tvn.Fastnade för ett ögonblick.Mina mornar är fina just nu förresten.


with a bun


Cloetta

Bra jobbat idag.Hörde något om brand i tunnelbanan så linjerna var stängda i fyra timmar.(fyyfan!!) Äter choko och skrattar åt dom andra som är koko:D Nice kväll hörrni.Imorrn är jag leedig och vi ska till nåt Tekniska museet.
Treevlig helg alla!

happy love

Så häärligt det vara att komma hem ikväll efter jobbet idag med en tjej som drog musten ur mej med hennes hit och dit med hur hon skulle ha det.Jenny hade bakat blåbärspaj och Julia och Lisa hade kommit hit,och med sig hade dom kassen hemifrån till mej.Och jag vart så glad när jag började gräva och se vad som fanns i! Min mamma är världsbäst! Fick en massa bra saker jag pratat om:D Linfrön,pumpafrön,nyponfröpulver,stavmixer,reflex,kaffe meed mera! It made my evening! Så nu är jag nöjd för dagen och ska springa till soffan och umgås med dom andra(:

and again

Aj jaha,här händer det inte så mycket. Känner liksom inte att jag har lika mycket tid längre,faast det är ju på ett positivt sätt endå! Så jag har inget särskilt att delge er idag tyvärr! För nu ska jag underhålla mina ögon med the city och the hills,följt av Royal pains på tvn.
Ha en mysig kväll(:

Tunga ögonlock

Åh hej,känns som jag just satt mej ner för dagen.Har iaf just vart över till grannen och ätit mockarutor för Andreas födelsedags skull,mumsigt! Nu är jag väldans tröttis redan.Klippt tre män och fått hela mitt tids schema för denhär tre veckors perioden,vilket känns braa så jag kan planera in träning och så efter det! Fick iaf denhär lördagen fri då Julia och Lisa är här på besök!:D Det ska bli jätte trevligt! Och så får jag lite saker hemifrån:D (finns inte allt det jag behöver ha här,och vissa saker onödigt dyra). Så vi ska väl hitta på något kul att göra dom två höstlovs dagarna dom är här(:
Nå nu ska jag spendera min sista tisdags timme med nätsurfing och liknande.Natti!

forest fruit

I`m stuck on love games

Annars så var jag tydligen sömnig när jag packade träningsväskan för jag fick bara med mej hälften.Alltså blev det ingen träning,men det var skönt för nu är jag tröttis.Hände dock inte såå mycket på salongen idag.
Nu love games alltså.

the beauty and the beast

Fascinating and cool






Ja just så,typiskt

Vatten över halva golvet när man steg ur duschen.Fyfan.

70 åringar

haha ååh,jag Skypa med min mommi och moffa just! dom var och köpte cam och mic för att vi ska kunna prata. Dom är ju för gulliga!
<3

When people get together

:)

That was exactly what I needed

hähä vilken härlig Lördag det var igår! Peerfekt! Hade det jätte morsomt och koselig:D Jenny och jag började med att öppna varsin öl och jag var banne mej i himlen då.Så jäävla feeint alltså.(och det smakade sommar,ååh).Sen gick vi ner till bussplatsen med ölen och jag på packad med kläder(svinkallt här ju:S) för att möta upp ena tjejen.Och när vi kom upp igen hade dom trea andra tjejerna hittat hit.Så vi korkade upp en Champange,ingen höjdare, och fick fram ett helt bord med massa goda ostar,kex och vindruvor! Spelade norska Buzz,sjöng singstar för fulla halsar,hade språk diskussion och skrattade och hade det allmänt väldigt kul! Jätte trevliga tjejer verkligen(: Vid 1 drog dom ut och Jenny och jag plockade fram ostarna igen och skulle se film,vilket vi såg typ 10 minuter av innan vi kom på att det nog inte var en bra ide och gick och sova istället.
Så idag är en allmänt seg dag,vilket inte gör särskilt mycket.Skulle helst vilja ha en O.C box att mysa ner mej med.Mååh
Ha en mojsig söndag hörrni(:

Dom där vita söta dropparna!

Jo hej hörrni! Nu har jag vart och "jobbat" litegranna,längesen sist! Vilket märks på min förvirring.Har iaf klippt fem stycken män,blev in kastad i det direkt! Men dom blev fina,och Heidi var nöjd so far.Skön salong också,det är sån "avslappnad stämning". Nå nog om deet.
Snart tar jag ock korkar upp vinflaskan!(ääntligen) För här blir det lite ost och vinkväll!:D Passar mej finemang just nu.Litet lätt alkoholrus,goda ostar och några norska tjejer(:
Förresten så känns det litet i hjärtat att jag endå inte är på Åland ikväll,för Malin fyller 20 idag och det firas med dunder och brak! Men alla ska se till att ha en jäätte fin lördagskväll nu,så hörs vi tomorrow(om inte tidigare)
Puss

Just hold on

Påtal om fint runt handleden by the way







ibland kan man ju börja undra!

Ikväll har jag återigen gjort en "Casandra i ett nötskal" ! och jag kan inget annat än skratta,när jag än en gång vet att det faktiskt är så.haha.Det var såhär att mamma ska skicka med lite grejer med vårt besök som kommer nästa helg(wihuu!).Och nu när jag har märkt hur jäkla kallt det är här om kvällarna, när jag försöker stoppa igen vart enda ett hål runt kroppen med fleece filten i soffan och jag endå fryser så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.Då har jag kommit på att jag saknar mina yllesockor.

Så jag sa till mamma att hon skulle leta i min socklåda,men där hittade hon inget alls,hon tittade i hallen,ingenting,och sa åt mej att kolla igenom allt engång här i huset,att jag nu faktiskt inte tog med ett par.Och jag letade överallt,och funderade ännu engång var tusan dom skulle kunna vara där hemma."för jag har ju inga fler skåp där jag skulle satt dom".Nåja,skit i det då tänkte jag,som jag ju måste göra när jag tappat bort mina saker(vilket alltså händer lite nu som då).Tills jag idag stegade in på Kappahl och ser ett par knähöga vita tjocka strumpor,precis såna jag har hemma,och då plingar det till i mitt huvud! Säger åt mamma att gå och leta i den blåa höga lådan under mina filtar,och hon hittar tre par tjocka sockor! Nämen see däär ja!
Alltså så brukar det vara såhär lite emellanåt,att jag tappar bort saker jag vet att jag haft preciss just,och hittar det ingenstans,tills det "dyker upp" framför näsan på mej,eller på något stört ställe.Eller så plingar det till sådär x antal dagar efteråt när jag gör något helt annat.
Det är inte lätt när det är svårt



Hasle Torg

Så jaa,imorgon börjar då min tre veckor långa prövotid på Hair Lounge!
Spännande och alla andra möjliga känslor trycker i mej.Det ska bli kul iaf!
(:

Friday I`m in love

Var och mördade mina ben till gymmet förmiddags,sen att jag gått tre gånger upp för vår jävla backe gjorde saken bättre(nu tänkte jag bara positivt för en ynka sekund).Sen borde jag förbjudas att fara till stan,går inge bra för mej att gå där.Kom hem med ett armband ju.Fast jag bara skulle fixa månads kort till T-banan,men lyckades tydligen köpa fel grej sådär halvt.tyypiskt när jag nu inte har tid att fara dit och ställa mej i den milslånga kön.Så vette tusan hur det ska lösas,och om det där kortet ens är giltigt!
Nåja nu väntar jag på min pizza i ugnen,freedagslyx!:D
från Kappahl,och jag upptäckte att dom faktiskt har väldigt mycke fina acessoarer!

Sunset Boulevard,John Galliano

Sjukt jäkla häftigt och roligt det skulle vara och dona med sånthär ibland,se bara på detta!

Så jäkla trevlans

Fick för andra gången för dagen höra vilket fint namn du har,Thank yoouu,I think so too!

Med solen i ögonen

Jaa,det vart en intressant tur idag! For iväg rätt tidigt och upptäckte att jag bara av turen hade satt mej på rätt T-bana! Och for iväg enda till andra sidan stan där jag aldrig varit förr.Så att försöka lokalisera sig och veta åt vilket håll jag skulle gå var inte så lätt! Så jag ringde hon frisören och fick en vägbeskrivning i örat,inte så lätt det heller alltså.Men jag virrade runt ett tag och letade vägskyltar tills jag faktiskt kom på helt rätt väg sen! Den där stadsdelen var riktigt mysig också,lite såna äldre hus med fina smyckningar runt fönsterna,små balkonger och liknande.Så gick jag in till salongen och möttes av en man som frågade om jag pratade engelska.Så ja ,hela intervjun gick på engelska med "kändis stylisten" Michael Cohen(höhö) En aning svårt att få fram allt jag skulle säga vettigt! Men det gick helt bra och han var trevlig och ville att jag skulle komma och klippa och slinga en tjej om jag ville.Salongen var riktigt fin med mycket svart och silver.Jätte stora speglar med snirkliga detaljer på ramen,svarta höga vaser och mysig soffa och stolar! Stilrent och snyggt helt enkelt.Minuset är väl att det ligger så långt borta,men det är väl också det enda.Dom verkar duktiga,att man kan lära sig mycket.Så nu måste jag fundera lite hur jag vill göra och se om jag hittar någon tjej ens!

Nu har jag mitt hårband som jag med ledsen min fick lämna kvar i butiken i lördags,men nu är jag värd det och får en lön om tre veckor:D

love

Mamma på Skype sa att hon är så stolt över sina två ungar nu,hon myser över det.Och jag måste väl säga att vi lyckats med något iaf och kommit ett steg på en vettig väg.

Massa käärlek till henne<3

My lucky daaay

AH ÄNTLIGEN! Det är en mycket bättre dag idag:D För vettni vaad? Jag får en tre veckors prövotid(MED LÖN) på salongen jag provklippte för! På lördag klockan 10 börjar det:D I`m happyy.Men sen ska jag faktiskt på två andra intervjuer imorgon och fredag,eftersom det ju inte är med 100% säkerhet som jag får jobbet efter dessa veckor,så måste jag ha lite annat pågång också.Det ena är på en frisörsalong som typ någon slags assistent,och det andra är faktiskt en klädbutik.Oavsett så är det alltid bra att gå och höra vad det är för något! Men mest så hoppas jag ju på att få jobb på Hair Lounge,det ligger nära och har helt bra öppningstider och är en fiin salong! (: Spännande!

Och sånt härnt fint sa hon om mej,
Jeg fikk et meget godt inntrykk at deg, du virket som en fornuftig, lærevillig, behagelig og engasjert jente
Så det ska jag verkligen försöka ta åt mej av nu!

fem veckor i storstaden nuu

I liike
And for your information så är mina bröstmuskler duuktigt döda idag.Lucky me

I`m Precious


Blöh,usch och allt fan

Sådär annars så kan denhär dagen gå och lägga sig.Inge bra idag alltså.

Fascination

Makeupstore har gett ut ett nytt nummer av M Magazine,issue number 12.Sjukt snyggt omslag vilket gör mej jäätte nyfiken på resten! Dessa är alltid fulla med en massa inspiration! Så raffa åt er ett exemplar om ni hittar in via en makeupstorebutik,vilket jag rekommenderar om ni gillar hår och smink!
Czarinna

Pearl

Riktigt fint.Det märks att jag snöat in mej lite på långa hår, eller vad?

Jamen såklaart!

ÅH huur tusan har jag aldrig tänkt på detta förr? Kalasbra,för mej som äälskar att äta pepparkaksdeg i småbitar sådär en månad före jul!Och det går många paket om jag inte tar till hård självdisicplin och begränsar mej kan jag säga.Så detta måste definitivt testas detta år:D
Vaniljglass med pepparkaksdegs bitar!

When Love is all around you

Jag måste återigen säga hur varm i hjärtat jag blir av att se på "Ensam mamma söker"! Så härligt att se vägen till när kärlek uppstår.

Det där pirret i magen.Det där små nervösa när man träffas.Fnittret som kommer när man är runt den här personen.När man regerar på varje minsta beröring.När ansiktet lyser upp och man bara inte kan sluta le när man ser denna.Att få hålla handen.Att aldrig vilja släppa taget när man kramas.Att ständigt ha personen i tankarna.Att alltid vilja vara runt denna för att man längtat så att ses.Att bara känna positiva varma underbara känslor från den andra personen,att det är ömsesidigt.
Att få känna förälskelsen.

Hur tusans härligt är inte det?
Men hur varm i hjärtat jag än är,och hur mycket jag än ler när jag ser på dom här mammorna,så håller det inga längre än tills avsnittet är slut. För just nu måste jag faktiskt säga att jag är väldigt tacksam för att jag denna höst,inte måste känna den där smärtsamma längtan efter någon man älskar oinnerligt högt. Att jag faktiskt bara "är" just nu,och den situationen känns och är riktigt bra för tillfället!
Puss på er alla kärleks par och alla singlar,hoppas ni mår jätte bra!

PTPTPTPTPT

Åh,kan ingen vänlig själ ge mej sådär cirkus 500 euro pengar så jag kan ha en timme i veckan i tio veckor med en Personlig tränare,eller kanske ge mej ett jobb så jag har möjlighet att samla ihop dom där slantarna? Jag vill såå gärna.Det är super bra det där påhittet alltså,man peppas som tusan! Nåå jag antar att jag bara får vänta lite till innan jag får den lyckan.

she's totally hot

Ouuh uh, skulle kapa min vänstra arm för att få det där svallet och den underbara blonda färgen tills sommaren!(förhoppningsvis måste jag inte låta det gå så långt)


New

Liten new look här nu! Behövdes lite förändring,dock är väl kanske inte allt på grej ännu,så om något ser konstigt ut när ni öppnar upp denhär sidan hemma på eran dator,så är jag tacksam om ni säger till! (: Små förändringar sker lite nu som då iaf!

MM

Här gottar vi oss!

Take a bite

Idag är det Kanelbullens dag! Vilket vi firar med att laga ett gäng goda bullar(första gången jag lagar vilket är intressant!).Passar väldigt bra också då vi faktiskt får lite besök idag av Andreas vän plus dennes chef typ.Så vi kan bjuda på något litet gott iaf! Annars så är det en lugn söndag,jag har sovit länge och druckit kaffe framför två
bra serier på tvn(:
Fin fina bullar blev det,I`m proud:D

Let´s put a smile on his face

Såg just klart på The Dark Knight,och Heath Ledger,han var ju suverän! Jag måste säga att jag gillar starkt Batman filmerna,vilket är lite konstigt då jag annars inte riktigt gillar den där grejen med "övernaturlighet".Dock älskar jag ju faktiskt endå tex.Sagan om ringen och Harry Potter(lite vind är jag med smaken alltså!). Nu fick jag iaf se filmen,synd bara att det inte var på samma vis som när jag såg första,Batman begins,i en mörkt vardagsrum med två älskade knäppa vänner bredvid mej.

Sovgott mina kära

tredjeoktober

Åh fyfan,det var en ren plåga att gå på stan och i butikerna idag,när man insett att man veeerkligen inte kan köpa typ något.Såklart finns det massor man vill ha just då! Usch ja.Annars så har vi haft riktigt höst/vinter väder,några grader varmt,regnigt,blött och grått.Man vart inte så peppad att gå ut genom dörren alltså.Men vi hittade varsina paraplyn och hoppade på bussen,så sen har vi gått runt lite överallt,letat i var tänkbara butik efter en röd bh av vissa skäl, köpt godis (igen),ätit burger king, sökt reflex men expidit killen sa att" jaa,du menar såna där old school?nej faktiskt inte",skrattat endel alltså och fjantat oss(Och lämnat andreas i 45 minuter,oops).Summa sumarum en helt vanlig fin lördag!
Ikväll kommer Dark Knight på tvn,ääntligen något vettigt en helgkväll! Så jag ska med spänning slänga mej på soffan med filt och godis och se den(:
Ha en koselig kväll alla!(mysig)

När natten lägger sig

Att klockan 1 på fredagsnatten krypa ner i en säng som luktar hemma(bytte lakan till mina egna) efter att ätit sig halvt illamående på smågodis från två olika butiker(man måste samla på sig det bästa),blickat ut från fönstret över allt flimrande ljus där långt borta och vet att det är minus en grad där ute, huttra till och tänker på att det är folk som är ute och svirar i natten i en tunn jacka för att dom glömt bort att hösten verkligen är här nu,krånglar med rullgardinen vår och lägger mej ner till rätta,doftar på kudden och drömmer mej bort till allt annat än där jag är nu,Nuet.(men jag vet varför)

Late evening music

Hold on Dear Life


Blackandwhite


Fredagsmys

Fin fina kombinationer
(för övrigt så längtar jag och drömmer om Åbo huur mycket som helst! och det som kommer ta typ 70 år innan jag kan fara diit,böh)








Tuesdays entertainment(skitbloggsida)

Yess,She´s back!
(och vilket gorgeous hår!)
And we love the Drama i The Hills!

 


Auu


Greeat

Nöööjd! För tillfället igen:D Herr klippningen gick bra! Hon var nöjd,han var nöjd och Jag var det! Nu får jag bara vänta med spänning,nervös spänning på svaret,om jag får jobbet eller ej.Hoppas så innerligt! Senast tisdag skulle jag få veta. Sen löpte jag Läkerol för att "fira" mej själv,för min duktighet,haha:D Nu äta sen på dans! Hej

RSS 2.0