när solen lyser på barren

Vart på tennis banan ikväll igen! Härligt att vara där,när jag inte blir irriterad på mej själv över dåligt spelande dock.Skulle jag haft tid så borde jag väll gått den vuxen nybörjar kursen som någon kille skulle hålla i,kanske skulle kunna göra underverk.höhö. Nämen kul endå,göra benen ännu mera sega!

wääeh

jo nu är det dags att dra i bromsen.Men hur tusan gör man det när man inte klarar sig med pytte lite mat,och när det är sommar och man ska njuta av livet?! Nä hörrni.Dock har jag endå lite svårt att acceptera läget.Hitta ett mellanting är väll svaret

riight

Alltså,jag tänker i veckorna och gör på lördagarna.Inget konstigt med det

night is young


so true

“Don’t wait.

The time will never be just right.”

-Napoleon Hill


E

Nice när man får avkastning på sina aktier! Pengar utan att behöva lyfta ett finger heller!

smileeee


sån jävla stor lycka känner jag när jag ser mej omkring

Nå sådärja.Gick en vända med en gullviva i handen och tittade mej omkring på allt vackert.Och sen var det lugnt.Finns ingen orsak att inte vara glad! Se hur bra vi har det liksom! Små petitesser vissa tankar som kommer,men dom flyger bort snart endå, och allt fixar sig tillslut.Jag vet det!

få lite ro bara

Terapi arbetar själen min lite, med Bon Jovi,och är nog bäst att ta en liten promenad också

28 maj

Fick äntligen hänga med brudarna igeen! Igår blev det rosévin,skratt, massa prat och fjanterier.Precis så som det ska vara.Sen blev det ju ett besök på stadshotellet som tyvärr inte hade särskilt mycket att erbjuda igår. Fin kväll endå!



















You should have turned around and left before the sun came up again

-

27

Blev en lugn kväll med lite häng,trevligt det med! För nu laddar vi inför imorgon istället!
Natti natt på er

Beautiful people

Och så var det Fredag igen,helt otroligt nog! Vill ta helg nuu och liva upp den här regniga dagen!men får snällt vänta tills imorgon

the night is young and so are we,we can do anything we want,because we are free

-

finally

Överlevt med träningsvärken.Och fick bli såå glad idag,för som det ser ut nu så får jag fara till London på en "weekend" i höst!! :D Wohooo säger jag! Detta blir grymt,och så nice att ha något att se fram emot också! :D

maybe you are a troublemaker?

-

?!

Fastnade framför detta program, och hur i helvete går logiken?! Att en icke utbildad inom vård osv,får incijera nervgift i andra människor?! Jag blir ju så arg och upprörd! Förbannat konstig lagstiftning
Uppdrag granskning,Skönhet till vilket pris?

som i solsidan

haha Ja,herregud,ikväll har jag spelat tennis för första gången på sex år,och det märktes! koko idé där,men så tusans kul var det!( så länge det gick bra såklart) harmoniskt tyst och vackert runt omkring också.Bra spenderad kväll helt enkelt! Men nu vet jag inte hur jag ska kunna röra armen imorgon,inte när man redan har träningsvärk! Men lätt värt det då vi redan har en ny speltid inbokad till nästa vecka,och till hösten har jag bestämt mej för att lära mej något nytt! (dessa ideér)

älskar dessa stunder

Finaste Maddes födelsedag! <3 Så hamnade ute på Hagaslätten för lite sockerkick,i form av tårta och saft och fina brudar(och lite släkt där på ett hörn då)

grym brud


there´s a time and place for everything,for everyone

-

the only truth

Vi människor kan aldrig vara helt nöjda.Alltid är det något som saknas.Så då får man bara acceptera faktum och vara glad över det man har istället.
Jag ska inte vara annat än glad,inte när jag mår och har det så bra som jag har det!
punkt

fys***tan

Förresten så är nog inte nymodigheter så mycket för mej,touchscreen på mobiler vad är det för idiotiskt påhitt.Höll på och slänga telefonen åt helvete i natt.(måste väl säga att jag inte är den skarpaste hjärnan på sånt där)

Maj 21

Gårkvällens! Började som fjortisar på en parkbänk(måste ju fortsätta på utesittar-temat) För att sen haka på dom andra.Och sen tänka sig var jag tidigt hemma(tidigt och tidigt) för engångsskull,inte för att det hjälpte något.

true


Sometimes there´s so much beauty in the world,I feel like I can´t take it








nå just så

håhåjaja.Tog helg igår ja,efter en fin dag på jobb där jag gjorde en fest sminkning i 20 tals stuk,kul! Sen var det drickning som gällde.Tog mej tillsist till duschen idag efter lite om och men,så nu är jag människa igen,en solbränd sådan också.Nu måste jag ta en liten promenad ännu

lick it up lick it up,drink tequila til it`s gone

-

20 Maj

Såhär trevligt har jag haft det ikväll! Första ute-sittar- kvällen,höll oss endå ute tills tio i tio också! inte helt fel måste jag säga!

visst borde deet

Fredagarna borde vara en förbannat bra början på helgen! Har lyssnat på pepp musik hela dagen,men nej,ska jobba imorgon också,meen,sen tar jag helg på riktigt!

Is it all just wasted time

Gillar läget starkt!(vad annat kan man göra?) Men råkar slå mej själv när jag svämmar över av känslor när jag kommer på mej själv med att sitta och tänka en massa önskningar

ser ni vad vi har?

Det är så jävla vackert ute nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen,jag blir ju aldrig "mätt" av att se på allt!
så fint

every finish line is the beginning of a new race

-

snyggast i stan

Hemma först vid nio ikväll,men det gör inget när man får burgare och öl och städar salongen fiin! Nu börjar uteserverings säsongen!

ja ,oh myy

Nä alltså,jag måste erkänna det här.Jag är så kär i Sebastian Bach (s) hår.Och nej,jag förstår det inte själv,haha

/div>


eh

Jo hörrni,dagarna bara rinner förbi,vette tusan vart min tid tagit vägen,eller så inbillar jag mej,igen

say you will say you won't,make up your mind this time

-

kräsen

Köpte med mej 20 burkar makrill för 40 euro...herregud alltså,men när det ska vara norskt så

Maj 16

Såådärja.Har haft en helt förbannat underbar helg i Oslo! Alldeles för kort tid,som vanligt,men väldigt välbehövligt.Har bara gottat oss och myst så mycket som möjligt.Hunnit med kvalitetstid med Jenny gumman också,himla trevligt.Så har vi haft tjejmiddag och sen vart på räk och vin kväll till en liten härlig väl inredd stuga.Umgåtts med underbara människor och njutit av varje sekund.Det är så det ska vara:) Önskar bara att vi kunde bo närmare och få träffas oftare än det blir nu.Men så jäkla glad att jag träffat dessa fina människor och vet att dom finns därborta!

Halluuu

Är tillbaka på ön nuu! men vi hörs senare ikväll,ska dra iväg på jobb snart!

hjärta

Min finaste Fannys födelsedag! hipp hipp hurraa

Elfte maj

Jojo,nu har det vart mycket tankar här på sistone! Måste få ut dom ibland bara.Under den här kvällens promenad så var det inga tankar som dök upp,tack gode att det kan vara lugnt ibland iallafall,Men nu checkar jag ut,stänger fast väskan och far en weekend till Oslo! Ska mysa med mina norrmänn(kvinnor),dricka vin och ha det trevligt!
Så bäst att göra sig klar för sängen nu.Godnatt och ha en fin helg hörrni!

text i en röra

Efter att i två år varit ifrån min familj och här, lite till och från, så har jag insett väldigt mycket.Jag har hört och förstått hur skört vårt liv är.Och när allt kommer omkring,när tankarna snurrar som mest,har jag nu börjat fråga mej själv om det kanske faktiskt är så att man måste vara drastisk.Hemsk och drastisk i sina frågeställningar,fråga sig själv "vad önskar du att du skulle ha gjort",när du ligger på dödsbädden.Som faktiskt kan vara imorgon. Då undrar jag egentligen hur mycket saker är värda,hur värt är det att gå runt och vara arg,ledsen,besviken osv,när livet kan sluta i övermorgon? Det är alltid okej att känna såna känslor,men man måste sen fråga sig,"till priset av vad?",är det liksom värt att ödsla tid på sådant när man istället kunde lägga den energin på andra trevliga känslor och saker?
Sen igen så har vissa av oss turen att få leva längre än till imorgon och övermorgon.Och då sätts ju allt i ett litet annat perspektiv.Då kanske det är bäst att tänka efter före,inte göra,gå och vara arg.
Eller ska vi kanske,när det blir för mycket tankar hit och dit,istället göra det "lättare" för oss och göra så som vi skulle önskat att vi skulle gjort,när vi väl ligger där och inte har mera tid på oss,när döden väntar? Göra istället för att tänka,leva i nuet.
(för tillfället låter det som en bra grej,nu innan tankarna hinner fast en igen)

Maj 10

Under kvällens promenad såg jag en massa saker som påminde mej,jag såg att hela Mariehamn har lämnat spår i mina minnen,nästa hela Åland för den delen.Det dyker upp och finns överallt.Där jag varit,det jag gjort,det jag tagit i och det jag sett och tänkt över.Allt andas av då.Och när allt runt omkring mej påminner mej om allt det som satt avtryck i mej,varför i hela fridens dagar skulle jag vilja vara någon annanstans än här då? Jag känner att det är här och ingen annanstans jag vill vara!









får inte riktigt tag på vad

Tittar tillbaks,ser på saker som inte har någonting att göra med något,och blir att längta.Längta och vilja,bara efter allmänt.jojo ni förstår mej!


give me everything,right



nionde maj

Började veckan med fotbehandling,hur skön start var inte det! Och nu vågar jag visa dom igen efter vinterns dvala.Sommarvärmen har ju anlänt redan! (är ju såna där ljumna kvällar som passar för att sitta på terasser med ett kallt glas vitt vin,mm-mm)

somrigt

Älskar doften av solkräm och solbränd hy

hjärta

Nya lakan i sängen och alla resehandlingar utskrivna.Idag firar jag Morsdag med att hämta Niska pizza och fara ut till min bästa mommi och moffa på stugan!
Trevlig dag på er! :)

eh

Vindimma.Så det är bäst att vara tyst och gå och lägga sig nu

saturday


nu så

Lagade caipirinhas och invigde vår kvälls solsida för detta år,helt feeint

sååja

Det behövs faktiskt inte så mycket för att få ro i själen.Plockade vitsippor och gick en liten promenad,såg mej ordentligt omkring på allt som solen tar i och lyssnade på vattnet och då försvann alla tankar.Det enda som dök upp var,konstigt nog,en lust att vilja fara till Saltvik och Föglö en helg.(det var möjligtvis det gröna gräset som gjorde det)

påminnare

Skulle kunna tänka och diskutera med mej själv i all oändlighet.och det är väl det jag gör också.Men inte blir jag mycket klokare för det! rätt mycket slöseri med tid alltså,kanske dags att börja fundera på annat då.höh
lev,våga,gör,njut,se,hör och ta vara på.Det är helt enkelt så(ingenting är enkelt)

lever

Tar en lugn hemma kväll.(lördags jobb igen)Trött och seg i huvudet efter det där tokiga jag håller på med,och det tar energi att stå och vara social hela dagarna,men det är något jag absolut inte skulle vilja vara utan endå!(finns ju inget bättre!) Ska såklart ha ett glas vin fast jag håller mej i soffan här hemma också.
Trevlig helg på er!

yes I am

Snygg tvåbarns mamma eller vadå?!

en idé

Började med någo tokheter idag,får se om det är värt det alls sist och slutligen

crap

Nej fan med dom här naturens lagarna,vem kom på något sånt dumt.Ingen vits med något när dom ska följas

bäst

Och nu har Systembolaget återuppstått till sommarens korp! fiint att man ska få springa lite i gräset igen!

woh

Haft personalmöte hela kvällen efter jobbet idag,hiimla trevligt! Och fan så glad jag är över allt detta! Jag sa det igår också eeller:D

time

Beställt lite visitkort ikväll,så nu kan jag kryssa av en till uppgift av alla dom som ska in till skolan.Och bokat flygbussar hit och dit,då jag kom på att det ju redan är nästa vecka jag far till Oslo! wihu (fan så tiden går snabbt just nu,ta vara på den!).Är ju redan inne på min tredje jobb vecka! Vilket jag gillar jäkla mycket:)
Godkväll på er!

ja jäklars

Ännu en löprunda avklarad!

maybe that's the truth

Någongång måste väl tankarna ta slut.Vad som sen är kvar är varken eller.Varken ja eller nej.Tror då det är bättre att bara vara och se vad som sker när inga tankar sätter stopp för en.Men då måste man göra något också för att något ska kunna ske.Våga är ordet jag söker

jäkla trendigt just nu(och snyyyggt)

(http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots)

or what

Jodå,livet har så mycket positivt i sig.Så mycket fint och så mycket att glädjas åt.Allt kan dock hända och det finns mycket som krånglar till det.Men i slutändan handlar allt om hur man själv väljer att förhålla sig till det som händer.Tankens kraft.Och nog vill vi ju då välja att se det från den härliga positiva sidan,se på det och glömma det andra.Vi mår nog så mycket bättre då,än att göra det jobbigt för oss själva.

1 maj

Långpromenad varvat med lite joggning med underbar utsikt idag! Inte klokt vad jag gillar den här ön! Annars har det vart chill mode on resten av timmarna,gått runt här för mej själv och egentligen inte fått någonting gjort alls.Sådana dagar är också bra

VALBORG

Firande in Våren med blommig klänning och Asti! Kändes helt rätt.Himla glad över kvalitetstiden jag fick med min fina Madde,vi tog en vända på stan, för att sen hispa runt i matbutiken efter något att göra fin middag av.Drack somersby på trappan och pratade i mängder.Grillade och fick till en suverän måltid efter lite om och men,såklart,och pratade sen vidare ordentligt mätta.(tack babe!).sen mötte jag upp lite folk och grillade korv och skrattade vidare.Sen var jag nöjd att fara hem och sova!
Trevlig Valborgsmässoafton helt enkelt














den tjugonionde april

I fredags körde jag på orange läppar ett tag,men det tog int länge så fick jag i nerverna!Förbannat jobbigt att ha något klet att tänka på.Sen blev det byxdressen på och fara och ta en öl på Ångbåtsbryggan på kvällen.Tog oss en titt runt stan,men där skedde det inte särskilt mycket.Och jag fick tvinga mej själv att cykla hem i dom ynka tre graderna(trampa fort så får man varmt)











RSS 2.0