the Thing

Okej,det här är it/mode/whatever du vill kalla det,frisyren för killar denna vår sommar! Och jag kan säga att det Inte är för alla sorts hår,men för dom det funkar,är det faktiskt en helt nice frilla!







perlan

Har jobbat min sista kväll till åtta,och fyfan så sköönt.Till åtta på en fredag,Jag gillar ikke! Det är inte såå okej.
Fri imorrn iaf! Då ska jag upp relativt tidigt,hoppa på bussen och fara och hjälpa Stine och Marius att flytta! Blir nog perfa det.Godnatt på er(:

riesling

Valborgsmässoafton,det regnar,har nyss satt mej ner efter att slutat,är "ensam",dricker två glas vin och äter brie och mörkchoklad.Det var den aftonen det
Vi tar en annan nästa gång!

Valborg nolltio

Jahapp.Valborg idag då,och det kommer hända noll jäkla ting.Ska jobba till åtta och sen sitta i huset.Very fun
Hoppas ni har skitkul ni som är och super skallen av er!
(kan ju säga att det är inte det jag skulle önska,men gärna en trevlig kväll i mina vänners lag,lite sådär som förra valborg då vi hade vinkväll!) Nåvälnåväl
Tänk när man var liten och stod här vid brasan,smällde såna smällare ute i det ljummna och hade ätit en god middag med mamma och pappa.
Det behövdes inget mer

playing with fire

Ett mål för denna sommaren är att jag ska lära mej grilla! Iallafall på den grillen vi har hemma...
wish me luck, det ska bli masterchef av mej,höhöh


Här är smarriga saker jag ska testa på att få till!




we are

Min bror är tusan störd ibland.Ett praktexempel på en pratkvarn,och en som är plus och minus och ingenting där emellan. Men bra när det är gott humör.Det är nog fan nice med syskon endå

det är det positiva,det där

Jag vill ha en pojkvän så att jag kan få resa,se och uppleva.Och ha någon att spela tennis med



hjärtor

Vi har separations ångest på jobbet.Nu är det bara en kvar att berätta för iallafall.Och Christina tyckte det var en bra orsak för att fara på roadtrip till Åland nu! så fina alla är

it´s on

Yääy,The Hills och The City is back!
superb

Yäyää

En av mina årliga att-följa-program är nu igång! Då är det såklart Inför Eurovision Song Contest(jag är really into that).Att jag då inte tar tillfället i akt att se hela spektaklet i Oslo den 29 maj är ju lite illa då,men vi ska väl se till att hinna med det någongång framöver.Dock kan jag ju inte påstå att jag är stolt över att vara finne i dessa sammanhang(fy inåt fan vad gör vi i denna tävlingen?!)

Här kan ni se om ni också skulle råka vara en som gillar hela detta köret

Virrpanna

haha,jag slutar aldrig förvånas över mej själv.I helgen när jag skulle reda ut min hår med min blåa kam(ja precis) så var den inte där den brukar.Och jag börja leta och hittade den inte någonstans.Kollade tillochmed i sopisen,just för att det inte skulle förvåna mej om det skulle vara där(då tror man bra om sig själv) .Men näej,hittade den inte.Så har jag funderat lite smått på det,och idag frågade jag jenny om hon har råkat sett den.

Och jo,Jenny sa att hon sett den i sopisen när jag berättade att jag letat där.Så det var ut i stora soptunnan och gräva efter påsen,och ja vad hittar jag inte om inte min blåa kam! haha.Jag förstår inte riktigt huur det går till,men lyckas hela tiden med sådana där saker.Tankspridd eller? Ja hoho.Livet är ju inte tråkigt direkt,eller hur man nu ska se det!

steel

Störd jävla träningsvärk idag,gör ont vad jag än gör.Sådär när man går och när man masserar hårbottnar.Annars har jag invigt mina gamla tygskor för våren och ankelsockor,footies som Lindex så fint kallade dom! Köpte nya rena vita tygskor igår inför säsongen(:
Nu Ugly Betty!(har jag sagt att jag gillar norska tvens program utbud!)

Vintage Mint

(haha herregud vilken ful bild btw)

rosablomster

Hemma från stan och mätt efter min sushi måltid! Hittade lite plagg som behövdes(: Och snart blir det ett pump pass,färgkursen blev flyttad till nästa vecka vilket inte gör något,huvudsaken är att jag hinner vara med på två!
Bye for now

Monday 26

ÄÄntligen är jag ledig en vardag! Så nu drar jag till stan och kikar och sen får vi se om det blir färgkurs eller träning ikväll.Just nu ser det illa ut pågrund av att askan tydligen är lite ivägen ännu,så no kurs.
Ha en fin dag!

have that in mind

Men tanke på att det är Valborgsmässoafton på fredag,så kommer jag på fler mindre bra saker med att bo långt hemifrån.Skulle man bo i en stad närmare där man är ifrån och runt städer man har sina vänner och dylikt,skulle man kanske ha lite möjlighet att fira valborg med ett gäng.Göra något och få det till en lite speciellare kväll än en vanlig.(nu googlade jag förresten speciellare,för tänk att det faktiskt heter så?knas)

Men sånt är inte fallet när man sitter "själv" i en stad rätt långt borta från allt jag känner.

home

Ååh jag blir så sugen på att få inreda en lägenhet nu när två av mina vänner har köpt lägenheter!
det skulle vara så kul,men iof illa för plånboken antar jag.
Får bara drömma lite tillsvidare

Sunday as usual

Markus(och lite Robert) fixade till mat innan dom for,så nu var middagen fixad bara sådär! Sooft.Nu tar jag en liten promenad för att få luft

Våren tvåtusennio

Den var jäkla fin i bilder!Dessvärre förskönas ofta saker genom dom.
Men nog tusan var den fin endå! See bara



















Fade


lev det,ta vara på det du får

Livet är hårt,svårt,kort och underbart



Man måste göra sina val.Och ibland går inte allt riktigt vägen.Och så var ju fallet med detta,allt klaffar inte.
Vilket är ju så helvetes synd då jag verkligen stormtrivs på salongen och med mina kollegor där!
Jag fick en sån otrolig chans och är så himla tacksam för det.Dom är alla super duktiga och det finns såå mycket att lära av dom.Och jag skulle fått möjligheten att ta min tid på mej och fått så mycket kunskap.
Men allt fungerar inte bara hur som helst,och det kommer nya möjligheter.Och man måste tänka på hur man mår,och inget är ett misslyckande utan bara en lärdom.
Jag har lärt mej en jävla massa sen jag kom hit,och ångrar inget en sekund heller.
Nu är det iallafall bestämt att jag kommer hem till Åland den 13 maj,och stannar året ut.

skrattfnatt

Hej på er denna lördag kväll! Vad gör nii?
Jag satte mej äntligen ner i soffan och ska bara chilla och se på tv och sånt stuff.Dom andra drog ut på fest,så får se vilken tid dom dundrar in här! Slut efter att jobbat jag,och nej ingen lust att dricka mej full ännu efter den där Ålands lördagen i toastolen. Gårkvällen blev några timmar med prat så det var svårt att bege sig till sängen.Det var trevligt alltså.Och imorse när jag kom ner så låg Markus i vår lilla soffa och sov,så hur det gick med dom och deras drickande såg jag ju iaf:P
Nå nu ska jag leta glass

långväga

Nuu har vi fått besök från Småland! tänkte skriva ett litet inlägg om hur mitt samtal gick idag,men det får vi ta senare.Off till yatzyn

igelkotten

Moralkakor med kardemumma,det är fan bra att äta ibland!
hihi,så går det när man är trött

shit,det är alltså så här det känns

ÅngestÅngestÅngestÅngest
Jag vill inte gå på jobb och ha möte imorrn
mitt samvete plågar mej

Spring

Lookbook

wäwäwä!

Tjoheej! Idag har vart en super dag humörsmässigt:D Varför i tusan vet jag ikke,men det spelar mindre roll(:
Försöker få någon koll på den norska skattedeklarationen men det var fan inga lätt det! Så jäkla hårdt att bli vuxen! det är ju det ena och det andra,hit och dit.Pappersarbete och skit.Nå,tur att det finns snälla männsikor som kan hjälpa till lite(:
Nu är det Paradise Hotel som gäller.(fy tusan så dålig den andra säsongen svenska var,ett skämt!!)

jag sitter här med ett stort jäkla leende

Har sett igenom alla mina filmklipp jag har på datorn,åh herregud vilka bra stunder det har vart! Tror man måste börja njuta lite mera av varje stund och tid när man är i dom.Verkligen uppskatta dom och bara ta vara på dom fuullt ut! Tack än engång alla mina vänner som gör mitt liv till vad det är!

always that memory lane

Om man helt enkelt bara kunde plocka ut känslorna som hoppar fram ur kroppen,så var dom borta.Nu för saker fram dom lite nu som då.Jo hej det är söndag liksom! Det är då dom frodas,när jag sitter vid datorn hela kvälls sidan och far runt mellan allt möjligt här. En kom ihåg till mej själv,att allt som verkar mystiskt och intressant helt enkelt är så hela vägen ut och in ibland.Det är inte alltid bara på ytan,"att det verkar så".Säg det till dina känslor också!

curly

Har inte insett förrän nu hur jäkla snygg Leighton faktiskt är

it´s this time of the year

Mina fötter byter vinterhyn.And that´s some nasty shit.Trodde det var en rätt "normal" sak.Men nejdå,jag och min hy är nog lite annorlunda vi

Such a beautiful little thing

Åååh,jag vet varför jag älskar öar! Vad i tusan kan slå något sånt här?!
(får mej förresten att vilja glida i en båt med vänner,sol och skratt)


Sandhamn

cream

Helt plötsligt var det lördagkväll utan att jag märkte det. Jan Haakon var koko idag(som vanligt) och gjorde dagen fun.Dock är jag inte helt frisk ännu så nu rehabiliterar jag mej glass!
Hoppas ni har en bra kväll!

Loka

Jag dricker Loka Päron och den är skitgod,smakar nästan som päron cider om man fantiserar lite.(jag). Iallafall så läste jag ju innehållsförteckningen och såg att den innehåller,
kolsyrat vatten,naturliga aromer av päron och citron,natriumvätekarbonat,
kaliumvätekarbonat, magnesiumklorid,natriumsulfat.Innehåller selleri

Selleri! Tänkte ju jag då,vad tusan gör den i ett päron vatten?
Så jag hittade till Spendrups Loka hemsida och mailade dom,och svar fick jag!
Hej! Tack för ditt mail En av ingredienserna i Loka Päron är sellerifröolja och enligt gällande livsmedelslagstiftning måste den ingrediensen deklareras som "selleri". Det är alltså inte grönsaken selleri som finns i drycken utan det är en väldigt små mängder sellerifröolja som ingår.
Hoppas du fått svar på din fråga.I annat fall är du välkommen att återkomma till oss på Spendrups Konsumentkontakt.


Så väldigt glad blev jag att jag fick ett svar,och att det faktiskt inte alltid ska vara så jätte svårt att få information om saker och ting.Tack!

mååååh

Feeber:( fytusan.Dock inte så oväntat när alla runt mej varit sjuka och jag har varit frisk heela vintern vilket händer sådär aldrig.Så sen måste det ju bara ut tillslut. Mår inte bra alltså,men måste bli frisk tills imorgon eftersom vi är några på jobb.

Feber orsakas vanligen av olika typer av infektioner, exempelvis virusinfektioner Vid feber ökar hjärnan kroppstemperaturen för att försvara sig mot främmande bakterier eller virus samt för att immunförsvaret skall bli mer aktivt. När kroppstemperaturen stiger fryser och huttrar man. Kroppen kan höja sin temperatur genom exempelvis ökad ämnesomsättning och/eller genom muskelarbete, därav huttrandet. När kroppen sedan har nått "önskad" temperatur slutar man att frysa. När febern går ner börjar den febrige istället att svettas eftersom kroppen då sänker temperaturen genom att göra sig av med värme. Wikipedia

bladet från munnen

Vilken lättnad att fått öppna munnen och fått det utspottat.Gick helt bra.Vilket ju är skönt,men saker är ju inte okej endå.Är ju jävligt ledsamt att inte få umgås och vara runt en härlig tjej som det bara var meant to be att jag skulle träffa. Får ta sakerna som det kommer nu bara.
Vi hade det iaf trevligt på kursen vi for på ikväll,sådär tur i oturen att vi hade fått besked om fel tid när det började,för vi fick sitta där länge,men som plåster på såren så fick vi 9 stycken Sebastian produkter!! Helt wooonderbaaart.Dom är jäkligt höga i pris och det där var ju en hel bunt med grejer:D wie
men nu måste jag kasta mej i sängen för arbetsdagen imorrn,känns som hundra år sen jag var där sist

April 12, 2010

Veckan i bilder.Ni ser väl vad jag mest har gjort! Meen jag har ju oftast ätit med någon eller några!

a piece of me

Sitter ute på altanen i solen.Sliten gånger 3000 efter den satans nattbussen och gick och lade mej och sova när jag väl kom innan för dörren här klockan sju imorse.Känns typ som att jag är bakis.
Våren är iallafall här nu,men det dämpar inte min ångest och dåliga samvete inför det som komma skall.Ska bege mej på en produktkurs med Stine,alltså så är det ett samtal på g.

from the bottom of my heart

Wäwä,snart är jag påväg till rolfen.Har firat Casper lite i förskott med bananasplit och så har jag packat.Eller kanske inte riktigt det man kallar det att kasta ner cirkus 5 saker i väskan.Skönt att den inte väger något på tillbakavägen!
Gårkvällen blev nykter,vilket säkert alla förstod efter den dagen med huvudet i toastolen.Höll mej till Pommac istället.Vilket var väldigt trevligt.Träffade endel brudar och satt sen och insöp atmosfären på Indigo.Underbart.Så sen när jag väl gick,gick jag.Och vinkade med lessen min hejdå åt Mad gulle.
Men insåg just att det snart är maj,veckorna går fort.Så snart är vi samlade igen(:
Tack så jävla mycket för den superfina veckan här! Det har varit great:D Puss puss mina vänner<3

i lalaland

Åland Åland.Ser på bilder,och för samman dom med tankar.Och inser bara mer och mer hur fint det är här.Och så fina stunder vi haft.allesamman tillsammans på denna plats
Ursäkta med jag är överförtjust i denna ö nufötiden,det är bara och vänja sig att höra på,tills jag är tillbaks mera på riktigt och då antagligen tröttnar lite smått!

cp skit

Fy satan i hela helvete vilken jävla bakfylla. Jag ska inte dricka mera,på detta vis

det ligger i luften

Umgicks en sista gång för denna gången med kära fjau.Hallonbåtar kom hon på,istället för en massa annat grovt som alltid kommer ur henne mun.Men det gillar jag henne för,det är ju min fannyy.
Och korkade kommentarer tycks vara grejen för tillfället,men det gör ju saker och ting liite roligare(mitt fnitter avslöjar ju det,fast sen igen så fnittrar jag fast det egentligen inte är kul heller).Efter häng på esso med choko och toast for jag hem och pillade granatäppelkärnor.
Nu ska jag sova sista nyktra natten i min fina säng,för denna veckan

you give me a smile

Champagne och lättöl på en onsdag,det var feeint det! Gled runt och hälsade på brudar på jobb,för att sen dra en sväng via en 40 års bjudning.Sen hängde jag på Dinos.Väldans trevligt alltihopa! Vänner är fint helt enkelt.
Idag har jag gått från fika till fika.Känns mest som att jag bara äter och dricker kaffe denhär veckan(men jag klagar iinte!) Det är så härligt att få möta upp med folk och prata(och lyssna) (:
Såå jag drar vidare om en stund igen! Byee

united

loveliloove
vi var förenade igen,en liten pikku stund gick vi bredvid varandra
Nu är det banne mej vår i luften och meningen är att alla ska hålla sig på Åland.Det är liksom bara meningen så.
skit i alla andra orter här i världen
Puss,nu fortsätter denna fina veckan med onsdag och nya ting

som i himmelen

Sov som en prinsessa i min stoora säng med mitt jätte fluffiga mega täcke,mm-mm.Annars reagerar jag på att det är så jävla tyst här,hör bara fågelkvittrena utanför,att huset fortfarande luktar nytt och då påminns om sommaren,och imorse lät det på toaletten som om jag var på en båt,det liksom blåste sådär i rörena.Eller nåt.
jag har ju aldrig påstått att jag är normal,och jag ääälskar det! höhö
Nu drar jag till Dinos för att träffa mina fina bruuds!
pusspuss

ÅÅÅÅ

Äntligen på ön! fyfan vilken lång resa det där kändes som(var)! Känns i hela kroppen som om jag vart ut och festat igår! usch,ska bara chilla och ta tidig läggning ikväll.Packat upp har jag gjort,och hunnit och sagt hej till Tusse gulle innan hon far iväg!Sådär passligt att många far när jag väl kommit.Men I`m happyy.Lite störda känslor igen att vara tillbaks och i sitt eget rum o dylikt. En vecka har vi här iaf,hör av er vettja!
Pusspuss

jippieeyaay

Nu packar jag ner datorn och beger mej till stan,och sätter mej på nattbussen till Stockholm! On my way hoome!
Blir tungt med 8 timmars bussfärd plus ner till båten,men har laddat upp lite med ipoden,en tidning och yoghurtnötter.Får gå bara.Snart är jag på ön! wihuu

nä okej så deppigt ska det inte bli här

I want a party,and you

blöh

Fy inåt fan.Jag blir på dåligt humör av det här.Sitter ensam i ett hus och har iingenting att göra.Ingen bok eller tidning att läsa,inget vettigt på tven,har surfat runt på nätet tiotusentals gånger och hittar inget intressant,har packat klart så långt det går.Det här var inge roligt
Nu ska jag äta kyckling med pepparsås och pommes.Plus en öl,bara för min ensamhetsskull.Som om det hjälpeer

Långfredag

Aah ,alltså idag på träningen så var det med en kvinna som typ var 2 meter lång!!Höll på att storkna när hon böjde sig i dörr öppningen och kom in.Herre min tid,sen när hon skulle hoppa också.Jag kan då säga att jag stolt och fint står med mina 158 över jorden.Klagar inte,när man får perspektiv på saker.
Nu har jag en störd träningsvärk och här är det koko väder,med regn och grått blandat med små solskens blickar och blåst innimellom.Bra för mitt samvete iaf,så jag kan sitta inne och se på tv och film!
Imorgon har vi öppet i fem timmar på salongen,helt i onödan really.Ska tvinga Jan Haakon att fixa på mitt hår,behöver verkliigen färg nu,och när vi nu inte har några kunder så!

Skärtorsdag


Tuesday som vilken annan dag

Här får ni en helt vanlig dag i mitt liv här,i bilder.
Sådär för nyfikenhetens skull eller något
Jobbet,träning,datorn

my head is spinning

Har varit och slagit ihjäl några timmar av denna dag på gymmet.I brist på annat att göra såå.Var förvånansvärt mycket folk där.När nu annars halva Oslos befolkning har förvunnit från stan(påsken är tydligtvis något "större" här,och vi har skärtorsdagen fri också)
Nu blir det dusch,och sen ska jag leta fram resväskan och börja packa!! ih

April April

Blev första April lurad idag! Det var längesen det,fyyy.Men denna var jäkligt bra! Stine ringde och sa att salongen hade blivit rånad!.Väldigt troligt juu.Creds till henne alltså,haha

RSS 2.0