kicks

Mavala Hong kong

Da bling

Wee,det blev en bra dag i allafall.Klarade att skrapa ihop dom där pengarna,fast jag nu endå inte vet hur i tusan det där systemet funkar.Solen sken när jag steg upp och gav mej lite kraft.miip
(såg en pojke på t-banan påväg hem,sån jäkla fin ansiktsform,och det var något med munnen,näsan och ögonen,det bara passade alltesammans.Kunde riktigt föreställa mej honom som 20 åring.Jäkla snygg då alltså! höhö.Människor är intressanta really)

in high heels you can make it

Monday morning,Monday,Monday evening,Another week

Jäkla tisdag,min ben kommer ju knappast vara sköna och jag är bara sjukt stressad över att klara den där lön skiten.Så nära mål,så kan inte fan alla Hasle bor komma och klippa sig imorrn?!! pleasee.Jag behöver detta
Godnattpuss

Påskharen

Hittade ett gäng ägg på bordet när jag kom på jobb idag,min chef är ju för sööt! Godis och en skriven lapp(med fina saker på),and I`m going to break her heart

frågetecknenas värld

Ibland undrar jag huur i fan jag kunde se sådär bra ut,och inte märka det själv? Och hur i fan jag tänkte när jag klippte av mej håret? Och hur i fan jag ser sådär smal ut på denhär bilden?
Jag tror man måste lära sig tycka att man ser bra ut hela tiden,då är du ju medveten om det i alla år.Eller nåt

you give me love

Wihuuu,om en vecka är jag på Åland!!
Längtar som faan


Morgonen blir kortare,men snart är dagarna längre

Sommartider HejHej

Vi vrider klockan ett varv

Peek-a-boo


For my world

Nu tar jag Earth Hour! Te,lite tända ljus(obs! under stor aktsamhet!) och en bok
Lördag vettni

Bye

Äter frukost och ser på Ronja Rövardotter,nu är det dags för lördags work igen! (det är nog lite sisådär det,men nog är det ju rätt soft att vara ledig en vardag ibland,om man nu skulle hinna med det ens)

puss

Kvällens sysselsättning,fick till scones och kesella bollar,efter en slitsam lång koncentration på att göra slingor på ett tjockt lockigt hår.Väl värd det,och gott.Duktigt mättande dom där bollarna(slapp äta många alltså!),och sure jag håller i bröd sådär präktigt när jag äter.
Nu Solsidan,som kanske kan liva upp det dystra som ligger som ett täcke över mej

kvalm

Det blev tomt här i huset nu när Jenny och Arnold drog till Åland.Hon ska iaf dricka en gele shot för mej imorgon när dom ska parta lite.Jag färgade idag och det blev preciss som jag ville,annars så är jag mest less på dagarna.Dags att sova,natti natt hörrni

One time I was sixteen

Viilken Cuutie! Och bara 16 år gammal och redan en stjärna! Men sån väldig typisk pojk kärleks pop.Herregud alltså var liten man egentligen var! Men man trodde ju att man var så stor och visste allt.jag tror jag börjar känna mej gammal,4 år sen,reedan!!!(I know I know,det beror ju på vad man jämför med,höhö)

!!!

Fy fan alltså! Fick höra av kunderna om "tåg" olyckan här i Oslo.Att det ens är möjligt att det händer?! Jag kommer fan inte våga gå ut snart,tänkte jag säga.Men alltså iaf,ta vara på varenda en dag är ju bevisat att man ska! Förra veckan var det en ung kille som fick en isblock/tapp som föll från sjätte våningen i huvudet och blev i koma! fyfan
16 godsvagnar lossade och åkte 8,2 km i 100 km i timmen och dödade tre påvägen

sugrörs ringar

Av anledning av att finaste bartendern på Zakynthos 08 skulle fyllt år imorgon,så är det Delirious som ska spelas!
Tua fick messet"in loving memory of Kitch,jag dansar till Rescue låtar!" för dryga ett år sen,när jag blev sentimental.Livet är ju otroligt.Man lämnar en semester ö och vet att man inte kommer se en människa igen,men samtidigt finns ju endå alltid chansen.Men i detta fall blev det omöjligt.Sjukt att tänka på.

i smyg

Fy inåt fan alltså.jag är nog hemligt kär i poplåtar som sjungs av pojkband.Killar som kan sjunga och man faller pladask,eller liknande.Eller kanske saken bara är den att man är lättpåverkad i detta tillstånd
haha

Sørlands

Det blev kris.Och jag måste cykla ner till Narvesen och köpa chips.Mitt huvudet ogillade det starkt,men nu sitter jag här och är nöjd.Att jag aldrig kan köpa hem en påse i förväg,bara inse att det inte räcker med vindruvor på bakisdagen!

last night

hahah fyfan alltså,vilken kväll igår! Efter att ha pratat med Stine så kan vi konstatera att vi alla tre var alldeles för fulla.Återigen trillat,dansat vid stången,druckit aalldeles för många shots,ätit nattmat och irriterad dom på deli de luca då vi råddar,gått i 20 minuter från utestället av någon dum anledning till andra sidan stan,fjantat oss,gjort blåmärken och haft en allmänt crazy utekväll.Säger då det att jag är glad för att jag inte känner någon här! hoho.Nej,jag undrar alltid varför jag egentligen druckit,men så börjar vi direkt prata om vin och nästa utgång.Herre!
Blev förresten sminkad av Jan Haakon på jobbet! Så nice! Han är en väldigt intressant person att prata med,och kul är han också!

ikke okeej

Så jävla sliten idag.Drita igår= sova tills halv ett och orkar inte göra något.Blev snabb pås gröt till middag helt enkelt.

Do you remember

Nääej.Fredagen började med regn,så jag gick inte utanför dörren,(tills jag måste och då halkade jag på ändan direkt).Satt med mitt termos kaffe och ett mignonägg(MUMMA) och började se film,kunde suttit inne hela dagen och myst när det var så grått och trist ute.Men nå nu är det heelg! :D Pratat med madgulle och vet nu att jag säger en del koko kommentarer ibland.Eller det vet vi ju kanske redan.Men attraktivitet är ju också ett ord!
Gläder mej tills imorrn,jobb visst men sen uutgång med brudarna:D feeint
Ha en super bra helg!

the desert

Fytuusan! Enda dagen på hela veckan då jag börjar ett,och då,såklart,stänger dom av all ström mellan nio och tolv! Jag som skulle chilla och sova så länge jag ville.Men nänä då är det bara att stiga upp och koka kaffe och ägg så man har det nödvändigaste innan nio,och sen dra ut på promenad med Jenny då.


touch the sky

Det var livat på gymmet ikväll,nattöppet till 12,Dj som spelade,erbjudanden och extra grupp pass! Sådant borde dom få till hemma också.Kul när det är lite special kvällar sådär.Jag var på spinning,men fyfasen hur mina ben var efter! Helt jävla slut sen i måndags dom stackrarna.Var förresten två stycken döva kvinnor med på passet,tänk er att träna utan musik?Specielt på spinningen där hela passet går efter musiken i princip!
Nu har jag mumsat i mej päron med vanilj kesella,testa! (här är vanilj kesellan väldigt annorlunda än den svenska,men good!) for your information liksom

Take me back babe

Lite nostalgi, från Zante!
Här ska ni då också se en stor fin bild på sex heta brudar på en strand,vilket ni nu får fantisera er fram till(då jag inte har bilden för tillfället)
<3

Expert

Vet inte vad som händer,men har råkat få norska "kändisar" i stolen.Det bästa är ju att jag inte vet om det,ingen koll alls sååklart! Sen också andra som jobbar på tv och säger att dom måste ha det precis likadant klippt nästa gång.Men suure liksom! Iaf så händer det mycket på Hasle torg!
Idag blev jag sittandes på t-banan i en säkert en kvart(hopplöst detdär) och med det for det lilla av min träningslust.Så istället gör man en massa annat,som att rakar mina trollskogs ben,tvättar sminkpenslarna(och det var fan på tiden),lackar tånaglarna med gammalt nagellack,planerar matlista och lagar lunch! Se som man hinner med och nu är det Andra avenyns tur!

tight

Mina rumpmuskler fick sig en rejäl omgång igår,har verkligen inte missat att jag faktiskt har några sådana idag! Sådär annars så tänkte jag att jag skulle få upp motivationen och dra igång ordentligt nu dom sista veckorna till påsk,men märkte idag hur segt det är att träna själv i gymmet.Har verkligen börja tröttnat på det.Dock krockar oftast arbetstiden med grupptränings passen.Så jäkla typsikt! men måst försöka pussla ihop lite,eller helt enkelt försöka hålla mej i kragen då jag väl kör egen styrka.
Förresten så är mitt humör helt bra,och har hållit sig fint hela dagen:D
Snart ska vi kolla norska Paradise Hotel,haha det där programmet är ju heelt koko!

when I don´t know

Ville försöka bevara känslan från helgen hela dagen idag fast jag blev lämnad själv.Vilket jag lyckades med! Men nu är det slut.Imorgon väntar känslan som är på jobbet. Tror vi tar och hörs imorrn och ser i vilket mood jag är i då,vilket som vi alla vet kan ändra jävla mycket väldigt ofta.
Har jävligt tudelade känslor med allt,hur man saknar hem,men endå inte i hela världen förstår hur man ska kunna lämna dethär,salongen.Det tär på en.
Godkväll

Kärlighet

Blå himmel igen,när vi fick stiga upp vid åtta för att äta frukost och packa ihop det sista.Sen började vi gå neråt,Mamma och mommi måste ju köpa med sig lite brunost hem(och boller till moffa)! Så vinkade jag av dom på bussen.Fällde faktiskt någon tår.Känns tomt ju,och så är det back to reality igen.Meen det är inte länge tills jag kommer till Åland nuu! Dagarna gick så fort nu när dom var här,men det har vart jätte mysig och trevligt(:
Nu är det träning

friluftsliv

Idag begav vi oss ut för att ta en titt på Holmenkollen,och där var det stort pådrag i och med prøve vm! Slussades in i bussar direkt när vi stigit av t-banan,och sen var det uppförsbacke hela vägen.Men jäklar vilken fin utsikt det var där! Och helt underbart väder!
Betalde aldrig in för att se någon skidning eller liknande,heelt ointressant. Var intressantare att stå och se på norrmännen en stund och sen börja gå ner igen.Var kul att se en annan del av Oslo.Utsikten var otrolig från den t-bane linjen vi tog därifrån också,högt högt upp! Sen blev det Majorstuen och käka burgare,mumma,och så steg vi in i lokalen vägg i vägg för att dricka kaffe och äta boller,har fan ätit så många så det står ut genom öronen på mej.Mommi gick på en nit,beställde macchiato och fick inte den med massa mjölk i,utan en pytte kopp med en hel helgs kaffedos.haha
Sen blev det ju ett äventyr/företag i sig att komma sig till huset igen,t-banan som alltid ceppar.
Kände mej faktiskt helt varm om kinderna och trött i huvudet,solen hade nog gjort sitt när vi vart ute hela dagen.Duktigt skönt dock! Och det doftar vår i luften:D
I love

Bris

Så fint det var när jag vaknade imorse med solen lysandes in genom fönstret,och att hitta mamma och mommi här i vardagsrummet på varsin luftmadrass! Knatade ner för backen till t banan och for först till friis&co butiken,och wohoo jag fick en väska:D den är jävligt fiin.Sen har vi gått på upp och ner för alla gator och in i affärer,fikat lite och ätit middag i t banan.Haha,ingen lyx här inte:P Fick med mej en heldel grejer hem som jag haft på inköpslistan! Nu ska vi öppna en öl och mumsa lite chips och kose oss meera:)
Hoppas ni har en kul lördagskväll!

!

Wihuu,hittade mamma och mommi sittandes på Bussterminalen idag! Fått visat dom salongen,och hälsat på alla:D och då inser jag hur fina mina kollegor på salongen är,så kosliga! Nu är det natti natti,så jag orkar shoppa imorgon och gå på stan hela dagen:D

Underligt ställe

Äääntligen Fredag! Är super glad för det,för imorgon anländer Mamma och Mommi hit till Oslo! Wihu:D Helt koko känns det egentligen som,när man inte sett dom sen jul och nu kommer dom hit till Norge och huset.Men ska bli så trevligt att få umgås hela helgen och få visa dom salongen och att dom får träffa Stine(: Fan vad niice.
Förresten så blev jag heelt chockad när jag stod och letade efter sockor i klädlådan och upptäckte att jag inte hade några rena!! Det händer sen aldriig,jag är ju en sån som alltid har en jäkla massa par,herre,så nu får det bli ett skitig par imorrn,och det ska rusas och inhandlad flera!
Just det,t banan är nog en liten värld för sig,påväg hem ikväll så börja en tant berätta för mej om sin bröstcancer(som hon då fått glädjande besked om idag)
Nattii

sunflowers

Fyfan vad fint och vackert Saltön är! Drömde mej bort idag.Åland är nog mitt Saltön.Bara man skulle kunna utnyttja vattenlinjerna bättre med restauranger med uteserveringar vid kanten,nu är mycket bara till waste! Idag ville jag iaf inget annat än att sitta på en träterass i solen med solbrillor och dricka kaffe i mängder,fika gott och sitta i timmar och snacka skit.För att sen gå över till en öl och lätt middag,ååååh
Sweet dreams

the touch

Människan är nog fan inte gjord att vara utan närhet allför länge.Jag når nog bristningspunkten om inte en alltför lång framtid.Men då fortsätter tiden endå

Vatten i mitt hjärta

Åååh Saltön kommer med fyra avsnitt med början ikväll! favoriten,det är så fint och myysigt!

Och snälla är svt som låter mej se det

Clear blue sky och plus 2 grader

Jag smälte idag när jag tittade ut och såg vädret! Hoppas snön gjorde detsamma.Var iväg till klockan 11 på ett träningspass,och gick sen leende tillbaks i värmen ute! Fixat till lite mera mellanmåls muffins och gjorde en tacopaj som blev dagens middag och ett antal luncher framöver.Och den blev så jäävla god,mumma alltså!(kanske lite jalapeno skulle vara fint i också?) Nu ska jag återgå till Orange County,som jag snart inte har mer att se av,buhuu.

Enjoy your söndags chill

ox-eye daisy


blopp

Helt stört att det var ljust när jag ääntligen steg ut från jobbet ikväll! Slut efter 8 timmars full fart också.Lördagarna är ju köriga.Så ikväll chillar jag hårt.och väntar på tisdag
mitt lördags muums!

singing my song

Te,lite brie,honungsmelon och Solsidan är vad som är grejen ikväll!
Hoppas ni får en suuperbra helg,om den sen innebär party,mys eller chill(:

Fridaaay

Om man skulle kunna se sådär bra ut i mjukisbyxor!och inte som en nergaggad hemma mamma när man går runt i sådana





Nu far jag på jobb,i jeans tights

slowly

Oh my,huur fan har jag missat honom?!
underbart juu








det var på tiden att få veta det nuu

Haha åh herregud.Ägg som man har i kylskåpet håller En månad längre än datum märkningen! Vi är ju fan manipulerade

Att det vaar....

Här är det lite av en öken.Fast vi har haft super fina dagar här.Så jag mår allt bra om ni undrar! Bara lite sådär att denna vecka känns som en transport sträcka, till något jag faktiskt inte vet vad är,kan ju liksom inte börja hoppas på fredag nästa vecka riktigt ännu! Men när jag inte har något att dela med till er,så hoppar jag över dom där väldigt onödiga bokstäverna(som jag kanske redan skrivit nu?)
Man märker ju förresten hur utsatta vi är på den där lilla holmen där borta! haha.Man borde nog tänka igenom det noga innan man får för sig att bosätta sig där:p Hallå liksom,vad händer med världen och dess väder just nu? något är ju lite luurigt
Kom ihåg att kika in på svt:s hemsida och se på Landet Brunsås,om ni är lite intresserade isådant där som det handlar om:D
Pusss

koko i huvudet är vi alla

Kul med gamla norska gubbar som undrar om jag klippt han kal på bakhuvudet! haha.Och som blev till sig när han förstod att han hade gått så genom heeela stan.Vilken pers man kan ha med dom där,svårt att hålla sig först skratt när man måste:P
Och stine kom på att jag återigen ätit mat från skitiga golv(stoppa mej på fyllan människor!)
Godnatt

yr i pannan

Sliten Dag 2.Börjar man bli gammal när man inte är i skick ännu heller,eller är det bara ovanan?Är alltid lika oförstående hur man pallar att dricka fredag och lördag varenda en helg på sommaren.Det är ju rätt stört egentligen.Nu halvligger jag här i stolen framför datorn och äter chips(!!!! hör på den,spansk paprika med persilja! svingott really) istället för att vara på ett styrketränings pass.Nåväl,dövar mitt dåliga samvete med,Vi lever bara en gång,njuuut!


Puss på er!

RSS 2.0