jag fattar inte

Hur kan mina kläder alltid dofta så mycket av andra när jag varit någonstans? räcker ju med att jag sitter i en soffa någon annanstans.haha, ett jäkla mysterium!

endorfin

Tror jag gick nuts på träningen den här veckan,har nog haft lite lite att göra! inte heelt okej.3 gruppträningspass,2 gånger gym,2 promenader och 2 gånger gick jag till och från avancia.Men varför inte,det är ju något att spendera tiden på(men jag fyller den gärna med annat också!)

I really wonder

Varför har musiker en sån stark dragningskraft?

Fiin fin helg!

Hade en sån förbannat härliig kväll igår! Hög på livet var det jag blev! :D
Var faktiskt riktigt nice att lyssna på alla banden i idrottsgården,(blir varm i hjärtat och får ett leende på läpparna!),och det stämde det där med att vi höjde medelåldern,haha.Men jag förstår inte varför det inte var flera där för att lyssna på musiken.I ungefär en timme kom sen dendär "hur tråkigt det är, ingenting händer här på ön" ångesten,men sen händer det man önskade sig tidigare och kvällen vände och blev jättebra igen! Så underbart att få vara social och  att möta folk man inte träffat på länge(: ooch så jäkla fint att det kan vara så kul ute fast man inte har druckit en enda droppe alkohol(och istället få hög på livet ruset! haha)
Jag sovgott efter att jag lugnat ner mej

kvälls underhållning

Okej,jag ska faktiskt dra på Unga band ikväll.Senast jag var där var jag femton,och det är lite för dom detdär evenemanget känns som.Men nejnej,nu far jag dit och höjer medelåldern!

nu

Nu far jag till stugan och äter paj med min mommi och moffa!

stripes


pure

Har så fina vänner! Tycker om dom av hela mitt hjärta,tack för att ni finns<3

aftonbladet

"Ungen nära att bli krokodilmat,då griper flocken in"
åh gulle elefanten! detdär kallar jag familj som räddar en i nöden!

säg det många gånger

och vad är spritter för jäkla ord egentligen?

cakeballs & cakepops

Vilka söta konstverk! och huur goda ser dom inte ut att vara? yum!

sunny

Fin fin dag,fika är grejen deet!

Fredag har börjat

Fått en riktigt bra start på den här fredagen,kom just hem! Tvingades upp kvart över sju imorse(alldeles för tidigt än vad jag vant mej med nuförtiden) för att föra mammas bil till Yrkesskolan,och då kunde jag lika bra gå till gymmet då.Så sen gick jag hem med den stigande solen i ryggen! Nu förstår jag grejen med att vara uppe tidigt,dock finns det inte i min värld att folk far på 40 minuters spinning sju på morgonen,det är galet! Nu är jag iallafall uppe och pågång med massa energi:D Dags att läsa tidningen

människor

Favorit bokmärke just nu;Katrin Zytomierska och Philip Lailani

en sån liten sak

Jag blir glatt överraskad när man möter på såna snälla och hjälpsamma människor!När det är så mycket hemskheter överallt och människan är den farliga så är det en lättnad att se att det faktiskt finns goda som vill en väl också.Världen är grym och hård och vi lever tillsammans i den,och då det blir mycket roligare om man är snäll! Så man får komma ihåg att allt inte är ont,utan att det faktiskt finns en massa fina människor överallt,och det blir jag glad av!

det känns

Har en jäkla träningsvärk,och halva veckan har inte ens gått ännu.Blir och ta lite mer värk då!böh

en massa kärlek

Efter oslo resan och att fått se deras härliga familj, så har jag verkligen insett hur viktig familjen är.Och jag vill ha min nära och inte bo långt ifrån.Är redan hemskt hur sällan jag kan träffa mommi och moffa min,och då blir det ännu viktigare allt.jag tror man underskattar,eller glömmer bort lite.Så jag har mer och mer förstått att jag inte vill fara all världens väg,utan ta vara på den tiden jag kan spendera med dom underbara jag har! Och idag kommer mommi och moffa till Åland några dagar! :) kom ihåg att njuta av dom små stunderna

Beautiful day


ser upp

Varit ut till Godby ikväll,och jag är en väldigt dålig bilförare och hatar att köra i mörker,alltså lika med en väldigt dålig kombo.Det finns en orsak varför jag oftast håller mej inom stadsgränsen och gatubelysningen!
Trafiken och rådjur och mörkret är heller ingen bra kombo,läskigt rent ut sagt.Men ibland måste man ut och se sig om lite,haha.(och återigen är Åland riktigt vackert!)

green

Prinsessbakelse och päron Bulmers för mammas skull igår! Och tusan så god och somrig cidern vaar

bow and jeans


25 oktober

Idag är det min underbara Mammas födelsedag! Så nu har jag fixat för middagen och kvällen med saker hon tycker om<3

det är vi människor som är farliga

Råkat in och läst om maffia och den ryska maffian.joo,det är sånt jag gör på söndagarna(inte konstigt att jag blir paranoid)


som ett barn

Imorse började jag längta efter julen! och det är tiden före julafton som är jul.Jag bara älskar alla juleljus,pepparkaksdeg,nylagade jultårtor,glögg,att få laga eget julgodis,glitter,julgrans kulor,musiken, och hela dendär mysiga stämningen! det är helt enkelt något speciellt! (och snaart är det dags igen:D)






wonderful life

Åh,jag har haft en riktigt bra helg! Härligt sällskap och kul att få se lite folk! Kunde inte ha begärt mer(:
Och inte ett enda glas vin(vilket var bra eftersom jag tydligtvis har smuttat på ett glas många helger nu,vilket dock är väldigt tillåtet)

laater

Blev ändrade planer,så det var bara att svira om från mjukiskläder till utgångs outfit,ändra planerna och svänga på humöret! Blir bra det här! Fint att få umgåås(:
Ha en trevlig kväll hörrni!

påpälsat

Och så blev jag med mössa sådär av bara farten! Men den behövs så man är redo för den kalla tiden,och fin är den!




äntligen

Deet var yummi! dock ville inte pinnarna med mej idag så jag hade soja överallt på mej tillslut

helga

Fin fin fredag med träning,lite städning(dammsuga i underkläder är underskattat),sushi till middag och idol kväll med grönsaker och dipp i Västernäs! (och slutligen tyckte jag nog att det var pikku lite mysigt med dendär snön)


22 oktober....

Vad i jäklars är det som händer?! Mina ögon hoppade ur ögonhålorna när jag tittade ut genom fönstret nu imorse,något chockerad!
(jag vill inte ha snö redan juuuu)

just nu

Dark roots på modet! endel två färgade,endel naturliga,
och jag kör på det samma för tillfället

true

"Born to be Alive"

fail

gaah,att söka boende i Stockholm är ju förjävligt.Omöjligt nästan,om jag inte vill bo inneboende hos någon gammal illaluktande gubbe eller liknande,som man nog säkert kan råka ut för om man inte passar sig.varför valde jag just den staden...(jo just det,för att jag inte vill bosätta mej i någon jäkla håla som borlänge).Så om någon mot förmodan skulle veta av något krypin för elva veckor,snälla säg till!

Stabburet

Smakade på makrill för första gången då jag flyttade till Norge.Och nu duger ingen av dom vattniga vi har här(vilket smaksinne alltså)
Så jag köpte med mej tio burkar hem jag! Har för ett litet litet tag,men det kanske går att få in till butiken,riktigt god är den iallafall.

ansträngning

En vecka sen jag var på Avancia sist,men det känns som en evighet sen.Nu var månadskortet laddat igen!

virrvarr

När jag steg av t-banan på Hasle i torsdags eftermiddag och sedan steg in på Hair lounge,var den konstigaste känslan jag känt och en av de mest konstiga situationerna jag varit med om.Det är tusan inte klokt hur stört det kändes att vara där igen! Var som att jag varit där på jobb dagen före,"allt var som vanligt".Och det kändes också som jag hade träffat alla hela veckan.Hjärnan spelade spel med mej,verkligen.
Det var egentligen allmänt konstigt hela helgen,att fatta att man faktiskt var där.Intressant vilka känslor som kommer fram när man besöker platser,träffar människor osv.Både på positivt och negativt sätt.Det jobbiga tycker jag är när man inte vet varför det känns som det känns,och ifall just det är bra för mej.Är det liksom bra att känna att man stiger in på samma plats igen,månader efter man lämnat den världen?

mineral

Fick flera stenar av Stines pappa(: Det är helt otroligt att man kan hitta såna här vackra saker i bergen!
Dom finaste stenarna han har grävt fram är riktigt fina alltså!

Oslo<3

Tillbaka på ön igen efter några heelt underbart fantastiska dagar i Oslo!Har haft det så jäkla bra och nu känns det koko att vara hemma igen.Såå härligt att fått hänga med Stine varje dag,vakna i deras lägenhet,äta frukost tillsammans,åka bil och bara vara fjantiga vi. Så nu är jag en massa fina minnen rikare(:

Har hunnit med en hel del faktiskt.Varit och shoppat och fikat med Jenny och det var härligt att se henne också(: Shoppat lite till och irrat runt i mat affären på lördagen för att handla allt till kvällen då (gamla) jobbet kom på middag.Så då stressade vi och lagade lammstek och sås och grejer,riktigt duktigt om jag får säga det själv! En helt underbar lördagskväll också då jag skrattade så jag fick ont i musklerna pågrund av Jan Haakon och hela Hair lounge gänget,jag var riktigt glad för att få träffa alla igen! Vi drack vin in på natten och hade det super kul!
I söndags var det familj dag:D vi var ut och gick och så fick jag se gruvan där hennes pappa hackar efter stenar,och så åt vi middag med hennes föräldrar och syster och mormor och morfar.Så tusans mysigt! Dom är alla så snälla och goa så man känner sig så välkommen(:

Sen igår var det dags att säga hejdå för denna gång,inte särskilt roligt nej.Men jag är så tacksam och glad för dom här dagarna jag fått där,dom lever jag länge på! :)

13 oktober kväll

Tar tidigt natt nu,så hörs vi senast på tisdag igen.Ha ett fint veckoslut,det ska jag ha! :)

farm

hahah,vad bonde söker fru är underhållande,lättroad javisst! men jestas vilka människor det finns,haha.

snart snart snart

Ready to go!
Slänger fast väskan imorgon bitti och beger mej till båten och påbörjar resan mot Oslo! Ääntligen.Hoppas bara att den utlovande hårda blåsten kan hålla sig borta tills jag kommit över vattnet!
och jo,jag har packat med lite svartbröd och ålands special ost, och så blir det en flaska vin också, att ge bort,så får dom smaka på lite ååländskt! :D

Helt otroligt,vilken lycka

Åh jestas alltså,det är ju ett mirakel att gruvarbetarna i Chile äntligen kan räddas.Och jag hoppas så innerligt att allt löper på smidigt som det gjort och alla kommer upp! Kommer sitta klistrad och följa live sändningen.Otroligt alltså
Nyhetskanalen.se

nuet

Jo hörrni,det är helt okej att "bara" jobba extra just nu,för då har jag,för första gången på länge,möjlighet att göra något. Hinna ta en tur till Oslo och en vända till underbara Åbo.Och hur härligt är det inte att få kunna ta dagen som den kommer,äta frukost i två timmar och bara se på serier.Jag har egentligen inte varit med om sånt på det viset förut.Så nu njuter jag och har det rätt så bra.Och när man får besked om att det finns jobb hela december,då känns det ännu bättre!

längtar

Ännu en dag närmare den 14:onde!

smörgås

Alltså,hur tusan kan bröd vara så jäkla gott?! I löööv

hoppa i

Invigt min Onepiece ikväll! Sure,en aning jätte bebis över det hela,men duktigt sköna och mysiga! Se vad fina det finns,lusekofte! (åh,min är vanlig grå och en billigare kopia,men lika myspys kan jag lova)
Onepiece jumpsuit,heldress,mysdress

a&m


happyface

Bara tre ynka dagar tills jag får träffa Stine igen!! Helt overkligt!Ge mej torsdag nuu
Så ska jag packa resväskan nu

jagvill


not impossible

Det blir nog slutdestination Åland tillslut.Har jag kommit fram till efter lite drömmande på promenaden
(och det är nog tusan inte tokigt om det blir så!)

skrämmande i nutiden

Herregud alltså,vad sysslar riktigt Nordkorea med? Jag blir ju mörkrädd
Nordkorea,tv4 nyheterna

kyliga kinder

Att ta frisk höstluft med lövena som blåser runt om en,är underskattat.

en liten bit påväg

Prövar klänningar,och blir glad att det hänt något.

23%

Det är ju fan horribelt när man får en räkning och momsen är på 30 euro! stört

5x Casandra

(tillochmed rynkor,men det måste betyda att jag skrattat mycket! och mer blir det!)

yr i huvudet

Fy inåt tusan så slutkörd jag blev efter passet.Gammal hederlig cirkel träning,det är grymt bra det!

åttonde oktober

Fredag fredag härliga fredag
Idag ska jag fika,träna och mysa i soffan
sounds perfect to me!

mys i sängen


smoke

(tänk om man skulle få dona med sånt här,måla och skapa underbara skapelser)

diane


lovely blonde hair

Såg denna bild och blev såå sugen på hårfärgen
Tills jag såg dessa bilder och kom fram till att jag bara ska låta håret vara(tills jag får ett ryck och vill ha förändring och klipper hellugg igen,maybe maybe)

kick ass

Fyfan så skönt det var att träna igen(fast jag är nojig över att mina sydda sår ska spricka)

yum

plommon,i mängder

stylish

Så jävla snyggt gäng

dirt

Aaah så skönt med rent hår!

bloody tuesday

Yess,jag fixade blodprovet! Och det ganska så galant också! Har nog byggt upp en skräckbild hur det är att ta det genom årena.Kom ju inte ens ihåg hur det går till,haha. Nu kurar jag upp mej i soffan med en kopp te igen!

lättad

Idag har jag också tagit ännu ett steg (i?) in i vuxenlivet.En underskrift på ett papper och det var gjort,men det kändes inte så farligt som jag trott.Ganska så enkelt egentligen(och det tror jag nog tyder på något?)
nu mascarpone+grädde med hallon,mumma!

blond

Och sen kom jag på försent att jag ju inte får duscha så nu får jag gå med skitit hår i två dagar,och inte träna förräns onsdag.fan

blöh

Hemma igen,trött och yr.Varför kan man bara inte gilla sjukhus?! Nu ska jag dit imorgon bitti och ta en blodprov,något som jag undvikit så låångt det går eftersom jag hatar det.dock har jag inte tagit ett på flera år.Ska koka te och se Gossip girl och tycka synd om mej själv ett tag.Men bara en kvart för den där tycka-synd-om-mej-själv tröjan klär mej inte.Och vad fan är egentligen fyra sprutstick och ett blodprov gentemot allt annat man kan råka ut för att göra! Nää,det är nog bara peppning som gäller för mej imorgon och så går jag dit och tar det där jäkla provet. Tänk så enkelt det skulle vara om man bara gillade sjukhus...

09.42

aah,jag ska gå till sjukhuset just,för att ta bort födelsemärken.Och jag är nog lite nervös, för dom där nålarna är jag inte så överförtjust i.

true

"Vila är kroppens svar på de krav du ställer på den under träning.Den reparerar och förbättrar sig själv så att den kan leverera det du ber den om."

marilyn


andraoktoberkväll


köör

For you who gonna party tonight

Autumn heat


bland andra

Gymma på en lördag var finare än jag trott.riktigt feeint faktiskt

efter kylan

Ett glas vin,duntofflor,Idol,lakrits,tända ljus,myskläder,mörkt,soffan-ikväll

A


den första oktober 2010

1 Oktober,och kaan ni förstå det? shit så fint det varit idag,och riktigt varmt,hettat om mina kinder där jag satt ute! hösten är nog tusan en fin årstid den också.Ikväll ska jag far och kika lite på Open by night,alltså köpa lakrits,spana in Salongens stylade modeller som går omkring och förhoppningsvis bli med färgglad klocka, en Ice swatch!
Trevlig kväll på er!

today

Är en rysse här och målar idag,eller vad han nu egentligen håller på med(har rökpauser?).Jag blir iallafall frustrerad över att jag inte kan fara iväg och träna,utan sitta här och inte komma på något vettigt att göra.(sett på tv och försökt prata någon sorts engelska med han där killen).Kanske bäst att sätta sig ut i solen och försöka vara kreativ,jäh.

RSS 2.0