finally

Men Yeey ,nu är datorn helt betald,så nu är den bara min fina Macen!

finally

Men Yeey ,nu är datorn helt betald,så nu är den bara min fina Macen!

rött och sött

Jordgubbar med grädde,och nu Morden i Midsomer.Det är nog inte så dumt dethär!(kommer leva på doften av färska jordgubbar idag sen i januari).Efter en låång arbetsdag i bastuvärme,åtta personer i samma rum,och så på med fönerna! Jajjamen.Dom lovade ju 30 grader till lördag!!!( och ja jag jobbar).Jag är väldigt glad för solen och värmen,men inte när man kroppsarbetar,bara annars.

BDB

Herregud,blev och sitta och kolla igenom min bilddagbok(inget konstigt att den är kvar nej),och det är ju inte klokt hur mycket känslor den förmedlar.Så stört mycket jag gått igenom,känslomässigt,och bilderna visar så mycket om tiden då.Nu ser jag hur mycket jag faktiskt förändras,och hur mycket jag "glömt" bort av det som var.Men det är väl det som format en.Jag blir ju fan rörd när jag ser hela mitt liv tillbaks till 2007,människor som kom in i mitt liv,hur saker var då,och hur jag och andra såg ut!
Att man aldrig kan veta vad man har framför sig,men jag tror det är bra att blicka tillbaks för att inse saker. Det är en helt annan tid nu,där livet står inför jätte stora vägskäl.Jag är inte bara 18 längre och går till min skola varje dag(konstigt nog ville man bara framåt,få det klart,men till vadå kan jag undra nu?) Vuxenlivet och seriösa saker ligger utanför nu,men vette tusan vad som är klokast,vilket jag aldrig vetat förr heller!

After work

Feeint på Åss! Speciellt om man far dit med folk som råkar få in några glas spumante och extra stor glassportion!
eheh

minisemestern sluut

Vart ledig denna varma dag som kändes som en helgdag,riktigt nice,men jag kan då säga att det inte lockar att ställa sig och jobba i samma värme imorgon.böh(kom ihåg att det just är löningsdags kanske).Färg har jag iallafall fått,wihu.Annars fått ordning på detdär hur man flyttar tillbaks till Finland skiten och Igår var det lite gräsmatts häng så helgen blev avpratad.
Och nu är det fottis

sisters

Förlåt jag ljög.Det ska vara ett filmklipp här också,för mer feelis

fint

ror inte

Igår,efter att vi vaknat till liv( och garvat åt kvällens alla bilder) så skulle vi fara och försöka fräscha upp oss lite.Tre brudar och en snurrebåt,kan ju säga att det blev äventyrligt! Men kvinnor som vi är så fixar vi allt endå tillslut.Haha,underhöll lite folk,men kom oskadda tillbaks. Sen var nog alla rätt så slitna.Låg i en mysig hög på verandan i solen hela dagen,tills alla kom på att dom skulle fara.I med ett ton packning i lilla båten och puttra över till den stora.När jag väl kom hem så drog jag hemifrån,men kom snabbt på när jag väl satte mej ner,att det nog inte gick riktigt bra och det var bäst att fara hem och sova. (Jag somnade med ett leende på läpparna) Tack återigen,och nu var det sista inlägget om detta!

Soundtrack 25-26

Åh ja,vi har ju fått soundtrack för denna helgen också
(niice,men så jävla sönderspelat för tillfället)
(Fancy,du behöver inte lyssna) (och ja,jag har lyssnat på dom endå,fast öronen nog blöder snart,men feelisen hörrni,feelisen!)

bildregn

Ja,i fredags efter att jag lagat en midsommarkrans och stressat runt huset för att komma på hur i fan jag skulle få med mej alla grejer,så körde vi ut till färjan och for till Rövarön på Föglö.Där samlades gänget en efter en.Och ja herregud,jag kunde inte klaga på något.Utsikten,solen och vänner runt om en skålandes i champagne! Så stört underbart bra kväll vi hade sen! Fylla,första doppet,dans,skratt,musik, solnedgång,bastu,nakenbad,korvgrillning mitt i natten(obligatoriskt),bus och tillslut sömn här och där. allt är lika med greeeat

27 Juni

Hej igen,hoppas ni haft en super bra helg! Jag har iallafall haft en gryymt bra midsommar! Tack gänget,ni är härliga!
(bildregn snart)

wiener

Nuu har vi tagit helg!:D Det här väntade efter matupphandlingen! (jag vet varför jag flyttat hem,höhö)
Nu är jag iallafall ledig tills tisdag morgon,blir ju lite mini semester dethär,måste passa på att njuuuta! Det här är tusan fint

nöjd

Det är fint,dom här dagarna.Det händer inte en massa om vardagskvällarna.Men här kan jag iallafall göra något. Idag cyklade jag hem lite i fem efter en bra arbetsdag,satt mej ner vid dukat bord och maten klar,satt och pratade.Körde bilen så att Casper får den imorgon, sen in med lurarna i öronen och börja gå hem.Ville gå sakta,fyfan så härligt att musik kan framkalla så mycket fina känslor medhjälp av omgivningen! Kom tillslut hem och satte mej på balkongen och läste i solen,sen fick gå ner till soffan och äta glass med mamma.
Att ens få ha en sådan här dag är underbart. Att få göra något och slippa vara ensam non-stop,få färdig mat och ha eget rum!
Puss på er

green tree

What´s life without a dream to hold?
Vad är livet utan att minnas och blicka tillbaka? Och vad är livet utan dom där små stunderna?


Varför måste vårt liv tillsammans på Åland ta slut? Jag älskar det som det är nu.Jag älskade det inte när jag var borta

10-1

Fytusan vad det är coolt med undercut! (dock inte ordet coolt)Klippte till den på min chef idag,så om någon annan är sugen så kom och låt mej fixa det! Häftigast är det på tjejer alltså,vi tog kort hela nedre parti runt:D Och jag slapp min förfärliga utväxt så man kan se lite ordentligare ut,nu ska jag börja överdosera silver schampo också.

Nuu är det mys för fötterna på balkongen btw!

1-1

Vilket jäkla bra sätt att spendera en söndagskväll på! Springa skiten ur en,ropa och heja och känna vinnarlusten.Tusan vad bra vi var bruuds! Och nu känner jag mej sund och mår bra:D

Påtal om det så hittade jag en sak jag blev så jäkla sugen att fara på, detta,en träningsvecka i Portugal! Låter riktigt niice

nu ni

Har grillat mat och ananas till efterätt,nu taggar jag för korp matchen,premiär ikväll! Nu kör vi fullt brudar!

Weekend


Fredag i Björsby





Lördag i Saltvik







amazing

By the way,går kvällen.Var hos Österbergs på fest,i nyktert tillstånd för engångsskull.Riktigt trevligt faktiskt! Jag körde turk taxi,så vi for till arken.Och ja,jag kan knappt beskriva det med ord.Men jag var så jävla lycklig,sånt välbefinnande och en sån känsla som jag aldrig ville skulle försvinna var där.Och inte ville jag heller lämna den där "stunden". Att sitta där nära ens bästa vänner,och sen se alla andra runt om.Den där gemenskapen som finns på Åland.Finns fanemej inga ord hur jäkla bra allt kändes just då! och så svårt jag då hade att tvinga mej därifrån,hoho,min slutliga låt var perfekt dock.(Första gången jag hörde Berry High,och tusan vad duktiga dom är!)

just nu

Jag vet faktiskt inte hur jag ska hantera det.Jag vet inte vad jag ska göra.
Det känns bara så hopplöst

19 juni

Fullt uupp! Gillar gillar.första jobb lördagen klar,fick fin dricks som gjorde det värt det!
gårkvällen var förövrigt helt uunderbar,vilket det nog kommer en lovprisning senare! Nu måste jag göra mej i ordning för Fylleslaget!

silver

Det är faktiskt tungt att jobba två dagar på rad från nio till sju.Så nu är det sängen,är ju så jävla trött på morgnarna,fast jag åtminstone sover sju och en halv timme varje natt,vad sker liksom? men nu blir det fredag fredag freedag! Vad har ni för planer?

sweeet

Vad det förresten är vardags tråkigt här.Blir liksom inte så mycket som sker,fast det borde vara preciiss tvärtom eftersom det är ljusa sommarkvällar.Men det kanske ändras(förhoppningsvis folks!)

the future

Åh så fint det är med nöjda kunder! Folk är jäkligt trevliga egentligen,men däremellan finns det såklart några rötägg.
Människor är helt enkelt människor.
Har efter jobbet för första gången i mitt liv klippt gräsmattan helt själv! Jag är så jäkla stolt,hur dumt det sen än låter:D Gick ju bra också,men tusan vad det tog på handlederna,meen bra träning och så gjorde jag mamma glad,så det var det värt! (:
nu måste jag igen sova för att jobba 09-7,böh

tisdag 15:onde

Oh my alltså,vilka människor det finns! Psykiskt trött efter att i en timme stått och förklarat,sagt till på skarpen,lyssnat på halvdålig svenska, försökt förstå,hållit minen och förklarat tjugo gånger till.Tillsist fattade hon att hon inte skulle bli färgad(av ett antal orsaker),Det bästa var när Cecilia blev så irriterad tillslut och inte orkade mer så hon gick ut och handlade kläder istället,haha! Nå,sen after worka jag med Sarah,och åt glass.Fin fint! Nu kör vi det varannan vecka denna sommaren oockså! (:
(fotboll)

monday yes

Heelt nice att fått vara ledig idag,jobbar dock på lördag men det håller ju mej lugn och städad många fredagar denna sommar(wihu,eller så int).Fått något gjort fast dagen aalltid går i ultra rapid när man tycker sig ha hur mycket tid som helst! Fått in bilderna från gamla datorn på en extern hårddisk så jag slipper få högt blodtryck av att oroa mej för att dom ska försvinna om datorn skulle krascha,min värsta mardröm alltså! Nerverna lugnade och så fick jag se lite på landet igen,kossor var länge sen,haha ojoj.
Godnatt på er!

my coffecup

Sömn,kaffe,träning,fotbolls vm, nu mat sen stugan en sväng

12 juni!

Lagfesten var gryym! Fast det nu ösregnade och vi satt ute i partytält på gården där det regnade in.Men det var så kul att få träffa alla och ha kul tillsammans! Ett helt underbart gäng.Det var greeat,och något slags "lagfoto" med knappt halva laget med en massa alkohol i blodet,fick vi till också.Haha.Sen var jag första gången på Arken på en lördag,och helt stolt över mej själv att jag sen fick i mej min första French på Select,haha!
Det var helt okeey

gah

Alltså,jag förstår inte.Varför är det som "allting kan inte få vara helt bra för dej och kännas great",för mej.Som att det blir "för perfekt och lyckligt".Och då måste något fucka upp min hjärna,haka upp sig på saker som egentligen är helt dumma att lägga mer energi på,men som då stör den där bra välbefinnande känslan jag egentligen har just nu.
Småsaker som blir onödiga irritationsobjekt.Varför kan allting inte bara få vara fint och okej,när nu allt annat känns så bra

SYSTEMBO-LAGET

Peppar inför lagfesten ikväll! Det blir gryymt,såklart.Struntar i vädret idag med.Fixar mej och kör runt på musiken istället och det blir braa!


snigel

Jag kom till Västernäs igår,tacka vet jag Fanny som man kan liita på,love.Så det var en väldigt trevlig kväll i hennes lya med gänget! Så en sväng via Indigo för att kolla läget,och mycket folk var det,så jäkla kul att man tror man känner alla på Åland,men det visar sig att man inte ens känner hälften!

solsken

Bara jag skulle hitta skjuts skulle allt var braa.(fan) Annars så bestämde jag mej för att det är skolsken ute idag och alla är pågång! Har druckit kaffe som helvete på jobbet för att hålla mej pigg,och nog tusan blev jag speedad.Nu försöker jag hålla peppen, lagade en caipirinha(som var jäkla stark) för att lugna nerverna när jag inte vet vad jag ska ta mej till för att komma til västernäs,och hittade hawaii blommorna, för att bli lite gladare, som för följa med om jag nu kommer någon vart.

bara crap grejer

Ja och så var dom också sönder.Tror det försöker säga att jag ska sluta köpa solbrillor utomlands.Var ju liksom inte första gången dethär hände...
och nu hittade jag inte dom andra bildbevisen

pannkaka

Klippte en sån tuff tjej den sista timmen på jobb idag.Hon kom in med en jätte flickig page och sa att hon ville ha det kort,visste precis.Så då blev det riktigt kort i nacken,pojk kort och längre fram med lång snedlugg,jäkla bra alltså! Tjejen var typ åtta år gammal och sket i vad hennes vänner tyckte om frisyren! Jag var nöjd och for hem och satte mej ut med en öl och mat.Det fick vara bra så

Getting Over,now

Okej,tror jag skippar dethär nu,trycker på stopp knappen för tankarna och känslo sprötena som reagerar på allt.
Den måste gå den vägen.Så allt kan fortsätta vara så bra som det är nuu

Don´t leave me here dancing alone


Har ni sett noga på dom?

Kom på att jag inte hade hakat fast min fotlänk för sommarsäsongen,och började leta fram den,då hittade jag också en tåring,som jag nu också skulle peta dit ner.Men fyfan alltså,hur jäkla äckligt är inte fötter och tår?! Blev ännu mer äcklad när jag fick dit ringen,mååste tusan vara en av dom äckligaste sakerna på människokroppen! Vad är grejjen liksom,min andra tå ser ju helt förfärlig ut.Och när jag skulle skriva det började tankarna fara iväg,vad heter egentligen tårna,och att jag inte var dum nu?Och wikipedia gav mej svaret,
Till skillnad från handens fingrar har tårna inga särskilda namn, även om den största brukar kallas stortå och den minsta brukar kallas lilltå. Inom anatomin har man i stället givit dem nummer från ett till fem, så att stortån är den "första tån" och lilltån den femte.
Se där ja,men hittade också några roliga förslag,vad sägs om,
Från lilltån till stortån,Lilltåa, tåtilla, tillrosa, kroknosa och stortompen upp i vädret!
haha,men jag har fotfobi endå

syrener

Och hur underbart doftar inte sommarens blommor?

Skärp er!

Var förresten en jävla liten centimeter från att fara in i en lastbil idag,fy inåt fan vad rädd jag blev! KÖR SAKTA OCH VÄNTA PÅ ER TUR och inte kör som galningar på svibyvägen just nu.Fan att det ska vara sånt problem,jag kan inte precis försvinna med min cykel från vägen om det är det ni tror.

den finaste vyn

När jag hittade in på internet med telefonen så hittade jag en Cardio training app som jag tog ner,så sen måste jag ju ta mej ut och testa den! Så efter lite styrka blev det en promenad,men oj när jag tillslut tittade på klockan och såg att det visst hade blivit en timmes gående! Fint dock,men den där saken hade jag nog ställt in lite tokigt på! Nytt försök imorgon,måste ju se vad den säger om min cykleltur till jobbet också!
Men nu är nattinatt

I`m just gonna dance all night

Does she love you better than I can
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home

I keep dancin' on my own

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye

bebisen

Jagvet inte om jag sa det,men det blev tillslut en brun Htc Hero som blev köpt.Och nu har jag lekt med den hela dagen och den är heelt fantastisk! Än så länge,och allt det jag fattat mej på.Är ju en helt ny värld,haha
Nöjd med mitt köp i vartfall!

studentochexamens helg 2010

Hej på er.Nu har jag mera tid än vad jag haft.Den här helgen har varit suveräään! Väldigt jävla lyckad måste jag säga! Firade ju alltså en student igår,och sen firade jag alla och var så pepp pepp pepp! Jag ska fan inte klaga på mitt liv alltså,glöm bort allt dumt jag sa igår och allt negativt,för man kan inte få preciss allt,och just nu är mitt liv faktiskt väldigt väldigt bra,man får inte klaga helt enkelt! Fan vad jag gillar er härliga människor som omger mej,vi gör det här väldigt bra! Här kommer lite bilder från hela helgen,ingen idé att säga så mycket mera,det är bara en allmänt bra känsla som ligger kvar just nu,taack!

AAAH GREAT

Ursäkta,jag hinner ingentiing just nu.Firar Studenten något fruktansvärt mycket! Lovely lovely day,solen skiner och jag lika såå! :D vi ses ikväll hörrni,all in!!!

solen i ansikteet

Iallafall,påtal om det.Ikväll har jag vart fotoassistent,och efter det vet jag att det inte är något jobb jag skulle ta.Blivit knuffad hit och dit,tillsagd och lite skälld på för att jag inte höll som jag borde,och snällt fått stå i konstiga vinklar medans myggorna fritt fick suga mitt blod.Men det var riktigt skönt med fötterna i vattnet,och en liten smutt champagne,sådär när vi var färdiga med student fotograferingen. Fick återigen umgås med min Madde(vilket är helt stört att det igen känns som om vi sågs igår,fast det var månad sen!),och det är helt knäppt att jag igen,på riktigt kan stå och krama och pussa på henne! lovelyy ju
Jag gillar er alla och jag gillar stället,jag gillar stunderna,fast dom är små.Det behövs inte så mycket,men det behövs något
Godnatt

buhu

Men efter ett skype samtal från Oslo så önskar jag så in i hjärtat att jag fick vara med Stine och Tonje.Dom underbart knäppa varelserna där borta.Störda är dom,men ville att jag skulle bo i norge.Och det skär inuti när jag inte får umgås face to face in real med dom,men ser hur härliga dom är,och det vill jag uppleva igen,nu,alltid när jag vill.
<3

love oh love

AH JAG ÄLSKAR ÅLAND
Har ni tittat er ordentligt omkring?Förstår ni den här känslan? Har ni njutit av det ni ser?
Jag blir helt förförd,och det är inte av bara en sak

tankarna snurrar

Vart på jobb tio timmar inklusive fyrtiofem minuter lunch.Och sen får jag ångest över att jag inte tränar,blir deppad för att jag inte gör roliga saker med mina vänner,missar ju allt, tycker jag borde klippa håret kort för att jag "inte hinner duscha" och får panik för att jag inte har någon vettig mat till lunch.Nä hörrni,jag tror vi får låta denna första veckan gå och sen ta tag i saker.Mer pepp på fredag efter fem då jag tagit helg! vi säger så
Förresten så kom jag på när jag tittade mej i spegeln en extra gång efter tanken om kort hår,hur förbannat snyggt det är med långt hår,ljusblont hår,mitt hår.Just det

right

Alltså det är så förvirrande när man inte kan en salongs regler och rutiner och hur saker ska göras och var allt har sin plats och så vidare.Det känns helt koko att stå och klippa och sånt,bara för att man är på en annan plats än man varit.Men det går över,så var det ju i Oslo också.Men nu jämför jag ju allt med det.
en av sakerna jag äälskar med Salongen är att ingen kan se in dit(av någon anledning?) men inifrån ser man allt som sker ute på gatan! I like, som är nyfiken och vill ha koll.höhö. Sen känns det konstigt nog som att Åland är helt levande och fullt av liv om dagarna,är så mycket musik och en massa folk som glider omkring,så ser det ut inifrån iallafall! (men det är en fin bild det kan jag säga er)

Juni 1, 2010

1 juni! Officiellt är det sommar NU.Fan vad glada vi ska vara! Jag ska fira med att äta choklad-nougat glass,bara för att jag är värd det.(klarade mej ju igenom dag två på något vis också så)

RSS 2.0