Rockoff helgen

Timbuktu levererade i torsdags! Precis som han ska,så jag var mer än nöjd! Fredagen bjöd på grillfest i solen! Med härliga människor,och god mat då.Lördagen var solstols läge och sen svira om inför ännu en kväll med vin och häng,för att vimla ute i natten en sväng igen! Kantarellpaj och min mormor och morfar var söndagens höjdpunkt.
Perfekt med ett ord hörrni! :)
 
 
<3

liten sverige tur

Och en riktigt mysig dag var det :) Tog det lugnt och köpte lite småsaker bara.Känns som om man fick en helgdag genom att fara bort sådär!

dom där dagarna

Jepp,fullfart var det va! Och helgen tog på såklart! Men nu har jag en ledig dag imorgon och tar en dagstur till Norrtälje,känns som ett bra drag.

now

Känns som att man mest flänger på dessa dagarna.Dop,jobb,after work,biltur och imorrn är det äntligen dags för Timbuktu! Så endast roliga saker faktiskt! :)

lördags


21 juli

Gårdsfest! Vilken kväll alltså! 
 
 

Bergö

Utflykt i torsdags.Borde helt klart göras oftare! Helt fantastisk utsikt och sjukt skön känsla att gå i skogen och bara höra naturens alla ljud! En lättnad faktiskt,och man förstår vad man har runt sig
 
 

2-1

Såån fruktansvärt härlig vinst med Systembo-laget ikväll! Och det är ju så kul att spela,för Vi är ju ett sånt bra lag! :) 
Och det roligaste är ju när det är en jämn bra match, man har kul och får sparka lite boll i det gröna gräset 

avsluta måndagen

Hur härligt är det inte att njuta av den lilla sommaren vi har genom att komma hem från 9 timmars jobb och sätta sig ut i solen med ett glas rosé och en bok! 

en lördag för någon vecka sen

 
 

true


feelis

Fin fint balkonghäng förra veckan! Stekande kvälls sol,öl,bra sällskap och uteservering!
 

old days

En riktig sommar klassiker! (och nu har jag helt konstaterat att jag gillar ljudet av saxofoner i låtar)
 
 
 

Fredags

 Var en perfekt kväll att testa nya Nauticaltan,för att sen hamna ut sådär utan mening! Helt nice ställe måste jag säga
 

Oslo Juni

Hann med en heldel på besöket mitt,vi hade en riktigt trevlig grillfest,bakis pizza och bio,sightseeing,shopping, soffmys,lunch på Aker Brygge,mjukglass och så en sväng på Opera taket! Och ja,det var hiimla smidigt att ta tåget! En timme försenat på vägen dit dock,men funkade annars bra! Det kan jag gärna ta igen,känns som om det inte är lika omständigt att ta sig dit på det viset.Och jag far gärna oftare och träffar mina favoriter där borta :) 
 
 
 
 
 

back on track

Ja alltså,jag håller ju på och lever livet så det blev lite dåligt med tid här! Men idag var första dagen tillbaks på jobb och in i mera rutiner igen.Och det känns faktiskt helt skönt! Inte så farligt som jag trodde iallafall.Dock tar det ju endå någon dag innan saker fallit på plats,åtminstone efter dom få med intensiva dagarna som varit sen jag kom hem i tisdags! Men det har bara varit roliga saker :) 
Såå kanske det snart blir mer här

fresh

Snygg somrig brud
 
 
 

home sweet home

Hemma från Oslo igen! Men fattar inte riktigt var jag är och vad allt det var jag ska göra,så lite lätt förvirring ännu! Men har haft några jätte bra dagar där borta iallafall:)  Fortsätter semester mode några dagar till,sen kanske jag klarnar i huvudet

RSS 2.0