true

vet inte riktigt vad som hänt,men har plötsligt märkt en förändring i mitt sätt att vara.Och jag har inte fått koll på om det är på gott eller ont ännu.Kanske det är lite för lättvindigt,att dela med sig för lätt och fort till andra människor.Man måste ju ha ett skydd också,så man inte är helt utblottad om det skulle gå illa.Samtidigt är det ju bara trevligt att man lättare kan få personlig kontakt med människor.

åh

Men gudars den där bilen min! Den lilla fina bilen som egentligen är väldigt passande för mej!Men fan vad den ska bråka.Nu är det igen något tokigt med den! Som måste lagas av en massa pengar.Men det är ju en ägodel ,och dom måste man väl ta hand om.

goodie

Svettas i gymmet för att sen svettas i solstolen, och tacos och somersby efter det! Häärliga dag!

chasing the sun

ooch sommaren är här! ååh,Super fin fredagskväll,dom där jag gillar starkt! :) :) Jordgubbar och vin i solen på en gräsmatta,och så cykeln till Arken Garden för en öl och mera prat!
Mysigt och feeint!

24

Påtar i mej mängder av vattenmelon så det kommer ut någon annanstans,men huur gott är det inte! (och mycket A vitamin) .Annars var det en sån där dag på jobbet när allt krånglar,är det en sak så är det såklart flera saker på samma gång.Och det får aldrig bråka när man är så beroende av sakerna! Men vi är väl så bortskämda att det brukar fungera.Nå,tur rår träningen på ett tungt huvud.Och med det inser jag att det är dags att hitta "sommar mode" snart,komma ihåg att inte få ångest av att man njuter av sommaren! Försöker hitta läget

fantastico

Och helt plötsligt har jag klickat hem tågbiljetter till Oslo! Ännu ett besök när jag endå har tid i juni,då jag får min livs första Semester!!
Tänka sig,känns lite smått vuxet sådär,och väldigt lyxigt också! :) :)

Maj 22

Denna gång var det stört skönt att vara ledig en dag mitt i veckan! Efter helgens bravader och all pollen som dödar mina ögon för tillfället. Hunnit ta en sväng i gymmet där det dock var helt olidligt av den här sommar värmen som plötsligt slog till(nuu är den här!) och farit runt i mataffärerna för att sen bjuda på middag ute på terassen.Årets första! Det blev italiensk inspirerad coleslaw med parmesan o basilika och grillade biffar:) Tog faktiskt min andra löprunda efter det.Nu vill jag bara bli lite piggare så jag är energisk på jobb resten av veckan!

19 maj

Kladdkaka ute i kvällsolen,jordgubbsbål och sällskapsspel i discoljus och sedan stadshotellet hela natten lång!
Så nu är det bums i säng efter nattens lilla sömn

true

Pratar lite för mycket.Men trevligt hade jag endå

lördag


bubbel

Taggar till med hockey och självklart skumpa,en dag som denna så! Sen är det iväg på fest!
Let's go all the way!

-

Pepp!




fun

Sjuukt stolt över mej själv att jag klarade av joggrundan jag tog mej an ikväll! Ingen lång sträcka alls,men huvudsaken var att jag klarade av det,utan att bli arg för att jag ogillar joggning eller av utmattning! Så ikväll unnar jag mej lite mousserande,och vattenmelon.Trots allt fredag!

then

förra helgen hos Jenny!



touch the sky

Känns som vilken söndag som helst idag när jag fått vara ledig.Himla skönt ju,gym och hockey kik såklart!
Och igår blev det väldigt spontant en utgång,så det var bara att svira om från träningskläderna,dock nyktert(taggar för lördag)med det var riktigt trevligt endå! Kul att umgås med lite folk ju,både kända och okända.Men arken utan alkohol är annars inte så peppande under en längre tid,så det känns bra när man kan stega ut till bilen, det var ju bara en vanlig onsdag endå!
glad tjej!

nice

Blev överdrivet glad när jag insåg att mina ryggvalkar har minskat! haha. Det är bra att man bara har i-landsproblem att fundera över! härligt härligt (vilket man måste komma ihåg att njuta av) Nu har jag dragit fram  spikmattan efter några år i glömska,tänkte om jag skulle få sova lite bättre,om det stämmer alls

cry

Pollenallergi säger jag bara.Ser ut som att jag är full

Morsdagen

Fin fin Morsdag med gym,solen(aningens för länge igen,gah!) och bbq ribs med pommes framför hockey matchen(som var en riktig besvikelse),och blomma till min älskade och bästa mamma plus att hon fick sin födeledagspresent nu,bara så att hon kan få välja av dom tre härliga alternativen som finns på en upplevelse,eller ska vi säga resa som hon ska få:)





maj 5-6

Förra helgen i Oslo! Tjejmiddag med vin och massa god mat och skratt:)
(hittade biljetter för 40 euro,så kanske jag snart är där igen)

11 maj

Finaste Fanny hade födelsedag igår,men jag var över med en present häromdagen i form av en liten födelsedags kaka! Några ljus på så var den komplett! Nästa helg ska det firas




yesterday

Feehest igår! Två norskor var på besök så det samlades ett litet gäng i Östernäs.Himla trevligt hade vi och ljudnivån steg för varje timme,och humöret mitt var på topp!  :) Sen är ju Arken alltid arken,ger inte mycket efter en viss tid.Men jestas hur ikke rolig den där huvudvärken var imorse,hade glömt bort hur jävligt det känns.Konsekvensen av att ha kul?

a bug

It´s Pinkish!
(but only for a day)

Maj 9

Hej och hå jag är hemma på ön igen! Men det är så mycket annat jag har att göra så jag hinner inte med detta just nu. Jag hade det iallafall helt suveränt i Oslo! Hade en jätte mysig helg,som gärna kunde varit en dag till såklart:) Men här hemma väntade Wella kurs igår och modevisning imorgon och så fest på det på fredag! Det händer!

Äntligen!

Resväskan är färdig packad,biljetterna i handväskan och kläderna framplockade,Oslo imorgon kommer jag!!
Hela ett år sen jag var där sist och besökte Stine och hade en supermysig helg.Denna gång blir det samma sak:) Tar en liten weekend och kommer hem på måndag,och som jag väntat på det i några veckor nu! :) :) Vi hörs när jag är hemma igen!

make a change

Fortfarande röd som ett stoppljus,börjar packa resväskan och besökt gymmet.Känns sådär att jag inte hinner träna så mycket nu framöver.Men det är så det brukar bli nu när dessa månaderna är här,finns så mycket annat att göra istället.Ljusa kvällar och tiden prioriteras för allt man inte kunnat gjort resten av året! Men för ens egen skull så,men det jag jobbar mot får ta lite tid bara, för det där att unna sig och leva livet behövs i min värld också! Allt är bara för en viss tid endå

Maj 1, 2012

Jaha,Hoppas ni hade en trevlig valborgsmässoafton!
Jag åt grillad korv,hemlagad potatissallad och drack mousserande vin,och cyklade genom stan för att hänga med lite bruds.Fick gosa med suuper söta kattungar och så for vi och satt vid en majbrasa en stund också.Himla lugnt,vilket gjorde den här dagen brukbar endå! En promenix och så några timmar på trappan med Ingrid Betancourts berättelse om hennes fångenskap i den Colomibanska djungeln,intressant,vilket ju resulterade i att jag nu sitter här med ett illrött och ömmande ansikte.Int lär man sig int. men det var ju varm och skönt där ute!

RSS 2.0