finfint

Har påbörjat vecka sex av vit vecka,och det blir nu den sista hela veckan av detta.Snaart ska jag få dricka rödvin igen,och jestas så fint det ska bli! Kroppen mår dock bra av detta uppehåll! 
idag har jag haft ledig tisdag igen,eftersom jag jobbar på lördag,och det känns himla lyxigt ibland. Man hinner träna på dagtid( lika med lugnt på gymmet och man får köra ostört) ,fika och laga middag och nu ta en lugn kväll med inga måsten! Så nu Californication! 
 
 
 

22 september

 
Det är som att komma till sötsaks himlen när man ser deras stora buffé med massa praliner i alla dess smaker,tårtor,bullar och bakelser! Man får äta i omgångar och dricka mycke kaffe. Men nu vill jag inte ha något liknande på läänge igen! Men fy så gott det var.Dom kan sin grej,och rekommenderar er att gå om ni har möjlighet,hotell- och restaurangskolans kondis (och sopp) buffé på Skördefesten. 
Och som inte det var nog så måste jag klämma i mej en Ledholmare också! Så nu kvider min mage och jag har ätit klart för den här lördagen.
Soffläge! 

SOCKER

Seeg vecka,förmodligen för att man väntar på fredag när man har ledig helg! Imorgon är det kondisbuffén som gäller! Måste delta på något vis i Skördefesten när det nu ordnas något trevligt.Ska socker chocka kroppen till max! Räknar med en hel massa gottigott. 
Så Trevlig helg på er! 

Instagram


-

 

energi

Jaha Hej igen! Nu har jag startat vecka fem vit vecka,känns okej ännu, dock lite vinsug!Men jag klarar mej noog. Den här helgen for iväg den också endå.Bestod av träning,jobb och mys! Bland annat tjejsnack,och det är ju heelt fantastiskt! Fnitter och allvar. 
 men den här måndag kvällen är inte så tokig den heller!
 
 

-


11

Ja det snurrar på hörrni! Redan påbörjat vecka 4 av vit månad! Tänka sig hur smidigt och snabbt det går,så jag tänkte att jag tar två veckor till av bara farten! Känns bra så. 
Helgen var himla trevlig och lagom för övrigt :) Dom är bäst när dom känns långa och man känner att man fått något utav av tiden,gjort något. Och umgås är det som ger den känslan! 
ikväll är jag dock väldigt trött i kroppen och vimsig med dagarna så nu är det soffläge innan sängen

motivation

Fullfart,redan nått fredag! Hade ett riktigt bra personalmöte över en middag igår kväll och jag har äntligen fått lite ny färg i håret! Väldigt peppande!  
Nu Godnatt på er

det är bara att fortsätta

Och så är vit vecka nummer tre igång! Det går liksom

true

You can't fly unless you let yourself fall

1-2 september

Paf Open helg! Synd på vädret men perfekt till andra setet i finalen kikade solen äntligen fram! Härlig sport det där,och bra stämning runt om. Sådär annars var det en nice jobb lördag igår också och sen satt jag uppkurad i soffan om kvällarna.Genomled en åttiotals serie,det var inte bättre förr om vi säger så. Så tacka vet jag dagens tv bild! 
 
 
 

RSS 2.0